Alive Again

 

Detta är min favorit video med Cher. Älskar det att hon har olika personligheter beroende på vilken peruk hon har på huvudet. Haha

Cider och drömmar

Haha, om någon skulle fråga om det finns någonting som jag endast kan göra med Hanna & Annie, skulle jag svara ja det finns det. :D
Och för att då förklara för alla er som inte råkar vara hanna eller annie o som kanske läser detta. Svaret är:
Sitta på en lekplats en mörk novembernatt och dricka cider, prata minnen och dansa i snön...i MINUS GRADER!
Och jag vill gärna tillägga att jag bara hade jeans och stövlar på benen...helt klart för lite...:P
Men ja jag ska inte gå in på detaljer, men det var nog den mysigaste natten jag varit med om på ett tag. Massa snö runt omkring oss och lite cider som värmer kroppen. Perfekt! ;)


Sen vill jag även berätta att jag antagligen hade den konstigaste dröm jag någonsin drömt. Och ni som känner mig vet att jag har haft en hel del konstiga drömmar för mig. Är det någon som vill höra den är det bara att fråga mig, jag börjar nämligen skratta för mig själv när jag tänker på den. Men jag lägger inte upp den här eftersom då får alla de som inte frågar mig gå runt resten av sina liv utan att ha hört den. haha!

Snö

Ooh herregud vad det har snöat idag då. Och helt random också.
Det börjar med att Sanne ringde mig och berättade att det snöade hemma hos henne, medans jag pratade med henne så började det även att snöa här. Sen kom det mer och mer, och till slut var det värsta snöstormen. Och så har det hållt på hela dagen. Och nu har snön lagt sig på hustaken så att det ser ut som ett litet vinterlandskap.
Det är verkligen fint och mysigt att titta på, om man är inomhus, men jag ser verkligen inte fram emot att behöva gå ut i det. Jag har inga vinerskor och kommer bara att bli blöt och kall om fötterna. Usch.

Måndag...

Idag har jag känt mig lite nere, det är ju måndag.
Var tänkt att jag skulle till biblioteket, och gå på morgonpromenad som det egentligen är meningen att jag ska göra varje dag, men som hänt typ en gång i veckan...ungefär. :(
Men så blev det inte, blev beordrad att stanna hemma och vänta på leverans av hundfoder som skulle komma mellan 9-11, men som anlände vid 12...så där var ju hela förmiddagen förstörd i väntan på dem. Och självklart börjar det ju regna så att jag inte får någon lust att ta mig ut.
Sätter mig istället i storarummet i soffan med musik i bakgrunden och doftljus på bordet framför mig, med ett glas med kaffe i handen. Och som ni kanske förstår så är det självklart väldigt mysigt, men kan samtidigt vara väldigt deprimerande. Gissa vilket humör jag hamnade i...

Jaja, jag känner ändå att jag gjort en hel del idag, trots att det inte alls blev som jag hade planerat. Och imorgon SKA jag banne mig ut på min morgonpromenad och till biblioteket....om det inte regnar förstås. :)

Klippning och getingstick

Idag var jag och klippte mig. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Kan tyvärr inte lägga in bilder men så fort jag fått in några lägger jag upp dem här :)
Det blev helt klart kortare, och ganska mycket uppklippt...och ve o fasa, snelugg...liten i och för sig. MEN ÄNDÅ! Jag har halvlugg <3

Sen när jag precis kommit hem från frissan så ringde min underbara LOIS. Det var härligt att snacka med dig igen stumpan. ^^ Dessvärre råkade jag ut för en hemsk olycka medan vi pratade.
Jag blev stucken i foten av en geting. En GETING....Så här sent :S
Naturligtvis svullnade foten upp så att jag inte kan stödja på den, har fått äta allergitabletter för svullnaden och smörjt in foten med lite olika saker. haha. Synd att det inte hjälper bara...
Hoppas att det försvinner under nattens gång.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Sabrina igen. Träffade ju henne på bion i lördags och vi bestämde oss för att ses i veckan. Hoppas nu bara att jag kan gå i morgon. :/

French & Saunders, och Helena

Ursäkta för mitt sega uppdaterande. Har inte varit aktiv på snart två veckor. Ärligt talat så har jag inte ens suttit vid datorn, så där har ni er förklaring till varför jag inte uppdaterat.

Var ju iväg i London med Sanne och upplevde de bästa två timmarna i mitt liv igen, genom att se
French and Saunders - Still Alive!
IGEN....:D
Och självklart blev jag ju helt deprimerad när jag insåg att det var över och att jag inte kommer att få se mer av dem eftersom de efter 20 år av F&S beslutat att inte fortsätta, utan gå skilda vägar... det är bara så jäkla typiskt att jag inte föddes några år tidigare så att jag hann med att njuta lite längre av dem.
Så hela tiden sen jag kom hem från London har gått åt till att tycka synd om mig själv och kolla på "A bucket of French & Saunders" (5 avsnitt) , "Christmas Bucket", "Christmas Special 2005", "The Life and times of Vivienne Vyle" (Säsong 1), lite "Absolutely Fabulous" och första säsongen av "Vicar of Dibley" + "Easter Bunny" & "Christmas Lunch" som jag köpte när jag var iväg.

Självklart gjorde vi en massa andra roliga saker när vi var iväg. Jag var ju där med Sanne...DAAA...;)
Är lite off just nu bara, får se om jag känner för en hel redovisning för resan någon annan gång.

Snackade i telefon med min älskade syssling Helena idag och jag saknar henne bara mer och mer ju oftare jag tänker på henne. Ska förhoppningsvis upp och sova hos henne om två veckor. Hoppas verkligen att det går att fixa.
Skulle ju ändå upp till Värnamo med mamma o min syster eftersom det är Smådjursträff i Nässjö den 15 nov.
Så då tänkte jag att jag åker med mamma och systern en bit hem på söndagen och hoppar av hos Helena, har ju inte varit i hennes nya lägenhet och det var över ett år sedan vi sågs senast. Att hon sen bor i Småland och pratar småländska är bara ett plus i kanten. (För er som inte visste det så är jag hälften smålänning och har en liten "förkärlek" till småländskan). Och sen kunde jag åka hem på Måndag kväll, hade gärna stannat längre men har ett läkarbesök som jag måste gå till på tisdagen.
Hoppas bara att mina planer går att uppfylla. :)


RSS 2.0