ForgetDet är inte lätt att glömma, när man blir påminnd hela tiden...

Första dagen avklarad

Jaha då har man varit i skolan idag då.
Vi började med introduktion på TNA (Teknisk och Naturvetenskaplig Arbetsmetod), som varade mellan 10.15-12.00. Det var i och för sig inte mycket lektion i ämnet, men det verkade ändå lite intressant, i alla fall när de gick igenom det. Vi får väl se sen.
Efter det var det lunch och vi cyklade alla hem och åt. Sen tillbaka till skolan för lektionen i Fältbiologi, Biodiversitet & Evolution, som började 13.15. Och som höll på till klockan 15.00.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den kursen ännu, för läraren som vi hade var så svår att lyssna på eftersom han pratade riktigt tyst och mestadels svamlade...tyckte jag i alla fall, eller så var det bara jag som inte fattade vad han pratade om. Men han gick ändå igenom lite olika sätt hur man kan göra undersökningar i naturen, som vi ska göra senare på terminen, i ett grupparbete som sen ska redovisas.

Det som jag har planerat att göra nu är att läsa kapitel 3 och förhoppningsvis även kapitel 5 i boken Statistik för hälsovetenskaperna, som vi har i TNA. Vi ska nämligen gå igenom det på torsdag så det kan ju vara bra att åtminstone ha en liten aning om vad det handlar om.

Vi får väl se hur långt jag kommer innan jag hittar något annat att göra. :P

Dagens outfitSvart linne
Min gråa "högskole-kofta"
Svarta byxor
Blått "pärlarmband"
Och så mina guldiga platta skor till det.

Hur bra kan det bli liksom?....:P

Första dagen

Jaha, då var det dags för min första dag som elev på Halmstad högskola!
Jag berättar mer när jag varit där och kommit hem igen!

Ha det så bra mina vänner!

Mys med te, mozarella och Nalle Puh

Lite nytagna bilder på mig, Louise, vårat te och Nalle Puh!Flyttdag nr 2

Idag har varit flyttdag nummer två, känns det som.
Det började med bilkö i 1 timme innan Helsingborg...bull som in i.
Men det är ju sånt man får ta ibland, tur vi inte hade bråttom. :)
Men vi kom fram och sen har det varit full rulle.
Det börjar likna en lägenhet mer o mer för var dag som går. :)
Jag och mamma var iväg och handlade ett regnställ till mig, så nu får det regna hur mycket det vill...fast helst inte...:P
Nu har jag precis duschat och det är Lollos tur i duschen. Provade precis Lollos lackleggins, så jäkla coola! :DDe ska jag låna någon dag när jag ska ut och ragga.... hihi

Nu hör jag att Lollo är klar, så jag ska fixa lite vanilj-te till oss, och sen ska vi bara sitta och mysa och ha det trevligt! Imorgon börjar skolan! Ska bli spännande, och jag har typ halva släkten som jag ska ringa till sen och berätta hur det har varit...^^ De är ju för härliga. :D

Sov gott på er allihopa!

God morgon 090830

God morgon god morgon!
Då var det dags att bege sig mot Halmstad igen. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det just nu. Även om jag trivs så är jag inte riktigt sugen på att lämna Åkarp just nu. Vill mysa med alla mina nära ett tag till. Axe kommer bli så ledsen när jag åker igen. Hela tiden som jag varit borta har han varit runt ihuset och letat. Han har legat på mitt rum och till och med inne i pappas verkstad.
Jaja, nu ska jag lyssna lite till på musiken ifrån Xena - The Bitter Suite.
Älskar verkligen Yes, I lied & Hate is the star!!

I put a spell on you - Hocus Pocus

http://www.youtube.com/watch?v=4jKBCyIgxqo


När jag var liten ville jag bli en häxa när jag blev stor.

http://www.youtube.com/watch?v=1c09gR7M6vI

Städat burar och åter burar...

Igår städade jag till Quasimodo, Oogie Boogie och flickorna.
Idag städade jag till Narcissus, Kung Caspian och Quirell.
Mamma städade till Diablo och Little Sparky.
Nu är det bara marsvinen kvar...

House och gerbilerna får klara sig ett tag till!

Normal?

Nu har jag och min syster skuttat runt i köket och vrålat ut Team Rockets låt.
Dansat lite, pratat svengelska och inspekterat flygande mackor...
Måste jag bli normal nu när jag inte bor med henne?

Silent Hill-NurseFoto: Emelie Svensson
Modell: Nicole Svensson
Designer: Nicole Svensson

Jag skrattar med hela ansiktet!


Mina älsklingar gör mig rörd

Gud vad jag älskar mina älsklingar.
Det känns riktigt hemskt att inte kunna ha dem alla hos mig!
När mamma och jag kom hem ifrån vårat shoppande så tog jag ut Xena (marsvin) ur buren och gick upp och satte mig i soffan och kollade på Project Runway med Nikki. Efter ett tag så lägger jag mig ner med Xena på magen. Men det slutar med att hon kryper upp och lägger sig på min axel precis som en råtta. Och slutligen så lägger hon ner huvudet på min axel och lutar sig mot min kind och sluter ögonen. Jag var seriöst påväg att börja gråta, blev så himla rörd över hur lugn och stabil hon har blivit. Särskilt när man jämnför med hur stressad och vild hon var när jag tog över henne. Hon var så stressad att det räckte med att man tittade på henne så började hon släppa päls, så hon fällde ju konstant. Konstigt att hon inte blev naken...

Sen nu precis efter att vi ätit i uterummet, så la jag mig lite halvt ner i soffan. Då ser jag att Kotte ligger på andra sidan bordet och följer mig med blicken. Jag ger henne en släng puss och hon reser sig och tränger sig in mot bordet och soffan. Egentligen så gillar inte mina föräldrar när de är där, för det är trångt så de brukar alltid skaka till bordet och allt som är på det. Men ingen av dem sa något. Kotte lägger sig på golvet nedanför soffan och jag börjar gosa med henne. Helt plötsligt får jag ett infall, som jag inte fattar att jag genomförde. Är det något som våra hundar INTE får så är det att vara i möblerna, förutom om vi ger dem tillåtelse. Trots att pappa sitter i fotöljen jämte mig så klappar jag på dynan och bjuder upp Kotte i soffan. Hon klättrar upp och lägger sig framför mig mellan mitt huvud och mina ben, så att min kropp liksom sluter sig omkring henne. Jag lägger mitt huvud på hennes rygg och håller om henne. Varken mamma eller pappa säger ett ljud och vi ligger sådär medan vi kollar på Hundcoachen.
Och det härligaste med det hela är inte att mamma och pappa håller tyst, utan det faktum att Kotte ligger helt lugnt och stilla kvar och bara njuter! Alla som har träffat henne vet hur stressad och otålig hon är. Även om Kotte skulle sitta kvar hur länge som helst om jag gav henne kommando, så kan jag lova er att hon inte skulle sitta tyst hela tiden. Det värsta hon vet är att sitta still eller vänta på sin tur. Hon ska ha action hela tiden, Fullt ös medvetslös är defenitivt hennes motto.
Men nu låg hon där helt lugnt och stilla och bara njöt när jag klappade henne. Än en gång blev jag rörd och kände bara ren kärlek mot min fina vovve, som alltid har gjort allt som jag bett henne om. Allt jag har tyckt varit roligt har hon ansträngt sig i och också tyckt varit roligt.
Och det märks ju verkligen när jag nämner de grenar som jag har tränat henne i. Det är ganska mångsidigt om vi säger så...
Jakt (både riktig jakt och tävling, kom trea i en jakttävling efter pappa (som vann med Axe) & Inge (ägaren till Axes pappa Rolex) men domaren sa att vi kunde ha vunnit, men jag sabbade genom att ge fel signal under dirigeringen), Bruk, Agility (det vi tränat mest), Lydnad, Tävlingslydnad, Handling (har ställt ut henne), FlyBall & Freestyle.

Jag önskar verkligen att Kotte hade klarat av att vara ensam, så att jag kunde ha henne med mig till Halmstad. men det skulle bara vara elakt att skilja henne ifrån de andra två. Det bästa för henne är att stanna kvar här. Och det känns verkligen hemskt!!


Lider av min åkomma

Gud jag dör!
Kan det vara mycket mer olägligt?
Naturligtvis får jag min mens nu när jag är i Åkarp. Alla mina "saker" är ju i Halmstad, så jag nallar lite av syster. Men det värsta av allt...
Jag lider av något som jag kallar "Jävla-fucking-smärtsamma-kramper-i-magområdet". Det är en åkomma som inte alla females har oturen att lida av, men de som gör det vet vad jag talar om. Och idag har jag en av de mer kraftiga värkarna...
Och nu kommer grädden på moset!
Vi har inga värktabletter! (Som är avsedda för det syftet, pappa har ju klart värktabletter mot sin värk i armen...men det är ju inte samma sak.)
Så nu sitter jag här med benen vikta mot min mage och försöker att dricka mitt kaffe med ett leende (det är ju ändå kaffe, det förtjänar lite respekt...) och göra mig beredd på att klä på mig efter duschen och åka iväg med mamma och fixa lite olika grejer. Allt handlar om att handla nu förtiden känns det som. Fast jag gillar ju att handla, inte just nu bara.

Hoppas att ni har en fin dag och slipper smittas av min smärtsamma åkomma!

Å-town

Nu är jag tillbaka i Åkarp igen.
Ligger på mitt rum och har datorn på magen. Det har varit en lång dag och det är dags för att sova, ville bara skriva ett inlägg för att säga hur glad jag är att jag satt jämte din pappa under midsommaren 2007, annars hade jag inte haft dig Hanna, som min bästa kompis!

Tacos, film och borrning...

Igår kväll cyklade Lollo och jag till affären och köpte hem lite mat och sen fixade vi vår egen version av Tacos, utan kött. Vi bjöd in Sofie (som är vegetarian, därför inget kött) och sen satt vi alla tre och hade det mysigt och skrattade som galningar kastade lite mat omkring oss och hade tävling i vem som kunde låta bli att spilla på sin tallrik längst. jag vann! Louise förlorade...typ direkt. Men det var riktigt roligt och det var första gången i Halmstad som jag kände den där mysiga känslan av gemenskap.
Sen gick vi upp till Sofie och kollade på våran Nya Zeeland-film och efter den så blev det Heartbreak Hotel.


Maten


Middagen är serverad...

Lollo körde på tonfisk istället för kött. Snygg färgfördelning va?

Lollo och Sofie

Först tryckte Lollo in sallad i munnen...

Sen var det min tur...

Filmen krånglade i slutet och stannade hela tiden.

De började att borra 10 i 8 imorse nere vid förrådet och de har hållt på hela dagen, huset vibrerar och det låter som in i alltså!
Jag sitter här och har huvudvärk, lollo o sofie är och handlar lite. Jag var med i början sen hade jag för mycket krämpor, så jag cyklade hem igen. jag älskar min nya cykel!! Tack Maggan!

Mål med livet?

Jag sitter här i den skrikrosa soffan och tänker på livet.
För ett halvår sedan skulle jag aldrig kunna tro att jag skulle flytta hemifrån och börjat ett eget liv, eller rättare sagt bygga upp ett eget liv. Men nu sitter jag här, och det är dags att skaffa mig det där livet som jag aldrig trott att jag skulle ha.

Jag har nog aldrig haft något riktigt mål med livet, utan bara låtit det flyta på och se vart jag hamnar. Men det börjar kännas som att det är dags att sätta upp några mål, annars kommer jag nog inte orka med att kämpa så mycket i skolan som jag vet att jag kommer behöva göra.

Vad är ett bra mål?
Att klara högskolan? Att skaffa mig ett jobb som jag trivs med? Hitta kärleken? Läsa alla böcker i min bokhylla? Eller kanske bara att helt enkelt leva?

Det ligger inte i min natur att tänka positivt, har varit pessimist i snart 21 års tid. Det är inte det lättaste att ändra på det i ett knäpp med fingrarna. Jag vet inte var jag ska börja. Allt känns så mycket att jag känner mig nästan kvävd.


Jag saknar min älskade Cia så mycket att det gör ont.

Den graciösaste vovve jag någonsin mött, vänlig, älskvärd, tolerant, hjälpsam, social, omtänksam, busig, påhittig, lättlärd, arbetsvillig, samtidigt som hon var en grym mördarmaskin...
Hon hade allt! Och hon var den som lös upp min dag.
Ända sen jag var 12 bestämde jag att Cia skulle följa med mig när jag flyttade hemifrån, hon var ju min så det var ju inget konstigt med det. Jag förberedde mina föräldrar på att när jag åker ut, följer Cia med. Och jag var övertygad om att så skulle det bli.
Nu sitter jag här...ensam

Dexter med Sofie

Sanne är tillbaka i Stångby nu, så jag och Sofie kollade på Dexter tillsammans.


Satt i deras soffa och kollade

Nu ska jag kolla färdigt på En vampyrs bekännelse som jag lånade av Sanne, sen är det dags att sova. Sofie kommer och hämtar mig halv 11 imorgon, så ska vi ge oss ut på en liten cykelrunda och hon ska visa mig var Willy's ligger.
Vi hörs mer imorgon!

Sov gott!

090824

Nu har jag börjat att vänja mig vid lägenheten och faktiskt trivas. Har inte riktigt orkat att packa upp alla kartongerna, det ser ju så mycket ut... Men ska ta tag i en kartong åt gången.

Imorse vaknade jag av mig själv 07:17, blev riktigt förvånad eftersom jag inte la mig fören vid halv 1 och hade problem att somna trots att jag var riktigt utmattad efter gårdagens flytt. Men det var bara att hoppa upp, sätta på kaffe och börja vakna till ordentligt. Väldigt mysigt att ha gott om tid på sig.
Vid kvart över 9 kom Sanne och Sofie förbi och hämtade upp mig och så cyklade vi till skolan tillsammans.
Vi letade reda på lokalen som vi skulle vara i och sen var det dags för upprop.
Efter det begav vi oss in mot centrum och vi skaffade oss rabattkort på Hallandstrafiken, så att jag kan åka till Åkarp nu i veckan. jag måste ju hämta hem marsvinen...;)
Sen gick vi runt och kollade i lite affärer och underhöll oss. Sen hoppade vi på våra cyklar och cyklade tillbaka. När jag kom in i lägenheten så började jag att smått packa upp, sen kom S:arna och hälsade på. När det gått så ringde Lollo så då satt jag och snackade med henne i 20 minuter om en massa saker. När jag lagt på luren hör jag hur det dunsar i taket...och dunsar och dunsar. Tillslut inser jag att det är S:arna som står och hoppar och jag skuttar upp för trapporna och ringer på. Sen var jag i deras lägenhet en stund och hälsade på. Vi skruvade ihop en kristallkrona, satte "tassar" under möblerna och låg i Sannes säng och kollade på bilder ifrån deras helg.
Nu har Sanne åkte till Stångby för hon ska jobba hela veckan och jag sitter i vardagsrummet och äter mumsiga mackor!
Ikväll ska jag & Sofie kolla på Dexter tillsammans uppe hos henne. Sen har har jag inga andra planer än att ta tag i lådorna...men GUD vad tråkigt det är... 

Full rulle

Idag har det verkligen varit full rulle kan jag lova.
Jag, mamma, nikki och min moster har burit upp alla mina möbler till lägenheten, och alla mina flyttkartonger.
Mormor pysslade med lite allt möjligt och pappa tvättade alla fönstrena!
Men nu sitter jag här ensam sen länge. Är riktigt trött, nästan för trött. Har så himla ont i hela kroppen efter allt bärande.
har även hunnit att inviga badkaret med ett litet dopp, det var härligt men ack vad varmt. Är ju inte van vid badkar, kändes nästan som att jag satt i en flytande bastu...:P
Men nu ska jag sätta mig en stund på balkongen och få lite kall luft på mig, sen ska jag kolla på sista avsnittet av Sjukan. Sen är det banne mig dags för sängen!
Sanne & Sofie kommer och hämtar mig någon gång efter kvart över 9 i morgon, sen ska vi cykla tillsammans till skolan och uppropet. :)

Ha det bra mina vänner!

Here we go again

Jaha, då är det dags igen...
Nu är det mina kläder, skivor och filmer kvar.
Sen är det möblerna också förstås, och allt som är i stora rummet ska ner i lådor eller liknande.


Myskväll

Jag och Hanna har haft en riktig myskväll.
Pizza, Ciderhus reglerna, tv-tittande, varma mackor, läsk och en hel del prat.
Hur mycket bättre kan det bli?
Kommer verkligen att sakna min underbara granne!
You and me snäckan!

Nu ska jag kolla lite på full frys sen är det dags att sova, är riktigt trött. Har packat 3 kartonger idag, har två kvar att fylla. Sen blir det väl även en del kassar att släpa på. Men det SKA gå! ;)


Min systers frisyrMin systers lugg är numera grön och lyser verkligen upp. Det är sjukt snyggt, och jag önskar att jag också vågade testa nya frisyrer. Hennes blir alltid så häftiga!

Morrn morrn!

Jaha, ska jag då orka ta mig upp ur sängen och börja packa?
Mamma har ställt in en flyttkartong på mitt rum som det är meningen att jag ska lägga mina böcker i. Lollo kommer nog tycka att jag har onödigt mycket böcker med mig. Men min relation till böcker är lite speciell. Dels så samlar jag på olika serier, så de måste jag ju ha med mig. Men de flesta av mina böcker är fulla av minnen. Vad som hände i livet när jag läste dem, hur jag kände mig, vem jag fått boken av, är bara några av anledningarna till att mina älskade böcker måste få flytta med mig. :)
Sen har jag ett skåp kvar i badrummet som jag ska rensa. Så det är dessa två saker som står först på listan. Sen tänkte jag kolla igenom mina skor.
Eller om jag kanske ska göra det först, det måste väl ändå gå snabbast?
Vi får se hur jag gör.
Men nu måste jag börja, annars kommer det aldrig att bli av...
Puss!

Min trevliga tripp uppåt

Nu är min lilla tripp uppåt över.
Den började igår morse med att mamma och jag packade bilen full och gav oss av mot...Värnamo!


Vi stannade påvägen och åt frukost

Och fikade

Och drack lite kaffe. Detta är föresten den minsta Cappuchino jag någonsin sett. Och den kostade 25 kronor!!

Vi körde till Erikshjälpen i Värnamo och handlade lite, det är sjukt billigt där alltså!
Sen kom vi fram till mormor och där var det som vanligt mysigt och trevligt.
Jag och mamma var nere på stan och shoppade lite. Vi var inne i en jättemysig affär där min moster hjälper till lite med att stå i kassan. Kommer inte ihåg vad affären heter, men de säljer snygga dekorationer i bland annat järn och rost. Som de tillverkar själva. Jag fick en otroligt vacker ros som var rostig av min moster i present. Och mamma fick en fin påsklilja i järn. Så vi var nöjda!!
Sen när vi hade ätit middag så kom min andra moster förbi, med en arbetskamrat. De skulle iväg och sjunga i en kör och jag vet inte riktig thur det gick till, men innan jag visste ordet av så stod jag med en samlig främlingar (i högre ålder) och sjöng för glatta livet. Jag kunde inte alla sångerna, men fick ett papper att titta på. Det var faktiskt förvånande roligt och både de och jag tyckte att det var synd att jag inte bodde närmare så att jag kunde börja i kören.
Jag insåg när vi sjöng att jag faktiskt kunde både Bad moon rising & Flickan och kråkan utantill. Den ni!
Resten av kvällen gick åt till att titta på tv, dricka te och snacka. <3
Morgonen efter väcker mamma mig vid 8 och tvingar upp mig för att äta frukost.
Sen åkte vi mot Halmstad...
Det blev som sagt till att städda lägenheten. Vi var där i lite mindr eän 7 timmar och höll på. Vi han med allt utom köket. Jag dammsög och våttorkade även alla golven. Så det är bara köket kvar för Lollo att städa imorgon. :)


Jag var ju tvungen att prova badkaret...

Sen var jag även tvungen att kolla om man fick plats två stycken...och det fick man!
Tummen upp för det Louise!

Nu ska jag titta lite serier och sen sova. Jag har varit uppe allt för mycket de senaste dagarna.

Leker hemmafru och skakar rumpa till Anastacia <3

Nu har vi jobbat oss igenom båda sovrummen, vardagsrummet och den lilla toaletten. Så det är köket, den stora toaletten och hallen kvar. Plus att vi inte har dammsugat och våttorkat ännu. Det gör vi i slutet.
Men NU är det dags för fika-paus säger jag bara. Har svinont i ryggen och mina fingrar har skrumpnat ihop...:P

Så här roligt har jag det med min lilla trasa och rosa hink...

I Halmstad

Nu sitter jag på golvet i vardagsrummet i lägenheten i Halmstad.
Har burit upp lite saker ifrån bilen som jag ska använda när vi ska städa.
Så nu sitter jag bara och tar igen mig lite efter trapporna...;)
Nu har jag hittat en radio-kanal och jag hör att mamma har börjat att packa upp sakerna. Så jag måste sticka och hjälpa till. Det är ju ändå jag som ska bo här...:P

Puss på er!

God morgon 090819

Nu sitter jag här i sängen och äter frukost.
Snart ska mamma och jag in till Lund och sen vidare mot mormor i Småland.
Idag är det Erikshjälpen och flyttkartonger som ska fixas och lite umgänge med mormor så klart. Imorgon när vi ska köra hemmåt så ska mamma och jag köra till lägenheten i Halmstad och börja städa och lämna några grejer som vi ska ha med i bilen.
Så nu hörs vi kanske inte fören på torsdag kväll, om jag inte lyckas sno åt mig internet någonstans på resan. Vi får la se!

Ha det så bra tills dess!


Vårat fina vardagsrum i lägenheten. <3 (det är större än vad det ser ut på bild)

I was a prostitute


Lite allt möjligt 090818

Idag trodde jag skulle bli en lugn och seg dag, med en massa chillande och avkoppling.
Jag hade delvis rätt.
Jag sov typ halva förmiddagen sen gick jag upp och tog frukost. Medan jag låg i min säng o läste och kopplade av så kommer mamma in och säger till mig att jag ska göra mig iordning för vi ska iväg o kolla på cykel och lite ärenden. Vi var och kollade på cyklar, men det blev ingen. Däremot blev det ett lås och ett par skor som jag ska använda som tofflor. :P
Sen åkte vi och hämtade Nikki vid bussen så att hon skulle slippa gå hem. Och nu har jag börjat att rensa lite bland mina saker och packa ihop alla de hår och hud-produkter som jag använder som jag ska ha med mig när jag flyttar. Jag ska dock lämna kvar mina "förråd", som jag har, och bara komma hem och hämta mer när det som är i Halmstad tar slut. Tror inte att Lollo pallar ha mina förråd överallt...:P
Och nu tar jag en paus och dricker lite kaffe och äter en Piggelin. Sen ska jag nog ge mig i kast och sortera mina skor och sen mina linnen/t-shirtar.

Hej så länge!

Sweet dreams


090817

Idag har jag varit och handlat lite till.
Både i Malmö, på IKEA och i Skabosjö. Har köpt spån o marsvinsmat, kuddar, knivar och lite smått och gott som man behöver. :) Nu har jag fasen en hel lägenhet bara i vårt vardagsrum. På onsdag åker jag upp till mormor i Värnamo och sover där över natten. Sen åker jag till lägenheten i Halmstad och jag o mamma börjar att städa. På fredagen flyttar Lollo upp sina saker och på söndag flyttar jag in. Sen på måndag är det upprop och registrering så då måste jag vara där. Sen ska jag antagligen stanna där resten av veckan. Jag & Sofie ska banne mig bli riktiga "buddys" jag ska tvinga mig på henne och baka en kaka, så att hon inte kan motstå mig...;)

Igårkväll träffade jag Hanna en stund och sen även Musse lite snabbt. När jag väl bestämt mig för att gå o lägga mig så loggade Sanne & Sofie in på MSN, och sen hade vi ett videosamtal i ca 2 timmar. (till klockan 3)
Mycket underhållande då vi bara snackade engelska, och S:arna var packade och sluddriga, så det var kul att lista ut vad de egentligen sa...;)
Jag vet inte hur det gick till, men jag lyckades lova bort mitt skelett till Sofie när jag dör, så att hon kunde ha det på sitt rum. Hon behövde det om 2-3 dagar, så nu gäller det att sätta fart. OM det var en pik på min vikt, eller bara fyllesnack vet jag inte...
I vilket fall som helst, så är det ännu en sak att lägga på minnet till tuffare tider.

Nu ska jag bara ligga på mitt rum och få tiden att gå!
Vi hörs!


I was hoping for a fuck, but all I got was this stupid heartache


Luddblomma


090816

Idag har jag mesta läst lite och fixat med små grejer. Jag har gått igenom mina pyjamasar och bestämt vilka som ska följa med till Halmstad och vilka som ska stanna i Åkarp. Sen har mamma och jag även gått igenom vårat "ljusföråd" och delat upp det så att jag kan ta några PartyLite-ljus med mig. Världens bästa ljus! Love them!
Sen var vi även uppe på vinden och plockade ner mammas Höganäs-service som jag ska få lov att ta med mig till lägenheten. Har även gått och väntat på att Lollo ska ringa typ halva dagen, då hon sa att hon skulle göra det. Måste ju veta när hon tänker flytta in, så jag vet om jag kommer få sitta där ensam eller hur det nu blir...

Nu håller jag på och jobbar med att avsluta saker som jag har påbörjat, saker som jag inte kan ha med mig till Halmstad...böcker, ljudböcker, filmer och några serier. Lite allt möjligt med andra ord. ^^

Rallybrudar med Hanna

Nu har jag precis varit inne hos Hanna och kollat på RallyBrudar, som jag köpte när vi var i Ullared!
Älskar den filmen, så mysig och härlig, och även rolig.
Duktiga skådisar, fint landskap och en slags värme i själva storyn!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite i Eclipse och sedan lyssna lite på Förnuft & känsla av Jane Austen, som jag lånat på biblioteket.

Sov gott!

The story of my life


Trött på att höraDet värsta är den där klappen på axeln
och orden du som är så fin
du borde väl ändå kunna hitta nå´n snart
men håll ut det kommer ta tid

Jag är trött på att höra det ordnar sig
jag är trött på att vara här utan dig
jag vet inte vem eller var du är
men jag är trött på att höra
Jag är trött på att höra det ordnar sig
jag är trött på att vara här utan dig
jag vet inte vem eller var du är
men jag är trött på att höra

Bildspel över torsdagen

Litet bildspel över vad som hände i torsdags.
Dock så har lollo fler bilder så jag hoppas på att jag kanske kan få dem med.

Ullared!!

Vad jag handlade där...

Båstad

Den första levande varelse jag mötte på stationen

Sen kom min underbara LOIS!

Sen visade hon upp sig så fint med bilen

Sen var det min tur

Senare på kvällen sprang vi runt och busade på hotellet där LOIS jobbar


Det blev fler bilder och vi hade en helkväll på hennes jobb, men de bilderna har inte jag. Louise kom på att hon bara betalar 25:-/st för allt i baren. Så vi tog varsitt glas vin (jag vitt och hon rött) och satte oss där ute i de mysiga möblerna och drack vårt vin, festade loss lite..haha. Nu har jag även träffat lollos kompis Moa och en arbetskamrat som hette...Pah, tror jag. Bilder på honom har lollo...;)

Båstad

Nu sitter jag i Lollos stuga i Båstad och skriver ett litet kort inlägg.
Har varit iväg hela dagen idag, så har inte haft någon tid till att blogga överhuvudtaget.
Först var mamma, nikki och jag iväg och handlade i Ullared och jag köpte en hel del..hehe
Sen ringde Lollo och sa att vi antagligen har fått lägenhet och vi ska dit och kolla på den imorgon (idag). Alltså är det därför som jag nu är i Lollos stuga i Båstad, eftersom det är lite närmare Halmstad, än om jag skulle satt mig på tåget imorgon bitti. Då hade jag väl fått börja min färd vid 7 eller något. Usch för det säger jag bara! :P
Men nu är jag väldigt trött och ska börja göra mig iordning för sängen. Vi ska upp relativt tidigt imorgon och bege oss iväg till Halmstad!

Hörs mer när jag kommer hem imorgon!
Puss på er!

Den gröna färgen lyser i regnet

Vilken tycker ni bäst om?
Sommaraktivitet!

Igår kväll hade jag ännu en underbar afton med underbara vänner!
Det var jag, Hanna & Annie hemma hos Annie. Vattenpipa, cider och lite snack.
Vi kom fram till att detta var den perfekta sommaraktiviteten. Dessvärre så kom vi ju inte på den här idén lite tidigare. Hanna har ju redan haft sin semester och Annie börjar komvux nästa vecka. Och själv har jag inte heller så långt kvar av mitt underbara lov!

Min Ängel!!

Dagens outfit
Grå kofta, innehållande ull & alpacka!
Svarta byxor
Svarta högklackade skor
En massa olika armbandRöka och fota samtidigt...den du!

"The Grill"


Grön=Annies, Svart=Hannas

Annies tatuering

Finns det något härligare?

Finns det något härligare än att, dagen efter man har umgåtts med goda vänner och haft det undert, bara ligga i sin säng och slappa, dricka en härlig kopp kaffe och äta rostat bröd. Och självklart att bara njuta av tiden som man har för sig själv i fulla drag!


I kväll igen!

Även denna kvällen händer det grejer!
Jag och Hanna ska hem till Annie och fortsätta med vattenpipe-rökandet. Känner jag Annie rätt så blir det även vin, och känner jag Hanna rätt så kommer det även att bli en del cider.
Jag mådde super imorse, så en likadan kväll till klarar jag säkert av! :D
Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo tills halv 10, då jag ska hem till Annie.

Nya kläder

När jag väl kommit giång så går det inte att hejda mig. Trots att jag handlade upp nästan alla mina pengar igår, så lyckades jag ändå övertala mig själv att jag definitivt behöver en kofta. Sagt och gjort, nu är jag även en kofta rikare, väldigt fin så klart. :P

Tänkte visa lite mannekäng i mina nya kläder nu. Så häng på!


Så här såg jag ut när vi begav oss ut idag

Och såhär såg jag ut när vi kom hem igen. Vad sägs om koftan? Man ser den iof inte så bra...

Jag försökte få Kotte att vara med på bild, det gick inte så bra

Gårdagens kläder:

Mina nya byxor jag köpte

Man fick ett fint skärp till byxorna

En liten varning, här kommer några posebilder som Nikki tvingade fram ur mig....
Och så var min lilla modevisning över!
Hoppas att det inte bara var jag som älskar mina nya kläder.Tihi

Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av dagen.
Nu ska jag kolla lite på Reuter & Skoog, som jag köpte idag.

Vin och vattenpipa med sötnosarna

Igår så var jag hemma hos Annie med Linda och mös i massor!
Vi rökte vattenpipa och drack vin och pratade om allt möjligt!
Så roligt och så ledigt och avslappnat allt kändes. Härligt!
En sak som måste göras om igen innan jag sticker!Linda


Annie

Jag hade mina fina favvis armband på mig, kvällen till ära

Munstycket gjorde att den såg ut som en Kobra, tyckte jag iaf

Vattenpipa och vin, mums!

Smooooke...

Suck it hard, var ett av kvällens skämt

Annie var Pinupa och matchade sin nya tatuering!

Och Linda hade precis färgat håret och var sjukt snygg i sin nya frisyr!

HIV som straff?

En man sitter häktad för misstänkt våldtäckt. Han riskerar dock mer än bara ett fängelsestraff, då kvinnan han våldtog var HIV positiv.

Är HIV ett för strängt straff för mannen, eller är det bara rättvist. Vad tycker du?

Shoppat loss

Idag har mamma och jag varit i Malmö. Först var vi och fixade med CSN och efter det stack vi till Entré och shoppade loss.

Jag har ansträngt mig och fotat allt jag köpte, så får se hur många bilder jag pallar ladda upp. :)


Först ut är ett par nya bikini-trosor. Tyckte att de var fina, så jag passade på...

Närbild på utsmyckningen.

Ett nytt snyggt och härligt armband, har på senaste tiden blivit smått beroende...

Min nya "Högskoletröja 1". Jag ser sååå smart ut i den...;)

"Högskoletröja 2" även denna gör att jag ser lite äldre ut....tycker jag i alla fall.

Ett par nya byxor behövdes verkligen, iof har jag inte haft blåjeans på väldigt länge men det ska det bli ändring på...

En ny BH kan aldrig skada, gillar denna väldigt mycket

Häftiga va?

Framsidan är häftigare, men jag lyckas inte att ladda upp bilden på den. Får försöka göra det imorgon istället. Jag har även tagit lite bilder på när jag har kläderna på mig, men det får ni se imorgon. För jag pallar inte riktigt ladda upp dem just nu. :)
Nu ska jag kolla på Dexter och sen antagligen sova lite.

Lite allt möjligt

Ligger och tänker på lite allt möjligt just nu. En massa saker som snurrar runt i min skalle nuförtiden. Snackade med Musse på MSN precis, lika trevligt som vanligt :).
Nu ska jag fortsätta att kolla lite på The War at Home, innan jag antingen går ut en runda eller går och lägger mig, får se vad jag känner för. Ha det bra!

Kolla på cykel

Nu ska jag och mamma iväg och kolla på en cykel till mig som jag kan ha i Halmstad. Jag vill ju inte ha min egen cykel med mig ifall att den skulle bli stulen, så jag ska kolla på några gammla cyklar som en syster till en av våra grannar har. Hoppas på att det finns någon som är helt eller bara smått söndring som jag kan ta. :)

Ses sen! Puss haj!!

Gårdagens händelser

Gårdagen slutade i en unerbar dag. Jag vaknade sent, segade mig igenom halva dagen med min älskade bok (Eclipse). Sen klockan 8 på kvällen tog jag tåget in till Lund för att träffa Sanne. Vi gick på bio och såg Harry Potter...IGEN. <3
När vi pratade i telefon innan vi träffades så bestämde vi att vi båda skulle ha högklackade skor på sig. Vi var riktigt uppklädda och det var faktiskt väldigt roligt att klä upp sig för att gå på bio. Dels för att man fick lite blickar, särskilt av killen i disken inne på bion, som småflörtade lite och gav mig ganska intensiva blickar...haha!
Och dels för att man fick en slags "Sex and the city"-känsla, eftersom de i serien brukar klä upp sig när de går på bio.

Smart som jag var så glömde jag bort min kamera och kom inte på att jag hade den i väskan fören efter bion, då klockan var tolv..det var både kallt och mörkt, så det blev ju inte de bästa bilderna. Och eftersom det var kallt så hade vi ju båda börjat att klä på oss lite varmare kläder. Men här kommer i alla fall bilder på hur vi såg ut efter bion, med varma kläder och smått trötta blickar. Haha! Enjoy!


"Sanne Sannelito"


"Emelaaaj" (Som min konfirmationspräst alltid kallade mig)

Myslördag med bio och högklackat

Idag har varit en riktigt skön lördag, jag har sovit halva dagen och resten har jag bara legat i sängen och läst, tittat på film och lyssnat på musik. Jag känner mig riktigt utvilad för första gången på evigheter sen. Har sovit så himla dålig och har haft insomningsproblem som heter duga. Oftast har jag inte börjat bli trött fören runt 3-4 tiden, och det oftast efter en promenad ute i den mörka natten.
Jag har pratat med Sanne i telefon, det var länge sedan vi hade ett sånt mysigt samtal när vi båda håller på med något annat samtidigt som vi pratar och man känner inget tvång av att behöva underhålla varandra, utan man berättar bara vad man gör och vad man tänker på. Delar med sig av sin egen vardag liksom.

Vi bestämde att vi ska på bio ikväll! Jippi! Det blir Harry Potter igen, två gånger är helt okej att se en film på bio...Jag kan kanske hålla med om att fyra gånger kan vara lite överdrivet att se en film på bio...(Mamma Mia)

Så nu ska jag göra mig iordning innan det är dags att traska iväg mot tåget.
Eftersom Sanne aldrig sett mig i högklackade skor innan så blir det gårdagens outfit som gäller. Hade det iof bara när vi var och handlade, så man kanske borde säga "gårdagens outfit under en timme"...


Sällskap

Jag hittade en vän att hålla mig sällskap!
Som alltid har jag min älskade Hanna att lita på. Det kommer bli svårt att vänja sig vid att inte ha henne som granne.
Vi satt på lekan och drack vin och snackade om allt ifrån olika sätt att supa på till Shirley Clamps hår. haha HÄRLIGT!
Satt och snackade i 2 timmar ute i det fria.
The Babe In Black Is Back!

Idag har inte hänt så värst mycket.
Var på stranden på förmiddagen och sen åkte vi direkt hem för att jag skulle duscha, måla naglarna och fixa med lite grejer. provade även ut och valde kläder. Det var nämligen meningen att Angela och jag skulle ut till Cuba cafe. När jag var klar fick jag reda på att det inte blev någonting av det hela. Så då säckade jag ihop istället och kände mig bara tröttare och tröttare tills jag slutligen var helt utpumpad och klarade inte ens av att sova. Angela frågade om jag ville följa med till en av hennes vänner och dricka vin o chilla. Klart jag ville det, men vid det laget var jag så trött att jag faktiskt hade börjat må illa. Så det blev inget av det. Vilket jag ångrar...
När jag försökt att sova men inte lyckats så övertalade jag mamma att köra mig till systemet innan de stängde, man vet aldrig när man kan behöva något att dricka. ;)
Så det var bara till att smycka ut sig och hoppa in i bilen och mot spriten! :P *fniss*
Nu har jag drickan, bara inget sällskap...Så tokigt det kan bli ibland! :P

Hoppas att ni alla har det bra!
Pussar till er alla!

I got you babe

 (Ägare: Lollo)

Jag går i mitt hus och väntar,
bara jag o en sång om Barry White.
och han sjunger: att han aldrig nånsin ska ge upp nej.
åh, jag har en nyköpt klänning,
dricker vodka coccacola light.
och det känns som,
jag har väntat på det här i flera år.

//Lena Ph

090806

Usch vad seg jag har varit idag.
Först var jag på stranden med Nikki och stekte, medan hon sålde tidningar. 34 tidningar på ca 1 timme, inte allt för dåligt precis. Vi solade lite snabbt, sen tog vi moppen och åkte hem igen. Det var faktiskt riktigt härligt att åka moppe idag. Jag hade Alegria i öronen på högsta ljud, vinden ven i kläderna och landskapet var så otroligt härligt! ibland är det verkligen skönt att leva.
När vi kom hem så kollade vi lite på Jims värld och sen ringde Hanna och frågade om jag ville fölkja med till IKEA. Well...DA! Klart att jag ville det!
Så vi begav oss ut på vägarna och körde till IKEA. Hanna köpte en ny spegel och en cool lampa, själv köpte jag värmeljus...;)
Sen var vi ute och åkte en runda med Michael Jackson i högtalarna. Riktigt mysigt faktiskt, det är så underbart att åka bil och lyssna på musik.


Vi körde en liten rundaHanna In Action

Jag gillar att åka bil...

Mina fina ljus...<3

När jag kom hem igen så var jag så trött att jag däckade i sängen med Lena Ph i öronen och Louise i tankarna.
Jag insåg att jag kan inte bo med lollo utan att införskaffa en skiva med Shirley Clamp först...Det går ju bara inte! :O
Så det ska jag leta efter när jag är på Ullared nästa vecka! yay!!

Nu har jag precis ätit sallad och efter maten så klippte jag gräset också, man får väl passa på att hjälpa "de gammle" medan man fortfarande finns här att hjälpa dem.
Nu ska jag bara ligga på mitt rum och dricka kaffe och kolla på skenet som de nya ljus för med sig. :)

Stig

Jag har fått ett nytt husdjur, jag planerar att kalla honom för Stig.
Han är inte vad man kan tänka sig det vanliga husdjuret, för han är nämligen en...larv!
Han bor för närvarande på en blomma i köket, men jag ska imorgon sätta honom i en pet-box, så att han inte försvinner. Jag har ingen aning om vad han är för sorts larv, men jag hoppas på en fjärilslarv, men då kanske han redan borde vara i "pupp-stadiet"?
I vilket fall som helst ska jag ta hand om honom och ge honom så mycket kärlek som man bara kan ge en larv, oavsett vad han blir i sin nästa fas. <3Stig äter... ( BTW han är upp-och-ner, bara så ni vet)

...

Allt bara snurrar i huvudet, jag har allt för många tankar där inne som kämpar för att få komma ut.

Fjärilvingar

Nu har värmen kommit tillbaka igen, även om det kankse bara är flyktigt.
Jag gör löften och bestämmer möten, vissa håller jag andra bryter jag.

Tiden kommer och tiden går
Men det som är viktigt, det bestårFoto: Emelie Svensson - 090804

070804

Förra inlägget skrevs igår, men jag såg nu att det inte hade blivit upplagt. Så jag la upp det nu istället.
Idag var vi på stranden, men det var vi ensama om.
När vi kom dit var det helt folktomt, förutom några som var ute på havet och vindsurfade...
Så jag fotade lite fjärilar och insekter istället och sen åkte vi hem igen.
Jsg håller på och laddar batterierna till kameran, sen ska jag lägga in bilderna på datorn och se om det var någon som blev bra. :) Lägger upp dem här i sådana fall.

Ösregn och gos med galna Quirell

Det blev ingen strand idag. Det har ju ösregnat halva dagen typ. Har knappt gått utanför dörren överhuvudtaget, har dock varit på biblioteket o lämnat tillbaka film och tidningar.
22:30 ikväll är det dags för DEXTER!
Ser jag fram emot!

Jag skulle även vilja påpeka att jag inte har druckit något kaffe idag!! INGET KAFFE, INTE EN DROPPE!

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Deliver Us, från Prinsen av Egypten. Samtidigt springer Kung Caspians son Quirell runt i min säng som en jäkla galning. Han satt precis uppe på min kudde och vilade lite, men sen fick han fnatt och stack igen. Inte alls lika lugn och gosig som sin far.


Busiga Quirell

Stranden i morgon

Imorgon början stranden veckan igen. Då ska jag hjälpa min syster att sälja aftonbladet på stranden i Lomma. Men först ska jag se ett avsnitt av Kvarteret Skatan, och sen sova. Vi hörs mer imorgon istället

Pokémon

Jag och Nikki hittade en DVD med Pokémon! Så nu ska vi se på avsnitt 1-3 av säsong 6. Yay! Vi hörs senare. ;)

Vattenfall

Ibland blir allting bara för mycket.
Man orkar inte alltid hålla skenet uppe, och tillslut brister masken och man kan inte längre hålla tillbaka tårarna.


RSS 2.0