Dumma värme...

Det känns som om jag håller på att bli stekt eller något. Är skitvarm och känns som att jag ska svimma av värmeslag när som helst...*suck*
Ska snart sticka in till Lund och träffa Sanne. Det ser jag verkligen inte fram emot. Jag vet att jag kommer att kollapsa... Vad är det folk ser i värmen? Hur kan man tycka om den? Jag hatar värme och jag hatar sommaren mest av alla årstider! Våren och hösten är bäst! Finast färger och skönast väder. Förutom de stunder under hösten då det aldrig slutar regna...Men annars är det mysigt!
Men visst har sommaren sina fina sidor också, och värmen kan vara skön...om man ligger på stranden och kan gå ner och svalka av sig i vattnet! Men INTE när man ska gå på stan eller göra något, för då lökar man ihjäl och ingen vill gå i närheten av en...HAHA!



Jag påväg till nikolina igår...

Grattis Nikolina!

Nu springer jag runt och håller på att fixa till mig.
Nikolina fyller 20 idag och jag ska strax hem till henne och fira! GRATTIS GRATTIS!!!!
Jag har dock lite problem, för mina fingrar vägrar att sluta skaka. Som tur är så har jag redan sminkat mig. Haha
Ingen aning om varför jag är så skakig, känner mig lite nervös också...precis som om jag hade scenskräck eller något. Väldigt konstigt, eftersom jag ser fram emot att får träffa Nikolina igen. Så jag är lite förbryllad över min nervositet...:S
Men nu ska jag gaska upp mig och bli klar! Snart dags att gå!
Ha det bra allihopa!

Till Lollo

Vet inte om du kommer ihåg mitt sms jag skickade för länge sedan angående denna videon. Men det är ifrån humorgalan 2009 i varje fall. Och jag lägger upp den här för din skull baby!

MLI <3 LOIS



GRATTIS GRATTIS!!

Min älskade lillasyster Nicole fyller 16 år idag!! GRATTIS!
Nu sitter jag här i klänning och väntar på gäster, och även resten av familjen eftersom jag helt plötsligt blev ensam hemma. Jaja, så kan det gå...


Galna påhitt än en gång

Hej igen!
Nu är jag nyduschad oc hsitter här med mitt kaffeglas i högsta hugg igen!
Mamma väckte mig vid halv 9 och då gick vi upp och grattade Nikki med presenter. Sen gick jag o la mig igen, och vaknade igen vid halv 12. Så jag hoppade in i duschen för att vakna.

Inatt gick jag ner och slog in presenterna vid tio över 4 och jag var klar tio i fem...haha det tog lite tid, men det var ju många paket. ;)
När jag väl var klar så var jag så pigg och det var lika ljust ute som det är mitt på dagen. Så jag beslutade mig för att gå ut på en liten promenad. Så än en gång var jag ute och promenerade när alla andra låg i sina sängar och sov.
Bilder kommer när jag sitter vid den andra datorn..;)

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag testa epilatorn på mina ben...får väl se hur mycket jag klarar av.
Efter det ska jag klä på mig och börja göra mig iordning. Det kommer gäster vid 2. Så jag får väl vara klar tills dess. ;)

Nattuggla

God morgon på er alla!
Nu har alla här gått o lagt sig och jag hade tänkt att stänga av datorn och gå ner på mitt rum och börja slå in Nikkis presenter. Gud vad hände med mina planer att vända tillbaka på dygnet? Idon't think so! ;)
Men nu är det inte allt för många timmar kvar tills jag ligger i min underbara säng.
Tittade föresten precis ut genom fönstret...gud det är ju helt ljust ute, precis som mitt på dagen! :O

God natt!

090627

Idag har det hänt mycket...haha
Börjar emd att jag vaknar allt för sent och segar mig upp. Fixar frukost och sen läser jag lite.
Mamma frågade om jag ville följa med till nova Lund, så det gjorde jag. Där var vi till halv 5, och jag hann med att äntligen hitta en nbikini-nederdel. Vet inte om jag är 100% säker på den, men hellre den än ingen ^^
Har även införskaffat en epilator...dock så lät den så mycket att jag fick nervösa sammanbrott varje gång jag satte igång den. Mamma fick testa den först och resultatet blev bra! Nikki testade lite snabbt med skrek till och sen hade jag ännu svårare för att testa. Men jag gjorde det till slut, och det kändes inget...kan bero på att jag hade nyrakade ben...;)
Jag har även dammat hela stora-rummet eftersom nikki fyller år imorgon/idag (28 juni) så vi ska ha gäster i morgon. När jag var klar med det så började jag att städa till marsvinen, och den här gången gjorde jag det ordentligt. Tog ut burarna och spolade dem på gräset, spolade även av gallret. Så nu är burarna verkligen rena, passade även på att bada av marsvinen, så de är också rena ;)
Och nu har jag suttit och kollat på Dexter maratonet på 6:an, sen klockan 9.
Bara en havltimme kvar.
6 avsnitt i rad, alltså 6 timmar med Dexter...sweet! :D

Lyssnat på en massa låtar

Innan idag var jag inne på Helgon.se för första gången på väldigt länge. Var inne och kollade på Sannes sida och märkte att hon hade listat upp väldigt många band som hon lyssnar på. Bara för att vara duktig så kopierade jag alla namnen och sparade. Och nu sitter jag o lyssnar på dem på youtube. Jag bestämde att ge varje grupp 5 låtar, och därefter bästamma om jag gillar dem eller inte.
Det är sånt jag har för mig på en fredag kväll...
Men kul har jag!

Har inte hunnit med så många band ännu, men några har jag gått igenom iaf.
Det har inte varit någon som jag INTE gillat, men har inte gillat alla lika mycket..:P

De som jag gillat bäst hittills:

Red Hot Chili Peppers
The Offspring
Green Day


De jag inte kan bestämma mig om:
HIM

De jag inte gillade så mycket:
Sum41
Foo Fighters
CKY

Nu ska jag skutta iväg och träffa Musse, som jag inte träffat på väldigt länge. :) Ska bli kul och höra vad han har hittat på.

You'll be fine

Sitter här och lyssnar på Anastacia, vad annars?
Slutar aldrig att förvånas över hur lätt jag fastnar för någon av hennes låtar.
Just nu är jag väldigt fäst vid Defeated, I Call It Love & You'll Be Fine. <3!

Medusa

Fotade lilla Medusa lite imorse.
Här kommer en bild, bara för att visa hur min lilla varulv ser ut. :)


Torsdag förmiddag

Hallå hallå bloggen!
Jag är nyduschad, och automatiskt lite väl speedad. Blir alltid det när jag duschat..haha
Idag har jag inga planer, hade tänkt åka till stranden med syrran men vi ångrade oss för det blåste. Och det är inte lika fint väder idag som det var igår...tråkigt.

Sitter och tänker på Sanne som är i London. Sen påminner jag mig om att hon är i London och inser hur kul hon har. Så då går det över...;) Jag koller på första säsongen av Xena som köpte till mig istället. Det var ju därför jag skulle ha dem...så jag hade något att göra medan hon var borta. Vilket jag faktiskt har haft, shit vad jag läser som en galning. Jag har helt klart kommit in i en av mina "läs-perioder" då jag bara läser bok efter bok. Det är därifrån mitt beroende inne på bibliotek har kommit ifrån. Jag kan ärligt talat inte gå in på ett bibliotek utan att låna minst en bok (om jag har lånekort där). Vilket har lett till att jag nu ha lånekort hos följande bibliotek:

Åkarp
Arlöv
Lomma
Bärred
Lund
Malmö
Och jag lånar min mormors kort när jag är i Varnamo....



Film och läsande

Sitter och kollar på X-men 2 med min syrra.
Har sett filmen innan, men kommer nästan inte ihåg någonting av den, bara små delar. Så det är ju roligt att fräscha upp minnet lite. Det kan ju behövas ibland...;)
Idag har jag suttit och läst som en galning. Har börjat på En oväntad semseter av Marian Keyes. Läste hennes första bok Vattenmelonen förra året och blev kär i den direkt, så nu fortsätter jag med den andra boken. Trots att jag är en långsam läsare har jag ändå kommit en bit. Har även läst sjukt många häften ur min serie Djurens vilda värld. Som består av en massa fakta om alla möjliga slags vilda djur, även om djurrika platser och om hur vi förstör världen av olika slag. Det är sjukt intressant. Jag har sammanlagt 3 pärmar, men har bara läst tre...och det var ca 4-5 år sedan jag började att samla på dem...så det finns en del och det är mkt att läsa. Men det är kul! :D

Onsdag morgon

Jag har upptäckt något!
När jag har sommarlov är jag inte lika beroende av datorn...
Igår satt jag inte vid datorn alls, och jag saknade den inte heller.
Knasigt..:S
Jag som brukar anse mig själv som dator-beroende, men tydligen räcker det med att man är ledig för att slippa sitt beroende. Människans hjärna fungerar på sådana konstiga vis. Den är outgrundlig.

Nu sitter jag här och segar mig. Har varit vaken sen klockan 9 och väntar på att Nikki ska vakna, vill inte väcka henne. Ingen aning om hur länge hon var uppe igår. Hon fick för sig att börja spela Silent Hill spelet vid halv 1 tiden igår. Jag sa att hon antagligen skulle väcka mamma om hon gjorde det, så jag vet inte hur det blev med den saken.

Jag har varit lite sugen på att sätta mig i solen i trädgården, men samtidigt så är det något som påminer mig om hur mkt jag hatar solen...haha Det är ju bra att jag själv kommer ihåg vad jag gillar...;)

Efter att ha blivit bombaderad av denna låten på radio, tänkte jag bara visa hur jag tycker att den bör framträdas...haha


Pieces of a dream, min älskade Hades



I thought I saw you late last night
But it was just a flash of light
An angel passing
But I remember yesterday
Life before you went away
And we were laughing
We had hope and now it's broken

And I could see it clearly once
When you were here with me
And now somehow all that's left are
Pieces of a dream

And now I'm lost in restless nights
Just a whisper of the life
That we created
Shadows falling
I am calling

London baby


Telefon-kiosk på väg till jobb...

Idag blir det både slapp och fläng...

Halloj i stugan allesammans!
Nu sitter jag här och njuter av min syrras skräck-förtjusta skrik. Hon spelar sitt nya tv-spel Silent Hill som hon köpte igår... haha helt plötsligt kommer det en galen zombie, eller vad de nu är, runt hörnet och hon skriker till.
Jag sitter och lyssnar på God Natt Mister Tom på ljudbok. Den är sjukt bra alltså! Så fängslande och hemskt, och lycklig och allt annat möjligt.
Förmiddagen och början av eftermiddagen har vi bara suttit och latat oss och läst medan vi åt frukost. Nu spelar nikki som sagt och jag lyssnar. Vid 3 ska vi ta tåget in till Lund och vandra runt lite. Jag ska till Polisen och hämta mitt nya ID-kort och sen ska vi till en spelaffär, eftersom nikki är smått beroende av dem. Och jag ska till en blomster-affär för att köpa en nya fin blomma till min vackra vas som jag köpte av Maria på komvux. Den ser så ensam när den inte har en blomma i sig. Så det måste vi ju ändra på! ;)

Igår natt när jag var ute på min nattliga promenad (trots min hemska förkylning) så fick jag ett riktigt sug efter att börja fortsätta skriva på min bok som jag började med förra året, men som jag bara han skriva några sidor på. Jag kom nämligen på början till nästa kapitel...och då blir man lite sugen, eller hur?

Skogen är full av liv
Men det är bara några få lyckligt lottade som får chansen att se dem
För, bara för att vi inte ser dem
Betyder inte att de inte finns

Stackars Medusa

Jag sitter här och förbarmar mig över min otur.
Inte nog med att min älskade bebis Hades skulle dö helt oväntat.
Han lämnade ju sin lilla burkamrat Medusa ensam kvar. Nu har jag först försökt att sätta ihop Medusa med Eli, men efter 2 dagar fick jag lov att sära på dem igen, eftersom Eli var så elak mot henne och bet och rev henne på rumpan och ryggen. (Medusa är en överbehårad Skinny, så hennes bak är helt pälslös och hon har bara lite päls på ryggen)
Nu har jag försökt att sätta ihop henne med Hera (Maria) det funkade den första dagen men nu har hon också börjat att jaga och bita henne. Fast just nu har jag satt dem här hos mig i sängen och de verkar gå lite bättre. hera har lagt sig ner bredvid Medusa. Men hon har även smakat lite på henne, direkt efter att hon pussade på henne. Skumma djur som inte kan bestäma sig vad de tycker...

Backwoods Barbie

Eftersom jag hade min fina Backwoods Barbie tröja på mig på midsommar tänkte jag att jag får ju hylla själva låten också. ;) Så här kommer låten som har gett namnet till Dolly Partons senaste skiva...

Backwoods Barbie


4 dagar varav en midsommar

Jaha, nu var det ett tag sedan jag skrev här märker jag.
Detta är vad som hänt sen jag sist satt vid datorn...

Onsdag:
Kunde en dag ha börjat sämre än den gjorde denna dag?
Min värld rasar samman. När jag går upp för att ge marsvinen frukost ser jag något som jag inte hade förberätt mig på och aldrig ville se, Hades ligger död i buren. Ingen aning om vad som har hänt, han levde när jag gick o la mig kvällen innan.
Efter att jag har legat i min säng och gråtit så drar pappa upp mig ur sängen och sätter mig o Nikki i bilen och så kör vi och hälsar på farfar i Bjärnum. Det var mysigt att åka iväg o träffa farfar och tänka på något annat. Men så fort jag kommer hem igen så blir jag ledsen. Resten av onsdagskvällen kommer jag inte ihåg.

Torsdag:
Jag går upp och segar hela dagen är jättetrött och slö och orkar inget annat än att läsa. Umgås med Nikki och snackar och tjivas med henne. Vad skulle jag göra utan min underhållande syster yster?
Klockan 4 tar jag moppen och kör hem till Angela, där jag stannar till kvart i 2 på natten. Hade en underbar kväll som jag verkligen behövde för att gaska upp mig och bli glad igen. Kollade på Anime och åt supergod resturang-mat. Satt och snackade och lyssnade på musik på hennes balkong och kollade videos på youtube.

Fredag:
Midsommarafton...och jag vaknar med världens dunder-förkylning. Kan inte andas och känns som om huvudet ska sprängas när som. Trycker i mig alvedon och börjar att hälla vatten och kaffe i mig. Följer med mamma till Burlövs Center och handlar. Hon går runt i affären medan jag står i ett hörn och försöker låta bli att svimma.
När vi är hemma börjar jag att städa till marsvinen innnan jag duschar och slutligen somnar. Klockan 6 skulle vi duka upp bord o stolar mellan husen eftersom vi grannar brukar fira midsommar tillsammans. Det var en massa dumma moln på himmlen så vi beslöt oss för att flytta oss in till familjen Pålssons vardagsrum istället. Vilket visade sig vara en bra idé, eftersom en halvtimme senare öste regnet ner.
Där satt vi o åt o drack, snackade och lekte lekar. Jätte roligt!
När det började bli sent hade många försvunnit så jag, Hanna, Annie, Carina, Camilla och Caroline gick in till Kock och lyssnade på musik o dansade istället.
Hellivad kväll och trots att jag kände mig riktigt sjuk så stannade jag ändå till 3, sen gick jag hem o stupade i min säng.

Lördag:
Vaknade av att jag mår ännu sämre idag än vad jag gjorde igår. Orkade inte ta mig upp ur sängen fören halv 2, men gick snabt och la mig igen. Där låg jag o läste innan Nikki kom in och började busa. Resten av dagen har spenderats i trädgården, framför datorn och framför tv:n. Jag mår inte alls bättre, men hoppas på att det vänder snart.



Jag, Hanna, hennes mamma Carina och våran granne Camilla dansar fågeldansen...




Jag, Camilla, Carina & Annie dansar till macarena...




Pieces of a dream

Vill bara säga att om ni inte har ljudet på, så tycker jag att ni ska sätta på det.
Musse har nämligen varit snäll och lagt in en av mina älsklingslåtar så att den spelas.

Pieces of a dream - Anastacia

En av de mest välskrivna låtar jag har hört.
Visst den är sorglig och lite smått deprimerande...men den är så sjuktbra alltså!
När jag hör den så blir jag både ledsen och sorgsen, samtidigt som jag blir taggad.
Den är så kraftfull och man blir fylld av energi när man hör den! Love <3
Jag vet inte varför, men jag är beroende av musik och lyssnar alltid på musik som stämmer överäns med hur jag mår just den dagen. Om någon klagar på min musik så är det mig och hur jag mår de klagar på, därför blir jag inte överlycklig när folk trackar ner på min musik-smak. Bara så att ni vet.

Nu ska jag skutta in i duschen
Puss på er!

. . .

Nä usch, jag trodde att jag skulle orka, men det gjorde jag inte.
Jag skrev lite kort om besöket hos farfar HÄR för den som är intresserad...

Orkar inte...

Orkar inte skrivit någonting här nu.
Det har hänt mycket idag och det har varit en tuff dag.
Som jag önskar hade varit annorlunda.

Det var underbart hos farfar, det var bara resten av dagen som var hemsk.

Dålig uppdatering

Ursäkta mitt dåliga uppdaternade!
Men har faktiskt inte suttit vid datorn.
Men tänkte att jag skulle skriva ett litet kort inlägg så att ni vet att jag fortfarande lever.
Idag har jag o syrran moppat till biblioteket i Lomma och suttit i mysiga stolar och läst.
Och imorgon bär det av för att träffa farfar och hälsa på!
Ska bli kul, länge sedan jag träffade honom nu. Vet dock inte om vi ska till hans hus i Bjärrnum, eller Lilians i Markaryd. Hoppas att det blir Bjärrnum! Där är så härligt och stort och mysigt. Och han har en jätte trädgård som hundarna kan leka i!


Läsa & lyssna

Nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Jag och Nikki ska in till Lund med tåget klockan 3.
Jag ska träffa Sanne och Nikki ska gå o kolla i affärer.
I love sommarkortet!
Har skuttat omkring och letat kläder, sminkat mig och lite annat som ska fixas innan jag är klar. Nu är jag äntligen färdig, och sitter och lyssnar på sista skivan av Da vinci koden. Hoppas på att jag ska hinna lyssna klart så att jag kan lämna tillbaka dem till Sanne när jag träffar henne idag. Håller även på o läser i New Moon, vill hinna lämna tillbaka den med...
Jag jobbar bäst under press..;)

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att läst o lyssnat. Så jag har inget intressant att berätta...tyvärr.
Faswt jag hade rätt så roligt med Nikki innan idag... Finns det någon som kan få mig att skratta bara genom att vra söt så är det Nikki. Världens bästa syster!


Dumma dator!

Sitter här och svär över min sega dator och internet som stänger ner hela tiden.
Jag vet att jag borde fatta tecknet och stänga av datorn och gå och lägga mig.
Allt talar ju för det. Men jag VILL inte!...
Jag vill ju kolla lite sidor som jag planerat att göra, jag vill snacka med folk och lyssna på musik.
Varför vill du inte sammarbeta med mig dumma dator?!

090614

Idag har jag spenderat morgonen med att läsa i New Moon, samtiigt som jag drack kaffe fram till 13 tiden. Det är läskigt hur mysigt det kan vara att bara ligga i sängen och läsa och dricka kaffe.
Halv 2 var det kurs på ABF i Lomma. Vi gick igenom Bländare & Slutartid och ISO på våra kameror och hur de fungerar och vad de gör. Sen testade vi lite och jag har lärt mig mycket idag. Det var väldigt lärorikt och intressant!
Jag har i och för sig hållt på med det lite smått innan, men nu känner jag att jag kan utnyttja funktionerna mycket bättre.
Jag är sådan som måste testa allt nytt själv, det hjälper mig inte mycket att bara sitta och läsa i en manual. Jag måste testa, och har jag väl fattat det en gång...så kan jag det. Det har jag & Kotte gemensamt...;)
När jag kom hem vid 4 igen så fortsatte jag att läsa lite, sen lyssnade jag på Da vinci koden.
Medan jag gjorde det så somnade jag i min säng.
När jag vaknar så ligger Axe och snarkar vid mina fötter.
Snacka om att jag blev väldigt förvånad, eftersom han inte får lov att vara i huset, utan ska vara med de andra vovvarna i uterummet...:P
Men pappa var tydligen på framsidan o jobbade, så då passade Axe på att smyga iväg och gick in o la sig i min säng tillsammans med mig. :D
Hur söt får man bli?
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, och nu sitter jag mest och chillar.
Ska kolla på Poirot med mamma nu tänkte jag.


Dagens outfit

Solglasögon - H&M
Lila sjal - London, Camden Market
Lila tröja - New Yorker
Svarta tights - H&M
Svarta skor - Affär i småland


Jag sitter och väntar på mamma utanför ABF's lokal.

Foto i trädgården

Är det någon som är intresserad av vad jag har gjort idag, så gå in på min Bilddagbok och kolla under dagens datum...;)
Haha, jag har haft en riktigt underhållande dag idag!
Tack älskade lillasyster! Du är bäst..:D






Lärdom av nattlig promenad?

Jaha då kan man ju fråga sig...har jag tagit någon lärdom av nattens promenad?
Jag har lärt mig att det är sjukt härligt att gå ut klockan 4 på morgonen och promenera. Rekomenderas verkligen! Trots att det duggade och var halvmörkt så var det så sjukt mysigt att lyssna på allt fågelkvitter och känna den fräscha morgonlukten av det blöta gräset. Det var nästan så att jag fick lust att tälta i trädgården, trots regnet.
För att förklara varför jag var ute mitt i natten och promenerade. Jag var jättepigg! Var uttråkad och rastlös. Så då fick jag den smarta idén att gå en runda. Inte trodde jag att jag skulle njuta så mycket av morgonens överraskningar. Jag gick en stund, sen satte jag mig ner på en lekplats och lyssnade på fåglarna och blundade och tänkte på gammla minnen samtidigt som regnet nuddade mitt ansikte. Det var underbart! Jag kände mig för första gången på länge riktigt lycklig! Det var verkligen som en drog, jag kunde inte sluta att le. Det ska jag göra fler gånger.

Nu till nackdelen med att ut och promenera klockan 4 på morgonen....
Man är helt död när man vaknar! Ont i huvudet, ont i kroppen och musklerna.
Kändes som att jag sovit i 100 år, fast att det bara var 6 timmar. (Gick o la mig klockan 5, vaknade vid 11)
Och nu har hela dagen redan gått och jag har inte orkat göra något annat än att läsa och lyssna på musik. Vilket iof har varit helt underbart! Har börjat att redigera lite bilder som jag har lovat att göra iordning. Sen har jag varit aktiv och mejlat folk som jag skulle mejlat för typ en veckan sen...lalala
Och så har jag självklart städat lite smått.


Jag på min nattliga promenad

The Prince of Tides

Nu har jag suttit och kollat på film med mamma halva natten! <3
Filmen hette The Prince of Tides (1991). Med Nick Nolte & Barbara Streisand!
Vilken sjukt bra film är allt jag kan säga! Ville först in kolla på den, men efterhand så sögs jag in i filmen, trots att jag satt vid datorn. Och slutligen så kunde jag inte låta bli utan satte mig framför tv:n och kollade med mamma. Snacka om att jag är glad över mitt val! Jag kan inte släppa det...Vilken bra film!
Fast det kan ju vara för att den precis slutade också. Jag brukar vara lite hög och beroende av filmer som jag gillar... Som många av mina vänner har fått uppleva! Men jag ser faktiskt filmer som ett konststycke. De är till för att beskådas och avnjutas!

Nu ska jag lyda min kära moder och inte sitta uppe halva natten, vilket redan är för sent eftersom hon är över 3...haha
Men jag ska börja att göra klart allt jag håller på med så att jag kan gå och lägga mig.

Sov gott allihopa!


Skolavslutning på Dalslundsskolan

Idag (igår) var det Nikkis skolavslutning som gällde.
Hon slutade 9:an, och var uppklädd i ny fin klänning!
Pallar inte skriva om allt, vill ni se fler bilder så får ni kolla på min bilddagbok. :)
Jag är lite slö känner jag...haha


Coola Nikki!!


Min underbara lillasyster!!


Natalie (Nikolinas lillasyster) hamnade också på bild!


Lucy Lawless <3

 

 

 


Underbara Miss på besök

Djur är underbara.
Och utan att skryta kan jag påstå att djur gillar mig. tihi
Nikki ropade precis på mig och sa att det var någon här ute som ville träffa mig.
När jag kommer ner och tittar ut genom dörren.
Gissa vem som står där, om inte Miss!
Ni läste rätt, Miss, grannens katt som jag passat stod utanför min dörr och ville hälsa på. Jag har verkligen ingen aning om varför, för inte ens när jag passade henne följde hon med mig hem. Hon brukade följa mig halvvägs sen stanna och sätta sig ner.
Men nu stod hon utanför min dörr och jamade.
Jag gick ut och gosade med henne en stund och njöt, för jag har verkligen saknat denna underbara katt. Sen försökte jag följa henne hem igen. Vilket gick jättebra ända tills vi kom fram och jag skulle vända och gå hem igen. Självklart följde hon med mig hem igen. Trots att jag gick snabbare än henne så följde hon mig till dörren, jag försökte få henne att förstå att hon skulle gå hem. Samtidigt så försökte hon tränga sig förbi mig och gå in genom min dörr. Jag kunde inte annat än le och pussa henne på huvudet för att hon var så söt.
Så det slutade med att jag följde henne hem igen och ringde på och sa att hon ville nog gå in, eftersom hon satt utanför min dörr. Haha de blev nog lite chokade, men så länge hon är inne och är varm så är jag nöjd.
Som sagt djur är underbara!
Speciellt de som visar att de gillar en tillbaka!


Skolavslutning i Arlöv

Igår var det skolavslutning i Arlöv.
Jag hade fått för mig att vi skulle till medborgarhuset, när jag kom dit så stod Marie & Musse där och väntade....Helt ensama. När jag gått fram och hälsat så ringde Maria till min mobil och frågade var jag var. Jag sa var jag var och hon meddelade att hon var påväg dit.
Då fick vi reda på av receptionisten att vi inte alls skulle vara där, utan i församlingshemmet...
Som är en bit bort...haha
Vi hade 3 minuter på oss, så det blev en liten språngmarsch mot kyrkan och församlingshemmet. Då tackade jag att jag konfirmerat mig så att jag visste exakt var församlingshemmet var någonstans.
När vi kom fram var klockan 5 över 9, men dörrarna var fortfarande öppna och det hela började inte fören kvart över. Så det gjorde inget att vi var lite sena.
Vi sjöng och betygen delades ut. Snacka om att jag blev chockad när alla utom Maria fått sina betyg och rektorn börjar snacka om hur glad han var över att ha en student närvarande....
Haha, tydligen så tog Maria studenten idag, då hon fick sina slutbetyg! Så hon fick gå upp på scen och få applåder, ros och mössa och sen sjöng vi "Studentens glada dagar".

När allt var slut gick vi 4 tillbaka till skolan och satte oss i studeranderummet och snackade av oss. Där satt vi ett tag och firade med cappuchino ifrån kaffe-automaten.
Super mysig skolavslutning! Helt klart


Maria, Marie & Musse


Maria får en studentmössa i miniformat av rektorn


Och en jättefin ros


Musse skulle visa sig ifrån sin snygga sida


Söta Marie


Världens bästa bild!
Musse skulle smaska i mitt öra (därav min reaktion) men fick mitt hår i munnen istället...(därav hans reaktion)


Jag & Musse


Marie fixar för framtiden


Maries häftiga väska


Så sant så!


Utsökta jordgubbar!

Ursäkta mitt sega bloggande under dagen. Vilket egentligen är icke-existerande.
Men jag har lite att berätta, men tror jag gör det imorgon istället. När jag har tid och kan sätta mig ner i lugn och ro.

Men jag var bara tvungen att visa denna bilden på en av de utsökta jordgubbarna som Hanna kom in med innan ikväll. Det räckte med att jag luktade på dem för att det riktigt skulle vattnas i munnen på mig.
Underbart goda var de!


Vattnas det i munnen på er, eller?

Spex-dags

Nu är det dags att göra sig iordning för att bege sig ut.
9:orna ska visa upp sitt spex och jag o familjen ska se det klockan 7.
Ska bli spännande och se vad Nikki har för sig.
Hon har ju inte avslöjat allt för mycket precis..;)

Men nu måste jag torka håret, sminka mig och klä på mig..;)

Vi hörs sen!

Saker att se fram emot!

Nu sitter jag här, överlycklig!
Hanna är påväg hem! Sitter på tåget och vi ska ses klockan 12!
Nice, en tur under "spöktimmen".
Jag känner att mina vampyr-vanor har kommit fram igen.
Det kan inte vara hälsosamt att vara så besatt av vampyrer som jag är.
Hade jag haft råd och vågat hade jag slipat mina tänder vassa...
Och Sanne vet vad jag mer har för konstiga "begär"...lalala *visslar*

Men över till Hanna igen! Yay vad glad jag är! :D

Saker jag ser fram emot:
Träffa Hanna!
Lyckas bita Sanne i halsen...*visslar igen*
Få kort av Angela (och självklart träffa henne igen)
Träffa Lollo!
Läsa ut New Moon...hur ska det sluta?


Här var några få saker som jag längtar till. Jag har lärt mig att man måste ha något att se fram emot, annars klarar man sig inte igenom dagen. Inte jag i alla fall. :/

Halvtimme kvar tills jag ska träffa Hanna! Iiiiih!


Djur är det bästa som finns

Herregud, vad skulle jag göra uten mina små älsklingar!
Just nu sitter jag med mushanen Oogie Boogie i mitt knä och försöker skriva.
Ända sen jag sålde Oden i lördags (hans bror), så har Oogie varit i desperat behov av sällskap. Man kan inte gå förbi hans bur utan att han kommer och förväntar sig att man ska ta upp honom och gosa lite.
För en liten stund sedan så låg jag i soffan och läste i min bok och Oogie sprang omkring på bordet. Helt plötsligt när det är som mest spännande, känner jag hur någon drar ner min bok. Eftersom jag är helt inne i boken och helt glömt att han är ute, så blir jag väldigt överraskad!
Då känner jag hur någon verkligen drar ner min bok med våld, och helt plötsligt dyker det upp ett litet mushuvud över bokens kant. Så himla gullig man får vara då! Då har jag kommit nära bordkanten med boken och han vill komma upp och över i soffan. Så kan ni tänka er en liten pluttig mus, dra i en stor fet bok med alla sina krafter! Haha
Han hoppade från bordskanten och klängde sig fast i min bok, så det var ju bara att låta honom komma över till soffan och ligga där och mysa med mig.
Underbart!!


Nikki & Oogie spelar tv-spel


Båda två är lika inne i spelet...


Men Oogie tröttnade och skulle klättra i Nikkis hår istället. <3

Love Is A Crime



Detta är kärlek på högsta nivå! (För mig)

Saknar alla!

Nu sitter jag här och lyssnar på när Nikki spelar "Jack 2" på PS2. Hon låter lite väl mycket ibland...haha
Jag funderar på att orka röra mig och inspektera musdamerna som ska flyttas ihop.
Har 2 burar med 2 i varje, tänkte sätta ihop dem så de blir 4 i en istället.
Det tar ju mindre plats. Smart jag är va? ;)

Sen ska jag läsa i One Piece 33, och när jag är klar med den ska jag ge mig på New Moon.
Det känns som om det kommer att bli en hel del läsande under detta lovet!

Hanna kommer hem på måndag kväll! Ska bli roligt att få träffa henne igen!

Som vanligt när jag är ensam, så saknar jag alla! Så alla som känner mig, jag saknar er!

National-firande...

Jaha, gårkväll var spontan och trevlig. Mysigt och nice, i början i varje fall. :D

Jag mötte Sanne vid tåget och vi traskade iväg till en lekplats som vi haft våra ögon på sen i vintras, då vi satt där och frös. Vi bestämde nämligen då att vi skulle sitta där när det blev varmare och festa. Riktiga fjortisar är vi. Men det är härligt!

Vi beslutade oss för att vara vampyrer under kvällen. (Ja, man måste ha varit där för att fatta vad jag menar...) Vi hade varsitt barn som vi hade som mål att tömma under kvällen. Mohaha
Trots att vi blev störda av ett gäng 11-åringar så var kvällen lyckad när vi väl kom igång. Vi började att "suga" i oss mitt barn, eftersom det bar på de bästa generna så var det ju godast...*lalala*
Det var väldigt roligt att sitta vid en lekplats kan jag säga, för så fort man blev rastlös eller hade tråkigt så var det bara att börja utforska leksakerna.
Vi hittade både en "brandstång" och en lin-bana! Suveränt!

Det blev en del pratande, men jag har fortfarande en del kvar att få ur mig. ^^
Kvällen blev inte så lång, vi nöjde oss med att bara avnjuta mitt barn.
Sen bar det väg hem till mig, och jag bäddade till Sanne och sånt medan hon gjorde sig klar för att sova.
Sen satt jag mest och kollade in i en vägg och tänkte lite...haha!

Jag vaknade på morgonen av att jag fick ett sms av Sanne där hon sa att hon var på väg till tåget.


Sanne


Våra barn...


Sannes tatuering som hon gjorde när jag var med!


Sanne med sitt rödhåriga barn...


Jag, med mitt blonda barn...


Jag halsar mitt barn...


Jag var inte lika glad över tanken att åka ner här som Sanne var


Men jag är ingen fegis...


Och efter kom Sanne


Stolt som få








wiiihhhee


Sanne skulle gå en runda, men kom inte så långt...


"Min krävande flickvän"...
haha förlåt att jag tar upp det hela tiden, men det lät så gulligt

Spontan!

Jag älskar att vara spontan!
Klockan 21 kommer Sanne med tåget och jag ska möta henne på stationen.
Sen ska vi sätta oss och dricka skumpa och lite vin.
Super mysigt....eller vad? :D
Måste gå nu, vi hörs senare eller imorgon!

Freaks Of Nature

Har ni inget att göra kan ni alltid gå in på Freaks Of Nature och läsa lite.
Det är jag och min syster som fick för oss att vi skulle skapa en blogg tillsammans, så att vi skulle ha mer att göra under sommaren. Haha, den är väl inte så seriös och jag vet inte hur ofta vi kommer att uppdatera den. Men det är en kul grej i alla fall! :)


Bästa avslutningen någonsin!

Dagen började med att jag gick upp vid 7 för att duscha och göra mig iordning. Sen gick jag och släppte ut Miss och satt och gosade med henne ett tag.
Jag fick åka med pappa till skolan och var där klockan 9. Strax därefter kom Celie och vi satt vi muren och väntade på de andra. Maria kom cyklandes med solglasögonen i högsta hugg.
Vi flyttade oss till gräsmattan bredvid skolan och där hittade vi en mysig solig plats i närheten av ett träd. Vi slog oss ner och bredde ut filt och jackor.



Majvi (Engelska läraren) kom och anslöt sig till oss runt halv 10, och vi satt allihopa och pratade och drack skumpa. Mycket bra avslut på terminen! Vi hade ingen engelska lektion, utan drack på gräset i stället.
Majvi var tvungen att gå in o ha lektion och vi försökte få tag på Angela som ingen sett röken av.
Men hon ville inte joina oss, av samma anledning som Maria hade solglasögon på sig.
Jag, Maria & Celie satt ute på gräset och bara hade det trevligt och drack och åt, goda jordgubbar som jag hade hittat föresten.


Jag vilar på Marias ben.

Jordgubbar

Skumpa!

Celie

Maria

Ett av Marias fina glas, som hon har målat

Ett till...

Maria med alla flaskorna i högsta hugg.

Celie fixar med kameran

Och efter en massa tjat så kom äntligen Angela och anslöt sig till oss. Det krävdes en Celie som fick ringa och "tvinga" henne. :) Trots att hon fick punktering på cykeln efter halva vägen, så kom hon. Vårt glada humör fortsatte och det var inte fören runt halv 5 som vi gav upp för stunden.


Angela kom med sitt glada humör

Glädje

Mys ute i solen

Vi bestämde oss för att ses hemma hos Angela klockan 7. Jag följde med henne hem och låg o halvsov och gosade med en av vovvarna medan hon städade och var duktig. Sen hälsade jag på hennes syster som kom förbi. Det blev mat och sen en tur till affären för att handla lime och annat viktigt.
Senare när vi var tillbaka som kom slutligen Celie & Maria och vi började kvällen.
Vi drack, pratade och hade det mysigt.





Jag var lite sugen på att lägga upp en bild som jag lovade att inte lägga upp.... MEN eftersom jag är en snäll flicka...*host host* Så la jag inte upp den. Men jag och A hade väldigt roligt och fick lite skäll av Celie... Mycket underhållande! :D

Hur som helst! Detta var verkligen en underbar dag! Från morgon till kväll! Jag räknade när jag kom hem att jag hållt igång i 14 timmar.

Fucked up...again

Nä nu ska jag försöka ta mig samman och skriva om gårdagens händelser...

Men herregud!
Första dagen på lovet och jag är redan deppig. Fucked up så det skriker om det.
Aaargh, alla lyckliga människor ska ha bank...okej, nej förlåt. Nu ska jag sluta.

Snart kommer det ett inlägg om min underbara gårdag.

Usch

Mår bara skit just nu.
Magen är svullen och spänd, ont i kroppen.
Känner mig tjock och ful.
Är hungrig, men vill ändå inte äta.
Det som finns kvar att göra nu är att gå och lägga sig.

...

Positivt:
Ljudbok i öronen, dator i knäet och kaffe i munnen.

Negativt:
Mensvärk, trötthet och en massa saker som ska handlas.


Betygen är bestämda

Gud vad trött jag är.
Har nu haft min sista historialektion, och i morgon är det dags för den sista engelskalektionen.
Har fått reda på alla betygen i mina 3 kurser nu också.
Historia: G
Psykologi: VG
Engelska: MVG

Blev jätte glad över mitt MVG i engelska! Är jätte stolt och lycklig över det.
Jag tyckte i och för sig att jag förtjänade det, eftersom jag verkligen har ansträngt mig och gjort mitt bästa, så det är kul när man får resultat över mödan.
Historian däremot är jag inte lika glad över. Hade jag skrivit bättre på sista provet som vi hade i måndags så hade jag fått VG... Så jäkla surt alltså! Samtidigt som det är ett rättvist betyg känns det ändå väldigt orättvist! Det verkade som om hon var snällare mot andra i klassen, och inte lika sträng.
Men men, det är sånt som man bara får ta emot och tiga om. Jag förstår ju hennes sitts som lärare också. Det är inte alltid så lätt om någon ligger emellan två betyg.

Ibland behöver man koppla av


En otroligt underbar dag!

Idag har varit en underbar dag!
Åt en jättegod sallad till middag! Min nya favorit-rätt...sallad!



Sen satt jag o Nikki ute i trädgården och åt. Jag pluggade och hon spelade.

   

Sen fick vi den braiga idén att sticka till hamnen i Lomma. Så Nikki körde mig dit på sin moppe, vi handlade lite dricka och kex påvägen. Sen satte vi oss bland stenarna och jag fortsatte att plugga och hon fortsatte att spela! Där satt vi i 50 minuter, tills klockan blev halv 10 och det kändes som om det var tid att åka hem. Skola i morgon ju. :)

     

Spelade även in lite när vi gick tillbaka till moppen. Jag och min syster har så sjukt många interna skämt, som vi finner otroligt roliga och underhållande. Men som ingen annan fattar. Här kommer ett av dem.



I will always love you


Sista provet avklarat, bara redovisning kvar!

Nu har jag äntligen skrivit mitt sista prov denna terminen!
Det kändes faktiskt väldigt bra och jag märkte verkligen hur mycket jag hade pluggat till detta provet.
Allt som är kvar nu är en presentation om 3 engelska författare som jag har på engelskan i morgon! Sen har jag inget mer skolarbete som ska göras! Yes!!
Härligt! ;)
Just nu lyssnar jag på Da Vinci-koden och spelar nintendo ds.
Har skickat mitt arbete som ska skrivas ut till mamma, eftersom skrivaren inte funkar. Ska ta något att äta och sen ska jag börja att öva på redovisningen! Jag ska verkligen anstränga mig, nu när det är det sista jag har kvar att göra i skolan.

Vilka tre författare tycker ni att jag ska prata om av dessa fem?

William Shakespeare
Jonathan Swift
Jane Austen
Charles Dickens
Agatha Christie

99 Luftballons

Snart är det dags för sista hisorieprovet.
Jag borde plugga, plugga, plugga!
Men allt jag kan göra är att sitta och sjunga den här låten för full hals, medan jag lyssnar på den så klart....;)
Fy på mig!
Men den är ju så bra..:P


 

RSS 2.0