Ledig

Japp, idag är jag ledig. Fast när man pluggar är man aldrig ledig, tyvärr.
Jag måste läsa klart den där jäkla artikeln idag, det går inte så bra eftersom den är så sjukt seg att läsa! :(
Snart ska jag upp till sanne och Sofie och plugga på fältbiologin och en statistikövning. Blä vad tråkigt!
jag har börjat på statistikövningen i alla fall, så vi har en början till den åtminstone. Jag måste verkligen sluta med att jobba med grupparbetena själv, man ska ju göra dem i grupp. Men det är ju ingen annan som tar iniativet, och det måste göras. Jag gör hellre för mycket än att inte vara klar när det ska lämnas in...


Mys på golvet med lollo och vin

Jag och lollo har legat på golvet framför tv:n och njutit av först House och sen Hell's Kitchen med varsitt glas vin i handen. Nu har lollo krypit ner till kojs, för hon börjar 10 i morgon och kan behöva sova ut efter en kämpig tenta-vecka!
Själv är jag ledig imorgon så jag planerar att ta ett glas vin till och kolla på Helt Hysteriskt! Så sjukt passande att jag fått för mig att kolla på just den serien där det är två kedjerökande alkholister som har huvudrollerna, när jag själv sitter med mitt vin i högsta hugg! :D haha
Kan det bli mycket bättre?


Marilyn Manson-maraton

Idag har varit en lång dag och jag är helt slut.
Försöker att plugga, men det går inte så bra.
Har Marilyn Manson-maraton istället. Håller på och lyssnar på alla hans låtar som finns på Spotify, så att jag åtminstone har hört dem när det väl är dags för konserten i november. :)


Jag saknar del 2

Jag saknar Angela. Och den underbara våren vi hade!


Jag saknar del 1

Jag saknar Hanna. Av hela mitt hjärta!


Morgon 090929

God morgon!
Idag är det upp med tuppen som gäller. Har en lång skoldag framför mig. 8:15-15:00. BARA TNA...*suck*
Nä, ville bara berätta att jag var vaken. Nu måste jag tillbaka till frukosten. :)

Ses sen!
Pussar

Pratat med Sara

Vad glad jag är! Har precis pratat med Sara i telefon och det känns verkligen som om vi talade för bara någon vecka sedan. Det är det jag älskar med våran vänskap, det spelar ingen roll hur länge sedan det var vi såg sist, så fort vi börjar prata så är det som om vi alltid varit bästa vänner.
Jag ska åka till henne på fredag så att jag är framme på kvällen, sen ska jag stanna till på söndag antagligen. På lördagen ska jag ju till Nässjö, men sen åker jag hem till henne igen :D!!

Plugg och uppsatt hår

Sitter uppe hos Sanne och Sofie och pluggar. Har precis skrivit klart min del om miljömålet och även lagt in min fakta i Power Pointen. Nu är det bara Sannes och Sofies arbete som ska bli klara. Sen är det dags att börja träna på redovisningen.

Har även kommenterat ett av tre arbete som jag fått. Har nu börjat på den andra uppgiften. Så nääästan bara 2 papper kvar att rätta och kommentera.

Sanne har gjort frisyr på mig medan jag läste hennes fakta hon samlat.
Jamie Lee Curtis

Shit vad snygg Jamie Lee Curtis är! :O
Sitter och kollar på tv-shop och det är reklam för något smink. Hon var med och snackade och jag verkligen tappade hakan!
50+, slät hy, vita tänder, snygg kropp, vackert leende, tindrande ögon, och härligt vågad frisyr!
Ja, en riktig skönhet.


Plugg-måndag

Vad skönt det är att vara ledig. Jag hade planerat att plugga hela dagen, läsa artikel och skriva kommentarer till klasskamraters arbete, så att jag har det överstökat.
Men nu ska jag upp till Sanne och Sofie istället, Sanne var precis och hälsade på.
Vi ska jobba med miljömålet (som jag nästan är klar med) och om det blir tid över även fältbiologin. :)

Så nu blev jag jävligt stressad, eftersom jag inte kommer att hinna med min planering som jag gjort för dagen. Men som tur är är det i alla fall plugg som jag ska förstöra planeringen med. :)


Dagens bild 090927Har kollat mycket på French & Saunders - Still Alive idag, därför blir detta dagens bild.


Kommit en bit på vägen

Delmålen är snart färdigskrivna och den första artikeln är läst. Har nu den långa artiklen på ca 18 sidor kvar att läsa + att jag har fått 2 arbeten av klasskamrater som jag ska läsa igenom och kommentera samt skriva sidor i boken där jag har hittat information om hur det ska göras.
Så det ser ut som om jag har en lång pluggdag framför mig imorgon, ser inte fram emot det men det måste göras.
Nu ska jag skriva klart det sista delmålet och sen krypa ner i sängen och läsa lite i min bok.
Sov gott på er, och dröm sött!
Pussar!!

090927

Nu har lollo och jag varit och handlat och håller nu på med maten. Jag har fått äran att krydda potatis-klyftorna...haha!
Lollo är rena mästerkocken och fixar allt med glans!
Hade det inte varit för henne hade det inte blivit mycket mat för min del, har ingen aptit. Precis som jag förutspådde så har gårdagen fört med sig alla de känslor som jag var rädd skulle komma. Vill inte att lollo ska behöva uppleva mig nedstämd, deprimerad och agressivt hungerstrejkande. För jag vet hur jobbig jag är då, en vandrande zombie. Men tyvärr ser det ut som om det är just det hållet jag är påväg mot...

Just nu sitter jag vid köksbordet och läser en av de där artiklarna som ska läsas...tråkigt!!
Ska hjälpa till med maten sen när det finns något att göra. :P
Nä, tillbaka till pluggandet!

Puss på er!

Ska göras

Gjorda saker:
Städat till marsvinen
Läst en sida av artikeln
Slängt soporna

Håller på med:
Lyssnar på Marilyn Mansons nya skiva. (Ska ju på hans konsert i November, så det gäller ju att hänga med i låtarna)
Kollar med tåg till Eksjö och Nässjö
Kollar på French & Saunders - Still Alive

Ska göras:
Läsa artiklar (28 sidor)
Skriva på miljömålet

Läsa artiklar

Var inne på min skolmejl för första gången igår kväll. Då såg jag att jag hade fått mejl ifrån en av läraran med 2 artiklar som ska läsas till på torsdag tror jag det är, för då ska vi ha seminarium. Det jobbiga är att båda två är på engelska och det är sammanlagt 28 sidor jag ska läsa och kunna prata om!!! Gud jag dör...:(
Det blir fan bara mer och mer att plugga hela tiden...*suck*
Jag ska börja att läsa den kortaste artikeln nu, lite sakta. Sen ska jag städa till marsvinen och slänga soporna. Sen är det plugg-söndag som gäller!
Det jobbiga med att gå i skolan är att man aldrig är ledig, det finns alltid något som man måste plugga till. Men tänk så mycket jag lär mig! :DDagens bild 090926Den sista bilden på mig och Cia tillsammans.
Cia ligger upp och ner och ger mig en puss. Vi ligger på rygg båda två på gräset i trädgåden och myser. <3Den allra första bilden på Cia och mig. Där var hon bara en rultig liten valp, med hela livet framför sig.


BusfröCia var pigg ända till dagen innan hon dog. Denna bilden är tagen 2 månader innan hon dog.

I dream of youLike the stars need the sky
and the river needs it's rain
like an eagle needs it's wings
and the fire needs it's flames
like the sun needs the day
and the night needs the moon
like the air that I breathe
that's how I...
dreamed of you
I dreamed you

090926 Eftermiddag

Nu sitter jag på balkongen igen...*suck*
Hur ska jag klara mig när det är vinter och snö ute? Jag kommer säkert sitta här ändå, med datan i en snöhög och och en egen lite igloo som jag bygger åt mig själv...haha!
Jag borde äta frukost och gå och duscha, och sen kanske ge mig ut. Annars kommer jag bara stanna här hela dagen i min ensamhet. Jag känner inte riktigt för det bara, fasta är mitt sätt att kontrollera min sorg. Det hör liksom till. Idag var det ett år sedan jag först började att sluta äta, min aptit försvann helt enkelt. Med så mycket annat.
Idag känns verkligen som en repris av dagen för 1 år sedan. Mitt hjärta är någonstans där jag inte känner av det. Mina tankar flyger iväg och magen strejkar helt!
Allt jag vill är att ligga i min sängen och gråtandes lyssna på Anastacia - How Come The World Won't Stop. Denna låten gick på repris i mitt rum i 2 veckors tid, medan jag bara låg i min säng och grät. Och då överdriver jag inte.

Men Lollo vet vad som måste göras, när jag har druckit upp mitt kaffe och duschat så ska vi sticka till Eurostop och fika. Handla vin och kolla i lite affärer, jag behöver alla "distractions" jag kan få.


Dagens bild 090925

Jag har ju glömt att lägga upp dagens bild, så här kommer den:Jag vet att det inte är en bild som jag har tagit, men idag har det varit mycket Xena för min del(både på tv:n, datorn och i huvudet). Så denna bilden är nog den som passar bäst in.

Fortfarande vaken...

Klockan är 3 på natten och jag är fortfarande vaken. Ligger och kollar på ett avsnitt av 2½ men, har precis kollat klart på ett avsnitt av Cranford. Det jobbiga är att jag inte alls är trött. Vad ska jag ta mig till med mina sömnproblem? Det kommer ju inte att funka om jag ska orka studera också, jag kommer att vara helt slut...hela tiden!
Nä nu får jag väl lägga kudden över huvudet och försöka kväva mig till sömns, eller sömn genom syrebrist. Haha, det är sjukt vilka idéer man har klockan 3 på natten...:P

Myskväll med min sambo

Nu har Louise och jag haft en riktig-mys kväll!
Det blev 3 filmer på rad, först Sex And The City. Följt av Mona-Lisas Leende och sist Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren!
Louise gjorde en jättegod lasagne som vi avnjöt framför tv:n. Efter maten tog vi fram mina stora vinglas som jag fått av Camilla när jag fyllde 20. Så tog vi varsitt glas vin...och sen ett till. Helt plötsligt var det slut...:P
Pratade med Hanna i telefon och hon kommer inte. :(
Jag blev besviken, men det är inget att göra något åt. Hon kommer en annan helg istället. :D
Så nu ska jag plugga och förhoppningsvis shoppa lite i helgen istället.


Kvällens outfit
Grå kofta och svarta leggins

Jobbig dag

Idag är en jobbig dag, och imorgon kommer antagligen att bli ännu värre.
Det är nämligen 1 år sedan Cia dog imorgon...
Hela veckan har mina tankar kretsat kring henne och jag saknar henne något fruktansvärt. Min bästa vän, min fina följeslagerska, den som alltid slickade bort mina tårar när jag var ledsen och den som lekte med mig när jag var glad. Hon gav mig den finaste pojke som någonsin vandrat på denna jorden, min älskade Axe. Och hans söta syster Bonnie som är så lik sin mor både till utseendet och till sättet.


Bonnie är en exakt kopia av sin mor i profil!

Aaaaa

Jag har så mycket vrede bubblande inuti mig just nu.

Älskade Sara

Är så glad, jag har börjat att prata med Sara på Facebook. Sara och jag var riktigt tajta under 8:an och 9:an, hon var den ena av de två kompisar som jag hade då. Hon bor nu i Eksjö och sa att nästa gång jag ska till Nässjö kunde jag ju säga till så kunde hon komma och hämta mig så att jag kan komma och hälsa på hos henne. Ska ju dit lördagen den 3 oktober, så vem vet, kanske det blir en tripp till Eksjö i samma veva. ^^

Vinter på balkongenJag sitter på balkongen för jag behöver rensa tankarna lite.
Men det är ju svinkallt ute så det är full vinter-mundering som gäller!
Vinterjacka, palestina sjal och min fina mössa som min älskade syster har sytt till mig.
Har pratat med min syster idag. Först satt jag på balkongen och snackade med henne på MSN, jag hade cammen igång. Så grannarna tror nog att jag är galen som sitter och pratar och sjunger för mig själv...haha!
Men Nikki hade roligt åt mina konserter i alla fall!
Sen ringde jag till henne vid 9 och snackade lite medan hon gjorde skolarbete. Duktig flicka!
Mamma är i Dresden till på söndag med Orkidée föreningen. Så det är Nikki och pappa som är hemma och tar hand om varandra. Så jag var ju tvungen att ringa och kolla så att hon får mat...;)
Nu ska jag lyssna på lite Micheal Jackson låtar och sen krypa ner i sängen och mysa. Börjar inte fören 13:15 imorgon, sovmorgon here I come!

Dagens bild 090924Detta är vad jag har hållt på med idag, efter skolan. :)


God morgon 090924

God morgon på er!
Idag är det statistik i skolan som gäller, tyvärr enligt min mening. Fattar typ ingenting, eller rättare sagt jag vill inte fatta någonting. Det är ju riktigt tråkigt faktiskt.
Efter skolan ska jag och Sanne sitta och plugga lite. Vi ska jobba med bland annat uppgiften som ska skickas den 27 (som jag redan är klar med) men jag ska renskriva lite och så ska jag hjälpa Sanne med hennes papper. :) Vad gör man inte för sina vänner? ;)
Nä, nu är det dags för kläder och smink!

Pussar!


Miranda Richardson som Queen Mab

Dagens bild 090923


Haha kolla Julles (gosedjurets) min! Priceless...

Natt 090923

Nu sitter jag på balkongen igen, jag är beroende!
Har haft min 3 timmar långa dejt med sanne. Kollat på true blood och 2 avsnitt av Sex and the city. Det börjar bli dags för sängen snart känner jag.
Först måste jag beklaga mig lite. Jag har precis burit upp höet, marsvinsmaten och spånet (alla hästmänniskor lid med mig, tänk er att bära en bal med spån upp för 4 trappor) från förrådet. Eftersom nu har de bestämt att de ska låsa dörrarna där, vill man komma in måste man ringa en vecka innan och man får bara komma in på måndagar, vad fan!!
När jag skulle ta upp höet så klämde jag min tumme när den stora tunga järndörren smällde igen på tummen min. Det svider som in i! Buhu, stackars mig! *snyft*
Nu sitter jag och lyssnar på Lucy Lawless & Reneé O'Connor som sjunger lite snyftmusik och sörjer min tumme.
Det är inte bara serien Xena som jag är beroende av, även låtarna sätter sig i huvudet på mig.
För att spinna vidare på mitt och sannes samtal, innan jag dör ska jag ha sex med Alan Rickman utklädd till Snape med Xena's theme-song i bakgrunden! HAHAHA Sanne fattar vad jag snackar om...;)


On our date


Spion, kodnamn: Dolly Parton


Fylleån

Idag har vi varit på exution till Fylleån.
Det var väl lite sådär, ingen av oss var riktigt på humör för att håva och fånga insekter. Men det är ju sånt man måste göra för att få godkänt, så då gör vi väl det då.


Jag håller i Sofie medan hon samlar in lite vatten.

Ett litet smile

Så här kul tycker Sofie att det är att håva

Jag med en håv i högsta hugg

Söta Sanne

Sannes stövlar

Min stövel

Ett fynd

Glada upptäckare

Överblommad vass

Söt vit blomma

Snygg lila blomma

Ja det var en liten redovisning över vad jag har gjort idag.
Ikväll ska jag ha en dejt med Sanne i hennes säng. Vi tänkte att eftersom det ändå är där man brukar hamna i slutet på dejten, så skippar vi själva "förspelet" och hoppar direkt i säng. Haha.
Här är vi inte blyga inte...;) Eller är detta kanske höjden av lathet istället?
Vem vet, jag gillar det i alla fall. :P

Tiden läker inga sår

Tiden den bara går och går,
men den läker inte alla sår.
De som säger det,
är sådana som inte vet.
Hur det verkligen känns,
smärtan som bara bränns.
Att vara ensam i sin sorg,
allt mörker som vävs samman till en korg.
Alla de fallande tårar,
som en bara sårar,
blir fler och fler under alla vårar.
Vart man sig än vänder,
är det ingen som vet vad som händer.
Nej tiden den läker inga sår,
den ser bara åren som går.

Den perfekta plugg-platsen

Nu sitter jag ute på balkongen och skriver på miljömålet igen, jag har hittat min perfekta plugg-plats!
Men nu är det dags att koppla av lite och kanske få sig en riktig god natts sömn. Hoppas på det bästa! :D
Jag planerar att somna till denna låten. <3


Plugg, plugg, plugg

Alltid detta jobbiga pluggande. Nu har ju skolan kommit igång på riktigt, så fort man tror att man är klar så är det något nytt som dyker upp. Aldrig tid att vila ut ordentligt.
Fast det är iof ganska skönt att kunna hålla sig sysselsatt, men inte hela tiden...:(
Just nu sitter jag och jobbar med det miljömålet som vi fått som ska redovisas den 2 oktober. Jag håller på och skriver fakta om "Ett rikt växt- och djurliv". Har nu definerat begreppet och gått vidare till att skriva vad regeringen anser bör göras för att uppnå detta. Samtidigt som jag sitter på balkongen med Cher sjungandes för mig.

Hanna kanske ska komma i helgen!
Jag hoppas på det bästa, Hanna är min drog och jag har gått utan henne ett tag nu och det börjar kännas!
Det hade varit så skönt med en helg ledig ifrån plugg och bara njuta av hennes sällskap!


Denna låten drömde jag om inatt


Björn Gustavsson


BalkongbloggingJust nu sitter jag ute på balkongen och bloggar. Det är tillräckligt varmt för det. Ganska mysigt faktiskt.

Rain rain

Oooh...
Everywhere I look I see rain...

Why am I here if you're there
So far away it's not fair
To be without you like this
I miss you more than you know
The nights are long
The days slow
Without the warmth of your kiss
Wish you were back here with me
Cause out my window
All I see is

Rain, rain in the sky
Everywhere I look my eyes see
Rain, rain fallin' down
Crying as it hits the ground
Rain, rain in my heart
Every day that we're apart
Rain, rain
Falling rain


Dumma växter

Dagen har lunkat på som vanligt.
Idag fick louise prova min pastarätt som jag lagade i lördags. Mumsigt var det. Tummen upp för mig! ;)
Jag har även spenderat eftermiddagen/kvällen med att försöka artbestämma de växter som vi plockade med oss hem i lördags efter att vi gjort våra rutor.
Det var fasen inte det lättaste kan jag lova er!
Jag lyckades identifiera 4 arter, men resten kunde jag inte hitta, fast att jag spenderade timmar med att sitta och leta. Dumma gräs, som inte bara kan vara gräs utan måste vara något jobbigt och avancerat!

Nä nu är det faktiskt dags för att gå och lägga sig!
Sov gott alla underbara!
Pussar


Vakna med ett ryck

Prick klockan 9 slår jag upp ögonen, men eftersom jag inte börjar fören kvart över ett idag så somnade jag om. En timme senare vaknar jag med ett ryck, jag drömde att ringklockan ringde och min första tanke var att jag hade försovit mig och att det var "S:arna" som stod och väntade på mig. Men jag kollade på klockan och såg att den bara var strax innan 10. Så jag bestämde mig för att ligga kvar, min tanke var att det nog var den där cidern jag drack innan läggdags som nu kom igen och spökade, med hallucinationer..;)
Men medan jag ligger där och skrattar för mig själv ringer det på dörren igen. Jag far upp när jag inser att jag faktiskt inte hade inbillat mig utan att jag faktiskt hade vaknat av att ringklockan hade ljudit.
Jag skuttar fram till dörren med fladdrande nattlinne och håret på sned, öppnar dörren och där står.... Sanne! :D
Hon hade en underbar nyhet att berätta, vårat internet har nu börjat att fungera! Och vi var tvunga att kolla så att det funkade hos mig med, och det gjorde det. :)
Så  nu ska jag betala min del av rautern och så ska jag börja betala månadsavgiften (/3).

Så det kan gå när man vaknar med ett ryck...Natti nattiPuss-kalas

Jag och Louise har en tradition. Att ge varandra en godnatt-puss när det är dags att sova. På senaste tiden har vi börjat öva på godnatt pussarna eftersom jag påpekade att louise läppar var helt stela. Så då mjukade hon dem, men istället var det jag som blev helt stel i ansiktet....haha!
I alla fall, när vi sa godnatt nu precis så påpekade hon att jag smakade chips, eftersom jag precis ätit chips.
Lollos kommentar "Det kommer sluta med att vi har värsta hångel-festen". Mitt svar "Om någon har ätit något gott kommer den andra att suga sig fast, haha"

Meningen med detta inlägg är egentligen ingenting, vill bara skriva upp det så att jag själv ska minnas det. Ni förstår kanske varför varje kväll känns som en lördagkväll i närheten av Louise. <3

Sov gott!


Aldrig

Aldrig har jag känt så här
nej aldrig har jag tvivlat på
vem jag är
aldrig har jag ångrat någonting
men nu ångrar jag

Oh... jag ångrar att jag väntade
jag ångrar att jag litade
jag ångrar att jag älskade
dig

//Aldrig - Shirley Clamp

Superkocken Svensson

Idag lockade jag fram kocken inom mig.
Med tanke på att min pappa varit kock, så var det väl på tiden...;)

Jag åt ensam idag, men bara för det behöver man ju inte hålla sig till mackor eller nudlar.
Utan istället blev det pasta, med vitlök och färskost dressing.
Riktigt gott var det också, och jag blev positivt överraskad av mina skills...:P

För att snabbt summera det hela:

Jag kokade upp pasta i vatten med salt. Skivade 2 vitlöksklyftor som jag sen fräste i stekpannan tills de fick lite färg. Silade av pastan, men sparade på kokvattnet. Sen blandade jag pastan med ca 1 dl av kokvattnet, hällde i några klickar med Philapelphia (tomat & basilika), kryddade med lite vitpeppar och örtsalt. Sen värmde jag även upp lite olivolja som jag hällde ner bland pastan. Jag rörde om och sen la jag vitlöksklyftorna uppe på pastan. Färdigt att serveras!
Man kan även ha lax och chili till, men eftersom jag varken tycker om lax eller chili så skippade jag det.

Färdigt att serveras!

Tracks of my tearsSo take a good look at my face
You'll see my smile looks out of place
If you look closer it's easy to trace
The tracks of my tears

Home again

Har nu varit på bio.
Bra film, lite seg och krånglig i början, men sen var den både rolig, händelsefull och intressant.
Det är väldigt smidigt med cykel måste jag säga. Man kan komma när man vill och man kan gå när man vill. Det är bara att hoppa upp på cykeln och ge sig iväg. Härligt!


Sofie & Sanne

Jag & SofieInne på bion

Det är gott med jordgubbar!Äppeljuice med tranbär

Louise har nu lämnat Halmstad och är påväg till Båstad, för hon ska jobba där i helgen.
Själv sitter jag och dricker kaffe, äter jordgubbar och tar det lugnt.

Ikväll ska jag, Sanne & Sofie in till stan och gå på bio!
Inglourious Basterds är det som står på schemat, kvart över 9 ikväll.

När vi var och handlade efter skolan så passade jag på att köpa en nyhet ifrån BRAVO!
Äppeljuice med tranbär och som är full av nyttiga bakterier! Hon som stod och delade ut smakprov sa att nu behöver jag inte vara sjuk på hela vintern. Då svarade jag "Det kan ju vara bra så att man kan studera utan att behöva bli sjuk". Hennes svar blev "Precis, utom när det är prov förstås, då blir du kanske sjuk". Sen skrattade hon med hela ansiktet! Vilken härlig människa!


Den nya juicen, BRAVO Friscus

Dagens outfit 090918

Lila tröja - H&M
Jeans-shorts - Lånade av Louise
Svarta leggins - H&M
Skor - Någon affär i Värnamo

Prince Charming

Jag saknar mina djur väldigt mycket.
Visst jag har marsvinen och Diablo här, vilket jag är väldigt glad över! Men jag saknar hundarna, mössen, gerbilerna och mina "guld" pojkar.

Just nu kollade jag precis på en video som jag gjorde när min yngsta gerbilpojke Prince Charming (som nu är 2 år) bara var 4 veckor gammal. Han var och är en av de tamaste gerbiler jag någonsin haft. Och jag saknar han och hans bror Mitril väldigt mycket. Jag brukar kalla dem för "Bröderna Bus", för de älskar att skutta omkring i soffan och busa.


You don't own me


Hairspray på Chinateatern

Jag vill se Hairspray på Chinateatern!
Var inne och kollade på deras hemsida precis och såg att de dyraste biljetterna ligger på 595 kr tror jag det var. Sen fanns det ju billigare biljetter, men då är det ju även sämre platser.
Jag bara måste se Rolf Lassgård som Edna Turnblad!
Sen är ju även Helena Bergström med och hon är min favorit av alla svenska skådisar och har varit det sen jag såg Under solen för första gången på julaftonen för flera år sedan, nere i mormor och morfars källare. Den gick mitt i natten och jag var inte så gammal men gud vilket intryck den filmen gjorde! Min favorit film!
Och både Helena Bergström och Rolf Lassgård är med i den, så nu bara måste jag se dem tillsammans på scen också!

Jag ska börja spara och planera lite mer, vill inte missa denna chansen!


Det krävs så lite

Det är sjukt hur lite det egentligen är som krävs för att få ens humör att sjunka. En otrevlig gest och resten av dagen är förstörd. Sen är det lika galet hur mycket en trevligt sinnad person kan få ens humör att stråla igen. Louise är min stråle, som håller mitt humör på plats.
God natt till dig min sötnos!

Och god natt till alla er andra underbara människor!


Klistra in

Nu har jag varit och kollat på filmen, lånat flora och ätit lunch.
Så himla härligt.
Lite mindre härligt är det att bege sig ut mot östra hamnen om en stund för att kolla hur där ser och ut och planera inför vårat projektarbete, men det måste göras. Det är bara segt eftersom det är min "lediga dag", men så här mycket har jag nog inte hållt på med skolan under en ledig dag.

God morgon 090916

God morgon alla surfare!

Hoppas att allt står bra till med er?
Själv är jag så svinigt trött, så det är inte sant.
Men jag misstänker att det mest är psykologiskt, eftersom att jag egentligen är ledig, då vill man ju inte gå upp innan 8 precis! :O

Men klockan 10 så visar de en film på skolan för de som vill se, "En obekväm sanning" av Al Gore från 2006. Eftersom ingen av oss tre i Mh1:or har sett filmen innan, blir det ju till att rulla ur sängen och sätta på kaffet. För den vill jag ju se. :) 


På gränsen till tårar

Jag håller på och kollar på SPCA i Afrika tror jag det är.
En anställd fick ett samtal om en massa får som såg ut att må dåligt. När han kommer ut till dem ser han att det inte finns någon mat och att de flesta är väldigt magra. När han går in i hagen med en granne så ser de ett får som ligger halvdöd på rygg, han lyckas hjälpa fåret upp genom att dra den lite i benen. Bredvid fåret ligger det ett till, som är dött.
Och bredvid det döda fåret ligger det 3-4 döda får till. De har alla svultit ihjäl, därför att ägaren inte gett dem mat.
Det fanns flera döda får i hagen och även ett 20-tal gravar, inne i hagen.

Jag blir så arg och frustrerad, hur f*n kan man göra något sådant?
Vad är det för fel i huvudet på en sådan person, har man inte råd att ge dem mat så skaffar man sig inte 300 får! Och om det inte var pengar som var problemet blir allt bara värre. Då har någon medvetet svultit ihjäl sina får. Det får mig att vilja kräkas...

120 sidor på 3 timmar

Äta middag klockan halv 10 är lite väl sent. Även för mig!
Kom hem ifrån skolan halv 6 idag.
Och då lånade jag Studentens Skrivhandbok av Sanne direkt, eftersom jag glömt att beställa min.
Den har jag sen suttit och läst i i över 3 timmar i sträck. Vi hade ca 120 sidor som skulle läsas till på torsdag, och jag satt banne mig och läste allihop! Nu har jag alltså läst nästan 3/4 av hela boken! :O
Hur duktig är inte jag liksom?
Sen gjorde jag mat och skulle äta, men det slutade med att jag satt och pratade med mamma och nikki i telefon i 45 minuter istället, så maten blev ju kall.
Men nu äntligen har jag fått mat i magen! Mums säger jag bara!

Nu ska jag kolla på Cranford och sen blir det väl till att läsa antingen i biologiboken (1 kapitel) eller i statisktikboken (2 kapitel)...
Är inte så jätte sugen på det om vi säger så...;)

Håla

3 timmars håla, det ska ägnas till mat, kaffe och självklart Xena!
Eventuellt att jag lyckas klämma in lite biologi också, vi får se...;)

Dagens outfit 090914Lila rutig skjorta - H&M
Svarta byxor - Itchi
Och några skor som jag väljer när jag ska gå. ;)

Du gör mig varm i hjärtat

Det är få människor som gör mig riktigt glad, men de som gör det står mig varmt om hjärtat.

Angela says:
 men jag ska börja sälja kyssar!
 hahahah
 nej ett skämt!
Defeated says:
 hahaha! 
 vad kostar dem? Jag bjuder en tjuga... 
Angela says:
 HAHAHAHA ..
 du får dem gratis ..
 eller tänker du bara ge mig en tjuga?
Defeated says:
 HAHAHAHA! Kan vara bra att veta! 
Nej klart inte du är värd mer än en tjuga....
Angela says:
 hahahahahaha ...
 får man ju hoppas .. jag kysser bra ..
Defeated says:
 Hahaha. Träning ger färdighet
Angela says:
 skojar du?!?!?!
 hahaha
Defeated says:
 hahaha din busunge!
Angela says:
 hahaaahah
 du är ..
 du har kysst en hel krog!
Defeated says:
 HAHAHAHAHA!!!
 Det värsta är väl att jag bor ihop med en av dem nu 
 Och en annan av dem bor i lägenheten ovanför...
 Jag väljer mina grannar med omsorg vettu...
Angela says:
 hahahahaa
 din slampa!
Defeated says:
 Meeeeh!
 Ska du säga...vem var det som uppmuntrade mig till en sommarflört? 
 
 Bara för att du snor vin ifrån gubbar i rollstol....
Angela says:
 hahahaahha

Late

Jag älskar att börja sent, det är så härligt att gå omkring och bara lata sig på morgonen. <3

Two becomes one

I'm not alone anymore


Tillbaka

Jag kom hem lite senare än planerat eftersom tåget  var försenat 20 minuter. Så jag missade ju bussen till Andersberg. Men det gjorde inget. För jag hade sällskap med Emmelie i min klass, hela vägen ifrån Maria. Så det blev en trevlig tågresa trots allt. :)
Nu har jag precis ätit och när jag slår på tv:n för att mysa lite så ser jag att Notting Hill precis börjar. Kan det bli mycket bättre eller? Jag älskar Notting Hill! <3

Så nu ska jag ängna några timmar till en av de underbaraste filmerna någonsin!
Pussar!

Hemma halv 8

Japp, det blir tåget som går vid fem. Annars är jag ju som sagt hemma lite väl sent. Så nu kommer jag hem runt halv 8 i stället för vid halv 10. Jag behöver ju nämligen handla bröd och mjölk, så det kan ju vara bra om jag hinner hem innan alla affärerna stänger....;) haha

Hoppas att ni alla har det bra! Nu ska jag gå och packa klart min väska!
Pussar!

...

Jag ska antagligen åka tillbaka till Halmstad med tåget som går 10 i 5.
För tydligen så måste man byta till buss och sen tillbaka till öresundståg. Så det känns som om ifall att jag skulle åka hem senare så kulle jag bara vara grinig och förbannad över att behöva förflytta mig så mycket med marsivnen dessutom. :(
Men men vi får väl se hur det hela slutar.

Äppelpaj och te

Nu ska jag snart äta lite äppelpaj och dricka lite te.
Sen ska jag in till Hanna och kolla på film. Ska bli mysigt.

Det känns konstigt att jag ska åka tillbaka till Halmstad redan imorgon.
Känns som om jag precis kom hit, tiden går ju så himla fort!
Varför finns det inte något som kan stanna tiden lite, så att man har chansen att få njuta av varje minut?

Zac Efron

Nä, nu har det gått för långt! Min syster har ingen aning om vem Zac Efron är! :O
Inte för att jag tillhör en av alla de tonårstjejerna som är förälskade i honom, men jag vet åtminstone vem han är! Hur kan man ungå att ha missat vem han är?
Vi kollade på Hairspray igår, och när han syntes så sa hon "Han ser bekant ut", då sa jag "Det är Zac Efron". Hon bara "Jaha, och vem är det då?"

Haha min söta systeryster!Zac Efron

SPARRIS!

Idag ska jag äntligen få mina efterlängtade sparrisar!!
Enda sen jag såg på ett program med Jamie Oliver, som handlade om Sparris har jag velat äta det. Och det var ändå några dagar innnan jag flyttade till Halmstad som jag såg det. Så ni förstår ju säkert att jag är rätt så sugen på sparris! :D
Mumsigt med mat ska det bli ikväll!
Just nu håller Musse och jag på med världens mest intressanta konversation...han hotar Turken som jag snackat med på MSN. Ganska underhållande faktiskt...;)

Just admit it, you love me!Mys med min snäcka!

Nu har jag varit ute och myst med min snäcka!
Som alltid är det lika roligt att träffa Hanna och även om jag nu inte alltid är i Åkarp, så är det skönt att kunna känna att det är samma sak när jag väl träffar henne. Det är fortfarande vi två, piff & puff. She's my soulmate!
Våra samtal är fortfarande lika avslappnade och mysiga, roliga och lärorika.

My day

Idag har jag haft en riktigt mysig mys-dag.
Ikväll ska jag mysa med Hanna, fast Musse försökte lura med mig på bio.
Men först ska jag äta Chicky-bits med pommes och sås. MUMS
Mamma kallade mig precis för en ben-get...haha, min lilla söta mammsing!
Men hon sa även att hon är stolt över mig! Min dag är gjord. :D

Nu: Är det dags för mat och Simpsons

Farmville

Efter ett bra tags påtryckningar ifrån mina kära vänner med Farmville, har jag nu äntligen gått med på att skaffa mig en egen liten farm. Cirka en halvtimme efter att jag kommit igång så hamnar jag av en slump inne hos; Tyra.
Läs översta inlägget...;) Nu undrar jag om det är en slump eller ödet att jag samma dag som jag blivit medlem, hamnar inne på någons blogg som jag aldrig varit på innan, och att de i just det översta inlägget skriver om just Farmville? Lite läskigt är det ju faktiskt.

Honey I'm Home!

Nu är jag tillbaka i Åkarp igen.
Riktigt härligt faktiskt.

Däremot så saknar jag min säng i Halmstad redan, bädsoffe-sängen är kanske inte det skönaste jag sovit på. Men det är deffenitivt inte det värsta heller...;) Så det ska nog gå bra ska ni se.
Igår när jag kom till tågstationen i H-stad så såg jag en tjej som heter Emmelie och som går i min klass. Vi snackade lite under den där andra dagen på terminen då när vi var i Tylöbäck.
Så jag gick fram och sa "Hej" och ställde mig jämte henne. Vilket visade sig vara en väldigt lyckad gest. Hon skulle hem till Kristianstad över helgen, så det slutade med att vi satt tillsammans under hela färden till Helsingborg, då hon skulle byta tåg. Tåget var försenat en halvtimme pga att vi var tvungna att invänta ett mötande tåg. Men det gjorde inget för vi var helt upptagna av att prata, om hästar, tävlingar, projektarbete och allt annat som dök upp.
Mysigt, sen när hon gick av så stod hon på perrongen och jag stod i dörröppningen till tåget och så fortsatte vi att snacka tills dörrarna stängdes. Och sen vinkade vi när tåget rullade iväg.
Det känns faktiskt väldigt bra just nu. Även om det bara var en tågresa, så känns det som att jag möjligen har fått ännu en vän. :D
Det dumma är ju att vi umgås i olika "kretsar", vi har bara gått i skolan i 2 veckor, men man märker redan en uppdelning i klassen.
Kanske inte så konstigt att jag, Sanne & Sofie är i samma grupp...eftersom vi bor tillsammans. Lena räknas också in lite där eftersom jag snackar med henne varje dag. :)
Sen snackar jag med lite andra i klassen också, det är kul att vara social ibland.

Något som jag har märkt med mig själv under åren är att jag har utvecklats väldigt mycket på den sociala biten. När jag var liten var jag så blyg och nervös att jag inte ens vågade ringa hem till Helena (min syssling och bästa vän) utan tvingade alltid mamma eller mormor att göra det. Vilket är rätt sjukt om man tänker på det, för hela Helenas familj räknade jag då som min extra familj och jag tyckte lika mycket om dem som jag tyckte om Helena. Mes, man var alltså...

I grundskolan var jag också blyg och pratade inte så mycket. Men sen när jag började gymnasiet så var det något som bara släppte. Jag började prata och visa vem jag egentligen var.
Och nu har jag kommit så långt att jag inte alls har några problem med att lämna Sanne och Sofie för att gå fram och prata med någon annan i klassen. Vilket jag aldrig skulle ha gjort för några år sedan!

Men nu ska jag passa på att njuta av att vara tillbaka och gå och mysa med min fästman...hihi


Hemmåt

Idag ska jag hem till Åkarp igen.
Just nu ligger jag död i soffan efter en jobbigt och tråkig dag i skolan. Men sånt måste man stå ut med det också!
Men jag ska ta bussen härifrån halv 6 och sen blir det tåget som går vid 6 mot Lund, ska bli hämtad där av min älskade mamma, så att jag och marsvinen slipper det jobbiga med att byta tåg...;)

090909

Äntligen har jag läst klart i biologi boken för denna veckan i alla fall.
Och igår så läste jag även det kapitlet i statistikboken som vi ska gå igenom imorgon. Så lite beroende på vad vi gör imorgon, så kanske jag kan få njuta av en pluggfri-helg. Men känner jag min tur/otur rätt, så lär inte det bli fallet. haha

Idag var vi ute i Tylösand och håvade, fångade insekter, luktade på blommor och sen artbestämde vi alltihopa!
Det blev en heldag ifrån 1 till 5 och stackars Sanne hade glömt sin tjock-tröja hemma, så då är det väl klart att man ställer upp och lånar ut sin lite så att hon ska slippa frysa.
Det dumma i min fina tanke var ju att jag inte räknade med vad all blåsten skulle göra mot min hals, eftersom jag skuttade runt på stranden i bara linne och kämpade i vinden. Men jag frös inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra, inte fören efter typ en timme i alla fall. Men då var en av lärarna, Claes, snäll och lånade mig sin vindjacka, så allt löste sig tillslut...;)

Och bara för att reta Lollo, som bara har fina saker att säga om C, var jag ju tvungen att ha bildbevis på att jag haft hans jacka på mig. :P

So this one is for you my love!


Oh yeah baby, oh no oh no...

Sanne i min tröja

Sofie, lika charmig som alltid

Min grupp, som bestod av mig, Sanne, Sofie och Mani.

Sanne gapar/gäspar, fri tolkning

Jag vid vattnet, trött men lycklig


That's why I like Hannah Montana


Morgon 090909

Är fortfarande sjuk, men jag är uppe i alla fall. :)
Gick upp vid halv 10, satte på kaffe och började att läsa biologi med en gång. Min tanke är att ju fortare jag hinner läsa klart detta kapitlet, desto mindre har jag att göra, när vi får fler läxor eller uppgifter...;) Smart va?

Idag är det utflyckt till Tylösand som gäller. Ska ta bussen vid 12, så det blir en del väntande när vi väl är där, eftersom vi inte börjar fören 13:15. Men jag hoppas på fint väder, så att jag kanske kan ha kameran med mig. :)

När jag tittar ut genom fönstret sitter jag och saknar min och min systers sommar som vi hade. Hittade på en massa saker, sålde tidningar på stranden till exempel. Det var så mysigt att sitta bakom henne på moppen och åka ut till stranden. <3


Världens bästa syster!

Massa plugg med en flytande hjärna

Efter skolan idag så har min tid nästan enbart gått åt till att plugga, plugga, plugga!
(Och prata med Hanna förstås...;P)
Är sjukt trött nu och ska strax krypa ner i sängen och se till att få sova så att jag kan bli frisk snart!
Jag har suttit och skrivit av Sofies anteckningar ifrån föreläsningen igår, det tog sin lilla tid minsann. När jag äntligen var klar med det så var det bara att ge sig på kap 6 i statistik-boken. Härligt nog så hann jag med det idag + att jag har läst lite biologi med, men har fortfarande mer än ett halvt kapitel kvar...*suck*
Känner att min hjärna är lite trög-flytande idag så det är lite svårt att koncentrera sig.

Imorgon ska vi ut till Tylösand på fältbiologin, jag ber för att det inte ska regna eller blåsa för mycket. Inte för att jag är lat eller gnällig utanför att jag inte vill bli sjukare än vad jag redan är.

Nu gav lollo mig en godnatt puss och gick och la sig, så nu ska jag följa hennes exempel och hoppa ner i sängen och sova ut!

God natt!


Philip, en av mina och Lenas insekter som vi skulle artbestämma på labben igår.

Vaknar upp sjuk

Jaha så då vaknar man upp och är sjuk. Det är ju himla smart att bli sjuk i början av terminen, eftersom jag inte har råd att missa något eftersom allt är så nytt. Damn it!
Vaknade vid 6 i morse av att jag kallsvettades, när jag skulle resa mig för att gå in på toa och tvätta av mig så var jag så yr att jag höll på att svimma några gånger. Så jag fick gå och hålla mig i väggen. Och när jag väl kom in på toaletten var jag tvungen att ligga på golvet ett tag innan jag orkade tvätta av mig. Som tur var hade vi bara en introduktion imorse, så det var inte hela världen att jag missade det. Sofie var där och berättade att jag inte missade något. Thank god for that!
Men nu har jag en gruppövning på TNA om en timme, och den kan jag inte missa, så nu får jag skärpa till mig och dricka upp kaffet, klä på mig och sätta på lite mascara. *suck* jag vill bara gå och lägga mig igen...
Buhu, stackars mig...;)

Pricken över i:et är att när jag stod och lutade mig mot balkongräcket för att prata med Sofie, så tänkte Louise skrämma Sofie lite genom att komma framrusande och strypa mig. Det har jag inget emot, men dessvärre så råkade hon av misstag ta i lite för mycket, så min rygg flög rakt in i räcket och jag slog till en kota. Och jag har haft en del problem med min rygg innan, den låser sig så att jag inte kan röra mig, ömmar och är allmänt otrevlig. Så jag kan lova att det inte var SKÖNT att smälla i den.
Jag slår vad om att jag kommer få ett blåmärke...*suck*
Fast det var inte lollos fel, det var jag som inte var riktigt beredd bara. :)

Nä, dags att leta efter lite kläder!

Puss!Snyggaste paret

Helt klart snyggaste paret på bioduken!


Dagens outfit 090907
Svarta stövlar - Skopunkten
Svarta glansiga leggins - Ginatricot
Blå/grön Kofta - H&M
Rutig Jacka - New Yorker

Superhjälte

Om jag var en superhjälte skulle detta bli min kostym.

Glansiga leggins, svart långt linne och svarta mjukis-strumpor. :P


Fel kapitel!!!

Jaha vad ska man säga?
Efter att jag har suttit i fyra dagar och kämpat med att läsa klart kapitel 25 i Biologi-boken, så kollar jag på mitt schema för att se vilket nästa kapitel är...
Då upptäcker jag att jag inte alls skulle ha läst kapitel 25, utan kapitel 26!!
Först blev jag helt galen och trodde att jag skulle börja gråta, men sen såg jag på schemat att vi faktiskt ska gå igenom kapitel 25 på föreläsningen imorgon. Snacka om tur i oturen!
Jag trodde att jag hade läst helt fel kapitel och slösat bort en massa tid och energi, när det istället visade sig att jag bara läst dem i fel ordning!


MAT!!!

Nu ska jag göra som katten Gustav och sätta tänderna i min lasagne!

She is back!

Nu är lollo tillbaka och vi sitter här i soffan med varsin dator och surfar. Jag hann att bli klar med alla mina sysslor innan hon kom. Så jag är nöjd med dagen. Nu är det bara pluggandet kvar som jag måste ta tag i!
Men jag har inte så mkt kvar, så det är lugnt. :)

Snart klar med allt

Disken klar, dammsugningen klar och snart är även marsvinsburen klar. Sen är det bara att slänga soporna kvar innan Lollo kommer. Gud vad duktig jag kan vara ibland. *klapp på axeln åt mig*

Louise is on her way

Lollo ringde precis och berättade att hon skulle ta bussen hem vid halv två, vilket innebär att hon antagligen är tillbaka vid 3 tiden. Jag tänkte vara duktig och under tiden dammsuga lägenheten, diska och även städa marsvinsburen. Så att hon kommer hem till en ren och mysig lägenhet. Vad gör man inte för sin babe?
Tiden som blir över tänker jag använda till lite mer pluggande och även att sätta igång filmen Brokeback Mountain, som jag lånade av Sanne igår kväll.


Så här mysigt hade jag det igår när Sanne och jag kollade på Harry Potter.

Biologi på morgonkvisten

Vad härligt det faktiskt kan vara att vara helt själv i lägenheten. Visst jag har ingen att prata med, men jag lyssnar på ljudbok istället. Jag kan göra vad jag vill och ha datorn på hur hög volym jag vill, utan att behöva tänka på hur mycket det kanske stör någon annan. :)

Frukosten är uppäten och jag har tagit en kopp kaffe till, sitter och läser i biologiboken (som är på engelska) just nu läser jag om jordens begynnelse, kan man väl säga. Det handlar om fossiler, urtidsdjur, klimatförändringar och olika ämnen som finns i naturen. Det handlar typ om lite allt möjligt, svårt är det också. Jag läser, och läser och läser men ändå känns det som om jag inte kommer någon vart. Sidorna är stora och texten liten, så det är väl därför det tar sådan tid. Men det som jag förstår är faktiskt väldigt intressant. Önskar bara att det inte tog så lång tid att läsa en sida!Dags att lägga sig

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och läsa lite i Eclipse och sen somna till min ljudbok Anne Franks dagbok.
Hoppas att ni också ska gå och lägga er snart, om ni inte redan har gjort det!

God natt och sov gott!

Deras röster kompleterar varandra! <3
Beast of burden


All alone, but it's okey with me!

Lollo har lämnat mig ensam ikväll och imorgon förmiddag. Hon är hemma hos en kompis i sin klass och äter massa och myser. Men det gör mig inget, dels för att jag blev medbjuden me tackade nej, och dels för att jag verkligen måste plugga så det är skönt att vara lite själv och ha det tyst i lägenheten. :)
Fast nu ska jag snart upp till Sanne och kolla på den andre Harry Potter filmen. :D

See yah my lovahs!


Ny outfit

Idag var Sanne, Louise och jag inne och åt lunch i stan.
Det blev Nachotallrik med kall dricka. Riktigt mysigt.
Sen strosade vi runt lite på stan. Inne på Gina Tricot kunde jag inte hålla mig utan var ju bara tvungen att köpa ett par sådana "lack-leggins" som Louise har. De var ju så fina!


Mina nya kläder, både legginsen och koftan är nya. And I love them both!!

Katt-trimmare

Haha nu sitter jg och kollar på ett program på Animal Planet, som påminner om Top Modell eller Runway, fast istället var dagens utmaning att trimma varsin långhårig katt!
Haha, hur långt ska de gå med den här typens program egentligen? ;) Tävling efter tävling.

Fest på Andersberg

Igår var det fest på Andersberg.
Festdeltagarna var:

Emelie Svensson
Sanne Tägtström

Haha, det var en underbar men skum kväll igår.

Vi skulle egentligen ha Harry Potter-maraton, men efter första filmen så hade vi tröttnat lite och istället öppnade vi en flaska med jordgubbsvin och varsin alko-läsk. Och det gjorde susen.
Under kvällen underhöll vi vår berusning med lite Asti och dans i massor.
Det blev en del klädombyten under kvällen, stickat med mysbyxor, lack, och avslutningsvis fransklännigen med högklackat.
Det var även igår som alla mina nära och kära bestämde sig för att ringa och kolla hur jag hade det. Just då hade jag det väldigt bra, imorse var det inte lika roligt. Haha

Men det var i vilket fall som helst en underbar kväll, trots att vi bara var två personer. jag tror att jag verkligen behövde få koppla av och känna mig fri att göra som jag vill. Så vi firade att vi hade flyttat till Halmstad.

Lollo joinade oss lite senare på kvällen efter sin dejt. Och det var jätte roligt när hon kom, då satt vi alla tre i fina klänningar med högklackade skor och var uppklädda och fina. <3


Varit duktig idag

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag.
Hade föreläsning 8.15-10.00 sen cyklde jag hem och satte mig och skrev av Sofies anteckningar ifrån lektionen. Sen var jag uppe och lämnade tillbaka hennes block och gick ner igen och satte på kaffe.
Precis efter att jag gjort det så ringde Ulf ifrån fotoklubben och önskade mig grattis och lycka till i Halmstad, och jag sa att jag fortfarande är medlem, fast på avstånd. Nu när jag har hittat en fotoklubb, där jag dessutom trivs med medlemmarna är det ju dumt att sluta. Jag är med på de möten jag kan.
Nu har jag precis snabbstädat i marsvinens bur och de springer runt på golvet på mitt rum och i klädkammaren, de är verkligen lyckliga över att fått flytta hit. Jag har ju mer tid och utrymme till att ha de ute så att de får springa/vandra av sig. Jag hör hur de småpratar med varandra och någon (antagligen Xena) tuggar på plastsäcken med spån i. Hon är en liten buse, när jag går och säger till henne så ser hon dessutom riktigt skyldig ut! :P

Nu ska jag sätta mig ner och fortsätta att plugga. Har ju typ 24 sidor kvar att läsa i Biologi boken över helgen. Så jag vill ju göra det så fort som möjligt så att jag har helgen fri sen. Ikväll ska jag och Lollo tvätta för första gången... Spännande!


Jag myser med Eli

Lilla magen och det söta ansiktet!

Puss på nosen!


Allsång med LOIS

Igår hade jag tänkt att gå och lägga mig tidigt, för jag hade varit riktigt trött hela dagen. Men så blev ju självklart inte fallet. Det började med att Lollo satt och pluggade kemi i köket och jag satt på mitt rum och läste igen ett kapitel som jag helt missat att vi gått igenom, i fältbiologin. Vilket betyder den stora feta Biology, med hur mkt text som helst på en sida (på engelska dessutom).
Men som ni kankse misstänker så slutade inte våran kväll där.
Nej den slutade i köket med varsin kopp te i handen och allsång till musiken ifrån Lollos dator. Det började med Micheal Jackson - Heal the world, sen fortsatte det med lite Roxette, men till slut spårade det ut totalt... med BlackJack, lite andra dansband följt av Britney Spears (gamla låtar) och jag vet inte allt...:P

Nä nu är det dags för skolan!

Puss haaaj!


Lollo sover i vårt badkar...

God morgon

God morgon alla!

Jaha, dåvar man vaken igen då.
Eller jag har varit vaken i 40 minuter, men man kan ju inte rusa till bloggen direkt när man vaknar...då kan ju folk tro att man är beroende. Vilket jag säkert även är. Jag älskar min blogg! Och jag älskar att få skriva av mig lite!
jag måler visserligen inte ut mina inlägg så som jag skulle göra i en novell, men det slutar i alla fall att klia i fingrarna för en stund. :)

Idag ska Sanne göra teoriprovet till körkortet! Jag hoppas att hon klarar det!
Sofie och jag ska sticka själv till skolan istället. :)

Dags för lite slappe-tid

Nu har vi ätit och jag har även hunnit läsa de två kapitlen vi hade tills imorgon + lite småläxor. Så nu ska jag sätta mig med lite Singoalla som Sanne kom ner och gav oss (från henne & Sofie) och äntligen kolla på ett avsnitt av Xena. Har inte hunnit göra det ännu i det nya hemmet. :)
Louise sitter nu i köket och försöker plugga Kemi, vilket hon skulle börjat med vid 3...men det är inte alltid så lätt! Och nu hör jag att hennes mobil ringde, så det kommer väl ta lite extra tid att börja med Kemin....:P
Ooooh, det är hennes "date" som ringer.
Hihi, nä nu ska jag sluta lyssna på hennes samtal och umgås med min bäste vän...XENA! :D


We Can Work It OutTry to see it my way
Do I have to keep on talking till I can't go on
While you see it your way
Run the risk of knowing that our love may soon be gone
We can work it out
We can work it out

Think of what you're saying
You can get it wrong and still you think that it's all right
Think of what I'm saying
We can work it out and get it straight or say good night

Uppdatering över 1 & 2 september

Dagens lektion var kort men det var sjukt seg!
Fattade typ hälften och har börjat acceptera att jag behöver skaffa glasögon/linser. Men eftersom jag är emot det och inte vill, så får det faktiskt bli linser. Inte för att jag egentligen har något emot glasögon, bara det att jag vet att jag inte har råd att skaffa tillräkligt många så att jag kan byta beroende på vad jag har på mig. Och det är något jag inte riktigt klarar av. Skumt, jag vet!

Igår var dagen betydligt längre.
Vi var i Tylöbäck och hade lite kurs och övningar för att lära känna alla i klassen bättre. Vilket jag uppskattde mycket, då jag nu har lite fler människor som jag känner att jag kan gå fram och prata med. Och det är ju aldrig fel. ;)
Vi gjorde en massa saker, men är det någon som vill höra dem, så får ni fråga...;)

När jag kom hem var jag först hos Sanne & Sofie och gick igen vad vi har i läxa. Sen skuttade jag ner och hade myspys med Lollo, som alltid!
Jag läste typ 3 sidor i statistik boken...sen somnade jag..:P Fast vaknade efter 10 minuter igen, men då var jag inte sugen på att fortsätta. Så jag satt vid datorn och sen på kvällen så ät vi Tacos! Skitgott verkligen! Ibland så kan vi verkligen lyckas! sanne var nere och höll mig sällskap lite, sen fick hon skutta upp till Sofie som var ensam.

Vi kanske ska ut och gå ikväll om vi kommer ihåg det.
Efter maten gick jag och lollo upp till de andra och vi kollade på 2 avsnitt av Sex and the city. Lille sötnosen Diablo fick följa med och det tyckte han var jätteroligt. Louise också verkade det som, eftersom de satt och mös i nästan en timme. Fast han blev lite väl sprallig i slutet och helt plötsligt hörde man Louise skrika till, då var han innanför hennes tröja och klättrade.


Husets minsta älskling, lille Diablo

Godmorgon 090902

Hej vänner!

Hur har ni det idag då?
Själv har jag en bultande huvudvärk, ont i halsen och ett sår i ögonvrån. Inte tipp topp med andra ord. Men det kan inte hjälpas, på med kaffet och ner i magen med det, kläderna ska fram och för allt i världen...Glöm inte skolväskan! :O
Med andra ord, det är dags att vakna nu!


Min fina Axe

090901

Sitter här och känner att ögonen håller på att gå i kors. Hade tänkt att skriva om min dag, men känner att jag faktiskt inte pallar det just nu och ska gå och lägga mig och läsa istället.
Men ville bara säga att jag och Lollo åt Tacos ikväll...med KÖTT denna gången. Riktigt jäkla mumsigt var det!
Jag älskar att själv få bestämma vad jag ska äta. Att jag sen även måste laga det själv är inte lika roligt...tihi!

Imorgon börjar jag 8.15 med fältbiologi, sen har jag det fram till 10. Sen är jag ledig resten av dagen. Och så ser även resten av veckans schema ut. Fast på torsdag har jag TNA istället. Men samma tider. Härligt!

Natti natti

Uppe i ottan

God morgon på er allihopa!

Som ni ser är jag uppe i ottan....nästan i alla fall.
Jag måste verkligen lära mig att gå o lägga mig i tid, fast igår var det faktiskt Dexter så då måste man ju vara uppe sent. ;)
Jag och Lollo tog varsitt marsvin i famnen och traskade upp till dem där uppe och la oss på deras golv och kollade. Rikigt mysigt, fast Xena (som jag höll, Lollo hade Eli) började efter halva tiden att bli otålig och gnällig. Så jag gick upp med henne innan det skulle hända en liten "olycka". Marsvinen brukar ju i alla fall varna när de behöver gå på "toaletten", vilket jag verkligen uppskattar!

Anledningen till att jag är uppe nu, är för att vi idag ska till Tylöbäck och ha några aktiviteter för att lära känna de i klassen lite bäätre. Vi börjar halv 9 och slutar runt halv 5. Vi ska ta bussen ut dit 20 i 8, och man får ta sig dit själv. :) Så jag hoppas att vi hittar rätt!
Ikväll ska jag och Lollo ha "riktig" tacos!
Eftersom min pappa skickade med mig köttfärs när jag åkte ifån Åkarp. Jag köpte ju en stekpanna på IKEA, så nu kan vi ju fixa till köttet, till skillnad ifrån innan.

Just nu sitter jag och lyssnar på Hate is the star, dricker kaffe och äter frukost. Solen lyser in genom fönstret...riktigt mysigt! :D

Hörs senare idag!

RSS 2.0