Tillbaka i skolbänken

Jaha, då var man tillbaka i skolbänken igen.
Det ser ut som att den här terminen kommer att bli väldigt stressig och en hel jäkla massa plugg som ska göras. Bara denna veckan ska vi gå igenom 4 kapitel, och man måste läsa i boken och göra uppgifter typ varje dag...*snark*!
Denna kursen har 2 tentor och den första ska vi skriva redan den 28 september! Det är mindre än en månad!! Och vi ska ha prov på 11 kapitel... Behöver jag ens nämna att jag inte kommer göra mycket mer än att plugga? ;)
Jag tänke att jag åtminstone ska hinna läsa klart det första kapitlet idag, och försöka börja på det andra också. Men det är ju övningsuppgifter som ska göras till varje kapitel också. Hej och hå, vad det kommer att gå!

Annars händer det inte så mycket, är ute och går en runda varje dag. Är ju van vid att gå ut med Axe, så jag blir lätt rastlös här har jag märkt. Men det är ju bara bra att komma ut och röra lite på sig. :)


Jag och Axe på Öland

That's very hot!


28 Augusti

"Ännu en dag i Paradiset.
Man vaknar upp med blodsockret nere i fotknölarna."


Ja mina vänner, ni läste rätt. Det är inledningen till den härliga tv-serien Sally! Jag tog med mig boxen upp till Halmstad och sitter och kollar för fullt! Tröttnar aldrig på denna galna 34-åring som lever i sin egen lilla värld.

Igår skrev jag då omtntan i Zoofysen, det gick nog helt okej. Kunde ju självklart ha gått bättre, men det kunde även ha gått sämre...;) Jag svarade på alla frågor, och det är ju det viktigaste. Sen kan ju hoppas på att jag svarade rätt också! Och att jag svarade tillräckligt avancerat så att jag fick så mycket poäng på frågorna som möjligt.

På kvällen var jag uppe och förfestade med S:arna, vi spelade bland annat Förfestspelet... hehe, det gick vilt till...;)
När jag skulle gå ner till mig igen så tog det en liten stund efter att jag kommit in som jag upptäckte att det var släckt över allt och att Hanna hade gått och lagt sig, så jag insåg ju då att jag kanske skulle vara lite tyst...haha.
Nu sitter vi ute på balkongen och snackar lite, det är mysigt med sällskap! :D


Stress i massor

Stress i massor, men så brukar det väl vara inför en tenta, i alla fall för mig. hehe
Just nu sitter jag och läser igenom Aleksandras anteckningar, de är väldigt bra men det stör mig att jag antagligen inte kommer att hinna läsa allt. För det är verkligen ett fett tjockt block fullt med anteckningar! :P

Jag måste pumpa däcken i min cykel idag också, har skjutit upp det tillräckligt nu. Behöver ju cykeln imorgon liksom. Tänkte passa på att slänga soporna när jag ändå är nere och fixar med cykeln.

Nä, men om man kanske skulle lägga på ett kol, eller två, så att jag åtminstone kan försöka att läsa klart allt som jag vill hinna med... Lycka till, till mig!
Go go go!


Bla bla bla

Plugga, plugga, plugga...
Ja för det går ju sååå mycket bättre att plugga om jag säger det högt och ofta... NOT! haha
Sitter inne på rummet nu och håller på och läser anteckningar för fullt. Jag är rätt grym faktiskt, men som jag sagt innan så har jag inte riktigt den där glöden för att verkligen brinna för tentan. Jag borde ju verkligen ha det, eftersom att jag inte vill skriva den igen. Men, men. Jag gör mitt bästa och sen får det gå som det går. Det beror ju ganska mycket på hur lärarna betygsätter, som alltid annars. Att jag inte klarade tentan innan är ju ett typiskt exempel på det... eftersom att jag tycker att det gick bra när jag skrev den förra gången. *suck*

Nä nu ska jag kollar på lite filmer om det jag har tenta på. Så ha det gött!


Det löser sig nog

People come and people go, så är det bara.

Vad jag ville ha sagt med detta har jag ingen aning om...:P
Sitter och pausar från plugget just nu. Och då passar det bra med lite kaffe till..;)
Vet inte hur detta kommer att gå, och just nu har jag kommit så långt att jag faktikt har slutat att bry mig. Inte alltför bra om vi säger så. Hade varit bra om jag hade haft energi till att puscha mig själv att ge gärnet. Men jag pluggar i alla fall, jag vet ju redan att jag inte kommer att hinna läsa allt som jag hade velat. Så jag koncentrerar mig på vissa områden istället. Så får vi hoppas på att det är de områdena som kommer på tentan... men så lär det ju inte bli. Ääh, det löser sig nog!Emelie + Sanne = Sant!

Igår blev det en fika med Sanne följt av lite handlande på Coop, där jag äntligen (!) införskaffade mig en flugsmälla. Har varit i behov av det en tag, men alltid glömt bort det när jag varit och handlat!
Sen när jag kom hem igen så pluggade jag lite till och vid halv 9 gick jag upp till Sanne igen. Vi satt i deras soffa och drack lite vin och spelade "Jag har aldrig" & "Bibeln". Vinet blev följt av lite Vodka med Piggelin och Sprit(e). När den drinken var slut så mosade vi jordgubbar som vi blandade med mjölk och Gin. För att slutligen avrunda kvällen med lite cider...;)
När klockan började bli mycket så övergick vår lilla fest till att bli en typiska "Sanne & Emelie" kväll, som innebär att vi ligger i varsin ände av soffan, snackar, flummar och halvsover. Det är så typiskt oss att inte behöva göra något, inte behöva snacka om något särskilt, utan bara njuta av varandras sällskap!
Efter ett tag så la vi oss i en böghög i mitten av soffan och lyssnade på musik och halsov (vi vaknade till ibland och snackade lite). Tillslut så var det dags att gå och lägga sig.

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att plugga. Men nu ska jag snart upp till Sanne och så ska vi göra Fattiga Riddare! MUMS!
Så jag måste gå, för jag sitter fortfarande i pyjamas-byxor...

Taco middagen

Myskväll med mamma och nikki

Nu är jag tillbaka i Halmstad igen.
Nikki och mamma var med och lämnade mig här, sen fikade vi och kollade på tv. Sen åkte mamma och jag och handlade lite mat och när vi kom hem igen så stod vi tillsammans och lagade mat medan nikki kolla på tv. Så sjukt mysigt! Efter maten så diskade jag och nikki medan mamma gick runt och dammsög lite överallt och jagade insekter...hihi. De stannade kvar hos mig till efter 22 igår, så jag slapp vara ensam särskilt länge. Efter att jag hade vinkat av dem så gick jag upp till Sanne och snackade till 23. Sen blev det slutet av "Sagan om de två tornen" och efter att den hade slutat så kollade jag på "Titta han snackar!" :D
Satt och hällde i mig cider och chips medan jag kollade. Nice!

Idag har jag hunnit med att plugga och varit ute och gått en kort liten runda. Håller på och kollar på ett avsnitt av Being Human. Var precis uppe och hälsade på hos Sanne som håller på och målar sin byrå. Vi bokade in en liten "date" a.k.a fika vid 3. Så nu ska jag plugga lite till och sen byta om.

See yah later sweeties!


Sookies buddys

Idag har vi utökat vårat undulatbestånd.
Sookie är nu inte ensam längre!
Eller jo, hon är ensam just nu, för de ska sitta i karantän.
Men om någon vecka så ska hon få nya kompisar!


Här är en bild på min vackra olivgröna Sookie! <3
Kom på att jag inte är säker om jag visat bild på henne innan?

I alla fall, idag hämtade vi hem 2 kompisar till henne. En Normaltecknad Koboltblå hane & en Opalin ljusgrön skuggvinge hona. Och nästa helg är hanen som vi har tingat hos en uppfödare leveransklar. Nu är det ju så att vi tingade den hanen innan vi hittade annonsen om dessa två som skulle omplaceras. Så istället för en kompis, så får hon tre! :D Haha som det kan gå.

Här kommer i alla fall en bild på de två nya sötnosarna:


Vad tycks? Söta va? ;)

Sprit & Droger


Moulin Rouge

Är FETT sugen på att se Moulin Rouge just nu. Undrar om den är i Åkarp eller i Halmstad, har för mig att den är i Halmstad... DAMN! Sitter och lyssnar på musiken som är ifrån filmen...blir så jäkla sugen nu jue...:(

And it's called the Moulin Rouge, lets dance!

Musiken är underbar, skådisarna är underbara, scenografin är underbar! Hela filmen är underbar! Love it!
Kommer fortfarande ihåg första gången jag såg den. När jag väl var i slutet av filmen så ringde Hanna på dörren, och jag kom och öppnade med ett minst sagt tårfyllt ansikte..;) Sen var jag ju bara tvungen att visa den för henne! :D
Kommer ihåg när vi praktiserade i 8:an och jag och Hanna satt i sadelkammaren och smörjde träns samtidigt som vi sjöng på "Elephant Love Medley"... Lovely! <3
Herregud vilka minnen jag får upp när jag tänker på denna underbara film, som jag har älskat sen första gången jag såg den för 9 år sedan! :O
DET kallar jag att vara besatt....;)


Nära döden...

En boll, en boll, en boll och ett racket... - Rally

Jag och mamma tog en tur till Center Syd för att fördriva lite tid. Hittade en anslagstavla som jag ska köpa sen när jag har pengar igen. Och så var vi inne på djuraffären och kollade. Det är alltid lika roligt...:P
Men dagens besök höll på att sluta i tragedi. Om med tragedi så menar jag att jag hade en nära-döden-upplevelse, och jag var övertygad om att min sista stund var kommen!
För att förklara vad som hände:

Förra gången vi var i en djuraffär så började jag prata om att jag ville ha en Dvärgskäggagam. Och mamma hade tydligen inte hört talas om dem så jag sa att jag skulle visa henne någon gång. När jag nu gick runt och kollade i affären så upptäckte jag att de hade en reptil avdelning och längst upp i ett hörn så ser jag ett litet huvud skymta fram. Och tror ni inte att det var just en liten Dvärgskäggagam! Vilken tur tänkte jag, den ska jag visa för mamma! Då sänker jag blicken och upptäcker att precis framför mitt ansikte så ligger det en orm pressad mot glaset och stirrar på mig! Jag överdriver inte när jag säger att jag blev så rädd att jag trodde att mitt hjärta skulle stanna! Jag kände till och med hur tårarna trängde på...
Jag vänder blicken åt sidan för att kolla på något annat, naturligtvis så hamnar min blick på en annan orm som slingrar sig upp emot glaset. Panik, panik, panik!
Jag var tvungen att springa därifrån. Jag trodde verkigen att jag hade kommit över det mesta av min orm-skräck. Men fasen vad rädd jag blev! USCH!

Svart Mamba

Ut och fara...eller något

Ännu en härlig dag, utan något särskilt inplanerat. I love it!
Jag och mamma ska snart åka och handla eller något. Nikki är inlåst på sitt rum med Sebastian... så dem lär vi väl inte se röken av. Så jag och mamma kom fram till att det nog var bäst att vi hittade på någonting för att underhålla oss, medan de håller sig undan. :P
Vi får väl se vad dagen har att erbjuda, det har i varje fall slutat att ösregna nu. Så att man kan ta sig utanför dörren..:D


I've got the Cash back!

All these years to prove how much I care
I didn't know it, but you were always there
until September when you slipped away
in the middle of my life
on the longest dayFör den som undrar så har jag börjat att lyssna mycket på Rosanne Cash igen. Har haft ett litet uppehåll från henne, Dolly och allt annat som har med country att göra. Jag har mina anledningar, men idag när jag kom att tänka på det så insåg jag hur fruktansvärt dumma anledningar det var. Vad fasen bryr jag mig om vad någon annan tycker? Eller rättare sagt, när har jag någonsin brytt mig om vad någon annan tycker om musiken jag lyssnar på? Så varför ska jag då börja med det nu?

Så därför är Cash nu tillbaka bland mina favoriter på Spotify! <3


Two minds

Sååå, då var vi 2 i lägenheten igen.
Vi var nere och skrev på kontratet vid 11, passade på att fråga om renoveringen och jag slutar aldrig att förvånas över segheten när det gäller den... *suck*

Idag ska jag åka ner till Skåne igen, och precis som alla andra gånger är jag lika seg på att packa mina saker och faktiskt ta mg till stationen. När jag väl har packat och sitter och väntar på bussen brukar allt gå av bara farten och vips så är jag tillbaka i Åkarp igen... Men det är just den där knuffen att ta tag i allt och sätta mig och vänta på bussen som är så fruktansvärt seg. Jag kommer aldrig till skott...;)

Tänkte att jag skulle ta och passa på att plugga lite nu innan jag åker, sen tänkte jag plugga på tåget också... Herregud vad segt det går! :(


Sonia på besök! <3

Igår hade jag Sonia på besök i lägenheten för första gången. Tänk att det har tagit oss snart ett år att gå från "klass-kompisar" till vänner som ses hemma hos varandra...:P Fast vi har ju setts några gånger inne i stan också, och vi har varit ute tillsammans. Så helt lost är vi ju inte..;)
Men det var i alla fall mysigt att ha henne här.
Jag cyklade och mötte henne, vi gick och handlade en massa snacks och dricka. Stack hem igen, satte oss inne på mitt rum och svor över Kemi-böckerna och det faktum att vi inte hade någon koll på vilka kurser vi ska läsa. Så vi satte oss och kollade upp det, så nu vet jag vad jag ska läsa denna terminen i alla fall! Alltid något! :D
Sen satt vi och snackade om sommaren och fick avreagera oss på varandra lite.
Hanna satt ute och kollade på tv, så efter ett tag joinade vi henne och vi satt och kollade på film tillsammans och proppade i oss av allt vi köpt! GOTT!
När filmen var slut (föräldrafällan på dansk tv), så följde jag Sonia en bit på vägen ända tills det började regna igen för då fick vi båda väldigt bråttom ;).
Jag cyklade hem till Hanna igen och satte mig och vi kollade på någon film som gick på 4:an, när den var slut så började det en ny film direkt efter... "Gifta på låtsas", så vi kollade på den med. :P
Kl. 2 var så den tredje filmen slut och vi var båda måttligt trötta, så jag gick och la mig och läste i typ en timme. Och klockan 3 ungefär så däckade jag äntligen.

Idag gick jag inte upp ur sängen fören vid 10 och hela dagen har jag varit otroligt seg kan jag lova! Mest legat och läst och slöat framför datorn med musik.
Men nu ska jag och Hanna bege oss ut på en liten cykel-tur så att jag kan visa henne runt lite. Tänk att det redan har gått ett år sedan jag fyttade till Halmstad, helt galet. Känns som om det var igår som jag inte hade en blekaste aning om var affärerna och allt låg. Inte för att jag har stenkoll nu heller, men jag vet i alla fall var vissa saker ligger. :P


1 år har gått sen denna bilden på mig i mitt rum togs... shit alltså!

14 Augusti - 2010

Nu sitter jag inne på mitt rum med musik och yoggi...:P
Hannas föräldrar var här i morse så vi satt och åt frukost allihopa vid mitt nya köksbord och nya stolar. Trevligt trevligt, att få användning av dem så snart. Annars brukar jag aldrig sitta i köket och äta. Blir oftast på rummet eller framför tvn, så det var mysigt att sitta med en massa människor och äta frukost tillsammans. Nääästan lika mysigt som frukostarna i Spanien, men bara nästan. ;)

Sen gick jag in och läste lite i "Den siste tempelriddaren" som jag började läsa när jag var i Spanien och som jag inte rört sen jag kom hem igen. Så jag tog den med mig till Halmstad för jag tänkte att jag skulle läsa klart den nu i helgen. Har inte allt för många sidor kvar nu, så det ska jag nog hinna.

Vid 11 så var jag lite rastlös, eftersom när jag är i Halmstad är jag ju van vid att gå ut och gå med Axe fyra gånger om dagen. Så det känns faktiskt lite konstigt att inte ha några tider att passa och inte ha några "kisse-rundor" inplanerade. Så jag gick en liten runda. Gick upp på "kullen" där jag och Axe brukar ha våran klättring och där han alltid får springa lös upp och ner. Det kändes tomt att gå där själv, men samtidigt var det mysigt att bara få gå ut och gå lite. Hittade en bänk som jag satte mig på och filosofierade lite.

Väl hemma igen så började jag att sortera lite i mina skrivbordslådor, så nu börjar skrivbordet att se ut som en arbetsplats igen i alla fall! Alltid något...;)


Back in H-town again

Nu sitter jag i Halmstad igen.
Har varit full rulle hela dagen, Hanna har ju flyttat in. Så det har varit lite möblering och byggnad av möbler som pågått. Är helt slut nu, men vill ändå inte gå och lägga mig riktigt än...;)
Är trött som in i, men ändå pigg på något konstigt sätt.
Imorgon ska jag träffa Sonia, det ska bli kul att få se henne igen och prata lite. Har ju gått en hel sommar sen jag träffade henne sist, så ska bli riktigt kul!

Inatt blir första natten som jag sover i Halmstad detta året utan Axe. Känns väldigt konstigt faktiskt och jag saknar honom redan, men blir jag bara tillräckligt trött så ska det nog gå det också.


Min söte sängkompis, som jag ska försöka klara mig utan... <3

"Oh, det gör väl inte ont att låtsas vara död?"

Imorgon var det då dags att åka upp till Halmstad igen. Det är med blandade känslor kan jag lova! Helst av allt hade jag nog stannat kvar här och haft sommarlov för evigt (fast med lön)...
Men jag ska bara stanna med Hanna i Halmstad tills på måndag, sen blir det ner till Skåne igen! :D
Det blir en massa fram och tillbaka känns det som, men samtidigt inte. Jag orkar inte ta tag i de där känslorna om var jag egentligen bor och hör hemma. Så därför hoppar jag lite fram och tillbaka...;)

Här sitter jag i mina egna tanar och kollar på en massa youtube-klipp, helt plötsligt hör jag hur det åskar. Jag kollar ut och upptäcker att det blixtrar även där ute. Kanske ska ta ut sladden till datorn så att inte den stryker med. Nä, får sluta med detta nu och rädda det som räddas kan! ;)


Min två fina töser! <3

Vrålåk och Death Note

3 dagar sen!
Oherregud! Jag skrämmer ju till och med mig själv! Jag som är värsta bloggberoende har ju inte hört av mig på evigheter...eller 3 dagar..;)
Och det är inte för att det inte har hänt saker, för det har det. Jag har bara ingen riktigt blogglust nu, men däremot så går jag och tänker i mitt huvud på blogginlägg varje gång jag gör något. Jag går bara inte och sätter mig vid datorn och skriver ner dem. Hmmm, skumt.

Igår så träffade jag underbara Hanna-panna-banna... eller bara Hanna som hon ju faktiskt heter. Hanna Matilda Kock. Fast det kanske jag inte fick säga, så radera det från ert minne!
Vi körde en tur med deras nya svarta vrålåk. Turen (eller ödet) förde oss till Lund och MAX! Där införskadde vi Lyx-Shake, som vi sedan fyllde våra magar med. Gud så fruktansvärt underbart gott det är! Guds sätt att visa att han bryr sig om människan, om ni frågar mig...;)

Jag har nu kommit till avsnitt nummer 13 av Death Note, wiho! Det går ju frammåt. Jag vet att jag är seg, och det är inte för att jag inte tycker om det. Utan det är mer för att den är på japanska, så jag måste ju läsa texten och inte bara lyssna och småkolla som jag brukar göra annars. Jag brukar alltid göra något annat samtidigt som jag kollar (eftersom jag aldrig har ro att sitta stilla för länge och göra samma sak), men det går ju inte nu eftersom jag måste läsa den engelska texten. Så därför kollar jag inte lika ofta. Men jag kollar! :P
Och bara för det så ska jag kolla på avsnitt nummer 13 nu!

Här kommer öppningslåten, så att ni också kan bli lite allmänbildade och lära er lite japanska...;)


King of the world

The winner takes it all! The winner takes it Aaaaaaaaall!!

Ohja, gissa vilken låt som jag sitter och lyssnar på...;)
Idag är en sån där, jag-skiter-i-allt-dag. Inte på det sättet att jag är ledsen och skiter i världen, utan snarare att idag anser jag att jag är coolare än resten av världen. Jag skiter i vad alla tycker, jag gör vad jag vill...
Det händer då och då att jag får såna tankar, de brukar gå över rätt snabbt, men en liten stund är jag bäst i världen. :)
Det är sådana dagar som jag inte borde gå ut. För antingen gör jag bort mig eller så tänker jag mig inte för och säger något dumt som kanske sårar någon. Och det vill jag ju inte!

Just nu sitter jag och äter popcorn och väntar på att Nikkis hår ska bli klart. Hon håller på och färgar om luggen, och när det är klart så ska mamma och jag åka till IKEA.
Jag har tjatat typ hela sommaren över att vi ska åka till IKEA, men nu när vi väl ska dit så kommer jag inte ihåg varför jag ville dit från början...?
Men vad gör väl det, IKEA äger fett... så där finns alltid något roligt att titta på. Och handla lite nytt skadar ju aldrig...(A)


Gotcha!

Idag fick jag ÄNTLIGEN tag på mäklaren.
Har försökt ringa och mejla henne sen i måndags, och nu svarade hon äntligen när jag ringde. Så skönt att ha det överstökat i alla fall. Den 16 ska Hanna och jag dit och skriva kontrakt, så nu börjar det närma sig.

Billigt och nytt!

Kom på att jag fortfarande inte har visat tröjorna som jag köpte. Så här kommer 2 bilder på dem. :)


Den här tröjan köpte jag på New Yorker för 35 kronor. Nice va?


Denna köpte jag på Cubus för 44 kronor. Det var halva rea-priset. We like! ;)

Wimba wee


Triumfen är söt

Mitt bok-problem är löst. Jag gick till biblioteket i Åkarp, och till min lättnad så hade de boken! Så jag lånade den...(A) Låg och läste lite, tills jag somnade i soffan. Och vaknade inte fören klockan 8.. haha så där gick den dagen mig förbi!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg och berätta om min triumf i böckernas värld. Nu ska jag bege mig ut i nattens mörker. Jag ska nämligen möta min syster på stationen. Hon har ju varit på Liseberg idag och roat sig. Jag är bara liiite avundsjuk... ;)

Plugg och UB

För att lösa mitt tidigare dilema (UB eller plugga), så bestämde jag mig för att först läsa några sidor i boken och när jag kände mig duktig så belönade jag mig själv med att börja kolla på sista avsnittet av UB. Så det är det jag håller på med just nu. Dock så hade jag ju planerat att jag skulle pausa efter en stund och plugga lite till. Så att jag inte glömmer bort att plugga. Lite plugg, lite UB, lite plugg, lite UB... Ja ni fattar.
Men nu när jag väl har börjat att kolla så vill jag ju inte sluta...
Aaah, jag ska försöka tvinga mig själv! Must fight the power!!

Morrn morrn!

Hallå bloggvärlden!
Eller något i den stilen...

Jag sitter och lyssnar på musik, och försöker ignorera Biologi-boken som ligger på stolen jämte mig. Jag har lyckats rätt länge nu, men vet att mitt samvete snart kommer att ta över...*suck*

Bara för att jävlas med mig själv så gick jag och satte på kaffe... Jag har redan druckit 2 koppar...
Jag ska nog ta och äta lite frukost nu, för mycket kaffe på fastande mage svider!

Sååå, vad ska jag göra nu då?
Ja, jag vet...plugga!
Men nu är det ju så att jag bara har ett avsnitt av Ugly Betty kvar att se... och egentligen, hur mycket kan jag koncentrera mig om jag inte vet vad som händer...(A)
Aaah, jag har helt tappat min självdisciplin under sommaren alltså!


Mondays make me crazyIbland känns det bara som att allt är emot en.
Särskilt om det råkar vara en måndag...
Eller är det bara jag som får den känslan ibland?

1 Augusti

Imorse så låg jag i sängen och läste ett helt kapitel i Breaking Dawn! Wiho till mig!
Det är helt galet hur långsamt det går för mig att läsa i den boken, jag menar... de andra tre gick ju så himla fort att läsa. Men det är precis som om det är en spärr som sitter och blockar för mig när jag försöker.

Jag drog med mig mamma och Nikki och åkte till Center Syd och shoppade lite idag också. Jag hittade 2 toppar som jag tänkte visa imorgon, eftersom jag inte har fotat dem än...;)

Har även hunnit med att plugga lite smått idag, och så har jag pratat med Sanne i telefon. Alltid lika trevligt!

Nu har jag kollat klart på sista säsongen av Nurse Jackie... och jag vill bara ha mer NU!
Så istället har jag börjat kolla på de avsnitten av Ugly Betty som jag missat, eftersom jag inte fattade att det fortfarande gick under sommaren. Har 4 avsnitt kvar, sen är även den serien slut. Undrar verkligen hur det ska sluta, men det återstår bara för mig att ta reda på!

Nu tänkte jag göra mig lite te och sen sitta och kolla på ett avsnitt av UB.


RSS 2.0