3 långa utdragna jävliga dagar...

Alltså är det här verkligen sant?
Hade en underbar kväll/natt i tisdags och jag betalar fortfarande för det...
Seriöst!!?!
Jag brukar inte må dåligt dagen efter, men nu har det FAKTISKT gått 3 dagar...
Och ikväll är det nyår, och jag ska in till Hanna vid 6. Just nu är allt jag tänker på hur mycket jag hinner sova innan, fast sen så slås jag ju av att jag inte har tid med det för jag måste plugga. Men en stund senare så slås jag av att jag ändå har pluggat allt för lite till denna tentan, så jag kan egentligen lika gärna skita i den, för jag kommer ändå att kugga. Då kan jag ju sova...


Studentens saga...


Studenten sitter och surar över all kemi som ska pluggas...


Surandet byts ut mot hopplöshet...


Sen börjar studenten att fundera lite...


Tillslut beslöt hon sig för att allt kan lösas med lite musik...


Och sen blev allt frid och fröjd igen!

Shopping by Emelie

Så har man varit iväg och gjort av med pengar än en gång.
Fast man måste ju utnyttja rean...(A)
Men det var inte så roligt idag, jag gick runt och var hungrig mest hela tiden... och de gillade INTE min 40 timmars bakfylla som jag aldrig verkar bli av med... ORKA!
Men jag hittade en tröja och underkläder, me like...:)

Jag har faktiskt hittat lite allt möjligt att handla denna veckan.

Bland annat:






Bla bla...

Nu sitter jag i min ensamhet i vardagsrummet och "sjunger" på Burial (men eftersom att den varken är på svenska eller engelska, vilka är typ de enda språk jag kan, så kan jag ju inte påstå att jag sjunger när jag inte fattar ett skit av låten..:P) Men den är bra!

Egentligen är det ju meningen att jag ska plugga, men jag tänkte att jag gör det efter att jag har ätit färdigt min frukost... som jag precis började på. Till min förfäran är kaffekannan i diskmaskinen, så jag måste vänta på mitt kaffe...Not good!


Okej, kom på nu att jag började skriva detta inlägg för typ 1½ timme sedan... insåg nu att jag aldrig skrev klart..Ojdå, så kan det gå. Hehe
Sen sist har jag hunnit med att äta min frukost, duscha, pluggat (ytterst lite) och nu sitter jag med mitt kaffe och önskar att jag kunde koncentrera mig tillräckligt för att kunna fortsätta att plugga.


För den som inte visste det, så är det fullt möjligt att må dåligt i över 24 timmar efter en karatefylla...

Mellandags-Rea

Idag min sötnosar är det dags för...MELLANDAGSREAN!
Ja jag vet , den började inte idag... men den gör det för mig!
Idag ska vi shoppa loss inne i Lund och imorgon blir det Malmö som vi ska trascha...:P
Sitter och slänger i mig mitt kaffe, samtidigt som jag lyssnar lite på BBC Radio med French & Saunders <3<3<3

Nu måste jag skutta iväg, mamma står och skriker på mig...och Nikki hånar mig för att jag är seg...BUHU!
Och pappa tvingar mig att hjälpa honom på onsdag... det är alltid lika trevligt att så fort min syster inte kan så är det skitsamma om jag kan eller inte...jag måste... Ingen som frågar om jag kan eller inte... Aaaargh


Annandagen

Det negativa man märker när man är hemma igen, är att kaffet aldrig räcker...
En kanna är långt ifrån tillräckligt för att både pappa, mamma och jag ska bli nöjda på morgonen...
Vi får alltid göra en halv extra bara till mig och mamma.

Men men nog om det. Idag ska vi ha gäster, fråga mig inte vem... för det har jag ingen aning om. Någon pappa känner och hans fru. :O)
Så jag och mamma har varit och handlat en massa dricka och nu har jag varit nere och dukat i fin-rummet. Nu väntar jag på att min syster ska duscha klart (vilket hon skulle ha gjort medan vi var och handlade...*SUCK*) så att jag kan hoppa in!

För övrigt har jag även passat på och testat min ena julklapp.
Min nya Canon PowerShot S90! :D


Some hipp and some happ

Ja så var då julen över. Eller egentligen inte, bara själva julafton. Resten har vi ju kvar och sen är det nyår som ska tas om hand också...
Så lite mer tid har jag ju i Åkarp innan det är dags att återvända till...h*l*****

Och så har man ju lite viktigt jul-rea att ge sig ut på också. Jag är så sjukt shopping-sugen just nu, vill köpa allt som kommer i min väg, eller nästan i varje fall. Så shoppingen börjar på måndag, då går vi igenom Lund och sen på tisdag så är det Malmö som gäller. :)

Nu klockan 21:00 så är det Sweeney Todd på kanal 5. Gissa vad jag ska kolla på?...;)


Thought for my chef

Nu sitter jag och väntar på att få några nyheter från Hanna, vars bil har fastnat i snön...:(
Hoppas att de kommer loss snart, det är ju inte direkt ett roligt avslut på julafton, att sitta fast i en bil i det här kalla vädret. Särskilt inte när de redan har suttit där i 2 timmar...
Mina tankar går till "kockarna"!!

Merry Christmas!!!


Myspys med marsvin och musik!

Då har man landat och satt sig in i rutinera hemma i skåne igen. Riktigt härligt att få vara tillbaka, även om jag har lite svårt att anpassa mig till vissa saker. Så är det ändå skönt att vara från halmstad, för när jag är där så är det enda som jag tänker på att plugga och skolan. Och det är ju faktiskit skönt att kunna slänga alla sådana sugiga tankar åt sidan, i varje fall för idag!
Nu sitter jag inne i vardagsrummet och lyssnar på öppningslåten till den "gammla" tv-serien Charmed (Förhäxad), för igår så hittade jag nämligen min gammla MP3 (min allra första) som jag hade när jag gick i gymnasiet. Och där på fanns det en massa gammla godingar som jag inte hade en aning om att jag hade eller ens har haft! Så jag sitter och lyssnar igenom den listan på datorn nu!
Gud vad roligt och mysigt med musik som man lyssnade på för så pass många år sedan. Lite sentimental blir jag ju nästa här ju...;)


Nu är jag "jul-ren" och sitter och öser över all min kärlek på min superfina Hera! <3
Kollade precis i hennes stamtavla och såg att hon blev ju 5 år den 15 september!
Så hon är ju en riktigt gammal dam nu! Hoppas att hon blir lika många år till! :D

SKÅNE

Idag bär det av ner till Skåne!

Igår hade jag en riktigt mysig julfika med Michelle efter skolan. Det var riktigt mysigt och roligt att få träffa och umgås med en härlig människa som jag är glad att jag fått lära känna! Det måste absolut göras om nästa år! ;)

Idag har jag mest hållt på och packat och fixat inför skåne-resan. Mamma sitter i bilen och är påväg hit för att hämta hem mig och djuren. Hihi, ska bli mysigt att få komma hem och mysa med sina nära och kära.

Nu måste jag skynda mig och se så att jag inte har glömt något, mamma är nämligen nästan framme! :D


Mina änglar

Idag är en sådan dag då jag verkligen uppskattar mina vänner. Vad skulle jag gjort utan dem?
I fredags så fick jag ett sår i ögat efter att jag skulle ta ut linserna.
Så idag vågade jag inte ha några linser på mig i fall att det skulle irritera mitt stackas öga.
Men till följd av detta så var jag halvt blind och såg typ ingenting på varken tavlan eller over-headen. Men då hade jag min ängel Theres som lät mig skriva av hennes anteckningar under hela dagen. Hon satt till och med och väntade på att jag skulle skriva färdigt innan hon själv fortsatte eller vände blad. Tusen tack!!

Och Sonia och Aleksandra var också änglar idag, som vände min otroligt sugiga morgon till en rolig dag fylld med vänskap och tokiga påhitt!
Dessa tre är mina änglar som jag har haft turen att få lära känna! Speciellt under de senaste veckorna har vi börjat att umgås mer och mer i skolan. Och när jag inte klarade tentan så ställde alla upp med pepp, tips, hjälp och Aleksandra gav mig till och med 4 block med anteckningar som jag fick låna inför omtentan! <3

Vem har sagt att tjejer inte kan vara fler än 2?
Vi är 4 stycken och vi fungerar jättebra ihop! :D


Jul, jul, härliga jul



Idag har jag mest ägnat mig åt julklappsköp och inslagning.
Axe har också hjälpt till på ett hörn...;)

Spegel, film och klappar

Så, nu har jag skrivit klart labrapporten och skickat in den...hoppas bara på att den blir godkänd, för jag har ingen aning om vad mer jag ska skriva...
Som ni kanske förstår så hann jag inte med att vara så kreativ igår som jag hade hoppats, men jag hann i alla fall att måla spegeln med ett lager till. Så nu ska den snart vara klar för att hängas upp! Sweeeeet!



Nu hade jag tänkt att kolla på Eclipsed och vara lite kreativ genom att slå in julklappar ^^. Sanne och Sofie lånade nämligen den filmen igår, men de hann inte lämna tillbaka den (eftersom att de åkte tidigt imorse) så jag fick i uppdrag att lämna tillbaka den. Och eftersom att det är snö-kaos utanför och jag absolut INTE vill ta mig ut för att lämna tillbaka den, tänkte jag att jag åtminstone kan se på den, så kanke det inte känns lika jobbigt att behöva lämna tillbaka den..;)

Så nu ska jag gå och kolla på den och slå in lite klappar ;)

Kreativ, ja tack!

Imorgon är jag ledig! Wiho!

Nu har jag beslutat att jag ska försöka göra något kreativt varje dag, försöka i alla fall!
I måndags så målade jag en träfärgad spegel svart, igår var jag död, och idag tänkte jag måla andra lagret av svart på spegeln. :)
Vi får väl se hur det går, sen ska jag nog slå in lite julklappar kanske. Men först har jag en labrapport från helvetet att skriva färdigt! Vill bara att den ska bli klar, så jag sitter på rummet med tända ljus och You Haven't Seen The Last Of Me på hög volym!! Pepp pepp pepp! Nu är det bara att go go go! ;)

Önska mig lycka till, det kan behövas...;)


Imorgon åker Sanne och Sofie på semester...
Bye bye girls! <3

Jag vill se!


Gott och Ont



Om min syster hade kunnat komma igång och designa kläder till fler än bara sig själv, så hade jag deffinitivt vettat vart jag skulle skaffa alla mina kläder ifrån. På denna bilden är det nät-tröjan som hon har sytt. <3


Just nu sitter jag och väntar på att jag ska börja må illa av allt godis som jag sitter och vräker i mig. Idag kände jag att det var en bra idé att skippa middagen och trycka i mig godis istället... Snacka om toppen idé!
Problemet nu är att jag har tröttnat på godiset, men kan inte sluta äta av det. Ond Cirkel!

tecken

Snacka om att vara helt jäkla död...
4 timmar föreläsning idag och en timmes lunch mellan...
Var hemma efter 3 någon gång. Helt jäkla slutkörd i huvudet.
Jag la mig i sängen för en stund sedan för att kolla på The Ana Gina Show, och sen läsa lite i boken. Men nu har axe lagt sig bredvid mig och han ligger på mina ben, så jag kan inte röra mig. Och då tog jag det som ett tecken på att jag inte borde byta ut datorn mot kemiboken... för då måste jag ju röra mig. Så måste det ju vara? Ett tecken!! Inte mitt fel om jag inte får något gjort...:P

The Riddler


The Greatest Show Unearthed

Sitter och lyssnar på Creature Feature and damn how great they are! ;)
Än en gång så är det min syrra som har varit i farten och fört över sin musik på mig. Fast jag har lyssnat på dem rätt länge nu, utan egentligen tänka på det...:P

Hittade denna musikvideo till låten "The Greatest Show Unearthed" med klipp från en av mina favoritfilmer "Nightmare Before Christmas".

Enjoy!!
 

Inspirationslös



Sitter och leker lite med photoshop, men har ingen inspiration, så har ingen aning om vad jag ska göra, eller ens vilka bilder jag ska leka med...
Har spenderat morgonen med att plugga (som vanligt) och sprungit upp och ner i trappan för att ringa på hos S:arna, som inte är hemma (eller så vill de inte öppna dörren).
Har även kollat på senaste avsnittet av DH. Hanna har varit i skolan sen 9 imorse, men hon kommer hem snart, så då får jag lite sällskap i varje fall. Även om jag bara måste plugga.
Fast klockan 4 blir det fika och... JULKALENDERN!
Jag kollade på första avsnittet lite på skoj, sen kollade jag och Hanna på andra avsnittet och nu har vi som tradition att kolla på det på Svt Play medan vi har våran eftermiddagsfika!
Det är kul med små vanor!!

Ont, det gör ont

Just nu sitter jag inne på mitt rum och tycker synd om mig själv.
Magen är dum och ger mig smärtor, huvudet sprängs och jag har massor att göra.
Tänkte sätta mig i sängen snart och läsa lite i BioKemi boken...den får man ju inte glömma bort bland alla labrapporter och annat som ska göras. Sen måste jag, trots mina smärtor, ta mig ut ur lägenheten. Måste nämligen köpa mer hundmat, eftersom att jag har en labbe som äter upp allt, mer marsvinsmat, eftersom att jag har 3 marsvin som jämt är hungriga, och så har jag ett kort jag hade behövt posta...
Jaja, det är väl inte så mycket, jag har varit med om värre. :)


Lååång dag...*snark*

Morrn Morrn
Vaknade upp av att det ringde på dörren och jag hörde det dova ljudet av Axes morrning...
Det är tydligen inget fel på hans vaktinstinkter, i alla fall inte när han ligger och sover och väcks av ett plötsligt ljud. :P
Det var en hantverkare som skulle fixa lite med kranen inne på toaletten, lite typiskt eftersom att jag behövde gå på toa under hela tiden han var där..haha så kan det gå.
Men jag passade på att gå ut med vovven istället..:P

Idag blir det föreläsning i 2 timmar, sen hem snabbt på lunch och sen tillbaka för att ha laboration mellan 13 och 18... SNARK!!!
Det borde finnas gränser över hur länge man får lov att vara i skolan.. vem orkar hålla sig vaken med en massa kemikalier till klockan sex på kvällen? Inte jag, jag kommer väl somna (eller svimma av hunger) med huvudet i en blandning av saltsyra, jodid och bromid... Vaknar sen upp med halva ansiktet bort frätt...
Dålig planering!

Nä, tillbaka till frukosten!
Vi hörs senare... eller gör vi? ;)

September when it comes


No family

Min familj kommer inte...:(
Pappa och Nikki mådde dåligt, typ magsjuka eller något.
Men Sebastian (nikkis pojkvän) var där och allt. Så de skulle ju komma, men hälften av dem vaknade ju upp sjuka. Så de stannar hemma för min skull, så att jag inte ska bli smittad.
Men det suger ändå, jag som hade duschat och allt...;)
Sen igår så pluggade jag på som fasen också, bara för att jag inte skulle känna mig stressad... Så nu är jag lite uttråkad, eftersom att Hanna inte är hemma och antagligen inte kommer att vara hemma ikväll heller. Men för att se det på den positiva sidan, så har jag ju en hel dag extra att plugga på under helgen...lalala

Nu sitter jag och lyssnar på la musica á la MCR - Danger Days. Och känner mig om värsta gansta in da house...


Stressad? Som fan...

Igår när jag kom hem ifrån skolan så var hela jag ett enda stort stress-moln...
Ont i magen, illamående och tankarna flög bara runt.
När jag vaknade imorse så kände jag bara...NEJ!!
Så idag stannade jag faktiskt hemma ifrån föreläsningen, dock så ångrade jag det typ så fort klockan blivit 10 och föreläsningen började. Eftersom att varken Sanne eller Sofie heller var på föreläsningen så kan jag ju inte skriva av anteckningar av någon av dem. Så nu har jag ju missat föreläsningen om kap 4. Men jag får helt enkelt ta igen det genom att läsa extra noggrannt i boken.
Kände verkligen att jag behövde en morgon för mig själv, sitta och plugga i lugn och ro medan jag fortfarande hade någon energi kvar. När man går på föreläsning så tar det nämligen på all energi och när man sen kommer hem och är helt slut är det meningen att man ska sätta sig och plugga...

Den här kursen känns dessutom ÄNNU stressigare än de andra under denna terminen har varit. Igår så hade vi 2 föreläsningar och vi gick igenom kapitel 1 2 3, sen idag gick han igenom kapitel 4.
Vi ska ha ca 5 föreläsningar per vecka, där han antagligen kommer att gå igenom 1 kapitel per föreläsning, så det är ju bara att säga hejdå till all möjlig fritid...
Har suttit och läst i boken nu på morgonen och även igår, och jag har fortfarande 9 sidor kvar på kapitel 1!! Herregud, hur fan är det meningen att man ska hinna med att läsa och göra uppgifter till 4 kapitel på 2 dagar?

Det blev lite mycket klagande i detta inlägg kände jag, men mår skit just nu så kan inte annat än att tänka negativt (eller neeegativt som min lärare säger) om allt just nu.

Men imorgon kommer min familj upp och hälsar på, för att fira min födelsedag. Så det ser jag ju fram emot i varje fall!


Är så himla glad över att jag har min älskling hos mig, annars tror jag inte att jag hade klarat av all stress. Men att bara kunna hålla om och borra ner ansiktet i hans päls kan lugna ner mig oavsett hur stressad jag är!

We are the world


Mitt firande!

Nu sitter jag här med kaffe på ena sidan om datorn och en bit prinsesstårta på andra.
I måndags fyllde jag alltså 22 år.
Kvällen innan så var jag väldigt ledsen eftersom att jag inte skulle få fira med min familj, eller ens ha något firande överhuvudtaget. Men snacka om att jag blev förvånad!
Hanna hade nämligen köpt paket till mig, och senare på dagen så firade vi med födelsedagsfika bestående av kaffe och prinsesstårta! Och snacka om att den var god!! Den kompenserade för det uteblivna firandet och det faktum att jag hade tenta dagen efter.



I tisdags så hade jag då tenta, så jag var och skrev den, sen gick jag upp till Sanne och Sofie för att skriva labrapport. Och när vi var klara med den så blev det kladdkaka och glögg! GOTT.
Så just nu är kylskåpet fullt av tårta och kaka..:D
Fick två skivor av töserna, Green Day - American Idiot av Sofie och My Chemical Romance - Danger Days (som jag sitter och lyssnar på nu) av Sanne.
Sen kom Hanna-panna-bannana och hälsade på! Det blev mys (som valigt) och sen på kvällen så gick vi och såg Harry Potter på bio! Awesome!!
Av Hanna fick jag bland annat en chokladkalender som jag ska öppna sen och smaska på. Fick även ett lila badlakan som jag ska vira in mig i och sen även lila ljusstakar som nu står i mitt fönster, och så bion såklart...;)


Axe ville också ha tårta

De två coola och supersnygga muggarna som jag fick av Hanna. Jag var jättesugen på dem när vi var och shoppade för länge sedan, men glömde sen bort dem. Men Hanna kom ihåg...;)
Dock så är det mycket mer mönster på dem, men det var svårt att få med så mycket som möjligt på bara en bild. Man måste se dem i verkligheten för att verkligen uppskatta dem tror jag...:P

RSS 2.0