Love Maria

Nu till en mycket viktig fråga!
Hur kan man inte älska Maria Montazami?

När jag såg detta klippet så kunde jag inte hålla tillbaka skrattet! Så jäkla härlig och underbar dans! Så jag bara måste lägga upp det här... Hoppas att ni njuter av det lika mycket som jag gjorde.


Mulder & Scully - Catatonia



Haha hittade precis en låt som heter Mulder & Scully!
Hur kan jag inte lägga upp den här liksom...;)
enjoy!...hihi

Tjalatjing!

This is the way you left me, I'm not pretending... oooh
Gud vad jag lyssnar mycket på musik nu för tiden!
Men det blir lätt så, så slipper jag lyssna på alla tankar som far runt i skallen.

Nu har jag pratat med Sanne i t-fon...
Och ska snart skutta iväg till tåget så att jag kan åka och hälsa på henne. :D
Det är helt galet, men vi har bara träffats 1 gång under hela sommaren...:O Är det ens lagligt??!
Haha, nä men det ska bli kul och sitta och snacka med Sanne med te eller kaffe i timmar, kolla tv/film... och allt annat som vi brukar hitta på. Man behöver liksom aldrig bestämma något, utan vi roar oss alltid ändå. Det är nice!

Tata!

Kaffe och Death Note

Idag har jag faktiskt varit lite duktig. Jag har nämligen pluggat lite. Det var visserligen fruktansvärt tråkigt, och det blev bara några sidor innan jag pausade. Men dagen är inte slut än, så några sidor till ska jag nog hinna med.
Just nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart, är så sjukt kaffe-sugen att det är galet! Kaffe, kaffe, kaffe!

Mmmmmums! Nu sitter jag här med mitt kaffe, och plötsligt känns allt så himla mycket bättre! Jag vet, jag är galen... Men kaffe och oliver, finns det något som kan få mig att glömma mina bekymmer så är det dessa två saker. Haha. Normala människor trycker i sig choklad eller glass när de är ledsna. Jag trycker i mig oliver och dricker kaffe...:P

Nä, nu tog det slut. Så jag ska bara gå och hämta mer...
Tillbaka!
Jag har börjat kolla på en Anime serie som heter Death Note, den är på japanska men det är engelsk text i alla fall. Den är ganska bra faktiskt, dock så har jag lite svårt att hänga med ibland för de pratar så fort så jag hinner inte läsa hela texten, och jag orkar inte hålla på och gå tillbaka i var och varannan mening...
Förutom Death Note så håller jag även på och kollar på andra säsongen av Nurse Jackie, som är en serie som jag bara måste älska.

Bara för att jag snackade om serier så blev jag ju sugen på att kolla! Haha, det får nog bli lite Death Note tror jag. Det var ett tag sen nu...hehe


They come and they go

Where do we draw the line, on what's going on?
Some people come and others go...


Idag har jag och pappa haft en heldag ute på vift. Först åkte vi till Kristianstad och hämtade litteratur till mig. Sen åkte vi till en skog och promenerade med vovvarna ett tag. Det var så sjukt härligt! Skogen var ganska igenvuxen och det var fullt med mygg och lite andra flygfän, men det var så vackert och rofyllt. Vi hörde ett rådjurskid som skrek efter sin mamma och sen både såg och hörde vi en rovfågel som flög precis ovanför våra huvuden, dock hann jag inte se vad det var för någon... Mer än att den var brun. :)
Kotte verkade väldigt glad över att få vara ute och traska i skogen med mig igen i alla fall. För när pappa sa till henne att springa ut i skogen och röra på sig, så sprang hon ut och gjode en halvcirkel, kom sen tillbaka och gick fot med mig... <3
Sen åkte vi och hälsade på farfar. Insåg när jag var där, att det var nästa ett år sedan jag såg honom senast. Blev lite chockad själv faktiskt. Men det var väldigt trevligt. Vi satt och fikade och sen hjälpte jag och pappa honom med att laga en maskin. Jag var till stor hjälp...jag höll ficklampan...;)

Nu hade jag tänkt att bara sitta och lyssna lite på musik och spela spel, innan jag kryper ner i sängen.
Sov gott, ni där ute!


Ups and downs

Ingen kan vara på topp alltid, och just nu är jag det inte.
Jag har inget direkt att dela med mig om, och om jag hade det så orkar jag inte.
Jag blir så när jag är nere, och just nu är jag det.
Det jobbiga är bara allt som jag måste ta tag i, vill egentligen bara lägga mig under täcket och stanna där resten av året. Men det går ju inte, hur mycket jag än hade velat...


Whenever you're near, I'm in ecstasy
Whenever you're gone, I'm in misery


Inställt...igen

Naturligtvis så blev praktiken inställd idag...
Ska det vara så himla svårt att få ihop 3 ynka dagar?
Och vad är det för jäkla krav på en kurs egentligen?
Du måste ha praktik för att få godkänt, praktik i 3 dagar...
Jaja vissa saker ska väl bara krångla lite ibland.
Så istället låg jag i sängen i 2 timmar och drack kaffe och lyssnade på musik. Jag orkade faktiskt inte göra något annat...

Nu när praktiken blev inställd så ska jag följa med Hanna & Carina till Falsterbo och bada istället. Det låter ju faktiskt lite roligare...(A) hihi

Jag är lite off och seg idag, eller rättare sagt jag har varit det de senaste dagarna, men det går nog över snart. Jag orkar bara inte just nu. Det är bara så mycket att tänka på och göra, jag är lite trött just nu.

Nä, nu ska jag rita lite innan jag ska skutta hem till snäckan!


100720

Idag så blev det Lomma strand med Linnea. Där satt vi med våra anteckningsblock ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord. Och det var riktigt skönt med ett avbrott i vardagen och bara sätta sig ute vid havet ett tag.
Sen bar det av hem, där jag satt och kollade på min teckning ett tag och sen blev det lite mer musik med Sookie. <3
Åkte och handlade med mamma och sen åt vi, vilket följdes av Morden i Midsomer. Och nu har jag precis kommit hem igen efter att ha suttit och snackat med Hanna. Nu sitter jag och väntar på att hon ska logga in på MSN, så att vi kan köra några rundor av Patiansduell! Så man kan bli trött och förhoppningsvis gå och lägga sig i tid för en gångs skull. Imorgon ska jag praktisera på Miljökontoret i Staffanstorp, så man vill ju gärna vara utvilad inför det...;)


En rastlös konsert följt av ritande och eventuellt lite plugg...



What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone, just fallin’ apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for a hundred days?
And you feel your life was just slippin’ away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if?


Det här sitter jag och Sookie och sjunger/vrålar/kvittrar just nu... haha
Hon är så underhållande. Känner jag mig ensam så sätter jag mig bara i vardagsrummet och sätter igång musiken och sen kör vi igång våra konserter! ;)
Hennes favoritlåt är Walk Away Joe, vilket jag tycker är super eftersom den är min favorit med..hehe
Så den kör vi på repeat några gånger om dagen...

Igår och idag har jag varit/är jag sjukt rastlös... Alltså SJUKT rastlös. Ett tag så gick jag några varv runt runt bordet i vardagsrummet, bara för att jag skulle ha något att göra. Och strax innan 22 igår kväll så fick jag ett ryck och tog cykeln och cyklade till Lomma Strand, bara för att sitta där en liten stund och sen inse att jag hade 5 minuter på mig innan Dexter började... Så hem igen i ilfart! Sjävklart hann jag inte hem på 5 minuter, men på 20... och det kändes rätt så bra faktiskt!

Idag skulle Nikki hem till Maja och sen skulle de på Kiwiks marknad, så hon kommer inte hem fören imorgon... Så jag har ingen som kan underhålla mig. Så nu sitter jag och lyssnar på musik, chattar med Linnea och har tagit fram biologiboken, men fortfarande inte slagit upp den. Istället har jag tagit fram ett ritblock som jag sitter och kluddar i. Och nu fortsatte jag med mitt ritande... det var ju ganska rogivande faktiskt, bara man försöker. Nu har jag hittat ännu en sak som jag kan fördriva tiden med.

Jag och Linnea snackar om att sätta oss någonstans och plugga tillsammans, det hade nog varit ett bra idé faktiskt. Jag kan behöva en knuff i baken för att komma igång!

Tjing!

Blond

Ibland kommer min blonda sida verkligen fram...
En av dessa tillfällen inträffade för 3 minuter sedan.
Jag springer runt som en tok och letar efter min mobil, och kan inte hitta den någonstans. Jag letar i byxfickor och på alla ställen som jag varit på. När jag tillslut ger upp och ringer till den tar det inte lång tid innan jag hittar den... på laddning där jag hade lagt den!

*suck*...

Nämen halli hallå!

Mysig kväll med min fina snäcka...<3
Vi kollade på Brokeback Mountain och sen åkte vi och hämtade hennes päron i Malmö.
Fick ett ultimatum av Johnny, klockan 18 imorgon ska jag ha bestämt mig om Öland annars lägger han ut en annons på blocket...haha

Innan idag så snackade jag med Musse på MSN, jag hade camen igång och han satt och snackade med mig i sin mic. Jag gick in och la mig i sängen med datorn och han läste en godnattsaga för mig. Så gulligt! Tack, det var en mycket fin högläsning! Den behövdes! ;)

Haha nu sitter jag och Hanna och spelar Patiensduell på MSN... det är SÅÅ våran grej...;)

Nä, nu börjar det kännas som att det är dags för sängen snart alltså. Det börjar att svida så smått i ögonen..:)


Halmstad med positiva tankar

Nu sitter jag i Halmstad igen. Men ska snart åka hem till Åkarp igen.
Det blev bara lite farande hit och dit idag. Men det är bara bra, då håller man ju sig sysselsatt! ;)
Jag och mamma åkte hit och dammsög och våttorkade golven, för även om man inte bor här så mycket nu under sommaren så vill man ju ändå hålla lite rent. Det är ju faktiskt ett hem, som behöver sitt underhåll. Även om man inte alltid känner för det...

Idag kom det nämligen en tjej vid namn Hanna och kollade på lägenheten. Det känns bra, vi verkar funka bra ihop! Samma åsikter om vissa saker och hur det ska gå till. Jag är positiv! Det ska bli kul att ha någon hos sig igen. Kan bli riktigt kul... Spännande!

Det är så mycket som händer nu under sommaren. Igår satt jag och drack cider med Linnea i trädgården och pratade en stund. Det är så mysigt att ha folk som man tycker om som grannar. Det finns nästan alltid någon man kan prata med när man har tråkigt. Det är så annorlunda att få komma hem till Åkarp där det alltid finns människor som kan undehålla en, och för att inte tala om att få umgås med alla mina små älskade djur igen. Saknar ju dem som jag inte har hos mig... Men nu är alla samlade igen! :D

Och i onsdags så var jag och praktiserade på Miljökontoret i staffanstorp, och det var väldigt lärorikt och jag är väldigt glad över att få ha varit där! Ska tillbaka på onsdag nästa vecka igen. Då ska jag få följa med en annan person ut på inspektion. Jag fick följa med på inspektion i onsdags med och det var otroligt lärorikt! Och alla som jag träffade var så trevliga och bemötte mig med värme och intresse. Carina presenterade nämligen mig för ALLA som jobbade där den dagen. Så jag har hälsat på alla på kommunhuset... (som inte hade semester)

Och nu ikväll ska jag leka med snäckan!
Hanna, vad skulle jag göra utan dig? Du lyser upp min dag, och är den enda som orkar sitta och lyssna medan jag sitter och ältrar mina problem om och om igen... Tack för att du finns!


13 Juni

Oj nu känns det som att det var ett tag sen jag var här. Fast det är ändå bara typ 3 dagar...
Ja man är väl beroende då.
Fast jag är ganska stolt över att jag lyckats att hålla mig borta ett tag. :D
Viljestyrka! I got the power! Haha

Igår var jag med Snövit, Guldis och Flowie i västra hamnen i Malmö och badade. Det var vaaaarmt! Redigt lögigt..haha
Jag tog en bild på deras fina glassar, men har inte lagt in den på datorn ännu... Så det får ni se en annan gång.

Idag skulle jag egentligen ha praktiserat på Miljökontoret i Staffanstorp, men han som jag skulle varit med ringde igår och flyttade det till onsdag nästa vecka istället. Men jag ska dit imorgon i alla fall. Har ju fortfarande inte gjort praktiken som vi skulle ha gjort i den första kursen i 1:an. Och nu börjar jag ju snart 2:an så det är minst sagt på tiden att jag får den gjort. Det sjuka är ju att det bara handlar om 3 dagar... Men det har varit riktigt svårt att få tag i plats. Men nu äntligen!
Ska bli så skönt att kunna lägga ångesten över den kursen bakom sig!

Idag ska jag bara läsa och kolla på serier och spela spel och slappa. Och ikväll ska jag hem till Hanna och kolla på lite vampyrporr... hihi, ska bli nice! ;)
Imorgon ska jag praktisera mellan 9 och 17. Men ska åka dit med Carina som börjar jobba kl 8, så jag ska få följa med henne runt lite och så ska hon visa vad hon gör. Ska bli kul! :D
På torsdag bli det antagligen fotografering med Annie, möjligen i Folkets Park.
Sen i helgen tänkte jag försöka läsa så mycket som möjligt i alla de böcker som jag har lånat och sagt att jag ska läsa...

Men det är så mycket som jag vill göra samtidigt nu när jag har tid, att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Men men, det löser sig alltid. Det kommer nog att bli en bra vecka.


On the road again

Nu sitter jag här i Halmstad igen. Men ska bara vara här i en liten stund och fika, sen bär det av mot mormor i Småland! Och imorgon är det dags för smådjursträff i Nässjö. Trots att jag visste att vi skulle åka tidigt idag, så sov jag ändå borta och festade hela natten... Mohaha. Hur smart är inte jag va? Haha, men kul hade jag så det var ju helt klart värt det! Och vem behöver sömn när man får vara med honey bunny?

Dela sig?

Halli hallå!
Hur störigt är det inte när alla vill träffas just den dagen som man INTE kan...
Jag vill ju göra allt samtidigt, träffa alla och ändå gå på konsert ikväll...
Hmm, ibland hade det varit bra att kunna dela på sig.
En som träffar Angela, en som träffar Madde, en tredje som går ut och fotar med Annie och så den fjärde som går och kollar på Kris Kristofferson.
Då tänkte jag ju att jag kunde träffa folk imorgon istället (för det är enda dagen denna veckan som jag kan)...men tror ni någon kan då? NÄ, självklart inte! :P
Eller jo, jag kanske ska träffa Madde.
Och så åker ju Hanna till MT's stuga idag och kommer inte hem fören på lördag. Fast jag åker ju till Småland på fredag, så jag ska ju inte säga någonting..;)

NU ska jag till Lomma bibliotek och hämta en bok...spännande!

Middag hos Linda

Igår kväll var det precis så trevligt och mysigt som jag hade väntat mig.
Linda visade sina kock-kunskaper och skötte grillen... och gud vilka kunskaper sen!
Så jädra gott det var!
Efter maten satt vi alla helt handlingsförlamade och det enda vi kunde säga var "Guuuud vad mätt jag är!"...
Bra jobbat Linda!



Efter maten var vi som sagt tvungna att smälta maten, och det gör man tydligen bäst genom att spela öl-spel och hälla i sig en massa alkohol...






Och eftersom alla vid det här laget vet hur det går till när man sitter och snackar halva natten ett gäng, så tänkte jag istället för att sitta och tjata ut mig om vad vi gjorde, visa lite bilder! :D Tihi










Full rulle och livet leker!

Vilken känsla när man helt plötsligt inser, "oj.. det var ju ett tag sen jag skrev något seriöst i bloggen nu." Och det bara för att man har varit upptagen med att göra saker.. I love Skåne!
Ända sen jag kom hem från Spanien har jag inte varit ensam en enda kväll. Så himla fucking underbart!

  • På midsommar var jag först med familjen och sen bar det av hem till Linda.
  • Midsommardagen var jag och handlade med Hanna på kvällen.
  • Söndagkväll/natt blev det Lommastrand med Angela och Kristofer.
  • Måndag blev det grillning och fotboll i folketspark med Angela och hennes vänner.
  • I tisdags var jag hemma hos Hanna och kollade på True Blood och blev introducerad i programmet Glee.
  • I Onsdags var jag hemma hos Angela och mös med te, böcker och pysselplaner.
  • Torsdagen blev en helkväll som började med bio, följt av kvällsdopp i Lomma med Hanna och Linda. Jag och Linda körde en liten joggingrunda på stranden... Sen satt vi och snackade ett bra tag. Sen beslöt vi oss för att dra till Limhamn och kolla på fyrverkerierna. Var hemma vid halv 1 någon gång.
  • Och igår (fredag) så träffade jag först Nikolina på dagen och satt i hennes trädgård och fikade och snackade i 4 timmar. Så himmla härligt, det var så länge sedan jag såg henne nu! Sen på kvällen så satt jag, Hanna & Annie och snackade ett bra tag. Annie gick efter ett tag, men jag och Hanna satt kvar till typ 12. :P
  • Och ikväll skulle jag egentligen till Folketspark med samma gäng som i måndags, men det blir hem till Linda och äta istället, med Hanna & Annie och någon jag inte vet vem det är.
  • Och imorgon kanske det blir pyssel hos Angela, eller kanske ett besök hos Madde eller varför inte umgås med världens bästa snäcka?

  • Just nu känns det bara som att jag har hela livet framför mig och trots vissa motgångar så är jag faktiskt lycklig för första gången på väääldigt länge! Tänk vad lite som krävs egentligen. :)


    Don't stop believing


    Av: Nicole Svensson

    RSS 2.0