Plugg, ordbok och planering

Ibland har jag flyt...
Har suttit här och pluggat ett tag nu och börjar känna mig nöjd för dagen.
Sitter och disskuterar ord med Angela som vi ska ha med i våran ordbok som vi ska skriva...
Och så planerar vi inför sommaren. Hoppas på att vi kan få ihop "tjejerna" på en picknick eller middag! Hade varit så kul att träffa alla igen, ett år senare. Och se vad alla har för sig...:D

Nä, nu är klockan på tok för mycket! Dags att gå och lägga sig!

naaaw


Unexpected day

Igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Efter förra inlägget så gick jag ner och kollade runt lite på Andersbergs festivalen som de hade i närheten av min lägenhet. Det var helt okej, jag kom medan 10-12 åringar höll på att sjunga i talangjakten och stannade och lyssnade på bidragen. Sen fastnade jag vid ponny-ridningen och stod där och önskade att jag också var så liten så att jag hade kunnat ställa mig i kö och fått rida en runda. Usch vad jag saknar ridninen och kontakten med hästar. Men men jag har ju en moster som har ett stuteri, så jag får min behövliga dos då och då när jag är och hälsar på!


Vid scenen

När jag kom hem igen så gick jag på en lång och välbehövlig runda med Axepaxe och njöt av solen som tittade fram lite då och då.





Efter promenaden så gick jag hem och pluggade och pluggade och pluggade. Tills jag ville slänga ut boken genom fönstret...

Sen kom Sanne och pratade lite, alltid trevligt. Vi skulle egentligen grillat igår, men fick ställa in det eftersom Sannes lillasyster skulle komma och hälsa på.
Så när mina planer för kvällen inte blev av, så blev jag rastlös. Satt och pluggade lite till och sen fick jag ett sms från Aleksandra som lyckades att övertala mig att följa med till Kåren med dem. Det var sista gången för terminen. Så jag begav mig hem mot henne, bara för att efter ett tag inse att jag inte hade en aning om var jag var. Så vi fick spendera typ en halvtimme på telefon för att lyckas lokalisera mig... det slutade med att hon fick komma och möta mig...haha
De var ett trevligt gäng på 20 pers som hade fullt ös i det gemensama köket, massa olika nationaliteter och jag tror att jag kan ha varit den enda svenska personen i rummet. Men vad gjorde väl det? Jag hittade en tyska som jag tvingade att prata tyska med mig. Jag läste ju det för några år sen och kom inte ihåg någonting, det visade sig även att det som jag faktiskt kom ihåg var fel! Dumma lärare som lär ut fel saker. Så min fina fras "Herr Ober, die glaskarte bitte", skulle egentligen vara "Herr Ober, die icekarte bitte"! Jäkla tyskalärare!
Väl på kåren så träffade vi på både Frida och Julia ifrån klassen och de dansade jag med i typ en timme medan jag undrade vart Aleksandra hade tagit vägen...
Men sen hittade jag henne igen och då dansade vi allihopa. Det var ett liveband som spelade, men jag och Frida sjöng högre än vad de gjorde, så vi tyckte att vi skulle storma scenen och ta över... det gjorde vi inte.

Efter kåren stack vi tillbaka till Krusbäret (där de bodde) och hade efterfest. Tills jag vid kvart i 5 insåg att jag hade min fina lilla plutt hemma i lägenhten som väntade på mig. Så jag slet mig loss ifrån polacken Kuba och cyklade hem och möttes av en överlycklig axe som nog trodde att jag hade övergett honom.

Idag har jag sovit länge, promenerat, suttit vid datorn, pluggat i en oändlighet, pratat med Nikolina på MSN (mycket trevligt!), och självklart även lite med Angela, promenerat lite till, läst lite till och nu sitter jag här med mitt fina kaffe som jag ska njuta av!


Måste bara säga att jag var gryyym på fotbollspel! Dock så har jag fortfarande ont i armen av mitt engagemang i spelet. Vi spelade 2 och 2, och jag var både duktig på att göra mål och skydda målet. (Jag är övertygad om att det bara var nybörjartur, så nästa gång lär jag väl suga fett). Jag fick många "mål-kramar" av en spanjor...


Fina Aleksandra hade dansuppvisning i köket och imponerade på både mig och en annan tjej, som sprang och tog på sig en kjol för att kunna härma och lära sig lite moves av Aleksandra.

Vill ha min sommar!

Just nu sitter jag och pluggar...som vanligt känns det som.
Samtidigt som jag lockas mer och mer till Stockholm och jag önskar att mitt sommarlov hade varit här nu!
Men på torsdag är det äntligen min tur att få vara ledig, och sen är det bara en vecka kvar tills Spanien!
Och där blir det 2 långa härliga veckor med min favorit snäcka, fylld med sol och bad och allt annat trevlig som vi kommer att hitta på! Kanske en drink tillsammans med lite kortspel, på kvällen med familjen Kock. <3 
Väl hemma igen ska jag fylla sommaren med cykelturer, prat och stjärnhimmel! Och mys i massor!
Det här ska bli den bästa sommaren någonsin, det har jag redan bestämt!
Så den som vågar förstöra den för mig... är dum! haha


Lite info och mysiga samtal

Hallå bloggen!
Igår skrev jag renewable tentan och det kändes väl helt okej antar jag. Jag var ganska säker på en del av frågorna och lite osäker på vissa (framför allt räkne uppgifterna).
Igår kändes som en lång dag, för trots att jag skrev tenta och alla andra har fått sommarlov så har jag fortfarande en vecka kvar, eftersom jag har en omtenta att ta tag i. Så duktig som jag är så började jag ju att plugga redan igår. Det känns som att jag har en del uppfriskning av minnet att ta tag i.

Men min dag förgylldes av ett oväntat telefonsamtal från min älskade snäcka Hanna, som ringde och kollade hur det var med mig, gud va jag längtar tills vi ses. Sen blev jag glad av sms från Aleksandra som önskade mig en trevlig sommar fylld med jordgubbar och soliga dagar! Och så självklart min älskade babe på MSN, som alltid har något bra att säga när jag behöver piggas upp lite!



Idag låg jag i sängen i 3 timmar innan jag tillslut hade samlat tillräckligt med krafter för att ta mig upp. Sen gick jag ut med vovven på en mysig runda. När jag kom in igen så kom Sanne in och hälsade på lite snabbt innan de skulle springa till bussen.
Resten av dagen har jag ägnat åt att plugga lite, prata med mamma i telefon, och med min fina Angela på MSN (den kvinnan kan konsten att få mig att le och må bra i de flesta situationer).
Ikväll ska jag gå och kolla på SATC 2 med Sanne och Sofie. Det ska bli kul, även om jag har en känsla av att den filmen inte kommer att ha världens bästa handing... Men det är ju SATC så man mååååste bara se den! <3


Vill ha sommar så att jag kan bada med mina älsklingar!

God morgon - 100527

God morgon världen!
Nu har jag varit ute med Axe och har frukosten redo. Jag känner mig inte tillräckligt kunnig om Renewable Enegy Sources, men just nu vill jag bara ha det gjort så att jag är ett steg närmare mitt mål: SOMMARLOV!
Just nu känner jag att det får gå som det går och har jag tur så ställer han liknanade frågor, precis som han har gjort de andra åren. Om han helt plötsligt har bytat taktik och ställer helt nya frågor, så är jag körd. Och det hade faktiskt varit lite taskigt, med tanke på att han inte har gjort det innan...

Men men, vi får se hur det går.
Nu ska jag hugga in på frukosten!

Önska mig lycka till!


100526

Sen mitt förra inlägg har jag hunnit med att vara uppe hos Sanne & Sofie och pluggat till tentan vi har imorgon. Efter att vi hade gått igenom alla frågor och gammla tentor hade vi ett litet träningspass i deras vardagsrum där jag var träningsledaren. Hahaha, det var faktiskt riktigt roligt och jag kände hur jag fick energi och blev lite busig. Efter träningen gick jag ner och kollade på tv.
När jag hade legat där ett tag och glott så hittade jag ett väldigt inressant program som handlade om hunden där de testade hur intelligent en hund egentligen är. Och det visade ju sig att de faktiskt är riktigt intelligenta, något som jag inte visste sen innan var bland annat att hundar också kan använda sig av uteslutningsförmågan för att lära sig nya saker. Riktigt häftigt!
Efter programmet gick jag ut med Axe och sen pluggade jag lite till. Sen vid halv 9 satte jag mig ner och kollade lite på Poirot samtidigt som jag åt. Vid halv 10 fick jag sms om att jag var välkommen upp till S:arna igen för att träna lite till på gammla tentor. Och där satt jag till efter 10 någon gång och vi tränade och snackade lite.
Och nu har jag precis varit ute med Axe igen och tänkte sitta lite vid datorn innan jag går och lägger mig i sängen och läser lite i mina anteckningar.

Har ändå varit en dag som jag är nöjd med, med ganska mycket plugg (vilket jag behövde) och lite socialt umgänge.



Myskläder Is Da Shit!

Burial

Haha hur gym är inte jag?
Jag lyssnade på en av mina favoritlåtar Burial (som kommer från Xena och som Lucy Lawless sjunger) och till min förvåning så upptäckte jag att jag sjöng med i hela sången och att jag "kunde" orden! :O
Oooh, svårt tänker ni då...
JA, för denna låten är inte på svenska, inte på engelska...
Eftersom jag inte visste vilket språk det var så googlade jag lite. Och gissa vad jag kom fram till...
Den är antagligen på Hebreiska!
Hahaha, jag kan sjunga med i en hebreisk låt!
Fasen vad grym jag är! :P

Fast det var ju inte detta som jag skulle göra, utan jag ska plugga på Renewable för jag har tenta på det i morgon! Fasen, det kommer inte att gå bra alltså! Jag kan lite, men allt ifrån tillräckligt!!
Så, tillbaka till pluggandet NU!


Inne på rummet...



Just nu sitter jag inne på rummet och bara läser en massa bloggar.
Har precis dammsugit lite och strax ska jag gå en sväng med Axe.
Skrev Ekologi-tentan idag och det kändes väl okej antar jag.
Var dock lite sur på lärarna för att de ställde dumma frågor...
Men det är sånt som kan hända, och man tycker ju att jag kanske borde vara van vid det här laget... men näää då! Jag blir lika överraskad varje gång! ;P
Nu är det Renewable på torsdag och sen Zoofys nästa torsdag som gäller.
Sen har jag skrivit mina tentor för den här gången!
Ska bli så himla skönt med sommarlov!!

Fastnat...

Jaha då var det dags för tenta imorgon då ja.
Då tänker ni säkert, shit stackars människa här sitter hon och pluggar röven av sig en söndag!
Eeeh, nja inte precis... Visst pluggar jag, det gör jag. Men just nu har jag kommit så långt att jag inte ritkigt vet vad jag ska plugga på. Jag känner mig definitivt inte redo för tentan imorgon, men som sagt...vad ska jag ta först i mitt pluggande? Kanske borde kolla igenom övningsuppgifterna igen? De har jag inte kollat på på hela helgen. Man måste ju förfriska minnet. Sen kanske jag ska läsa anteckningarna en gång till. Ja det är ju inte så att jag inte har att göra, men de är så tråkigt att jag liksom fastnar... Inte bästa tillfället att göra de precis, så här dagen innan en tenta.. (tummen upp till mig!)

Vill berätta om resan till Öland, men det får nog bli efter tentan, för känner att jag inte riktigt har tid till det idag...

Puss så länge!

GRATTIS SNÄCKAN!

Idag fyller min bästaste bästa snäcka år!!!!
Massa grattiskramar sänder jag till Hanna Kock, nu 22 år gammal!!!


Packar

Nu håller jag och Axe på och packar inför morgondagen.
Axe envisas med att försöka få mig att packa ner hans älskade mjölkpaket!
Han går och hämtar det hela tiden och ska visa upp det, han la det till och med i väska medan jag satt där och packade. Men tyvärr tar det för stor plats för att jag ska ta med det. Så jag hoppas att han nöjer sig med den lite mindre leksaken som jag har valt ut åt honom...:P
Vi får väl se imorgon vad han säger...haha

Pojken som får mig att skratta

Herregud, vad Axe kan få mig att skratta och le.
Just precis så var han och hämtade ett tomt mjölkpaket från köket, lägger det på sin bädd och medan jag står där och tittar på honom så sätter han sig, precis som en höna som ska värpa på sina ägg, PÅ mjölkpaketet! Och medan jag står där och skrattar åt honom så tittar han lite surt på mig, precis som om han säger "Vad fan glor du på?"

Min älskade plutt!

Föresten en annan rolig sak som jag glömt att berätta är ju att Axe ska följa med oss till Öland på onsdag! Gud vad roligt det kommer att bli! Så kul att kunna kombinera tråkigt skolarbete med min älskling vid min sida. Självklart inser jag att det kommer att bli jobbigt också, men det är jag berädd på! Ser fram emot det ändå! :D


Awfully slow day

Usch vilken seg dag säger jag bara.
Låg i sängen i 3 timmar och stirrade upp i taket, då och då passade jag även på att stirra ut genom fönstret...
Orkade bara inte gå upp, jag var inte trött men hade absolut ingen energi att resa mig med...
Utfodrade och rastade Axe, sen hoppade jag in i duschen och då fick jag i alla fall lite energi. Läste en sida i bio-boken medan jag åt frukost och sen gick jag upp till Snövit och Guldis. Och vi har nu skrivit klart våran rapport över Kannibalism hos Trollsländelarver. Skönt att ha det överstökat i alla fall. Nu hade jag tänkt att plugga lite till och sen blir det väl en promenad med min älskade vovve!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE
Istället för att göra det jag sa att jag skulle göra, så börjde jag dammsuga och damma. När jag var klar så la jag mig ner på golvet och filosofierade. Axe kom och la sig på rygg vid min sida. Men han ville inte samma som jag, utan han ville att vi skulle gosa istället. Så det gjorde vi och sen somnade vi båda...
Haha min härliga pojke!


Det var blött ute i morse, så Axe var tvungen att bli torkad innan han fick gå in i lägenheten...<3

Lost in wonderland



When the world's crashing down
when I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry

I found myself in wonderland
Get back on my feet again
Is this real?
Is this pretend?
I'll take a stand until the end

Natt-promenad och härliga timmar!

Så nu har jag varit ute med vovven och är redo att gå och lägga mig.
Och nej, jag somnade inte framför tvn. Men har pratat med Angela på MSN i över 8 timmar nu och vi glömde bort tiden. Så bestämde att jag skulle gå ut med vovven och sen skulle vi gå och lägga oss.

Så, god natt!

My friend

Så skönt det är att få prata av sig.
Angela är så klok och vi har samma syn på vad äkta vänskap är. Och vi hatar samma egenskaper som vissa där ute har. När någon sårat mig så är hon arg på dem åt mig, så att jag inte ska behöva sitta och älta det, hon ger mig råd. Och vi är arga på varandras olycksandar, så slipper man vara det själv..:P

En äkta vänskap


Balkongfågel - Bild 2


No fun

Illamående, ont i ryggen och tristess på hög nivå.
Plugg som ska tas tag i, sopor och skräp som ska slängas.
Ingen rolig dag i dag, med andra ord.

Balkongfågel - Bild 1


seg deg

Imorse var jag måttligt irriterad på min lille älskling, som envisades med att inte låta mig få sova ifred. Halv 8 började han med sin väckning. Och han blev bara mer och mer frustrerad när det inte funkade. Han var mysig vid vissa tillfällen, till exempel när han tryckte ner sig i sängen mellan mig och väggen och låg där på rygg och gosade lite. Men han stannade inte så länge utan han fick sina små damp-ryck och började spatta omkring i sängen. Jag var nära att slänga ut honom och stänga dörren. Men då insåg jag att jag behövde gå upp för att göra det, och om jag väl gick upp ur sängen så kunde jag ju lika gärna stanna uppe. Så det struntade jag i och somnade om.

Idag är en seg dag och det där plugget som jag måste ta tag i känns inte särskilt lockande. Men jag ska försöka att anstränga mig och sätta igång nu.
Vi hörs senare!

Kom på att jag glömde ju visa upp min nya hobby igår, så det kommer upp en bild lite senare. :)

Regnet öser ner

Gud vad regnet bara öser ner här idag!
Jag tycker att det är mysigt med ösregn så länge man håller sig inomhus, men så fort man måste gå ut blir det bara jobbigt!
Och snart måste jag ta mig ut för Axe behöver kissa. Suck alltså. Eller det jobiga är ju inte att gå ut med honom i regnet utan det är när man kommer in igen och jag måste torka honom som är det jobbiga...

Kom på ett gammalt minne av någon gång när jag var yngre och skulle gå ut med Cia i regnet. Jag hade ett paraply med mig som jag höll ovanför henne under hela promenaden, bara för att hon inte skulle bli blöt. Hon brydde sig ju inte om regnet, men jag trodde att hon gjorde det. Haha, vad söt man kan vara som barn ibland!

Damn batteries!

Aaaah, jag fick nyss ett riktigt raseri-utbrott!
Jag har nämligen en ny hobby, som ni kommer att få se mer av senare. Min nya hobby är nämligen att försöka fotografera "mina" småfåglar som jag har på balkongen. Och självklart så var det ju en söt liten skit som satt på balkongräcket med öppen mun och tuggade maten den hade hämtat. Den kollar rakt in i kameran, jag står jättenära så att bilden ska bli skarp och fågeln stor (eftersom jag inte har tele-objektiv). När jag har hittat rätt position och ska trycka på knappen, vad händer? Jo, ingenting! Batteriet dog!!
Aaaah, jag vet. Det är bara att ladda batterierna och försöka igen. Men eftersom det är vilda fåglar det handlar om så kommer de ju inte direkt på beställning, utan man får ju sitta och vänta på dem. Och så fort de får syn på en och man är för nära så flyger de ju iväg. Tålamod är ju inte min största egenskap precis...
Men men det är sånt man måste lära sig om man vill bli en bra djur-fotograf. Vilket är mitt mål!

Jag har i varje fall precis satt upp en ny talgboll, eftersom den förra redan är slut. Så jag hoppas på full trafik resten av dagen!

Damn sleep

Herregud!
Här går man och lägger sig tidigt (halv 12, kanske inte är tidigt för andra men det är för mig) för att få sova ut ordentligt.
Tror ni att jag får göra det då? Nä, självklart inte.
Först vaknade jag kvart i fyra, klarvaken och redo att gå upp tills jag kollade på klockan. Somnade om och vaknade strax innan klockan 6 igen. Och sen dess har jag varit vaken. Har försökt att somna om, men har bara lyckats att sova några få minuter i taget. Och nu är jag ju allt annat än utvilad om man säger så!

Nä, nu är det dags att gå upp och gå ut med Axe.

Rännstensungar

Då blommar kärleken, i den gula paviljongen.
En gång för länge sen, slog den ut för första gången.

Jag utnyttjar filmtjänsten Voddler och kollar på filmen Rännstensungar.
Jag får upp värsta barndoms-minnen så det skriker om det!
Samtidigt som jag skriver av dagens anteckningar.

Nytt nagellack

Idag hade jag det nya blåa nagellacket på mig.
Fick ganska många kommentarer om att det var snyggt och det var en del som märkte att jag hade nytt nagellak, så jag är nöjd! Klart värt pengarna!


Gårdagens fynd

Här kommer lite bilder på några av gårdagens fynd!


Ett häftigt blått nagellack - H&M


En ny Kajal/Eyeliner-penna (har så svårt att hålla reda på vilket som är vilket)


En ny mascara inhandlades också! Det var på tiden, om man säger så...


En ny film! Jag älskar Göta Kanal! Typisk Svensk Klassiker! <3


Och det bästa av allt! Nya ScullCandy-hörlurar!! Kolla vilken häftig färg!
Mina gammla slutade ju ena hörluren att fungera så det var dags för nya!

100508 - Outfit

Här kommer bild på gårdagens outfit, jag hade mina nya svarta jeans-byxor som jag köpte förra gången jag var på Eurostop! Till det min lila/grå/blå tjock-tröja med nitar från New Yorker. Heroes t-shirt och palestinasjal.




Söndags morgon

Jag älskar söndags morgonar (eller vad det nu heter).
Man vaknar i lugn och ro och vet att hela dagen ligger där framför en redo att njutas av med tv, dator, liiite plugg och allmänt slappande. I alla fall mina söndagar brukar se ut så.
Jag vaknade av mig själv runt 9 i dag och låg kvar och lyssnade på musik till 20 i 10. Sen tyckte Axe att jag redan hade legat där för länge. Så vi gick en liten runda. Nu har jag precis tvättat håret och ska bäda ner mig framför tvn med mitt kaffe och frukosten och kolla på fösrta säsongen av The Big Bang Theory, som jag lånade av Sanne igår.
Har redan hunnit läsa lite i biologi boken, så jag känner att det är helt okej att glo på tvn ett tag.

Senare tänkte jag visa gårdagens outfit och mina fynd som jag gjorde när vi var på Eurostop igår.

Supp nich

Nu ska jag sticka till Eurostop med sällskap av Sanne och kanske även Guldis!
See yah

Bild-bevis!

Jag var ju bara tvungen att sätta mig på balkongen och vänta in fåglarna för att få bild-bevis på att fåglarna har accepterat mig! Och de kom!
Så här kommer bildbevis på att fåglarna äter medan jag sitter på balkongen!




Bilderna är inte så bra, de är tagna med web-camen. Så därav kvalitén!

I don't like the drugs!

Jiha, snacka om att vara utvilad! Yes sir!!
Jag sitter med frukosten och kaffet i högsta hugg och nu fick ja värsta energi-kicken. Så jag lär väl bara svamla igenom detta inlägget, så jag förstår om ni slutar läsa....NU!

Är ni kvar?
Ohja vad trevligt! Välkomna, välkomna, stig in i värmen!
Jag vaknade halv 11 och kände mig nästan som en ny männika! Fan vad jag har varit trött denna veckan! Så himla skönt att få sova länge! Och eftersom jag var ute med Axe halv 6 i morse, så väckte han mig inte. Utan kom bara upp och la sig i sängen bredvid mig, och trevlig som han är så låg han och snarkade i mitt öra... Eftersom han på något konstigt sätt hade tryckt in mig i väggen och låg med huvudet på kudden. Snacka om att jag fick en chock när jag varknade och jag hade Axes huggtänder precis framför ögonen. Shajse, alltså!

Jag gick upp och klädde på mig, väckte hunden och gick ut på en runda. Sen när jag kom in igen så gick jag ut och satte mig på balkongen för att svalna lite, jag lyssnade på musik medan jag gick och hade Axe lös så jag fick upp värsta motionstempot på promenaden.. Var jättevarm när vi kom in. Så i varje fall, medan jag satt där ute så kom min lilla beundrarskara bestående av några småfåglar. Jag envisas med att säga att de är beundrare, men egentlien är de bara hungriga...för jag har nämligen satt upp en talgboll på min balkong. Så det är alltid full trafik dit. I alla fall, där satt jag och fladdrade med tröjan för att bli kall. Så ser jag i ögonvrån att det sitter 5 fåglar på balkongräcket, så jag sitter helt blickstilla. Börjar vrida huvudet lite försiktigt för att kunna se dem. Samtidigt som jag höll på att ge mig själv nackspärr, det var INGEN bra ställning det där...
De satt och kollade på mig och höll koll ett tag men sen verkade de acceptera mig, för de började en efter en att flyga till bollen och äta. Några gick på golvet medan någon åt, sen turades de om. Jag bara satt där helt stilla och vågade inte röra mig. De hade nämligen full koll på mig, då de tittade på mig hela tiden för att försäkra sig om att jag inte skulle äta upp dem.
Jag var helt i extas!
Jag älskar ju djur mer än något annat (förutom min familj), men det jag älskar mest är faktiskt närkontakt med vilda djur. Man känner sig så utvald när ett vilt djur vågar sig nära en. Jag går som i trans, sitter blickstilla och vågar knappt andas samtidigt som jag bara sitter och tittar på dem. Och så kan jag sitta en bra stund vill jag lova.

Anledningen till min rubrik på detta inlägget är för att jag sitter och lyssnar på Marilyn Manson! I love that dude! Jag har haft en paus i MM lyssnandet, fråga mig inte varför. Men nu blev jag sugen igen och nu är jag FAST! Så bra låtar!

Nä men herregud, nu blev ju detta inlägget sjukt längre än vad jag hade väntat mig. Nog dags att avrunda det lite.
Slutar med att visa bilder på mina fina talgbollar. :D

Såhär såg talgbollen ut från början



Såhär ser den ut nu



Fast jag bytade ut den gammla mot en ny igårkväll, så nu finns det fullt med mat igen!

05:49

En ny dag, en ny morgon har grytt.
En ny dag, mot den gammla vi bytt.


Herregud, vem sitter egentligen och diktar kvart i 6 på morgonen?
Jag har i alla fall varit ute med Axe och gått och det var bara kaninerna som var vakna och ute. Axe var lös så han passade på att jaga en kanin, fast han kom när jag ropade.
Jag blir lika förvånad varje gång han kommer, oberoende hur nära han är kaninen.

Aja, nu tänkte jag gå och lägga mig.
Ser fram emot en sovmorgon, hoppas bara inte att jag blir väckt.
God natt!

Massa motion

Stackars Axe måste vara väldigt förvirrad just nu.
Först är vi ute och går i en timme, sen kommer vi hem och jag försvinner upp en våning. Sen ungefär en timme senare kommer jag tillbaka och då ska vi ut och gå igen! Vad ska ha tro?
Det var nämligen så att jag och Sanne blev sugna på Falafel under första rundan, och sen gick hon upp och snackade med Guldis. And Falafel it was!
Så jag, Sanne och Axe promenerade bort till "grillen" som ligger en bit bort och hämtade den underbara maten!
Så nu ska jag njuta av min falafel och det sista avsnittet på 4:de säsongen av Xena!
Så härligt!

5 Maj 2010

What a day, what a day.
Eller vad det nu är man brukar säga...
Shit det är ju redan onsdag! Vart har tiden tagit vägen? Och vad har hänt med mitt bloggande? Fy på mig!

Idag hade vi Exkursion på Galgberget. Vi traskade runt oh kollade på växter och på de olika naturtyperna som fanns där. Det var helt okej faktiskt, kändes nästan som en skolutflyckt. Jag och Sanne planerade inför min örtträdgård som jag ska fixa på balkongen...någon gång... Det var väldigt underhållande att planera i varje fall!
Vi cyklade ju dit så när föreläsningen väl var slut och man var helt trött i benen så var det ju bara att cykla hem igen, för att gå ut med vovven! Aj, mina fötter.
Under promenaden så snackade vi om varm choklad, så när jag kom hem kunde jag inte hålla mig, utan gjorde mig en kopp!

Nu har jag precis kommit hem från en trevlig runda med Sanne och plutten, vi gick till Snöstorp och sen hem. Den rundan tar väl lite mindre än en timme beroende på tempot. Men när man väl kommer igång är den riktigt härlig, utom den enstacka gången då vi båda dog samtidigt och bara gick tysta och led. Men det gick som tur var över och nu är vi hemma igen!

Vet inte vad jag ska göra nu, för jag borde väl plugga men det orkar jag faktiskt inte! Är helt slut, så kommer ändå inte få in något av det jag läser.
Blir väl till att sitta lite vid datorn, för jag har redan kollat tillräckligt på tv idag, så är inte sugen på det.


Bilden är tagen med mobilen, så kvalitén är väl lite sådär..:P

Update

Torsdag:
Det var alltså dagen för redovisningen som jag hållt på och jobbat på den senaste veckan. Redovisningen gick bara bra, jag var inte alls nervös när jag väl stod där framme och pratade och jag kände medan jag gjorde det att det gick bra. :)
Sen hem och pussa på Axepaxe som vanligt. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde resten av dagen..:S

Fredag:
Vaknade 20 i 8 av ett sms från Lollo. Jag kollade snabbt på klockan och fick för mig att jag hade försovit mig, så jag flög upp och började springa i cirklar medan jag försökte komma på vad jag skulle göra först för att bli klar. Mitt i mitt yrande så råkade jag snubbla över Axe som låg på golvet, så jag flög i backen och slog i huvudet i något. Men inte så farligt (jag är tuff vet ni...;P) och det var mitt i detta fallet som jag insåg att jag inte alls hade försovit mig utan inte skulle gå upp fören kl 8. Så jag gick och la mig igen..:P
Vi hade studiebesök mellan 10-16, så vi var på föreläsning, åkte buss, gick runt på en camping och kollade på solceller, käkade lunch, satt på en buss, satt på bussen och väntade en timme medan andra gruppen var inne och kollade på en Biogas-station, sen vår tur, sen åkte vi och kollade på vindkraftverk, eller vad de nu heter. Medan de andra stod och lyssnade stod jag och höll om Sanne, medan Guldis höll om oss båda två (det var kallt). Vi hade planer på att bilda en så kallad "bög-hög" på marken, men vi motstod frestelsen. Efter det sista stoppet bar det av hemmåt igen.
Sanne åkte ner till Lund och Guldis fick besök av Martin. Så jag spenderade hela kvällen framför tv:n, där jag låg o kollade på bland annat Tim Burton's Apornas Planet, som är sååå bra! :D Men jag somnade i sista pausen och vaknade vid tio i 5 igen. Då låg jag och kollade på tv lite till innan jag gick upp och gick ut med Axe. Grannarna blev nog lite fundersamma när de såg mig vara ute med hunden kvart över fem på morgonen. När vi kom in igen så gick vi och la oss, så 20 i 6 var jag på plats i sängen.

Lördag:
Vaknade klockan 7 av att Axe höll på och hostade, men somnade snabbt om igen. Och vaknade inte igen fören halv 1! Gick ut med Axe, duschade, åt frukost och kollade på ett avsnitt av Xena. Sen satte jag mig och läste klart kapitel 55 i biologi-boken. Sen satte jag mig framför datorn och lyssnade på musik samtidigt som jag har skrivit av anteckningar. Vid 6 så satte jag igång ännu ett avsnitt av Xena som jag kollade på medan jag drack kaffe. Och nu har jag precis kommit in från en promenad med Axe. Tänkte fortsätta att skriva av lite anteckningar och sen försöka läsa lite i böckerna som jag ligger efter i. Vi får väl se hur det går. :P



När jag åt frukost framför tvn så kände jag mig iaktagen, jag kollade ut genom fönstret och upptäckte då att det satt 6 småfåglar på balkongen och kollde på mig. Strax efter att jag tagit bilden så kom det 2 fåglar till och satte sig. Så jag hade alltså 8 åskådare under frukosten! :P Är man populär eller vad?
I och för sig så tror jag snarare att det är talgbollen jag har på balkongen som lockade dit dem..:P

Videohälsning från igår


RSS 2.0