TBBT - Flash mob

Den här videon är såååå awesome!
Jag har lagt upp den kortare versionen på Facebook, men här kommer hela videon.
Alltså seriöst, rikitigt kul att se dem alla dansa loss.
Att se "Bernadette" och "Leonard" break-dansa är helt "price-less".
Så jäkla härligt. Blir lika glad varje gång jag ser den. :)
 
 

Yoh

Howdy!
I'm of to school for an lecture in fiction. 3 hours in school instead of 3 hours at home practising for the exam on friday. Well well. Have to run.

Cheers!

Saker att göra i veckan

Idag har jag ingen föreläsning, så efter att jag har tvättat färdigt så är det plugg som gäller!

Imorgon är det deadline för bokanalysen om Purple Hibiscus, så den ska jag skriva på hela dagen idag. Började lite smått igår på den. Det är inte så att jag har skjutit upp den för att jag inte pallar, utan jag har faktiskt haft två tentor att plugga till. Sen den ska jag fixa idag hade jag tänkt.

Imorgon är det Fiction mellan 9-12, sen måste jag försöka börja med uppsatsen som vi har i kursen Essay writting, eftersom att jag har föreläsning i det på torsdag och jag har inte ens börjat på den fast att jag haft 2 veckor på mig att göra det. (Har inte haft tid helt enkelt). Förutom att jag måste börja på den uppsatsen så måste jag plugga Fiction utav helvete, eftersom att jag har tenta i det på fredag!! Så jag har alltså 2 dagar på mig att plugga till den tentan + 2 föreläsningar + 2 uppsatser...

Det här känns ju bra!!...höhö (ironi på hög nivå)

Men eftersom att de i klassen kallar mig för stude (eftersom jag verkar vara den enda som gör/läser det vi ska göra/läsa till varje föreläsning ;P) så måste jag ju leva upp till mitt rykte. Så det här ska jag klara! :)

 

Ja just det har en roman på 400 sidor som ska vara utläst till imorgon också. Fast det är inga problem, har bara 10 sidor kvar. ;)

 

 


Update about school and stuff

Liten update på skolan/dagarna som varit

 

  • I tisdags förra veckan hade vi tenta i Brittisk Realia, kändes rätt så bra faktiskt. Förutom när jag spillde kaffe över mig själv och halva bordet...
  • Sen en heldags föreläsning med Fiction på onsdagen, sen hem och packa inför helgen.
  • Tors-lör = SKÅNE
    Jag mös en massa med Hanna och pussade sönder Kotte och Bonnie. Åt en massa av pappas mat (mat-koma varje dag) och kollade film och mös med mamma. Spenderade även största delen av torsdagen med Nikki, eftersom det var enda dagen som hon var hemma. Lånade Nikkis exemplar av Shakespears "En midsommarnatts dröm", läste ut den på 2 timmar. Den var väldigt bra faktiskt!
  • Sen hela söndagen var ägnad åt tentaplugg av den högsta graden.
  • I måndags började vi en ny kurs som heter Amerikansk Realia, verkar vara i stort sett samma som Brittisk Realia fast lite mer fokuserad på nutid. Och det verkar vara ÄNNU mer att göra i den kursen...? Äh, vi får väl se. Har inte fått något kursmaterial ännu (har ingen bok i detta ämnet, bara pdf-filer och såna dokument + 21 dokumentärer som vi ska kolla på hemma!!!)
  • Sen efter den nya föreläsningen så var det dags för TENTA i Grammatiken! Ojoj, vad vi ansträngde oss! Satt till 5 (4 timmar) och filade på den, och det var inte så att man satt och glodde igenom den flera gånger utan det tog faktiskt 4 timmar att bara skriva tentan... Så jag hann bara kolla igenom den lite snabbt en gång innan det var dags att lämna in. Men det kändes bra faktiskt. Svarade ju på allting och det var faktiskt inget som kändes helt galet, alltså som jag vet att jag har fel på. Det ska bli intressant att få tillbaka den och se hur det gick. Särskilt med tanke hur mycket jag hatade grammatik innan vi började med denna kursen. Nu har det ju slutat med att det är en av de roligaste kurserna som jag läst. Och det har inte bara varit för att läraren är så rolig på föreläsningarna, utan det har varit roligt även att sitta hemma och plugga grammatik!

Tvätt hela morgonen

Tisdag idag då.
Klockan ringde tio i 7, för då var det dags för mig att gå runt och samla in all tvätt. Har nämligen tvätt-tid mellan 7-11, och jag måste börja direkt, för jag har en jäkla massa tvätt och det är bara den ena maskinen som fungerar... SUCK!!
Hur jäkla svårt ska det vara att serva TVÅ maskiner? Haha
Jag ska vara glad att det åtminstone är en som fungerar. Men med all den tvätt jag har just nu så hade jag verkligen behövt två maskiner, gärna tre. Men men, ”Jag klarar mig nog endåååå

Magsjuka FB barn...

Det var värst vad allas barn verkar vara magsjuka och kräkas nu för tiden...
Hela tre stycken som skrivit om sina små älsklingar som är sååå sjuka och bara spyr eller kräver blöjbyte.
Alltså hallå, Jag äter frukost!!
Ni kan inte komma på något roligare att skriva om då? Eller något som inte får mig att tappa aptiten i alla fall.
 
Tack på förhand
 
 // Från en Dubbelarbetande noll-barnsmamma.

RSS 2.0