Stress stress

Idag har vi grammatikföreläsning, imorgon är det tenta i Brittisk Realia. På onsdag är det föreläsning i fiction. Nästa måndag är det grammatik tenta, och nästa fredag är det tenta i Fiction. Usch vad det är jobbigt att läsa 4 kurser samtidigt. Just det, jag har ju en uppsats och en bokanalys kvar som jag måste börja med tills nästa vecka också...
Plus att jag har föreläsningar varje dag emellan de jäkla tentorna...
Kan någon vara snäll och ge mig fler timmar på dygnet tack?

Happy Halloween


Go grammar

 
Tjolahoppsansa!
Ännu en måndag har kommit och står där förväntansfull och hoppas på att jag ska göra det bästa av dagen.
Jag hatar måndagar, men vem gör inte det?
Det enda som är bra med måndagar är att vi har grammatik i skolan. Och det ser jag fram emot!
Det är intressant att det är just det ämnet som jag oroade mig mest för innan jag började, som visade sig vara det roligaste och intressantaste av allt. Det är så kul att lära sig nya saker, även om det går lite trögt i början. Men tillfredställelsen när man väl fattar är helt underbar. Snacka om att känna sig stolt. :)
 
Go grammar!
 

21 oktober 2012

Idag har varit en härlig söndag. Lat och seg precis om en söndag ska vara. Det är bara att tacka och ta emot och hoppas på att morgondagen kommer att vara mer kreativ och produktiv än vad denna dagen har varit. Fast jag har varit lite kreativ idag faktiskt. Förutom att jag har skrivit klart det mesta på min bokanalys så har jag även suttit och fixat och trixat med lite bilder idag. Som denna till exempel. :)
 
Jag och Nikki när vi var ute och åt i Halmstad hela familjen, för att fira min examen. ♥

Coffe Magic

 
Jag älskar mitt morgon-kaffe. Som alltid dricks ur min älskade Starbucks mugg. ♥

Instead of being good, don't you ever want to feel good?

Ibland blir jag lite stolt över mig själv. Som de gånger när jag verkligen sätter mig ner för att plugga och sen är riktigt effektiv. Som nu till exempel. Vi ska skriva en analys om boken Terrorist av John Updike, en skitseg bok förresten som jag aldrig hade valt att läsa frivilligt...
Och jag har valt att skriva om skillnader och likheter mellan två av karaktärerna i boken (det fanns 4 olika "frågor" som man fick välja mellan, och jag valde denna). Analysen ska vara på minst 700 ord och redan efter att ha suttit ner i 15 minuter och skrivit har jag redan kommit upp i 300 ord, och då har jag även lyckats att få in 3 citat från boken som stöd för mina åsikter. ;)
Så nu är det bara 400 ord om fattas. Sen ska jag ju naturligtvis redigera och fixa och trixa. Men det är alltid roligare att göra sånt när det går framåt med arbetet.

Back to work!

Bildbomb från Söderåsens turridning


Har visst haft en bloggpaus

Jamen hallå ja.
Snacka om det var länge sedan jag bloggade...
Ska jag vara helt ärligt så har jag faktiskt inte haft tid, så har helt glömt bort min lilla raring.
Tråkigt.
Men men, skolan måste ju faktiskt gå först.
Plus att Axe är ju här nu, så all min lediga tid när jag inte pluggar går till att underhålla honom.

Men nu tänkte jag försöka få upp några inlägg. Framför allt lite bilder från Turridningen på Söderåsen som jag gjorde med klasskompisar från gymnasiet. Som var riktigt awesome faktiskt. Det var härligt att få rida ute i skogen trots vädret. (det ösregnade i början, men det var lugnt för vi hade alla regnkläder på oss)
Och hästen Anna som jag berättade om innan vi skulle rida fanns i hagen, så jag var borta och hälsade på henne och hon var lika vacker och trevlig som jag minns henne. :)


RSS 2.0