Doctor maraton

Ja se det snöar, ja se det snöar...
Jamen det var ju en stor överraskning eller hur? Ååååh suck alltså. Är så sjukt trött på detta skiftandet i vädret hela tiden. Funderar starkt på att gå i ide ett tag bara för att slippa.:P

Förutom det så har jag lite Doctor Who maraton här nere i Skåneland.
Pappa har varit iväg i helgen så jag o mamma har turats om att sitta vid tvn där nere. Mamma köpte nämligen en adaptor (eller vad det nu är) till iPaden så att man kan kolla på tvn via den. Så hela morgonen har jag suttit vid tvn och kollat på Doctor Who via Netflix. Hihi awesome! Är inne på säsong 3 nu, och även om jag har svårt att acceptera att de bytar skådisar i bland så hör det ju till storyn så det är väl bara att chilla läget antar jag. Men annars är det en skitbra serie tycker jag. Tummarna upp!

Hell yeah


I Skåneland

HALLOJSAN! 
Hur står det till med världen idag då?
Nu har jag anlänt i Skåne igen och än så länge så är allt bra, har visserligen bara varit här ett litet tag men känns bra! Just nu har jag "lånat" mammas iPad bara för att jag vill testa hur det känns att skriva på en. Och jag måste ju erkänna att det är rätt Nice, och man kommer ju in i det rätt så snabbt. Och snabbt går det att skriva också, kan ju i och för dig vara därför att jag skriver rätt snabbt på ett vanligt tangentbord i vanliga fall och det är ju inte så stor skillnad....;)
Nä, nu ska jag fortsätta Att terrorisera min syster med all min kärlek som jag har att ge!
Hajsvaj!!

Farfar och Pappa

Satt och kollade igenom en massa bilder på datorn och hittade denna på pappa och farfar.
Bilden är tagen 2008, och min superfarfar stod och högg ved när vi kom för att hälsa på.
Så jag tvingade dem att stå jämte varandra så att jag kunde ta en bild.
Insåg precis att detta är en av få bilder som jag faktiskt har på farfar. Så det gör ju att jag tycker ännu mer om bilden. :)
 

Mina första pannkakor!

Igår gjorde jag pannkakor för första gången.
Självklart har jag ju gjort pannkakor innan, men aldrig helt själv och inte i min lägenhet utan någon annan där. Men nu när jag väl har gjort det så kommer jag lätt att göra det igen.
Dels för att det var sjukt lätt och gick ganska snabbt, men även för att de blev sjukt goda och jag var grym på att vända! Lyckades till och med att vända dem i luften, så jag kände mig sådär lagom stolt och mallig. Typisk att det inte fanns någon att skryta för...;)
Men känns skönt att veta att alla de gånger jag vände pannkakor med mormor när jag var liten ändå har gett resultat. :)
Axe var också med på ett hörn och kollade så att jag inte råkade tappa någon flygande pannkaka på golvet.
 

Yohio

I lördags var det ju som de flesta redan vet lite melodifestivalstime
Jag missade det totalt, men lyckades zappa över precis när Yohio spelade sin låt igen precis innan slutet. Och jag tyckte den verkade helt okej.
Men när jag då såg att det var Yohio (ganska lätt att se ) så kom jag på första låten jag hörde (och enda jag hört förutom den i lördags då) och blev så sugen på att höra den igen. Så jag tänkte att jag kunde gå in på Youtube lite snabbt och säkert hitta den direkt, eftersom jag naturligtvis inte kommer ihåg vad den heter.
Jamen tjena visst, lycka till...
Det var inte riktigt så lätt som jag trodde, men det gick! :)
 
Så här har ni den nu, på japanska naturligtvis ;)
 
 
Lite lugnare än den som var i lördags...;)

Avkopplande spa-time

Nu har jag haft en riktig liten spa-stund.
Ansiktsmask, mysigt bad med både badsalt och badskum i och sen slutligen smörjt mig med min nya Body butter. Känner mig ren och fräsch och väldoftande. Och min hud känns som ny kan jag lova. Den känns mjuk och slät och inte alls torr och "fnöskig" som den oftast gör denna tiden på året. Jag känner mig även pigg och utvilad och glad över att ha gjort något som får mig att slappna av.

Så jag rekommenderar dig att göra det samma.
Ta lite egen-tiden och gör saker som får dig att må bra. För min del innefattar det ett bad och en bra bok, men det är inte alla som tycker likadant. Gör något som känns bra för dig, något som får dig att slappna av och lägga bort alla bekymmer en stund.
För är det något som vi i dagens samhälle behöver så är det att stressa ner och koppla av.

Ut och njut av livet, även om det bara är för en liten stund.

RSS 2.0