Styrelsemöte i Lund

Idag var jag på styrelsemöte i Lund med SSV för första gången på evigheter sen! Det var kul att träffa de andra och äntligen sitta och snacka lite ordentligt om djur. Det behövs ibland. Av någon anledning så har jag alltid haft mycket kontakt med råttor trots att jag själv aldrig haft några. Men jag får alltid låna någon annans som jag kan sitta och gosa med :). Idag fick jag låna en liten tös som heter Psycho och hon var urmysig!
Efter mötet hade vi en liten smådjurspromenad där råttorna fick klättra runt på olika saker. Vi gick till och med in i Domkyrkan, och vi blev insläppta!!! :O
Inte illa alltså! 
 
 

The Great Gatsby

I förrgår så började jag att läsa The Great Gatsby.

Eftersom att det är en klassiker och den är på engelska så förväntade jag mig en långtråkig och seg bok. Men ack vad förvånad jag blev. Jag har redan läst 130 av 200 sidor och det mesta läste jag igår. Jag vet inte vad det är med denna boken som gör att den går så snabbt och lätt att läsa, för helt ärligt, än så länge har det ju fasen inte hänt någonting! Jag fattar inte vad boken handlar om eller hur den ska sluta. Men ändå kan jag inte lägga den ifrån mig. Det är sjukt skumt. Det enda som har hänt än så länge är att huvudpersonen har pratat om sin granne (Gatsby) och nu även varit på ett party hos honom. Och det visar sig att Gatsby var kär i huvudpersonens kusin för flera år sedan.... And that's it. Alltså 130 sidor av boken har enbart handlat om detta... Ändå kan jag inte sluta läsa. Det måste vara sättet som den är skriven på som gör den så svår att lägga ifrån sig, eller jag vet inte vad det är för jag kan i varje fall inte sluta läsa, trotts att det inte händer ett smack!

Men jag rekommenderar ändå folk att läsa den för om man gillar klassiker (som jag gör) så är detta verkligen en lätt bok att ta sig igenom. ;)

 

 

Hello Summer

Hälsar sommaren välkommen med lite grönt nagellack.

Grönt är skönt vet ni väl? ;)

Älskar denna färgen, så freaky på något sätt. Men den lyser verkligen upp naglarna så jag är nöjd.

 

 Ja jag vet, sjukt dålig bild och man ser knappt färgen. Men den är i alla fall ljust grön och lite skimrande.

Aussie number two

För att aldrig ha varit i Australien har jag faktiskt träffat rätt många australiensare det senaste halvåret. Hela två stycken och båda har sovit i lägenheten fast vid olika tillfällen då. ;)

I helgen så hade Josefine en killkompis från Australien här som var och hälsade på. Han heter Rhys och var en riktigt trevlig snubbe. :)

Idag så tog vi cyklarna och körde bort till Östra Stranden och satt där lite och chillade medan vi snackade och kollade på folk som badade. Var riktigt varmt i solen idag, dock inte på stranden. Shit vad det var kallt och blåsigt. :P

Nu har de båda begett sig mot tåget till Göteborg och jag och Axe är ensamma igen. Och det är sjukt vad ensam man blir varje gång någon åker. Har man varit ensam ett tag som märker man det inte ens, men när folk precis har åkt så känner man sig som den ensammaste människan i världen. I alla fall jag. Men det har varit en rolig helg så man kan ju inte klaga ;)

Nu ska jag rasta vovven och sen ta en dusch för att bli av med sanden och solkrämen från stranden.


RSS 2.0