Loppisfynd

Igår var vi inne i stan och kollade in all maten som fanns på stortorget. Det var någon internationel matmarknad med en massa mat och sötsaker. Så vi gick runt och kollade på allt och det slutade med lite churros (eller hur det nu stavas). Det var egentligen meningen att man skulle få 6 st, men eftersom han tog så lång tid på sig att få dem färdiga så fick jag 8 st. Efter att ha ätit 2 st så var jag mätt, men lyckades tillslut få ner alla. Med lite hjälp av alla som ville smaka ;).
Sen gick vi bort till loppiset som också fanns i stan den dagen. Jag gjorde några fynd. Hittade 3 böcker och 2 filmer och allt för endast 55 kronor. ;) Man bara måste älska loppis hihi.
 

Crazy dog

Va fasen nu gjorde han det igen! Fast denna gången var det för att jag kollade på ett klipp på Youtube... undrar om han börjar få lite hjärnspöken?
 

Utbränd vovve

Jag tror att Axe börjar bli lite utbränd av att vara valpvakt. Precis så låg han och sov i soffan medan jag kollade på tv. Helt plötsligt vaknar han med ett ryck och börjar skälla hysteriskt, och det är hunden som knappt orkat skälla en gång när det ringer på dörren...
Han var helt upprörd och vägrade sluta morra och skälla. Slutade med att jag fick sitta och lugna ner honom. Han såg helt förvirrad och upprörd ut. Lilla gubben :(
 

Helrengöring

Ikväll så unnade jag mig en ordentlig "helrengöring".
Ansiktsmask, färgbomb i håret, en härlig dusch och smorde in hela kroppen med Bodybutter. Känner mig ren, fräsch och återfuktad och redo för att ta mig an lilla Mårran som kommer ikväll och ska stanna till den 29:e.


Finbesök


Turn the tub around

Så, jag står i köket och gör lite saft.
När jag plötsligt börja sjunga på en sång som jag har surrande i huvudet.
Tänker inte riktigt på orden eller vilken sång det är.
När jag har sjungit hela så står jag och funderar på vad det är för sång.
Så jag börjar om från början och då inser jag vilken sång det är.
Nog för att jag tycker att denna reklamen är awesome och har sett den flera gånger.
Men att jag tydligen kan hela utantill och har den surrande i huvudet kanske är ett tecken på att jag lätt blir lite väl besatt av låtar ibland. ;)
 
 

Smärtsam dag

Idag var en sorglig dag för mig och Josefine.
Tillsammans tog vi tag i det jobbiga ämnet att rensa bland våra skor.
Eftersom vi ska flytta från lägenheten till sommaren så är det på tiden att jag går igenom alla skor, kläder, böcker och andra saker som jag samlat på sig under de fyra åren som jag har bott här. Igår gick jag igenom min garderob och lyckades sortera bort en hel Ullareds-kasse full med kläder, och det finns fortfarande vissa plagg som jag är lite osäker på så kanske att påsen fylls på snart.

Men idag var det då dags att ta tag i alla mina skor, mina älskade bebisar. Och eftersom Josefine är lika skogalen som jag är så ville hon gärna vara med och titta på alla skorna. ;)
Hon var snäll och hjälpte mig att inse faktum att man kanske inte ska spara skor som det är hål rakt igenom sulan på bara för att man tycker att de är lätta att ta på sig... (hmm, ja jag vet mina argument är inte alltid de bästa)

Men när vi då hade gått igenom mina skor tyckte jag att det var inte mer än rätt att även hon plågades lite och jag tvingade henne därför att även gå igenom sina egna skor.

Det var en smärtsam upplevelse för oss båda och vi sörjer fortfarande. *snyft*
Men tillsammans lyckades vi att sortera bort 11 par skor!!
Jag gav upp 6 par och Josefine gav upp 5 par.
Så även om det var jobbigt att behöva inse fakta och ge upp hoppet om vissa skor så känns det ändå bra, för dels har jag mindre att släpa med mig i flytten och dels har jag ju nu lite extra plats för nya skor...;)
Om ett tag...

Cornblue

I did it again.
This weeks color is H&M's "Blue my mind". :)
 

Pro or freak?

Jag borde antingen bli nagelstyles proffs eller inte låtas vara i närheten av nagellack...
It's up to you to say ;)
 

RSS 2.0