Drumms

Nikkiopikkipö har äntligen fått sina efterlängtade trummor. Nära och kära gick ihop och köpte dem till henne när hon fyllde 19 år. She is now a very happy little drummer girl, som trummar på med fullt ös!


Student & Examen - and stuff

Hallå i lingonskogen!
E is in da house!
Eller något sånt i alla fall. Tänkte bara ta och berätta att imorgon tar världens bästa syster, alltså nikki, studenten!!!
Inte illa, inte illa! Det är inte var dag som något i den stilen händer. Så det känns riktigt roligt att tiden nu har gått så fort att det är dags för henne att ta studenten.
Och den 26 Maj i år så tog jag min examen!!
Det är inte heller särskilt illa, eller hur?
Fast eftersom jag hade tänkt att plugga ett år till, så ska jag inte fira min examen "på riktigt" fören nästa år när jag är klar med allt pluggande.

Så att så ligger det till hos systrarna nuförtiden. Bara massa skolslut och firande för stunden. Men det är ju inte helt fel det heller!

Ha det gött!


Återförenade

Det är sommarlov. Inget roligt väder visserligen, men det är sommar.
Vilket betyder att systrarna Svensson är återförenade!


Fågel-mordförsök och strip

Hej och hå, stå på tå!
Allt bra och sånt?
Emmipemmipö och Nikkipikkipö sitter och busar, och har precis ätit frukost.

Nikki håller på och försöker ta livet av fåglarna...genom att försöka få tag i dem, för hon vill gosa.... det vill inte dem. De gick till anfall precis!! Bastian kom flygande rakt mot mitt huvud i full fart! HJÄLP! (jag hann ducka)!

Här får ni en liten strip som Nikki har ritat. Enjoy! ;)


OMGEeehm.. sånt här lyssnade jag tydligen på innan //Emelie

Nikki is a mad nurse!En av alla N's utstyrslar hon har haft på sig och uppträtt i. Detta kommer ifrån Silent Hill och är en ondskans lakej...eller något i den stilen...;)

En helg tillsammans!

Denna helgen som varit var N här i Halmstad och hälsade på! Det var lika underbart som jag förväntat mig! Gud vad härligt det är att ha sin syster som bästa kompis, när man bor under samma tak har man någon att prata med hela tiden. Någon som förstår en och som skrattar åt ens skämt. Någon som man inte behöver göra sig till för och som blir glad bara hon får lite choklad och en film att titta på! <3


Halli Hallå

Halli Hallå!
Emelie is back in Å-town!

Vi sitter och äter frukost och kollar i den nya KATALOGEN, paradiset modifierat i en tidning! <3
Idag ska vi in till Malmö och shoppa lite. N ska på byx-jakt och E ska väl på vanlig jakt-efter-allting...
Hoppas att vi alla hittar något som vi nöjt kan ta med oss hem igen. :)

Tentor och lila byxor

Jaha, nu är jag (Emelie) tillbaka i Halmstad igen, och har tenta-vecka.
Har redan skrivit 2 tentor denna veckan (Fältbiologi, Biodiversitet & Evolution och Miljöteknik i Samhällsperspektiv) och idag har jag alltså min sista tenta för den här gången, KemiBas!
Ska bli så härligt sen när allt är över och jag är ledig tills på måndag, för då börjar ju nya kurser som man ska hänga med på. Men så är det att gå på Högskolan, det är full fart hela tiden!

Under jullovet så var jag hemma och mös med familjen. Nikki började att sy på ett par lila hängsle-byxor i manchester-tyg. Har tyvärr ingen bild av det färdiga resultatet, men det kommer säkert senare! :)
De var riktigt snygga i alla fall! Nu väntar jag bara på att nikki ska sätta igång och sy en lång tröja till mig! jag har köpt tyg och allt...;)


Jag & Nikki när hon och mamma kom och hämtade mig i Halmstad innan jul

liten uppdatering av freak numbero 2

Idag fick jag gå upp super tidigt (kl NIO!!!!) för att vara med på en klubbturnering i badminton. Det var mycket roligt indeed, men jag fick storspö i min första match =_= dock gick det bättre i de andra två, jag vann en av dem Owo happy happy~

Tillbaka igen, mycket trött och sängen ser väldigt lockande ut härifrån.
Har varit på "rita Heath Ledger Jokern" humör hela veckan och har ängnat varje rast i skolan till detta, vilket fruktansvärt nog resulterade i att när jag senare skulle rita en manga figur, slutade det i total katastrof! jag kan inte rita realistiska människor för mycket, då glömmer jag ju hur man gör manga snubbar XD

Första gången på....evigheter som jag faktist har prov att plugga på! ush, jobbigt... Jag har prov på måndag, tisdag och torsdag! lilla jag orkar inte hur mycket som helst -.- Men jag har fått börja sy på både min kjol och på min korsett som ingår i kurserna på min gymnasie linje (textil och design) mycket roligt >w<

.....

Ush, kommer inte på mer att skriva... jag överlåter resten av skrivandet till min syrra pyrra för tillfället XD

//Nicci

091103

Oj vad länge sedan det var bloggen updaterades nu.
Jag har varit i Åkarp några gånger och Nikki har även varit hos mig i Halmstad och hälsat på. Så jävla underbart säger jag bara. :D Skolan går bra för oss båda, och vi verkar trivas med tillvaron.


091005

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men ni vet ju hur det ligger till. Vi bor inte i samma län längre, och trots att vi pratar ofta så händer det ju inte så mycket med vårat gemensamma liv.

En sak har dock hänt, Marilyn Manson har ställt in sina konsrter i Sverige!!! NOOOOOOOO
jag och Nikki skulle ju gå och se på den som skulle vara i Malmö.
Hade verkligen sett fram emot det!
Nu får vi komma på något annat att göra för pengarna.


090910

Det blir ju tyvärr inte så många uppdateringar här eftersom vi inte bor i samma stad längre.
Men jag (Emelie) har det i alla fall bra i Halmstad och jag trivs både i skolan och i den nya lägenheten. Så allt är bara bra! :) Det är mycket att plugga, men så är det ju när man börjar på högskola, det är ju inte lätt precis.
Nikki jobbar på i skolan och ända skillnaden är väl att hon har blivit lite mer data-beroende nu när jag inte finns där och beslagtar datorn hela dygnet. ;)


Färdiga frisyrenFörsta dagen och planerad flytt

Idag var Nikki första dagen på den nya skolan. Nu är hon inte högskole-elev, utan gymnasie-elev! :D
Min lilla systeryster har blivit stor!
Hon hade bara varit där i 2 timmar nu första dagen, men verkade redan trivas. De är bara 10 elever i klassen, alla tjejer! Ochh tydligen hade alla väldigt häftiga namn! Så som, Estelle, Edith, Phillipa m.m.

Och Emelie har ju fått reda på att det är Halmstad som g'ller och har lyckats att skaffa en 3:a med vännen Louise ifrån Gymnasiet. Så på torsdag ska hon upp och börja städa och på söndag så flyttar sakerna upp! :D