Segt med saker att berätta

Det händer ganska mycket, men inget som är roligt att skriva här. :)N är iväg och studerar i Malmö o E sitter och planerar inför Halmstad....eller kanske Skara. :)
Idag ska vi iväg o kolla på laptop till E, man måste ju ha dator med sig om man flyttar :)

Hoppas att allt är bra med er!

Serietecknar skolan & Halmstad högskola

Idag är första dagen för Nikki på Serietecknar skolan i Malmö. Hon ska gå där nu under de tre närmaste veckorna. Det kan faktiskt vara roligt att gå till skolan under sommarlovet, särskilt när det är en linje man valt självmant att gåt ill. Det ska bli spännande att få höra hur det har varit när hon kommer hem. Frågan är bara om hon kommer hem idag eller imorgon. För efter skolan skulle hon nämligen till Kiwik's marknad med Maja, och eventuellt sova hemma hos Maja sen, eftersom sista bussen går så himla tidigt. Jag får väl se om jag träffar henne idag eller imorgon. Hon hade nämligens tuckit innan jag vaknade, så jag har inte sett min lilla nalle björn alls idag. Känns lite skumt.
Men det får jag ta att vänja mig vid, till hösten är det nämligen högskolan som gäller för min del. Jag har kommit in i Halmstad och jag står kvar som reserv i Skara. Så det är ju en bit jag kommer att få flytta. Då ska våran fina syskon-kärlek säras... Känns väldigt underligt.

Ha en underbar dag ute i solen!

//Emelie

Ostabilt väder

Nikki har börjat att sälja aftonbladet på stranden, det ska hon göra denna veckan ut. Men idag blev det inte för vädret var så pass ostabilt att vi inte trodde det skulle vara så många människor där. Istället stannade vi hemma och passade på att fira med sånt som vi skjutit upp lite. Emelie rensar bland sina kläder och Nicole håller på och ritar och lyssnar på God natt Mister Tom.

Det var vad som hände i tisdags, men jag såg nu att detta inlägget inte hade lagts upp på bloggen...skumt.

Igår var vi inne i Malmö och träffade E's gudfar Martin och hade en helt underbart rolig dag!


Härliga sommarlov!

Ojojoj, nu var det visst länge sedan det uppdaterades här.
Just nu har Nikki besök av Tina ifrån Umeå, så då har man inte tid att sitta och blogga inte. Då är det full rulle hela dygnet som gäller...haha
Idagt har vi hunnit med ett besök inne på Drewex, där Nikki och Tina skuttade omkring bland alla pennor och block. Tina passade på att köpa två block att ha sig med hem, eftersom det tydligen är billigare här nere.
Just nu är de två på stranden och solar och badar.
Igår var det shopping i Malmö som gällde och de var borta nästan hela dagen. :)
Tina kom i torsdags och då vet jag inte riktigt vad de hittade på, för själv hade jag besök av Sanne som kom med tåget och vi satt nere vid hamnen i Lomma hela kvällen och tog det lugnt. Hade det jättetrevligt och mysigt. As always!