Nicole 16 år!

Idag fyller Nicole 16 år!! Grattis syrran!


Intet nytt på västfronten

Haha eller något liknande.
Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna... det är ju sommarlov, så det är kanske inte så konstigt. :) Egentligen skulle E åkt till HBG imorgon och träffa en kompis, men det blev inställt. Så nu har vi planerat att kollar på Familjen Addams som N köpte i måndags. Eller om det är riktigt fint väder, kanske vi tar oss till bryggan i Lomma och badar lite. Vi får väl se. Det är så skönt att inte ha en massa planer och skolarbeten, utan bara låta dagen komma som den vill och hitta på saker att göra under tidens gång.
Det är så härligt! :D

Ciao

Vad som händer idag

Nicole har börjat att spela på sitt Silent Hill spel som hon köpte igår. Det går knappt att få kontakt med henne...hahaha!
Jag har lånat pappas bärbara o sitter i soffan och skriver samtidigt som jag lyssnar på God Natt Mister Tom på ljudbok. Ibland kan man inte låta bli att stanna upp och riktigt känna efter hur härligt det är med sommarlov.
Idag ska vi åka in till Lund vid 3 tiden. Nikki ska kolla i spelaffärer och jag ska köpe en blomma att ha i min fina vas som jag köpt av en kompis från komvux. Sen ska vi vandra runt lite, och jag ska till polisen och hämta mitt nya ID-kort som är klart. Sen ska vi bli hämtade av mamma.
Det låter väl som en lagom dag på sommarlovet?

Dagens Outfit

Idag var vi med mamma på Center Syd och shoppade loss. Nikki hittade en häftig grön tröja med Hattifnattarna på och jag hittade entröja med Homer Simpson på. Haha, de var riktigt snygga, och sjukt billiga också. Alltid ett plus.
Sen var hon även inne och köpte 2 stycken tv-spel till playstationet. Så nu lär man väl inte se mer av henne i sommar...

Vi gick runt i lite olika affärer och sen fickade vi innan mamma körde oss till Stångby, där jag hämtade mina tre första säsonger av Xena som Sanne hade köpt till mig. Nu har jag något att underhålla mig med under sommarlovet! Fab!


Nicole


Emelie

Midsommar

Midsommar firade vi med grannarna och våra föräldrar. En riktigt trevlig kväll, med underbar mat och en hel del skratt!


En del av gänget som var med och firade


Nikki sitter och spelar DS


MLI rockar...


MLI skryter över att hon kan sära på sina fingrar


En av de lekar som det bjöds på under kvällen

Hälsade på farfar

Igår var vi iväg och hälsade på våran farfar i Bjärnum.
Det var en helmysig dag med en massa bilåkande, fika och prat.
Vi hälsar inte på farfar så ofta, så det är alltid kul att få komma dit och träffa honom, Lilian & deras tax Tarzan ^^.
Idag så sitter Nikki o kollar på skräckfilmer och Emelie ligger och läser för fullt.
Det bästa med sommarlov är att man kan ägna nästan all sin tid till det som man tycker mest om!

Great!!

Lärarmiddagen





Modell: Nicole Svensson
Fotograf: Emelie Svensson

Foton från skolavslutningen





Modell: Nicole
Foto: Emelie

090611

Idag var det brännboll mellan 9:orna och lärarna...
Som vanligt fuskade lärarna. Något som E kommer ihåg från när hon skulle vara med och spela mot lärarna. Men det är roligt ändå, man får ju göra det roligaste av saken helt enkelt.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Mest slappande och tv-tittande.
Plus lite dator....Självklart!

Igår såg vi det sista avsnittet av Xena. Oh My God!


Spex och avslutning

N spelade upp de sista föreställningarna av 9:ornas spex idag och har nu bara 2 dagar kvar i skolan. Sen är det SOMMARLOV! Avslutning på fredag och imorgon är det lärar-middag och brännboll att se fram emot.
E Hade avslutning på komvux idag och fick sina betyg. Det var roligt att träffa vissa av de människor som man vants sig så mycket av att se varje vecka.


N sitter i högra hörnet och spelar en uteliggare. <3

090608

N har varit duktig och varit i skolan. De håller på och tränar inför spexet som de har nu i slutet av 9:an. Imorgon blir det uppvisning för föräldrar och släktingar. Då ska vi äntligen få se vad det är de har hittat på. Ska bli riktigt spännande!
E är ledig och har bara varit hemma och tagit det lugnt. Precis som man ska när det är SOMMARLOV!

En typisk söndags eftermiddag...

Idag har N varit på Serietecknar-skolan i Malmö och kollat runt.
Hon blev sen upphämtad och vi åkte till affären o handlade och sen var E iväg och röstade.
När vi kom hem igen så skulle vi kolla på "Walk the line", vi kom halvvägs ungefär, sen stannade bilden.
Och nu sitter N istället och spelar "Jack 2" på PS2.



Lördag förmidag

Hej hej, Emelie här!
N är iväg hos Maja och ska kolla på en massa skräckfilmer. Hon kommer nog inte hem fören sent ikväll. Själv skulle jag ha varit iväg och fotat med fotoklubben, men känner mig inte alls bra idag, så det blev till att stanna hemma. Jag har mestadels legat och läst, men vi får väl se vad jag hittar på under resten av dagen.

Hej på er!

Shopping-tur

Senare på dagen när mamma kom hem ifrån jobb åkte vi alla tre in till Malmö och gick runt och shoppade lite. Nicole hittade en jättesnygg klänning på Shock, som hon ska ha på sig på skol-avslutningen. Hon slutar ju 9:an, så då vill man ju göra ett riktigt intryck, så att man inte blir bortglömd!
Bild på klänningen kommer lite senare.

Imorgon blir det skräck-maraton för N's del hemma hos Maja. Och jag ska antagligen iväg och fota Skäralidsravinen.
Vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda.

Kramar// E

Hej hej

Välkomna ska ni vara till vår nya blogg. Det är då Emelie (20 år) & Nicole (15 år) som beslutat sig för att skaffa en blogg tillsammans. Men mest för att vi känner att vi behöver ha något att underhålla oss med under lovet.

Idag blev N iväg tvingad att följa med pappa till affären för att handla ett års förbrukning av köttfärs...haha
Han är nämligen sån som passar på när det är billigt. 14 paket köttfärs införskaffades, så nu blir det väl till att äta kött resten av året. Något som E inte ser fram emot ett dugg, hon vill ha sallad.

Vi vill bara från början göra klart över att vi är lite småknasiga, olika som dag & natt till utseendet, men otroligt lika på insidan. De bästa systrarna som finns...så det så..;)

We rock!


Välkommen till min nya blogg!