You can't stop the beat



Vet inte hur många gånger jag har sett denna. Men gud, jag blir alltid lika glad!

Vampyrporr



Igår kväll fick jag nog den bästa inbjudan någonsin...
Fick ett sms av Hanna där det stod "e du redo för lite vampyrporr?"
Självklart är det True Blood hon menade!
När vi var i Spanien så släpptes ju den tredje säsongen i USA, så vi var ju bara tvungna att se de 2 första avsnitten näst sista kvällen i Salou. Och igår såg vi då det tredje...
Gud vad jag älskar denna serien!

I chase the morning with my angel

Idag mår jag bra, vilket är lite konstigt...
Men jag klagar inte! :D
Anledningen till att jag är lite chockad över mitt tillstånd är att idag har jag inte ätit ngt (ska hugga in på tårta nu!) igår åt jag en korv och ett grillspett... that's it. Sen "hällde" jag i mig en ganska stor mängd alkohol och jag var allt annat än nykter. Så döm till min förvåning när jag vaknar upp utan baksmälla. Då har jag ändå vaknat vid halv 5 och legat vaken i två timmar.. och fortfarande varit lite onykter... Haha
Min kropps system är ju awsome! :D
Det är andra gången i rad som jag har lyckats att undkomma baksmälla, fast att jag nog förtjänat den... NICE!

Nu sitter jag med kaffe och tårta och lyssnar på spellistan som Nikki fixade till mig. Den består mest av Korn...ganska bra faktiskt måste jag erkänna.

Efter 1 års väntan träffade jag äntligen Angela igen i söndags. Hennes pojkvän, Kristofer, är också här nere och hälsar på, så i söndagskväll tog vi cyklarna och cyklade ner till stranden i Lomma. Där satt vi på en filt med ljuslykta, vin, kex och chips. Satt och snackade minnen och uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist. Det var mycket trevligt och mysigt att sitta på stranden och kolla på den klara fullmånen, och gå längs strandkanten och kolla på strandslotten som ungarna byggt. Fast klantig som jag är så lyckades jag ju traska ut i vattnet med skor på...utan att riktigt vara medveten om det, tills Angela började skratta åt mig. Jaja, man får ju bjuda på sig själv ibland!


Massa mums!


Bag in a box


Gott!!



Jag var hemma igen strax efter 3 på natten. Och då var det bara bums i säng och läsa och lyssna på musik som gällde!


Igår så fyllde min syster år. Så jag grattade henne på dagen och sen åkte mamma och jag till Malmö för att bland annat gå på biblioteket. Efter det åkte vi till Lomma för att köpa en tårta till Nikki. Och så passade jag på att springa in på systemet och köpa cider till kvällen. Direkt när vi kom hem igen så cykade jag hem till Angela och sen begav vi oss tre till Folketspark (i malmö), där vi träffade 3 andra trevliga människor som Angela kände, som vi satt och grillade med och skålade.



Väldigt viktig "lånad" gaffel...




Jag satt och petade av all min lök och la på Angelas tallrik. Hon använde sen den till att göra ett special-spett, som hon försökte tvinga i Kristofer...

Men det gick inte så bra, så hon fick äta det själv...

Sen blev det fotboll, Chile mot Brasilien. Vi satt och kollade på en storbildsskärm och det var fullt ös på publiken kan jag lova! Träffade A's syster, det var ett tag sen jag såg henne sist. Och det var roligt att få träffa henne igen! När alla andra stod och pratade spanska så stod hon bredvid mig och översatte till mig så att jag kunde hänga med i vad de patade om.


Man kan inte kolla på fotboll utan en kall öl i handen! Det hör liksom till...

När fotbollen var slut stod vi kvar lite och pratade med folk innan vi cyklade hem igen. Så nu har jag cyklat till Malmö också, det hade jag inte gjort innan. Herregud vilken motion jag fått på de här två dagarna...
Bra! Det tycker vi om! Mer av den varan tack!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update: upptäckte att Kristofer är den enda som jag inte visat bild på, men det var bara för att han satt med solen i ryggen så alla bilder jag tog på honom blev så ljusa att man ändå inte ser något.


Dagens... 100628

Det är inte så lätt att försöka fota sin outfit med webcamen kan jag lova!
Särskilt inte när jag inte hade datamusen med mig utan fick sträcka mig hur långt som helst...
Men här kommer i alla fall tre bilder för att försöka visa vad jag har på mig en sommardag som denna!




GRATTIS SYSTER YSTER

Idag bli min älskade Nico-Mac/Nikki/Nico/Demyx/Nicole och allt annat vad hon nu kallas för! Idag blir min lillasyster 17 år!
Massa grattis till dig min darling/själsfrände/syster/bundsförvant/med mera...




Det finns ingen som förstår mig som du...



Jag och vovvarna ville ta en bild tillsammans för att gratta Nikki, men det var svårt att få med alla samtidigt. Men här syns vi allihopa i varje fall! Vi önskar nikkipikkipö ett stort GRATTIS och en massa pussar!

I'm back in black



When the world's crashing down
when I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry

Hola pantola

Nu är jag i Sverige igen.
Kom igår faktiskt, men igår var det midsommar så då var det partaj!
Nu sitter jag inne på min systers rum och lyssnar på Zombie på full volym och vrålar till. Riktigt skönt att få skrika av sig lite faktiskt! Känner inte riktigt för att skriva just nu, kommer kanske senare.
Tills dess får ni vänta.

Puss

La Spania

Jag har föresten skrivit några dikter medan jag varit här. Här kommer en av dem:

Solen lyser över den blåa skyn,
vart man än ser finns inte dyn.
Härligt är livet att leva.
Mitt hjärta efter dig treva.
När jag ser dig börjar jag att le,
för det är i din närhet jag vill blé.


100620 - I soliga Spanien



Nu sitter jag här ute i den friska luften och lyssnar på "People got to be free" - Xena style...;)
Och nu blev det Little Child... Aaa jag njuter av de vackra tonerna i mina öron.
De andra är på stranden och steker, men jag stannade kvar här för jag har sugig mensvärk. Så jag vill INTE ligga på en strand i några timmar utan en toalett inom räckhåll. Nej tack!
Så jag sitter här och njuter av att kunna lyssna på musiken jag har på Spotify istället och kollar igenom några av mina bilder som jag har på datorn... det är en hel del vill jag lova!
Och så passar jag på att kolla Facebook och läser lite bloggar. Härligt, härligt!
Jag har börjat att få en nicig bränna nu föresten, jag är ingen blekfis längre! I'm happy! :D
Idag ska jag passa på att läsa i min bok och skriva lite på min novell som jag har börjat på igen. Och spela lite spel och kanske se ett avsnitt av Xena. Det är underbart att vara ledig!

Kungliga bröllopet!

Idag har vi suttit framför datorn och kollat på det kungliga bröllopet!
Hela tre och en halv timme satt vi bänkade innan vi gav upp för stunden.
Men kvart i 12 ska vi kolla på bröllopsdansen! Sen är vi nog nöjda... ;)


Här sitter vi samlade för att se bröllopet


Bröllop ska firas!


Men efter 3 timmars firande så blir man lite trött


Och även lite lullig...

Haha det var en snabb bilduppvisning av min dag än så länge. Ikväll ska vi ut och käka kinamat och sen blir det kanske lite kortspel när vi kommer hem igen, det brukar det alltid bli!

Ett dopp i det blå!



Jag har badat i havet!
Haha, det var kaaaalllllllt!
Naturligtvis skulle det ju blåsa halv storm just den dagen som jag följde med till stranden. Så det blev till att vandra ut lite och stå där och huttra innan jag gick upp igen och la mig för att sola. Men nu är det gjort i alla fall, så får vi se om jag går dit fler gånger när det är lite bättre väder kanske.

Igår så följde jag med Johnny, Carina & Camilla till en bar och kollade på fotboll, Spanien spelade ju i VM så jag kände att jag var tvungen att åtminstone kolla på när de spelade. Trots att jag inte är intresserad av fotboll, så var det faktiskt roligt att sitta där och heja med de andra. Jag har nu även druckit min första sangria! Eller jag kanske borde säga, "mina första sangrior". hihi
Det var gott! Mums!

Nu sitter jag på terrasen och lyssnar på musik och surfar. Hanna har åkt på öroninflammation så hon ligger inne och läser min stackars snäcka. Men det har börjat att bli bättre, så snart är hon nog "fit for fight" igen!

Medan jag har varit lite själv, så har jag tagit upp skrivandet på min bok som jag började med ungefär samtidigt som jag började med bloggen, men som jag har glömt bort. Jag känner verkligen inspirationen flöda här i solen! Det är riktigt härligt att bara sitta och skriva och skriva tills orden tar slut för stunden. Då gör jag något annat och sen fortsätter jag lite till. Det börjar faktiskt att likna en bok lite mer nu, när jag har kommit in i handlingen.

Men nu ska jag bara kolla mejlen och läsa någon blogg, sen ska jag skriva lite till. Jag vill ju inte slösa på Johnnys internet!

Puss tills nästa gång vi hörs!

Shopping-dag!

Hallå världen!
Nu sitter jag här i härliga Spanien och njuter av en liten kvällsstund vid datorn. Idag var vi iväg på ett stort köpcenter och shoppade. Jag köpte en stor grå tröja som jag ska ha nu i sommar och en present till Nikki och lite annat. Men inte alls så mycket som jag hade trott. Så det är ju egentligen bara positivt.
När vi kom hem igen så blev det ett glas vitt vin med Carina och Camilla.
Hela dagen har gått åt till att shoppa så har inte hänt så mycket annat.
Jo föresten, Johnny fyller år idag. GRATTIS GRATTIS Johnny!
Så vi passade på att köpa presenter till honom medan vi var och handlade.
Han blev väldigt glad!



Nu ska jag surfa vidare lite snabbt och sen ska jag vara social med de andra!
Imorgon blir det ännu en underbar dag vid poolen! Som är mitt och Hannas favvo ställe där vi kan vara hela dagen. Lite färg har jag nog fått, men jag märker det inte riktigt själv...:P


Jättegod citronsorbeglass som vi njöt av igår vid strandpromenaden! Mycket gott!

En snabb update ifrån Spanien

Nu är jag i Spanien och njuter för fullt!
Lånade Johnnys internet så kan inte vara ute så länge. Tänkte bara lägga upp lite bilder snabbt och visa hur vi har det här!


Den här fina lunchen hade Johnny fixat till oss när vi kom fram!

Poolen, där jag och Hanna har spenderat dagen

Jag vid poolen

Jag och Hanna vid stranden igår kväll

Klänning och sandaler, det är livet!

Steker i solen vid poolen!

Aaaah det här är livet snäckan!

Skitgod kaffe som jag surplade i mig på ett cafe igår! MUMS

Nä det blir allt för denna gången, kan inte sno alla Johnnys pengar!
Hoppas att ni har det bra, för det har jag!
Solen skinner och det är härligt badväder!

Embalaje para España

Nedräkningen har börjat.
Eller ja den började för rätt länge sen faktiskt. Men nu är det en dag kvar, sen är det Spanien som gäller i 2 långa härliga veckor! Fy fan vad jag ska njuta, bada och sola. Och läsa som en galning och kolla på tusen serier! :D Härligt härligt härligt!
Dessvärre kan jag inte räkna mig som redo för resan riktigt än, har fortfarande det mesta av packningen kvar att ta tag i. Jag HATAR att packa! Usch och fy och blä!!
Men det ska väl gå, precis som allt annat! Jag har ju inte direkt något val.

Imorse låg jag och kollade på Julie & Julia medan jag åt min frukost. Gud vilken härlig film! Så fin, mysig och härlig, men framför allt, gud vad man blev hungrig av att se den! :O Herregud säger jag bara!

Men tillbaka till verkligheten, och tillbaka till tanken på den stora resväskan som står tom i vardagsrummet och väntar på att fyllas med kläder och grejer. Kanske vore det bästa att börja packa ner åtminstone alla de kläder som jag har lagt fram, så att åtminstone det är avklarat! Blir kanske lättare att koncentrera sig på resten då om allt annat är bortplockat. Antagligen!


Weirdo with a beirdo

Igår innan jag gick och la mig så hade jag en av de skummaste MSN konversationerna på väldigt länge. Jag snackade med Sonny, som jag träffade när jag var i London första gången (en läkare som kom fram och snackade med mig när jag hade satt mig utanför en kyrka för att äta lunch, den första dagen som jag jobbade på Chives). Han hade precis kommit hem och hade varit med om två kejsarsnitt i slutet av dagen. Men det var inte det som var skumt, utan hur konversationen helt plötsligt började handla om livmoderhalscancer...?
Han började fråga en massa "medicinska" frågor som han tydligen förväntade sig att jag skulle veta. Jag var ju inte till mycket hjälp eftersom det enda jag sa var "I don't know", "I'm sorry, I don't know". Men tror ni han gav sig? Nä då! Han fortsatte med en massa skumma och konstiga frågor. Det kändes som om man var på ett läkarbesök och han skulle ställa en diagnos.
Han frågade vad jag tyckte om barn, jag svarade att jag inte var så förtjust i dem. Då drog han slutsattsen att den dagen jag väl ändrade åsikt så skulle min flickvän skatta sig lycklig över att få mitt barn...?! Jag bara WHAT??!!
Flickvän, vart fasen kom det ifrån? Okej, så om man inte tycker om barn så är man automatiskt homosexuell?! Jamen gud så trevligt, nu har man gått och blivit gay över en natt också!
Men de konstiga frågorna slutade inte där inte, utan sen frågade han hur gamla tjejer är när de har sitt första förhållande. Va? Va fasen är det för en fråga? Det är väl olika från person till person? Det är ju inte så att det finns en åldersgräns för att ha sitt första förhållande?
Nä, han var skum och hans frågor var skummare, så tillslut ursäktade jag mig och gick och la mig istället. 
Jag hade några konstiga drömmar, men det var väl kanske inte så konstigt...


Denna bilden hittade jag på datorn, tagen i december. Ganska mysig om jag får lov att säga det själv...;)

Myndoni cykloni

Jag fick ett litet ryck av att sitta inne hela dagen så jag tog mammas cykel och cyklade till Lomma och köpte en dricka. Sen cykade jag hem igen. :D Nu när jag är van av att vara ute varje dag och gå med Axe känns det skumt att bara sitta inne hela dagen. Nu hade jag tänkt att börja skriva en packlista till Spanien och sen har jag två burar som ska städas. See yah later!

Låt den rätte komma in

Halv 11 igår promenerade jag hem till Hanna och sen satt vi och kollade på Låt den rätte komma in. Hon hade inte sett den innan, och så kan vi ju bara inte ha det! Men nu har hon sett den och allt är frid och fröjd igen!
Gud vad jag älskar den boken alltså! Och vad jag älskar författaren.
Nu när jag skulle packa ner mina saker inför hemresan så insåg jag ju att jag ligger 2 böcker efter! Och den ena boken Människohamn har jag ju haft i min bokhylla sen jag fyllde 20... men har helt enkelt glömt bort att läsa den. Men det ska det bli ändring på! Mamma har nämligen köpt den nyaste boken (signerad!!) så nu kan jag läsa ikapp under sommaren! Ser jag fram emot!


Zack

Idag har jag spenderat lite tid med husets nyaste medlem, nämligen den lille Kinesiska Dvärghamstern Zack. Som i och för sig har bott här ett tag nu, men eftersom jag inte har varit hemma sen förra utsällningen så har jag inte träffat honom sen han flyttade hit. En mysig liten påg, dock inte lika social som min älskling Diablo, men med mig i huset så kommer det inte ta lång tid. Det är jag säker på!


Honey Bunny, I'm back!

Tillbaka i Åkarp över sommaren.
Lite blandade känslor, men just nu är jag bara glad över min älskade syster och min fina Hanna.
Redan i lördags när jag kom så spenderades kvällen med Hanna, MT, Robin och "gänget". Jag och Hanna stod på T-bryggan och kollade medan MT badade, sen körde vi hem till MT och satt där och snackade i några timmar! Riktigt jäkla härligt och det kändes skönt att vara tillbaka och äntligen få vara lite social med människor!
Var hemma igen strax efter 2 och låg i sängen vid halv 3. Igår var jag på Nova med mamma och Nikki och handlade bl a bikini-underdel och sandaler inför Spanien. Sen på kvällen åkte jag och Hanna hem till Robin och badade i hans pool med MT, medan Robin stod där vid kanten och såg på...
Sen blev det en runda till Lomma Beach för mig och Hanna, där vi satt och snackade ett tag.
Så som sagt, har varit hemma sen i lördags, men har redan haft mer sällkap och hittat på mer under 2 dagar än under en hel vecka i Halmstad. Haha då är det illa...:P


Kotte var väldigt glad av att ha mig tillbaka i Åkarp i alla fall!

Up and about

Hela morgonen har Aleksandra velat få mig att följa med ut ikväll, men jag känner att jag inte alls har tid och ork till det. Vi snackade om att ses nu vid 4 istället, men hon har inte hört av sig så jag vet inte hur det blir med det. Men nu har jag i alla fall sminkat mig och klätt upp mig, så jag hoppas att vi ses. Om inte så tar jag nog en runda till Eurostop istället, bara för att få visa upp mig... haha!


Mitt hår ser helt fettigt ut, men jag lovar det är rent!
Det blåste som fasen när jag var ute bara!

Jo Brand and sunny

Idag är det en varm sommardag här i Halmstad.
Så passande eftersom det är min första "riktiga" dag på sommarlovet, så det passar väl ganska bra?
Jag vaknade inte fören vid halv 11 och låg kvar i sängen ända tills Axe hade fått nog och kom in för att väcka mig. Jag låtsades sova för att slippa honom... det hjälpte inte.
Så det var ju bara att klä på sig och gå ut, och väl ute insåg jag hur varmt det var. Så där gick jag ute i 20 graders solsken, med jacka, mössa och halsduk. Jag trodde att jag skulle dö, särskilt när jag mötte en man med shorts, linne, hatt och solglasögon...

Nu ligger jag i soffan med frukosten och kollar på Jo Brand - Rätt uppochner. Jag älskar hennes humor! Men sen är jag ju en "sucker" för brittiska komiker!!

Nu ska jag låta skrattet ta över innan det är dags att ta tag i dagen!


Sommarlov

SOMMARLOV!!!!!

Nu kan jag göra precis vad jag vill! Shit, vet inte vad jag ska börja med...
Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var i alla fall att tvätta handfaten och badkaret! Så nu har jag varit lite duktig i alla fall! Så nu vill jag bara ligga och jäsa. Läsa massa böcker, kolla en massa på tv och självklart surfa runt på internet tills mina ögon går i kors!
Jag är så lycklig över ledigheten!


...

Här blir inte så mycket uppdaterat de närmaste dagarna känner jag. Eftersom det inte händer något roligt. Det enda jag gör är att sova, äta, plugga och promenera med Axe. Så finns liksom inte så mycket att berätta!

RSS 2.0