Musik-smak

Insåg precis att jag sitter och sjunger med i alla låtarna som de spelar upp i programmet. Alltså gillar jag deras musik-smak. Först blev jag taggad, yeah jag har samma musik-smak som F&S... sen slog det mig. Jag har samma musik-smak som två 50+:are... Är det positivt eller negativt? :P Haha, jag tar det positivt!

Jul-tradition?

Nu sitter jag och håller på med min "nya jul-tradition", eller ja jag tror att detta är andra eller tredje året som jag ägnar mig åt den. Och vad är då min tradition?

Jo, jag sitter och lyssnar på French & Saunders radioprogram på BBC radio 2. :)
Och jag älskar det lika mycket som jag alltid har gjort. Jag hoppas att detta är en tradition som kommer att fortsätta i några år till, för ärligt talat de är ju bara så jäkla roliga. :P
Och i år har jag tur för de har nämligen tre program nu i juletiderna. Idag, imorgon och på torsdag!

Och imorgon måste jag ju bara lyssna för då är nämligen deras gäst Helena Bonham Carter och hennes mamma. :D

Nä, nu ska jag fortsätta att skratta.
God Jul!

Tillbaka i Åkarp inför Julen

Då var man hemma i Åkarp igen över jul och nyår. Känns skönt att vara tillbaka, men är redan helt slut eftersom att jag har städat fram tills nu. Fatta hur lång tid det tar att dammsuga ett helt hus med två våningar...Snaaaark, never again... Åtminstone inte förens nästa gång mamma tvingar mig. :P
Har även hunnit med att prata med Sanne i telefon i en timme. Kändes helt sjukt och overkligt att ha henne tillbaka i Sverige och bara sitta och prata i telefon. Mäktigt. :)
Och imorgon är det julafton!! Wihooo Har ni köpt alla era julklappar?
Som vanligt så tror jag att jag har köpt alla mina, men det visar sig alltid att jag har glömt någon. Men som tur är så är det ju inte till familjen som jag glömt och det är ju det viktigaste. :) Och förresten så ska de "glömda" inte besökas fören efter jul så om jag har lite tur och flyt så kanske jag hinner köpa någon liten julklapp åt dem ändå. ;) Nu tänkte jag antingen kolla på julkalendern eller lägga mig och läsa lite i min bok innan mamma kommer hem igen och kommer på nya sysslor som ska göras.
 
God Jul och Gott Nytt År!

Some awesome pics

Okej, eftersom att jag är ett stort Harry Potter-fan och bara älskar Bellatrix och Snape (och ibland Voldemort(fast bara liiite)) så måste jag ju bara bjuda på lite fan-fiction...;)
 

Hell yeah!


Axe bäddar ner sig

Axe har tydligen missuppfattat varför det brukar ligga ett lakan i soffan.
När jag vaknade igår så hade han nämligen bäddat ner sig så fint på sitt eget lilla vis.
 

Paris, je t'aime

Nu har jag sett denna filmen 3 gånger och jag tycker fortfarande lika mycket om den. Vilket är lite underligt för det är väl kanske inte direkt en sådan film som jag brukar gilla, eller är det? Den är mysig och intressant och det är roligt att få följa så många människors liv för en kort stund. En mycket intressant idé faktiskt. Som de har lyckats att utföra på ett snyggt och trovärdigt sätt.
 
För er som inte sett den så är det alltså en massa små historier om olika människors liv i Paris. En massa kändisar är med och en del försöker även prata franska. ;)
Den handlar om kärlek, saknad, sorg, hopp och lite annat...
Men som sagt den är mysig och annorlunda, men samtidigt lite intressant.
Men helt klart en film man ska vara sugen på att se, och inte någon man bara kör igång för att man inte har något annat att göra.
 

Där rök slangen

Jaha och där rök dammsugarslangen, och jag har inte råd att köpa någon ny just nu, eftersom att det är jultider = julklappar ska köpas...
Så jag kan alltså inte dammsuga igen fören i Januari...? Hur fasen ska det gå till? Särskilt inte eftersom att det är meningen att Anna ska komma till helgen, och hon är ju pälsdjursallergiker... Och Axe är ju här, alltså måste jag kunna dammsuga!
Fasen också, hur löser jag detta nu då?

Snööööö

Röda kinder, röda ögon med tårar rinnande nerför kinden, och mascara i halva ansiktet.

Det var så jag såg ut när jag kom fram till skolan idag. Det var inte det lättaste att cykla idag inte...

Födelsedags presenter

Så nu tänkte jag visa lite bilder på mina fina presenter som jag fick idag. :)
 
Ett mysigt litet kort med en tjockis labbevalp på ♥
En jättefin Lasse Åberg julgranskula, som är fylld med chokladpraliner. :D
J.K. Rowling's nya bok!
En superfin skål i de snyggaste färgerna lila & svart
Ett par härligt mjuka mystofflor, som verkligen behövs nu när vintern har bestämt sig för att komma

Mysigt besök

Så, nu har familjen och vovvisarna varit här och hälsat på. Så mysigt så. De hade med sig en smarrig marrängtårta som var väldigt lätt att trycka i sig lite för mycket av. Gött!!
Många fina presenter fick jag också! Ska visa dem sen. Väldigt uppskattande känner jag mig just nu i varje fall. :)

Och det var så mysigt att ha hela familjen på besök. Var tvungen att fota alla tre vovvarna tillsammans lite. :)
Bonnie, Kotte och så Axe som sitter i bakgrunden.

Brrrr

Alltså, gud! Fy fan vad kallt det är i lägenheten!!!
Jag går runt och skakar och så fort jag sitter ner så rullar jag ihop mig i fosterställning. Guuuud alltså!

Födelsedag och firande!

I torsdags så fyllde jag år, hela 24 bast. Ojoj. Bara ett år kvar innan 25. Läskigt.
Jag firade min födelsedag med en mysig frukost med Axe, sen stack jag och Josefine in till stan. Där så gick vi runt i affärer och shoppade och hade oss. Sen blev det en mysig fika på Espresso House. Vid 2 så mötte jag upp Sonia utanför biografen och så gick vi på Seniorsbio (rekommenderas) och såg filmen "En oväntad vänskap". En fransk drama/komedi som jag verkligen rekommenderar. Den var riktigt bra. Efter bion så cyklade jag hem och spenderade kvällen med film och mys med Axe nerbäddade i min säng.

Idag så kommer familjen upp och hälsar på mig. Och det ser jag sååå fram emot! Dock så har vi bara 15 grader i lägenheten just nu, så har en känsla av att de alla kommer att frysa ihjäl, då de inte är vana vid lägenhetskyla...;)

Nu måste jag fortsätta med mitt kaffe och försöka hitta några kläder att ha på mig. :)
Gärna något varmt och helst med extra fodring...;) Här är svinkallt!

Haj haj!
 
Jag och Axe dansade på min och Josefines tentafest, för några veckor sedan.

RSS 2.0