Emelie goes Housewife...

Nu ska jag vara duktig och fixa mat till mig och pappa.
Nikki är hos Magnus och mamma är på tjej-middag.
Så det är bara jag och pappa hemma, så vi får klara oss själva medan alla andra är ute och roar sig (dramatiskt, ironiskt, fejkande röst)...
By the way, jag älskar min nya mobil! <3

Ny mobil!

Jag har ju glömt att berätta!
Jag har äntligen fått en ny mobil, jag är så lycklig. Den är svart, precis som den förra... så saknaden är inte oändlig längre. ^^
Fick den i tidig födelsedagspresent av mamma. TACK!

Nokia 6600i Slide



Eftersom jag nu har ny mobil, så skulle jag uppskatta om alla som vill finnas med bland mina kontakter hör av sig och berättar sitt nummer för mig. För alla mina kontakter är försvunna.

091031 - morgon

Hallå på er alla!
Nej, jag vaknade inte precis, men när man är hemma så upptäcker man att man har tid till så mycket mer än att bara blogga. Jag har till exempel lekt med Kotte & Bonnie ute i trädgården, sen försökte jag fota dem... Vilket gick sådär, fick typ 1 bild som blev okej..:P
Så jag gav upp och lekte dressyr-kurs med dem istället. Vilket faktiskt inte är så lätt när man har 2 hundar att dirigera samtidigt. Särskilt inte när en av dem är en otålig och högutbildad Kotte (som gör allt på en gång och sen väntar på nästa kommando) och den andra är en stirrig och inte lika högutbildad Bonnie (som fattade typ hälften av vad jag sa). Då kan man kanske tro att det var Bonnie som jag tyckte var jobbig, eftersom hon inte kunde lika mycket som Kotte. Men ack så fel man kan ha...
Kotte är uppmärksamhetskrävande, otålig, stressad och inte någon som sitter fint och väntar medan jag försöker lära någon annan. Nej, nej, nej... Hon börjar tugga på min arm som jag använder för att hjälpa Bonnie, hon gnäller, gör massa konster av sig själv precis som om hon vill visa Bonnie att så här ska det ju gå till. Hon var väldigt gullig, men fasen vad hon var ivägen. Stackars Bonnie fattade ingenting, samtidigt som jag försökte vara lugn och positiv mot henne, så var jag sträng och irriterad mot Kotte. De måste tro att jag är lite knasig.
Så vi struntade i dressyren och gosade istället.

Har ätit frukost och busat med Nikki, matat marsvinen, läst i One Piece och hunnit med att bestämma en läs-dejt med nikki. Så alldeles snart ska jag upp till henne och sitta i hennes säng och läsa...<3


Bonnie & Kotte leker... (dålig bild jag vet, filmad med mobilen)

091030

Har haft en helt underbar kväll med Hanna!
Gjort allt som krävs för den ultimata Hanna-Emelie kvällen, och nu är jag nöjd och belåten.
Linserna är urlirkade, fy fan vilket jobb säger jag bara!
Borde jag klippa naglarna? JA.
Vill jag klippa dem? NEJ...

Nu är det ialla fall dags att sova för min del, har varit uppe tidigt...
Och det har varit en lång dag.

Sov gott mina vänner!


Haha, jag dör av skratt...(mitt och nikkis kvällsnöje)


Påväg hem

Nu ska vi dra oss mot ytterdörren och senare även mot bussen och slutligen till tåget som går klockan 11.
Är i Lund vid 12:37, sen till optikern vid 14:00. Så jag ska strosa runt lite på stan i över en timme. Men det är lugnt, finns väl alltid något att göra...;)

Ha det bra så hörs vi när jag är i Åkarp igen!


Min skatt

Min syster är min bästa vän, så enkelt är det bara.
Nu när hon är här så har jag mer roligt, känner mig som mig själv igen och äter som en häst. Att shoppa och skämma bort henne är vad min dag har gått ut på. Och jag älskar det!


She is here!

Min syster är här, vilket innebär en massa flummande. Vad annars liksom?








Nu ska vi göra oss iordning, för vi ska iväg och handla! :D

Uppdatering - Videoblogg


God morgon - Videoblogg 091028


God natt!

Nu har det pluggats tillräkligt för idag. Dags att gå och lägga sig så att jag inte somnar på tentan...*suck*

God natt alla sötisar där ute!

Xena har fått ta sig ett bad

Idag när jag städade marsvinens bur passade jag på att bada Xena. Eftersom hennes egentligen vita päls på senaste tiden mest har varit beige och brunfläckig.
Hon tyckte inte att det var så roligt i början men sedan vande hon sig vid att sitta i ena hörnet av badkaret och hålla framtassarna emot min arm så att hon kom upp lite och så att jag kunde skölja av hennes söta magen.
Så här såg hon ut när hon var klar.










Min natt 091026

Äntligen, min älskade blogg.
Naturligtvis låg inloggningen på blogg.se nere igår mellan 00-04, då jag var som mest sugen på att blogga! Haha
Jag gick och la mig alldeles för sent igår vill jag lova.

  • Slutade plugga vid ett
  • Satte mig på balkongen till halv 2
  • La mig i sängen och läste GYO (skräck-manga) till 2- halv 3
  • Började sen att kolla på:


  • Och efter det så gav jag mig in på:



  • Så jag gick alltså inte och la mig fören vid 4...*suck*
    Men nu ska jag ut och plugga på balkongen! Så vi hörs senare!

    091026

    Det har inte hänt så mycket idag, mest pluggat och tagit det lugnt.
    Har även hunnit med att tvätta och lidit av jobbiga mag-kramper.
    Nu har jag i alla fall gjort upp ett mål med vad jag ska hinna med att göra ikväll innan jag går och lägger mig. Så det är väl lika bra att jag sätter fart, annars kommer jag ju aldrig att gå och lägga mig...:P

    Saker som gör mig lycklig

    • Mina djur
    • Min familj
    • Mina vänner
    • Skratt
    • Bra musik
    • Vin
    • Chai latte
    • Nya Zeeland
    • French & Saunders
    • Xena

    Sen finns det ju andra saker, men de kommer jag inte på just nu.


    Dags för paus

    Nu har jag pluggat hela förmiddagen (+duschat). Så då kan man behöva en paus, så nu sticker jag iväg och handlar lite, ska även posta lite grejer.
    Men blir inte borta länge...måste ju plugga plugga plugga!


    Baywatch & Sailor Moon - Xena Style

    Haha de här två videorna är ju så himla komiska. För mig i alla fall, kanske inte för någon annan. Men det är i alla fall någon som har gjort sina egna versioner av Baywatch & Sailor Moon, med Xena-clip. Roligt för mig eftersom jag alltid kollade på de serierna när jag var yngre. Haha




    The Circle Of Life

    Fältbiologi, te och vin...så sussar Emelie så sött!

    Haha skämt o sido, men nu börjar jag faktiskt att bli rätt så trött efter allt plugg. Har hunnit med vad jag planerade att göra idag, så jag är nöjd. Dags att lyssna lite på musik ute på balkongen och kankse äta lite kexchoklad, sen ska jag faktiskt sova. Har varit en lång dag känns det som, eller så är det bara Rosévinet som talar, vem vet?


    Klart och inskickat!

    Så, nu är mitt arbete omredigerat och inskickat till läraren. Så skönt att ha det ur världen. Nu kan jag koncentrera mig på Fältbiologin istället.
    Har typ 10 sidor kvar att läsa i boken innan allt som ska läsas där är läst. Sen har jag både mina egna och Lollos anteckningar att gå igenom. och slutligen repetera på allt jag läst. Vill ju göra mitt bästa, så att jag slipper att skämmas.

    Har pratat med Angela på MSN, aaah dessa härliga konversationer som förgyller min dag.
    Det visade sig att hon också ska ner till Skåne på fredag, precis som jag! Så gissa vem jag ska träffa! ;) Även om vi båda har ont om tid så ska vi göra vårt bästa för att ses, åtminstone en liten stund. Sen ska jag även ha mysig filmkväll med Hanna, då vi ska se Under Solen. Vilken för övrigt är min favoritfilm bland de svenska filmerna! Vet inte hur många gånger som jag har sett den, ensam på mitt rum men med ett stort leende på läpparna. Älskar den filmen så jäkla mycket, och det ska bli kul att få dela med sig av sin glädje till min fina snäcka! Som jag saknar sjukt mycket, det är det jobbigaste med att bo i Halmstad, jag saknar alla i Åkarp och runt omkring där...

    Nu ska jag ägna mig åt fältbiologin igen, suck vad jobbigt...


    Ska sitta vid mitt skrivbord igen!

    Nu ska jag gå in på mitt rum och sätta mig vid mitt skrivbord för första gången på evigheter. Känner att jag behöver byta plats ifrån soffan, där jag annars bara gör en massa onödigheter. Behöver plugga och ska göra vad som krävs för att få mig att lyckas!
    Behöver skriva klart TNA pappret så att jag har det avklarat och kan skicka in det, så att det bara är tentan kvar att oroa sig för. :)
    Så nu sitter jag här vid mitt fina skrivbord i min sköna stol och skriver. Måste fortsätta med min uppgift!
    Bye for now my friends!

    Två virrpannor i en lägenhet

    Jag och Louise är båda två "One of a kind".

    Jag sitter i soffan med min 3 kilos tunga Biologibok på magen, och klagar på mensvärk...
    Louise klickar sin mormor när hon ringer och blir sen förvånad när hon ser att hon har ett missat samtal...


    Plugg igen

    Nä nu har allt för mycket tid av dagen gått åt till allt möjligt onödigt. Nu är det tid att ta tag i pluggandet igen, så att jag hinner med allt!


    Pojkarna i mitt liv

    Medan jag satt och skrev in kvitton i min lilla "Ekonomi-bok" så sprang Caspian runt på golvet och busade. Han är så söt, den ända förutom marsvinen som får springa fritt på golvet, eftersom jag vet att han kommer tillbaka när man ropar på honom. Han hade i alla fall skitroligt och sprang in i väskor och plastpåsar, hoppade över sladdar och sprang bakom marsvinens bur. Då och då sprang han ett varv runt mig som satt mitt på golvet.
    Efter att han hade varit ute och busat tyckte jag att han och Diablo behövde lite barnmat så jag gav dem det. Caspian var inte så intresserad, men det var Diablo kan jag lova. Han låg och sov, men kände lukten och kom ut och åt.


    Hungrig Diablo

    Sen var det hans tur att få komma ut och busa lite.




    Sen släppte jag ner honom i buren igen för att jag ville ha lite bilder på honom där i också.








    Upprörande är vad det är

    I Sverige går gränsen för att få köra bil utan glasögon på -1. (Närsynta)
    I USA går gränsen vid -5!!
    Och perfekt syn har man om man har 0.
    Asså seriöst, man är ju för fasen halvblind om man har ett sådant synfel, då kan man ju inte sätta sig i bilen och ut och köra... Livsfarligt


    Natti natti

    Så, nu har Joakim gått och lagt sig och jag ska göra det samma!
    Sov så gott allihopa!
    Puss


    Filmen är slut, dags för plugg?

    Nu när filmen är slut hade jag tänkt att plugga. Men sen började jag snacka med Joakim, och det är ju mycket roligare än att plugga. Vad är inte det liksom?
    Kanske att jag läser 1-2 sidor i boken innan jag går och lägger mig. Vem vet?...;)

    Filmtajm en lördagskväll. Med mys och vin

    Såg att jag hade glömt att posta mitt inlägg... Så här kommer inlägget som jag skrev för några timmar sedan..:P

    Så fort lollo har pluggat klart för kvällen ska jag sätta igång den här filmen:



    Och så ska jag öppna min flaska med vin och sitta och smutta på det. Tänkte fråga om lollo också är sugen, för jag vet inte om det är så smart om jag sitter och dricker en hel flaska själv...
    Fast filmen kanske blir suverän då! ;)
    Mitt i en vampyr-attack kanske det kommer in en liten rosa elefant, eller varför inte en utomjording?
    Hmm, ja tänk om man skulle sluka en hel flaska själv ändå?...hihi, nja kanske inte. Måste ju orka plugga imorgon!

    Blodrött nagellack

    Nu har jag precis målat naglarna, fick låna ett ursnygt blodrött nagellack av Lollo!
    Jag försökte fota det, men som vanligt börjar jag bara att fula mig...hihi





    Uppdatering om skolan

    Medan jag satt och läste till tentan kom jag på att jag inte berättat hur det gick på artduggan!
    Jag blev godkänd! Yes!
    1 av 3 pågående prov klarat! Det känns så himla skönt! Nu hoppas jag bara på att jag klarade Statistik-duggan med, för då är TNA kursen avklarad! :D
    Sen har jag ju Fältbiologi-tenta på onsdag, vilket jag pluggar till nu och har gjort hela veckan. Vet inte alls om jag kommer att klara den, beror helt på vad de ställer för frågor. Vissa saker har jag ju lättare för att lära mig än andra. Men hoppas på det bästa, vilket man måste!
    Vill ju inte behöva göra om min allra första tenta...
    Kämpa, kämpa, kämpa!
    Fast nu ska jag ringa och prata lite med min älskade mormor. Man måste ju pausa lite ibland..;)


    Någon som vet vad detta är? Jag vet, eftersom att jag har nycklat den...;)

    Studerande med Kungen

    Igår när Lollo var iväg och tränade tänkte jag vara effektiv och plugga så mycket som möjligt medan hon var borta. Till min hjälp hade jag Kung Caspian!
    Jag tänker låta bilderna tala för sig själva...;)










    Han förgyller alltid min dag och han är en sådan pojke som man vill ha med sig alltid! Överallt!

    Krigarprinsessan och vampyren har återvänt

    Jag har ju glömt att säga att Xena & Eli har kommit tillbaka hit. Så nu är det Hera & Medusas tur att vara hemma i Åkarp lite. Jag saknar ju förstås dem allihopa när de inte är här. Känns som om jag har 4 barn, men får bara träffa 2 åt gången. :(


    Lunch med gänget

    Strax efter jag kommit hem fick jag ett sms ifrån Lollo där hon undrade om jag ville följa med henne, Anna & Angela och käka sushi. Jag äter ju inte fisk, men lunch och trevligt sällskap tackar man ju inte nej till precis.
    Så jag stack dit och mötte upp dem. Sen satt vi och åt och pratade och skrattade i massor i typ 2 timmar. Det var härligt att slippa tänka på tentan, även om det bara var för ett tag.


    Lollos sushi

    Min mat, kycklingspett & gott ris


    Redovisning om "Inventering med hjälp av rutmetoden"

    Imorse var det redovisning som gällde.
    Klockan 9 skulle vi vara där och göra oss klara. Jag var INTE pigg på att gå upp i morse vill jag lova. Snoozade typ 40 minuter tills jag slutligen var tvungen att gå upp.
    Väl där får jag höra att varken Sanne eller Sofie kan prata (de är sjuka) så jag fick göra redovisningen själv. Fast Sanne stod där framme vid tavla med mig medan jag gjorde det i alla fall, en lite tröst...hihi
    Sofie fick feber så hon fick gå hem igen innan vi hann redovisa, hoppas att hon gick hem och vilade så att hon blir frisk snart.
    Naturligtvis regnade det när jag skulle ta mig hem...jippi...


    Såhär tråkigt tyckte jag att det var när det regnade ute

    Fräsch som en rutten banan...eller vad?

    Blä för redovisning

    Dregg nr 1!

    Fast sen blev jag lite gladare

    Och sen ville jag ha lite roligare bilder så jag började posa lite

    Jag vet inte vad jag gör, men kul hade jag

    Blött, och trött. Men jag var glad ändå

    Lite pömsig

    Är jättetrött, så ska kolla färdigt på djurpoliserna och sedan gå och nanna.
    Sov gott allihopa!

    And the beat goes on

    Nu är jag tillbaka i Halmstad igen.
    Marsvinen har fått komma in i sin bur och jag har hälsat på djuren. Nu är det bara jag som måste varva ner...har varit lite stressad idag. *suck*
    Ska snart gå upp och snacka om redovisningen som vi ska ha imorgon. Är så jävla trött, hoppas jag somnar i tid.
    Lollo är i Båstad så jag är själv, men det gör inget. Då har jag tid att plugga.
    Ska vila lite innan jag ska gå upp, ta hand om er!

    Lomma in my heart <3

    Det var alldeles underbart i Lomma idag!
    Jag ställde moppen vid hemköp och tog hjälmen under armen och promenerade ut till t-bryggan.
    Där stod jag sen och kollade på vattnet medan jag lyssnade på Alegria och kände hur "kraften" fyllde hela kroppen! Det var underbart!
    Sen satt jag ute på bryggan och lyssnade på havets brus samtidigt som jag läste i min bok. Det var kallt och tillslut fick jag ge upp. Men det var riktigt härligt och rofyllt så länge det varade!
    Längtar redan tillbaka!


    Plugg hela morgonen, men nu är det dags för paus

    Nu har jag hållt på hela morgonen och pluggat. Alltså läst i Biologi-boken. Ändå har jag inte kommit så långt... Har inte ens läst ut kapitel 23 ännu, har några få sidor kvar. Vi ska läsa 22, 23, 24, 25, 26, 52 & 56...
    Jag har alltså läst klart det första och snart det andra, av 7 kapitel. Tentan är på Onsdag den 28, så jag har en vecka på mig...
    Jag läser alltför långsamt, det går inte mycket snabbare, riktigt frustrerande!
    Men nu har jag i alla fall fått en paus, pappa har gett mig i uppdrag att starta och köra lite med min moppe, så att den inte surnar. Tänkte köra en sväng till Lomma och se hur kallt det är vid vattnet, kanske tar jag min bok med mig. Så att jag får chansen att koppla av lite. :)


    The Osbournes

    Nu har jag och mamma och Nikki precis kollat på ett inspelat avsnitt av Osbournes Reloded...Fy fan vad bra de är! Älskar familjen Osbournes, de är så himla härliga helt enkelt!
    Sharon är helt klart bäst, sen på andre plats kommer Ozzy. De två tillsammans är ett oslagbart team...haha!


    Förmiddag 091020

    Har precis pratat med Sanne i telefon.
    Hon var ute och promenerade med dogzen, själv sitter jag nyduschad framför datorn och lyssnar på Stadsrådet & döden, samtidigt som jag håller på med mitt TNA Paper. Det går dock inte så bra, eftersom jag glömt bort typ hälften av vad hon sa att jag skulle ändra. Men men, jag ändrar det som står på pappret jag fått, så får vi se om jag kollar igenom det hela och ändrar något mer innan jag skickar in det för bedömning igen.
    Igår snackade jag och Sanne om att åka in och träffas i Lund innan 3 då jag ska till Optikern, men hon var inte i toppform och behövde plugga, så vi tar det en annan gång istället.
    Vilket antagligen är lika bra, då har ju även jag mer tid på mig att plugga. Lovely!

    Nä, nu ska jag fixa lunch och sen fortsätta plugga!


    Lite allt möjligt 091019

    Idag känns det som att jag har pluggat riktigt mycket, men ändå har jag bara gjort klart Kapitel 22 i boken. I och för sig har jag ju även svarat på frågorna men ändå...
    Har även börjat att redigera om mitt Paper, men vissa delar var lite tråkiga så jag blev aldrig riktigt klar....DAMN!
    Imorgon ska jag in till Lund, ska till en Optiker och kolla synen. Ska ringa Sanne på morgonen så får vi se om vi kanske kan ses inne i Lund, innan 3 och hitta på något. Annars får jag väl klara mig själv. Inga problem, eftersom jag hittar rätt så bra i Lund...;)
    Nu på kvällen har jag suttit sen typ 8 och överfört alla ljudböcker mamma har på sin dator till min dator, via USB-minne. Ända problemet var ju att hon hade cirka 20 GB, men USB-minnet tog typ bara 2 GB, så ni kan ju förstå varför det tagit några timmar. Sen var hennes dator ganska slö när det gällde att kopiera filerna till minnet. Min dator var lite snabbare, men det är bara för att den är bäst...;) Haha!
    Men nu tror jag faktiskt att jag ska ta mig en liten natta-promenad. Bara för att jag kan!
    Screw all you gangsters on Andersberg! I'm out walking in Å-town insteed! Try to shoooot me now! Mohaha...
    Okej, kanske ska lugna ner mig lite så att jag inte får igen när jag kommer tillbaka....
    Men som sagt, nu ska jag ut och promenera lite, är alldeles för pigg för att gå och lägga mig!


    I've been missed

    Det märktes lång väg vilka två som hade saknat mig mest medan jag varit i Halmstad.
    Kotte och Axe! Och då var ju ändå Kotte och hälsade på mig för en vecka sedan.
    Men shit vad glada de var, Bonnie hade inte en chans att komma fram och hälsa...
    Medan Kotte höll på och bet och drog iväg mig i min arm hela tiden, så hade jag Axes huvud rakt i ansiktet, typ 5 mm från mig hela tiden. Han var så glad att jag inte kunde få bort honom. haha
    Tillslut tyckte jag att det bara var rättvisst att Bonnie och skulle få hälsa, så jag gick bort till henne i korgen och började gosa. Medan jag sitter där så får jag helt plötsligt en tass i ryggen. Jag ignorerar den. Då kommer det en tass till, eftersom jag vet att det är Axe (Han är galen när det gäller att vifta med sina tassar) så säger jag till honom. Men jag väntar mig ändå att det ska komma en puff till, men det gör det inte.
    Istället kommer det en hel Labradorhane, som lägger all sin tyngd på min rygg och riktigt puttar till, så jag tappar balansen.
    Mamma och pappa skrattar åt mig, och mamma har nu kommit fram till att Axe anser sig ha ensamrätten till mig.
    Vilket nog stämmer, det är alltid han som är gladast att se mig, och det är alltid han som hänger kvar längst, han tränger sig före de andra två. Han sätter sig i mitt knä, han knuffar undan de andra vovvarna med sin kropp.
    Ja nu när jag tänker på det, så börjar det bli ganska tydligt att han anser sig ha ensamrätten på mig.
    Det verkar även som om det är han som saknar mig mest.
    Han är INTE glad över att vi inte bor i samma hus längre, det kan jag lova!


    Detta var min utsikt medan jag hälsade på vovvarna, Axes söta nos!

    Plugg in Å-town

    Plugga, plugga, plugga!
    För en gångs skull så känns det faktiskt rätt att plugga. :)
    Jag är ju hemma i åkarp och medan alla andra är i skolan och på jobb, så passar jag på att använda tiden till att plugga lite och framför allt att få vara för mig själv.
    Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att bo med någon annan, eftersom jag är ganska osocial och är hellre själv (Utom i skolan, då vill jag känna alla), men det har gått riktigt bra. Och det har bara hänt någon enstaka gång att jag fått panik över att man aldrig är helt ensam...

    Men nu sitter jag vid pappas skrivbord med en kopp te och datorn framför mig. Har börjat läsa lite i Biologi boken, men det slutade med att jag fick ringa Sanne och fråga vilka kapitel det är vi ska läsa, eftersom jag helt glömt bort att kolla det. Hur smart får man bli egentligen?
    Jag har boken med mig, men ingen aning om vad jag ska läsa i den. Emelie i ett nötskal.
    Jag kom på att jag måste redigera mitt Paper som jag fått tillbaka, så jag håller på med det istället för Fältbiologin, för jag kände att det var smartast att börja med det. För när jag är klar med det så är jag klar. Biologi-boken blir jag ju aldrig klar med. Man kan läsa allt flera gånger vettu...

    Så nu sitter jag här och pluggar medan jag lyssnar på Cyndi Lauper, min nya upptäckt. Sen jag flyttade har jag blivit smått besatt av Bette Midler och nu även Cyndi Lauper. Jag känner hur 80-talet försöker suga sig fast i mig. Kanske är det så enkelt att mitt årtionde var 80-talet, och nu vill jag tillbaka? Vem vet...

    Back to work

    ...

    Jag menar pluggandet

    Min älskade Kotte

    Kotte är så himla gullig så det är inte sant!
    Pappa ropade precis på vovvarna för han skulle köra ut dem så de fick springa av sig lite.
    Vovvarna kommer springandes och jag står i hallen och tar emot dem.
    Alla hälsar lite snabbt på mig, Bonnie är snabbast för hon hittade mat som hon tyckte var mer intressant.
    Medan Axe och Kotte står och fjäskar och slåss om min uppmärksamhet. Som tur är har jag två händer, så de fick lika många klappar.
    När pappa öppnar dörren så springer Bonnie & Axe ut, medan Kotte vänder sig om och går tillbaka till mig.
    Då ska ju sägas att denna vovven alltid har lika bråttom att komma ut genom dörren som hon har att komma in igen.
    Om man inte öppnar dörren tillräckligt snabbt så börjar hon att gnälla.
    Men inte idag, idag ville hon hellre gosa med mig än gå ut och kissa.
    Pappa frågade henne om hon skulle med eller inte, och då kände hon sig lite pressad och började motvilligt mot dörren.
    Herregud, den hunden har aldrig GÅTT mot en dörr för att gå ut och kissa.
    Shit, är man inte snabb nog så springer hon fasen iväg ut på parkeringen och kissar själv...
    Menmen, inte idag. För idag ville hon hellre vara med mig. Och det gör mig riktigt glad, och ledsen. För jag vill inte åka iväg från henne igen.


    Jag och Kotte i Halmstad, när hon och mamma var och hälsade på mig förra helgen.

    Mitt i ett äventyr vs Hanna & Emelie

    Igår hade jag och Hanna ett riktigt äventyr!
    När vi skulle hem ifrån Halmstad så hände det grejer kan jag lova!
    När vi kommit lite mer än halva vägen, vi var strax utanför Helsingborg, så började det blinka bokstäver som stod ESP. Strax efter det så började bilen att sakta ner av sig själv, trots att Hanna gasade. Vi var på motorvägen så vi fick lite panik om man säger så.
    Som tur var så hann Hanna få in bilen till vägkanten innan den stannade helt. Motorn började ryka lite och så fort Hanna försökte starta bilen så kom det ett helt moln av rök ut från motorhuven. Då var klockan 13:35.
    Vi skyndar oss att sätta ut en varningstriangel så att de andra bilarna skulle se oss.
    Vi ringde till hannas pappa och frågade om hjälp och visste inte riktigt vad vi skulle ta till oss. Medan vi sitter i bilen och försöker lista ut vad vi ska göra så ser vi i backspegeln att det kommer en polisbil som kör in och stannar bakom oss. Vi får båda panik, eftersom ingen av oss varit i kontakt med polisen i samband med trafiken.
    Men det visade sig att det var två mycket snälla och trevliga poliser som hjäler oss och kollar lite på bilen och frågar vad som hänt, de berömde oss för att vi hade satt upp varningstriangeln.
    Tillslut var de tvungna att köra vidare men de sa åt oss att inte sitta i bilen medan vi väntade på att bli bärgade av Hannas pappa.
    Så vi traskar upp för den lilla backen som är precis vid vägkanten och upptäcker att vi hamnade på ett fält. Så där satt vi vid ett fält med ett påslackan som filt, vid avfarten mot Norra Helsingborg ända till lite efter 4, då vi blir hämtade. Snacka om att vi var stelfrusna då! Tänk er själva att sitta på kanten vid ett fält som ligger precis vid motorvägen i 2½ timmar!! Men vi klarade oss rätt bra, vi hade vatten och choklad och som tur var så är vi båda två sådana personer som behåller lugnet i pressade situationer. Så istället för att oroa oss så satt vi mestadels och skrattade åt alltihopa!
    Och tur var väl det, annars hade det varit riktigt långa timmar, det vill jag lova!
    Men tillslut kommer då Hannas föräldrar lite efter 4 för att hämta oss, de hade lånat grannens bil så att de skulle kunna bärga hem den andra bilden med.
    Jag och Hanna hoppar in i grannens bil med Johnny som kör, så får Carina sitta i deras bil och styra. Det hela gick bra ända tills vi kom till Lödde, tror jag det var, då blir vi nämligen stannade av polisen, som tur var var det inte samma som förra gången. Tydligen hade vi kört för fort, man får tydligen bara köra i 30 Km/h när man bogserar. Så det blev ju lite fina böter där, men det kunde blivit betydligt värre om inte poliserna varit så snälla.
    Så efter 6 var jag hemma igen, vi skulle egentligen varit hemma strax efter 2 om allt gått som det skulle. Men jag hade inget att klaga på, eftersom jag fick en heldag med Hanna, vilket jag verkligen saknat.
    Men jag kan ju säga att det var en lång dag och vi var båda helt slut när vi kom hem. Vi skulle egentligen kollat film och myst, men det fick bli en pratstund på lekan istället, för ingen av oss pallade att kolla på en hel film.

    Det var mitt och Hannas lilla äventyr!

    091018

    Idag har varit en riktigt händelserik dag, jag som trodde att jag skulle ha tid med en massa läsande och bloggande medan jag var här. Men detta är första gången på hela dagen som jag verkligen har tid att sitta vid datorn.
    Det började med att jag hade sovmorgon och gick inte upp för att äta frukost fören vid klockan 11. Jag laddade upp inför dagen med 2 frallor och en kopp kaffe.
    Jag gick upp och la mig i soffan och kollade på Mannen som talar med hundar, med mamma medan jag åt min frukost. När det var slut så tyckte mamma att vi skulle passa på att städa lite burar. Det slutade med att vi städade alla musburarna. + Att jag fick bada 3 muspojkar plus rengöra deras bur extra noggrannt.
    Så det tog faktiskt rätt så lång tid att bli klar med allt!
    Vid 3 hade vi precis blivit klara så då åkte mamma och jag iväg för att köpa en kaka till kaffet.
    När vi kom hem igen så gick jag in i duschen och efter det så började vi kolla på filmen Chocolate, som mamma har lånat. Till filmen drack vi kaffe och åt kaka.
    Sen kom jag på att det var möte med fotoklubben på ABF klockan 17:30. Enda problemet var ju att vi skulle gå igenom macro-foto...och gissa var min kamera är.....Just det i Halmstad!
    Så min snälla pappa lånade ut sin nya kamera till mig så att jag inte skulle vara utan. (Men det visade sig sen att jag inte hade behövt kamera med mig, eftersom jag inte använde den.) Vi snackade och fick prova på att fota saker i ljustält och med macro-objektiv och massa kolla saker och ljuseffekter. Riktigt fräckt!
    Så nu har jag en ny sak som jag önskar mig i julklapp!
    Ett ljustält, med tillhörande lampor och stativ till den lilla kameran. Och så kanske jag borde önska mig ett stativ till systemkameran också. Jag har ju ett som jag får låna av pappa, men det är ju här i Åkarp, och kameran är i Halmstad...
    Sen när jag kom hem ifrån mötet så var maten klar och nu sitter jag här, och vi har precis satt på Chocolate igen, eftersom vi fick pausa pga fotomötet.

    Så nu ska jag kasta mig in i filmens värld igen!
    Vi hörs senare!

    Back in Å-town

    Nu är jag tillbaka i Åkarp igen. Och det känns riktigt skönt faktiskt.
    Imorgon ska jag berätta mer om mitt & Hannas spännande äventyr, men nu är jag helt slut efter en lång dag och ska bara läsa lite bloggar och sen en bok innan jag har planerat att somna! Ser riktigt fram emot att få sova eftersom jag är helt seg & slö.

    Så ta hand om er och sov så gott!
    Puss!

    She is here

    Nu är hon äntligen här min fina snäcka!
    Vi har redan varit på bio och sett filmen Flickan som lekte med elden! Sjukt bra film! Like it alot!
    Nu ska vi snart dra vidare till Mcdonalds eller Max och käka lite.
    Kommer inte blogga så mkt nu när Hanna är här. Men ta hand om er!
    Pussar!

    Hämtat cykeln och snart kommer Hanna!

    Nu har jag varit och hämtat min cykel och den är så gott som ny!
    Lovely!!
    Ska hoppa i badet lite snabbt för jag är helt nerfrusen av det kalla vädret och allt regn.
    Hanna kommer snart! Jag längtar redan!!!
    Om cirka en timme är hon här! Gud vad jag har saknat min snäcka!
    Nu dags för badet!
    Puss!

    Berteroa & Incana


    Den bästa intervjun!



    Denna intervju har jag sett om och om igen flera gånger, för den är så himla rolig och utflippad. Antagligen en av de bästa intervjuer jag sett, för den tar inte upp samma gammla visa (personliga saker, familj, hus, jobb) utan det börjar lugnt och stilla sen helt plötsligt flippar det ut och det är sexscener hit och dit, naket, peruker...haha ja allt möjligt!
    Helt klart värd att se om ni har några minuter över...:D

    Fucked up väder vi har

    Det har regnat typ hela morgonen, så sitter jag här helt deppig över att behöva gå ut och till på köpet behöva gå ut för att skriva prov!
    Då får jag ett hypat sms av Lollo, där hon säger "Det SNÖAR". Jag tittar ut, och mycket riktigt det är inte längre regn som faller ner utan snöflingor! Hur sjukt är inte det? Det är ju mitt i Oktober för sjutton! Då ska det ju inte snöa, och om det snöar nu kommer det då att snöa på julafton? (Vilket enligt mig är den enda dagen då det SKA vara snö!)

    Vad har hänt med vårat väder?
    Är inte detta ett typiskt bevis på att växthuseffekten har gått rätt åt skogen?
    Så vakna upp och hjälp till att göra något åt det!
    För i varje fall jag vill ha tillbaka årstiderna som det är meningen att de ska vara!
    Snö på vintern, blommor och ljummet på våren, varmt och soligt på sommaren, och ruskigt och bart på hösten! Inte att årstiderna ska blanda sig lite som de själva vill...


    Uppe med tuppen

    Så nu har jag varit vaken i 2 timmar. Fråga mig inte varför, men jag inbillaade mig att jag inte skulle få dåligt samvete om jag åtminstone gick upp tidigt.
    Har pluggat lite statistik, men nu är det dags för kaffe! Mums!

    Hörs senare!

    She's the one

    Idag har bara varit en jäkla skitdag rent ut sagt.
    Jag fick punka på cyklen IGEN! Så efter skolan fick jag ju släpa med mig den till cykelhandlaren för att få den lagad. Dumt nog så var det ju bakhjulet och där är massa växlar och nät och skit så jag vågar inte laga det själv. Exakt en vecka efter jag fick punka första gången får jag det igen. Enda skillnaden var att jag fick det kl 2 idag och klockan 1 förra gången.
    Resten av dagen har jag pluggat.
    Och till slut brast det, det var lite annat inblandat också, men det får bli hemligt. Men till slut pallade jag inte mer utan det slutade med att jag låg på rygg på golvet i vardagsrummet medan tårarna bara rann. Det kändes som världens undergång...typ.
    Då kommer Lollo och räddar mig. Vi tar en öl, och har världens diskussion om vad isen gör med ölets skum...
    Sen sitter vi i köket och dricker öl och lyssnar på musik.
    Sen jäklar får vi fnatt, Lollo målar dit ögon, näsa och mun på sin haka och börjar spela in när hon sjunger upp och ned, så jävla kul!
    Sen målar hon dit en gubbe på min haka med och så spelar vi in en film när jag sjunger och hon stämmer in i slutet. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket sen jag flyttade hit. Vi låg på golvet båda två och tjöt av skratt! Så himla härligt!!!
    Vi döpte Lollos gubbe till Berteroa och min till Incana (Efter latinska namnet på en växt).


    Här har ni Incana

    Nu ska jag plugga lite till, men bara en stund för jag är väldigt trött efter alla tårarna, ögonen svider.

    She is back!

    Dags att sticka till skolan för att snacka med läraren om en uppgift som jag lämnat in. Önska mig lycka till!
    Och dagen till ära har jag rotat fram mitt nitskärp och svarta kjol! Jag ser de senaste 3 åren susa förbi! :D

    Hörs senare igen!
    Puss




    Förmiddag 091015

    God förmiddag på er!
    Igår skrev jag art-provet och det kändes rätt bra faktiskt, kanske har något fel, men är säker på det mesta. :P
    Kom på nu att jag glömde mitt kaffe, kommer strax.
    Så tillbaka! Ahhh, vad gottt! :D
    Imorgon är det då dags för statistik-duggan, det känns inte riktigt lika bra. Jag tror att jag kan klara det om jag bara pluggar och sätter mig in i det. Men just nu fattar jag ingenting. Får hoppas på det bästa, men det är så tråkigt, att jag inte känner mig motiverad.
    Men det måste göras, så finns inget val precis.
    Jag sitter på balkongen för att piggna till och vakna, här är bara 5 grader, så det är jävligt kallt om fingrarna när jag skriver...:P
    Jag sitter och läser lite snabbt i ett dokument som vi fick från föreläsningen som försvann den 5 oktober.
    Men nu är det så jäkla kallt att jag ska gå in och fortsätta att plugga statisktiken...blä

    Natti natti 091014

    Nu har vi varit uppe och kollat på True Blood, en av de bästa serierna som går just nu (enligt mig). Känner att för en gångs skull är det dags att lägga sig i tid. Så jag har planer på att krypa ner i min säng och läsa lite i One Piece innan jag sätter på Lullaby med Lucy Lawless. Shit kan inte få nog av denna kvinna, hennes röst ger mig rysningar! Love <3


    Så här såg jag ut idag





    Time to go

    Jaha snart dags att sticka. Wish me luck!
    Vad ska jag ha på mig? :S

    Morgon 091014



    En morgon på balkongen.

    Haha, jag sitter ute på balkongen och pluggar på de latinska namnen. Idag gäller det! Min första dugga! Hoppas verkligen att jag klarar det, jag ska i alla fall plugga tills jag blir nöjd! Så att jag kan känna att jag åtminstone gjorde mitt bästa! Några arter som jag har lite problem med, men man kan ju alltid hoppas att det är just de som inte kommer med på duggan, fast så är det ju tyvärr aldrig. :(

    Jag har varit duktig, då förtjänar man en Chai-latte!

    Nu är det bara 6 arter som jag inte kan och någgra som jag ska öva lite mer på.
    Så för att fira min framgång tog jag en liten promenad bort till Euroshop och köpte mazariner. Och även...(det bästa av allt) en Chai-latte To Go!
    Mums vad jag njuter nu! Plugga kan ju vara roligt...;)
    Och för att göra det ännu bättre sitter och jag och lyssnar på Lucy Lawless, som sjunger Little Child. Snacka om att jag blir sömnig, den ska jag börja lyssna på när jag ska sova. Så mysig nattvisa. :D

    Love, love till er alla!
    Nu ska jag njuta av min paus, sen ge mig in i pluggandets värld igen.

    Plugg i massor!

    Nu har jag börjat gå igenom papperna med arter på. Har klarat de 2 första papperna, så nu är det ett kvar som jag bara kan några på. Lollo sa igår att man måste har jättemånga rätt, typ 90% för att få godkänt. Så nu har jag panik och pluggar röven av mig. Eller rättare sagt jag ska fortsätta göra det så fort jag skrivit klart detta!
    Så, så fort jag ätit klart frukosten är det internet som ryker för min del, så att jag inte frestas att göra saker jag inte borde. Vilket är väldigt lätt hänt!

    Vi ses senare idag kära blogg och omvärld!


    Vaknar tidigare än planerat

    Jag hade tänkt att ge mig själv sovmorgon tills klockan 10 idag. För idag är det latin som gäller!
    Men tro det eller ej, jag vaknade tidigare av mig själv.
    Så fast att klockan precis är 10 har jag hunnit med:
  • Koka kaffe
  • Börja dricka kaffet
  • Läst ut min bok
  • Börjat läsa på One Piece nr 39
  • Myst en massa med Kung Caspian i sängen (Sjukt härligt med mustassar mot huden, det kittlas) Han är helt klart mysigast, skuttar iväg - sätter sig och tvättar sig - skuttar tillbaka i små bocksprång - sätter framtassarna emot min underläpp - ger mig en liten puss - skuttar iväg igen.


  • Dagens citat

    Nu har jag och lollo precis ätit rödbetor! Kokta, med ingenting till.
    Det var faktiskt mycket godare än vad man tror. Mums!

    Dagens citat, är faktiskt från mig själv.

    Jag kommer in i köket och sjunger på "The Rose". När jag sjunger love is lika a hunger, svarar lollo att hon är min hunger.
    Då svarar jag (och nu kommer citatet):
    Min kärlek för dig, är som 1 kilo potatis!

    Hahaha, fasen vad vi skrattade! Var får jag allt ifrån? ;) hihi

    Men nu ska jag fortsätta att plugga, vid 9 ska jag upp och kolla på Svenska Hollywood-fruar. :D

    Morgon 091012

    Nu är frukosten snart helt uppäten, bara några smulor kvar. Ska sminka mig lite mer, har en dum finne i pannan, som jag ska försöka göra lite mindre synlig för omvärlden, vet dock inte om det kommer att lyckas, för jag är så sjukt dålig på att sminka mig. Men jag ska göra mitt bästa. Jag kan inte riktigt bestämma vad jag ska ha på mig idag, blir till att gå in i garderoben och rota lite...:P

    Vi hörs senare, efter skolan!

    Natt 091011

    Okej, ligger nu i sängen. Dags att sova!
    Det blev ingen update om min helg, men jag lovar att det kommer någon gång. Någon gång när jag känner mig tillräckligt psykiskt frisk för att komma ihåg alla underbara stunder, utan att börja gråta för att de antagligen aldrig kommer att ske igen...:(

    Men men, som sagt. Dags att sova!
    God natt god natt på er!


    När jag provar Sannes mammas present (spikmatta)

    Där fick du!


    Pusseldags med Kungen

    Eftersom jag stressade upp mig som engalning, helt utan anledning, när jag satt och skrev av Sannes anteckningar, så behövde jag luggna ner mig innan jag fortsatte att plugga.
    Så jag gjorde en kopp med vanilj-te, spelade lite Michael Jackson låtar och beslöt mig för att lägga mitt nya pussel som jag fick av mamma!
    Och för att göra det ännu mysigare så fick Kung Caspian vara med och hjälpa mig!



    Caspian tittar på

    Caspian hjälper till!

    Klart!


    Myspys!

    Mus i sitt eget hus

    Nyinflyttad!
    Min sötnos vägrade att flytta på sig, utan han skulle bo där! Lagom storlek tyckte han.


    Ännu en av dessa listor

    Okej, det här är vad jag har gjort sen inlägget imorse (som jag sa att jag skulle göra):

    *Ätit frukost
    *Badat
    *Städat till marsvinen
    *Matat alla djuren
    *Diskat
    *Slängt soporna
    *Skrivit om mitt Paper
    *Skickat in mitt Paper
    *Ätit lunch

    Saker som jag har kvar att göra:

    *Öva mer på de latinska namnen
    *Läsa lite i statistikboken
    *Skriva av Sannes anteckningar

    Mitt liv är som en buffe av lyx

    Ja idag har det mesta kännts bra, som alltid går det upp och ner men idag har det varit mycket som gått upp!
    Jag tog mig ett härligt bad, som inte var vilket bad som helst utan jag skulle prova de nya badstenarna som jag fått av mamma. De är ifrån Partylite och hade doften av Elderflower Springs (vilken jag och mamma älskar eftersom den luktar som morfar, eller hans trädgård rättare sagt) Så nu heter den inte Elderflower Springs längre, utan vi har döpt om den till "Morfar". Är det någon som frågar hur det luktar så svarar vi helt enkelt "som morfar".






    Nu sitter jag och dricker gott kaffe ur min nya mugg som jag fått av mamma. Ännu en anledning till att jag älskar min mamma, är det något som kan konsten att skämma bort sin utflyttade dotter, så är det hon!





    Nu ska jag fortsätta att plugga efter en härlig paus med Ugly Betty, Desperate Housewives och god mat. Självklart var det en härlig paus med Sanne också, eftersom hon var här och kollade på Ugly betty med mig. :D

    Morgon 091011

    I'm up and about.
    Paramore's nya skiva spelas högt via Spotify. Har dock inte riktigt kommit in i den. Har lyssnat några gånger, men det är fortfarande RIOT! som är min älskling! <3
    Jag satte mig här för att jag skulle börja plugga. Ska först och främst skriva om och redigera färdigt mitt "Paper" som ska skickas in imorgon bitti. När det är klart tänkte jag gå över till fältbiologin och plugga en massa latinska namn, not that much fun om vi säger så.
    Hade hoppats på att börja läsa lite i Statistikboken också. Och medan allt detta görs idag ska jag även hinna äta frukost, bada (måste prova mina nya badstenar som jag fick av mamma + att jag är snuskigt smutsig...), städa till marsvinen, mata alla djuren, diska, gosa med Caspian, skriva av Sannes anteckningar och lite sådana småsaker.
    Så det är väl lika bra att jag sätter igång, lovar att hålla er uppdaterade under dagen.
    Skriver om min fina helg med mamma och Kotte senare när jag har tid!


    Natt

    Nu ligger jag ensam i min säng och ska sova.

    Pratat med babes!

    Även ikväll/natt har jag hunnit med ett mysigt samtal med Jenny. Vi har ganska svårt för att inte prata längre än en timme. Även om vi ligger och sover i varsin ände så är vi sega på att lägga på...
    Vilket är härligt!!
    Har även pratat med min Hannana, och vi ska höras igen på lördag! Kanske att Hanna kommer och hälsar på nästa helg. Hoppas, hoppas, hoppas! Då ska vi bara mysa!!

    Nä, nu är det dags för denna skumbananen att krypa ner i sängen. Mamma & Kotte kommer ju om några timmar! LÄNGTAR!



    Längtar till november och min babe!

    Jag är helt rörd!
    Det är få som kan få mig att känna mig så speciell som Angela lyckas med! :)


    Angela says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaa

    babe jag är lycklig för att jag fick ett brev ifrån dig!

    Har haft två pissdagar du gjorde mig lycklig!"!!!!!!!!!!!!!!!!

    tack så mycket! I Love you!!!!!!!!!!!!!

    Defeated - Imorgon kommer Kotte och Mamma!!! says:

    I Love You Too Babe!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vad glad jag blir att du blev glad

    Angela says:

    Vi ska boka in i November .. första veckan! Kosta vad det vill .. men fan vad vi ska vara tillsammans då!!!!!!!!!

    skojar du? Jag grät och grät! Hade haft två skit dagar!!!!

    Defeated - Imorgon kommer Kotte och Mamma!!! says:

    Ja du och jag babe!!! så jävla underbart!

    Angela says:

    kan du nästa helg?!

    Defeated - Imorgon kommer Kotte och Mamma!!! says:

    Jag vet inte om jag kan, eftersom jag egentligen ska ha praktik vecka 43, men har inte hittat ngt. Så jag kaaanske är ledig. Men vet inte än

    Angela says:

    okej .. hoppas att du kan .. vi delar på kostnader!

    kom ihåg det

    jag har korridors fest och vill inte ha någon annan vid min sida!


    shit vad jag saknar dig min lilla underbara!




    Gerbils



    Så supersöta!
    Gerbiler äger, det är allt jag har att säga!

    Gerbils



    Så supersöta!
    Gerbiler äger, det är allt jag har att säga!

    Min älskling kommer!

    Mamma kommer imorgon....och KOTTE!!!
    Är så jäkla lycklig! Jag ska få krama min älskade "minigris", som sätter sig när man säger "gumpen" och som skulle göra vad jag än ber henne om! Vet hon inte vad jag vill så försöker hon klura ut det. Vovven som gör allt för att göra mig glad och nöjd! LOVE LOVE!! <3


    Dagens outfit 091008



    Happy Birthday

    Idag fyller Guldis 21 år! Grattis på dej gumman!
    Vi har varit uppe och sjungit för henne och gett presenter!
    Sen fick vi äta glass medan hon öppnade de otroligt fint inslagna packeten (av mig alltså...;))
    Hon såg glad ut i alla fall, så jag hoppas hon blev det, hon fick ju nämligen vad hon önskat sig. Av mig & Sanne fick hon bland annat de två första Harry Potter böckerna på engelska (Med rätt omslag!)
    Sen gick vi ner igen. jag har precis duschat, klätt på mig och sminkat mig.
    Jag ska ju nämligen på föreläsning idag trots att jag är ledig, tur att mamma påminde mig igår!
    Det är en föreläsning om hur man ska studera på rätt sätt, vilket jag tycker verkar vara en väldigt bra föreläsning att gå på. Tyvärr så verkar jag ju vara den enda som tycker det, så jag ska gå själv..
    Men JAG kommer förhoppningsvis att lära mig lite nya hemligheter, som jag inte ska dela med mig av...(Mohahaha!!)


    Födelsedags-barnet Herself!

    Är vaken

    Tänkte bara meddela er om att jag är vaken, men planerar att ligga kvar i sängen ett tag för att läsa och lyssna på musik! <3


    Saknar min säng-värmare Axe

    Sleep time

    Pratar fortfarande med Jenny, men ska snart gå och lägga mig och hon ska ut med vovvarna. Jag saknar mina hundar!
    Har pratat med Jenny i ca 1½ timme och det är fortfarande lika roligt och underbart!
    Lyckorus över telfon! Love it...

    Dags att borsta tänderna!
    God natt på er!

    Min Jenny!

    Sitter och pratar med Jenny i telefon, så jävla härligt! Har saknat dig så himla mycket gumman!
    Så härligt att prata med dig! Måste ses snart!!!


    Dagens outfit 091007



    Den lila tröjan jag köpte i går
    Svarta byxor
    Lite smycken
    Och härligt blåa naglar!

    Natt 091006

    Jaha då ska man gå upp om 5 ½ timmar...
    Kanske borde gå och lägga mig? Det är ju redovisning imorgon som gäller!
    Men är faktiskt inte trött, och vet att om jag lägger mig kommer jag ändå inte att somna. Men jag kan ju alltid försöka tvinga mig själv...eller tuppa av! Haha, jag är för grym mot mig själv.

    GRATTIS på födelsedagen Abdula//Önskar Schremelie!

    I'm back

    Precis som jag misstänkte blev det ganska mer än bara grönsaker...
    Men jag kom ihåg dem iaf!
    Men som sagt, jag hade även lite mer med mig hem än jag räknat med.

    -Kollade på Nokia 6600, kankse blir en sådan härnäst
    -Köpte kort till Angela & Mormor
    -Köpte en lila 3 kvartsarmad tröja med fickor
    -Köpte Broccoli till marsvinen
    -Köpte Skånepepparkakor
    -Köpte OstScnitzel & Svamp och Broccoli-paj
    -Köpte ett par jättesöta gråa Snobben trosor

    Vad gör man inte för sina svin?

    Haha, vaddå världens bästa rubrik!
    Nä, men det är såhär:
    Marsvinen behöver lite nya grönsaker så jag ska ta mig till affären och skaffa lite. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att ha glömt bort det när jag kommit halvvägs och kommer istället att komma hem med mazariner eller något HELT annat! ;)
    Behöver skaffa ett kuvert också, så det ska jag leta efter. Det har de säkert på Gallerix, man kanske skulle slå 2 flugor i en smäll och köpa ett kort med? Vi får se, vi får se...
    Lollo kommer tillbaka ikväll (hon har varit i HBG) så jag ska passa på att njuta av min ensama tid (som hon själv så fint sa det).
    När jag kommer hem igen ska jag PLUGGA...eller i alla fall lite.
    Alla min plugg-energi har runnit ur mig och just nu känns allt bara piss, men det får gå ändå!

    Hej hopp gummi-snopp!


    De två hungriga grisarna!

    Morgon 091006

    God morgon bloggen!
    Det här med att gå upp tidigt suger verkligen! Det är något jag inte saknat precis...
    Även om jag är vaken så pallar jag ju inte att gå upp ur den varma sängen och göra frukost. Fast smart som jag är så gjorde jag det i samband med att jag var och gjorde kaffe. Så nu ligger jag här med både kaffe och mackor, nu ska jag bara orka äta dem med. Vilket kan vara jobbigare än man tror om man inte har vaknat ordentligt.

    091005 Kväll

    Jaha det var ännu ett program som jag undrar varför jag inte såg det ifrån början. Det var ju riktigt roligt att sitta och skratta åt dem. Seriöst, hur pantade och bortskämd kan man bli?
    Haha jag hade jätteroligt i alla fall!
    Nu ska jag läsa klart lite bloggar och sedan gå och lägga mig. Ska börja skolan klockan 8 imorgon och gå till klockan 5, så jag lär behöva några timmars sömn!

    God natt!

    Dags för lite tv

    Nu ska jag traska upp till Sanne & Sofie och kolla på Svenska Hollywood-fruar, ett program som jag aldrig sett. Men nu är det dags att ta steget, jag måste ju hänga med i vad som händer...;)

    Skola

    Dags för skola!
    Vi hörs sen igen!

    God morgon 091005

    God morgon på er!

    Nu ligger jag i sängen och väntar på att kaffet ska bli klart snart så att jag får något varmt och uppiggande i magen. :)
    Nu låter det faktiskt som om det var klart! Jippi, dags att skutta ut i köket! Marsvinen har ju redan fått sin frukost så de sitter i buren och smaskar för fullt på vitkål.

    Var precis och kollade mitt schema och upptäckte att jag har 2 duggor nästa vecka! Shit var kom de ifrån, har jag helt glömt bort! Hoppas på att få reda på vad de handlar om, man har ju lite olika "kategorier" inom varje ämne. Inom TNA är det nog statistik som jag ska ha dugga på tror jag...

    Nä, dags för lite rykande hett kaffe!

    Bilder ifrån helgen



    Så här grön blev min tunga påvägen till Värnamo...

    Jag och lille Skinny-pojken Gordon som jag var sugen på att kidnappa

    Dessis mus har tröttnat på att bo i en papp-kartong och försöker gnaga sig ut

    Bus-mus

    Valpiga Koda, som säkerligen kommer att bli en snygg Collie

    Puss på matte Titti

    Snygge Koda

    Mysige Whippeten Flingan

    Flingan, Dessi och Bamse myser i soffan

    Bamse slickar Flingan i örat

    Mysige Alex

    Flingan sover hos matte

    Busungen Bamse som jag var helt kär i hela kvällen

    Skinnybebisar diar mamma

    Bamse <3

    Söte Alex

    Vi hade jätteroligt åt Flingans fläckiga kulor...(vilken humor va?)

    Koda visar upp en typisk valp-pose!

    Jag tar farväl av mitt äskade Värnamo och beger mig tillbaka till Halmstad!

    Honey I'm home!

    Nu är jag hemma igen efter en underbar helg i Småland.
    Något som jag verkligen märkte när jag skulle åka hem igen, var hur mycket jag verkligen saknar Småland. Halva min barndom har jag spenderat i Värnamo, och jag har lättare för att prata småländska än skånska. Vilket många säkert har svårt för att tro eftersom jag har ganska bred skånska. Något som inte många vet är att jag faktiskt oftast tänker på småländska. Men denna helgen har varit lite påfrestande för psyket eftersom i lördags pendlade jag mellan att prata skånska, småländska och halländska.
    Att ha tre hem och tre olika dialekter är ganska förvirrande faktiskt.

    Nu ska jag gå och duscha, bilder ifrån helgen kommer efter duschen!

    Nu drar jag!

    Nu drar jag till Småland!
    Ska sova hos mormor ikväll, och imorgon bär det av till Nässjö. Sen får jag skjuts av Dessi tillbaka till Värnamo, och så sover jag hos mormor tills på söndag. Så vi hörs inte fören på söndag igen!

    Ta hand om er och ha en trevlig helg!


    Emelies recept på ett avslappnande bad

    Först och främst behöver du:



    Och sen kan det behövas lite valfria tillbehör, som hjälper till att slappan av. Här är mina favoriter:



    Slappna av och enjoy!

    Min mobil är död!

    Min mobil dog igår! Och nu är det mega-panik.
    Jag måste ha tag i minst tre personer, eftersom jag håller på att planera min resa till Nässjö i helgen, damn allt blev helt plötsligt mycket mer komplicerat!
    Och ingen av dem svarar när jag ringer eller på mina sms! (Har fått låna sannes mobil en liten stund)
    Men nu måste jag skynda mig upp till S:arna, vi ska gå igenom våran redovisning innan vi sticker till skolan. Ska ha prov-redovisning för en lärare som ska ge oss lite feedback.

    Dagens bästa!

    -Vad är Bermuda-triangeln. (Erica)
    -Det är där man kommer fram 3 dagar före man åkt! (Louise)

    Så här kan det gå till när lollo ska plugga inför en tenta! Haha


    Dagens bild 091001



    Nu är det höst!

    Morgon 091001

    God morgon på er!

    Det är riktigt segt att gå upp när det är helt svart ute. Men jag klarade det. Nu är det iof inte mörkt ute längre, men riktigt kallt är det i alla fall!
    Idag gäller det att klä på sig ordentligt.
    Jag sitter ute på balkongen och hackar tänder, men jag vaknar i alla fall. :D
    Idag ska vi ha seminarium om artiklarna som vi fått att läsa, sen är det 3 timmars håla och sen direkt tillbaka till skolan för att disskuttera våra arbeten som vi skickat till varandra.
    Jag känner mig inte tillräckligt förberred till något av det..:P
    Så fort jag har druckit upp mitt kaffe ska jag gå in och sminka mig och borsta tänderna.

    Hoppas att ni har en rolig dag framför er!


    Dagens bild 090930



    Idag fyller min lilla kicka Bonnie 5 år!

    GRATTIS BonPon!

    RSS 2.0