Dags för frukost & en redovisning av gårdagen

Jaha, då är båda marsvinsburarna städade. Och nu börjar det kännas som att det kanske är dags för frukost...eller...lunch kanske passar bättre...eller middag för vissa. :P
Men just nu ska jag dricka mitt kaffe och vänta på att mamma ska öppna saffransgifflarna.De är SÅÅÅ goda! MUMS!

Igår då.
Jag och Nikki stack in till Malmö och kollade i en massa affärer. Redan i första affären shoppades jag loss, men inte till mig själv...
Jag tror att jag fortfarande har lite av de här "julshoppandet" kvar i mig. Men istället för att köpa julklappar så köpte jag födelsedagspresenter...till LOLLO!
Hihi, så du får skynda dig att fylla år nu, för jag har MASSOR av paket till dig darling! Haha okej, kanske inte massor. Men några stycken i alla fall. Fast jag kan inte bestämma om jag kanske ska låta Sanne få den ena grejen...eftersom den passar båda...hmmm, nä det här får bli något att tänka på säger jag bara.
Jag tror jag shoppade loss lite för mycket nämligen på bara en person. Inte för att lollo inte är värd paketen. Men då måste jag ju hitta något till Sanne sen med. Och ibland har man flyt, medan andra dagar hittar man ingenting.

Haha nä nu ska jag sluta snacka om detta, annars kanske jag råkar avslöja mig själv...:D

Tillbaka till gårdagen.
Vi gick runt och shoppade lite och bestökte Shock 2 gånger och Shango en gång. Men det var fina besök vill jag lova. Det finns så mycket som jag vill ha!
Efter några timmar på stan och en påse Skittles senare, så började vi att gå mot Entré där mamma väntade. Problemet var ju bara att hitta för det hade blivit mörkt och jag & Nikki ville gå två olika vägar.
Men vi hittade tillslut, och kom in i värmen.
Men mamma var inte själv med att stå och vänta på oss. Jämte henne stod nämligen....Joakim. :)
Det var trevligt att träffa honom igen och det är alltid kul att prata.
Jag har saknat våra meningslösa konverssationer...:D

Efter lite mer shopping, ett par vinterskor till mig, så gick vi in på New Yorker och träffade Joakim igen. Pratade lite mer och sen var det dags för mig och mamma att gå på bio!
Nice, säger jag bara. New Moon var bra, jag gillade verkligen varulvarna och hur de förvandlades. Men som vanligt var det ju vissa saker man störde sig på när de gör om handlingen som de själva vill. Men det mesta var bara bra och den får ett högt betyg av mig i varje fall. :)

Nä, nu ska jag faktiskt fortsätta och plugga annars hinner jag aldrig med vad som ska läsas klart idag!
Puss haj!


Lacket skall bytas ut

Oroa er inte, jag har varit vaken ett bra tag nu. Men ibland så har man inte lust att sätta sig vid bloggen direkt när man vaknar. Man har ju faktiskt ett liv att leva också. :)
Just nu ligger jag och axe i soffan och kollar på Barnen i bullerbyn. Alltid härligt med lite Astrid såhär på den ljusare delen av nyårsafton. :)
Nagellacket är borttaget och naglarna är redo för att få ny färg på sig.
Men det får bli efter att jag städat till marsvinen och duschat. Annars är det så typiskt mig att lägga på nytt lack direkt och sen inser jag att jag ska göra en massa saker som sliter på det sen... Men inte idag! Idag är jag smart...;)

Mina planer för dagen är:

Plugga
Städa marsvinsbur x 2
Duscha
Måla naglarna
Sitta vid datorn
Klä på mig och göra mig iordning inför kvällen. :)


Så här söt är plutten när vi ligger och kollar på tv. Han snor allt täcket den lille busen! <3

Nanna kudde

Så nu är det dags för mig att nanna kudden. Axe har redan lagt sig i mitten av sängen, så jag har en svettig brottningsmatch att se fram emot...:P
Jag & Nikki hade det så underbart som man bara kan ha med sin älskade syster!
Sen blev det film med mamma, även det fruktansvärt underbart!
Nä, mer om det blir det imorgon istället. Nu ska jag och plutten sova...<3

Hey ho lets go

Hey ho lets go!
Nu bär det av till malmöe för maj o min syster! ;)

Välkommen till Malmöuee, vi har det bra. Så ska det vauuuuee!

God morgon - 091230

Jag och Kung Caspian hälsar er alla god morgon här ifrån landets södra del!
Han fick komma ut och springa lite, då han verkar tycka att det är ganska tråkigt här nere då jag inte ger honom lika mycket uppmärksamhet. Den mesta uppmärksamheten får ju Axe som tar den! Och så vill jag ju passa på att gosa med de andra djuren, men det tycker inte Caspian att jag ska.
Men lugnt mamma, han sitter i mitt knä och inte på tagentbordet! ;D
Jag ahr precis gått upp, trots att jag ställde klockan på 10. Men det krävdes faktiskt att mamma skulle ringa och tvinga upp mig ur sängen och sätta igång datorn för att jag skulle resa mig...
Men nu är jag uppe och ska plugga medan jag dricker mitt kaffe.
Sen idag ska jag och systeryster bege oss in till Malmö och shoppa lite. Efter det så ska mamma och jag på bio och se på New Moon! Äntligen!
Fast det är lite fuskigt, mamma har redan läst alla 4 böckerna medan jag bara har läst de 3 första...så hon vet ju redan vad som händer, fast att hon pårecis började med dem! :O

Nä, som sagt...plugga!


Hemma igen och simultankapaciteten är med mig

Så nu har jag precis kommit hem igen. Jag och Axe följde med mamma när hon skulle hämta Nikki och Magnus i lund. Så vi körde honom hem och så tog nikki sin cykel och så vandrade hon, jag och axe hemmåt igen. Men han bor ju på andra sidan järnvägen, så det tog ju ett tag att komma hem. Särskilt eftersom Axe envisades med att stanna och lukta och pissa på varje buske...*suck*
Men nu är vi äntligen hemma igen. Och jag sitter och borstar tänderna samtidigt som jag skriver. Simultankapacitet ni vet...;) Det är något som jag verkligen har. Kan göra rätt många saker samtidigt, vilket alltid chockerar mamma och nikki lika mycket varje gång. :D
De förstår inte hur jag kan koncentrera mig och plugga samtidigt som jag lyssnar på musik eller sitter vid tvn. Hur jag kan följa med både i det jag läser och vad som händer på tvn och sen kan redovisa för vad som hänt. Jag har ingen aning varför jag kan göra det, men det kan jag. Och det kan vara jäkligt skönt ibland faktiskt. :D
Det svåraste jag gjort tror jag var när jag någon gång satt i bilen påväg till mormor och morfar, och jag satt och flätade samtidigt som jag lyssnade på musik och sjöng med och under tiden hade en bok i knäet som jag satt och läste i. Då hade jag lite svårt att hänga med i sången visa bitar, men det gick! :D

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig!


Julijul

Idag fick jag julkort av min älskade Jenny-Penny. Tack så mycket gumman!! Pussar till dig! :D


Damn!

Jaha och bara för att jag har haft sånt flyt hela dagen så ska det ju självklart ta slut nu...
Jag kan inte slita mig ifrån datorn, vill bara lyssna på mer mer mer musik!
Är inne på Kill Hannah nu...och jag vill inte sluta lyssna! Är besatt! Damn!
Usch vad jobbigt, men jag ska slita mig! Snart...

Jag har flyt!

Jäklar idag har jag haft flyt faktiskt. Har redan hunnit med att läsa mer än vad jag hade planerat att göra på hela dagen! Är jag grym eller vad?
Nu ska jag ha lite musik-paus och sitta och kolla i årets coolaste katalog. Är så sjukt kär i den...jag vill ha allt! :D
Vill ni veta vilken? Det får ni inte, tänk så köper ni något jag vill ha. Då blir jag ju avundsjuk! Det kan jag inte riskera....;)
Nä, nu blir det lite Marilyn Manson för min och Nikkis del. Han är så sjukt-jävla-grym-att-det-inte-är-sant!

If I was your wampier...
Tainted Love...
Sweet Dreams...
Dope Show...
I don't like the drugs...
Heartshaped glasses...
The Nobodies...


Jag kan fortsätta hur länge som helst känns det som. :D

ICA-Ulf videobloggar

Haha så jäkla bra!!
Nyaste ICA-reklamen...hihi


Morgon - 091229

Jag har hunnit med att vara ute och promenera med Axe, duschat, läst en massa i min pluggbok och även suttit i Nikkis säng och snackat. En lyckad morgon med andra ord.

Nyss ringde Sanne och det blir ingen bio, kanske en annan gång. Hon var inte så sugen, och då vill ju inte jag tvinga ut henne precis. Hur kul är det att göra något med nån som egentligen inte vill liksom...;)
Men det är lugnt, då har jag bara mer tid på mig att plugga. Vilket är otroligt tråkigt, men som inte sitter helt fel...:P

Ska kanske in till Malmö med systeryster i morgon, så då kommer jag ju inte att ha lika mycket tid på mig. Och på torsdag är det ju nyårsafton och då vill man ju inte sitta och plugga hela dagen tills det är dags att ge sig av. Och på fredag lär jag nog inte vara så extremt sugen på att plugga om vi säger så...;)

Så därför ville jag bara säga att om det är så att jag inte bloggar så mycket idag, så är det helt enkelt för att jag sitter med näsan i min bok. Bara så att ni vet vart jag har tagit vägen...

På återseende!

Ännu en dag som gått

Jaha så har det då gått ännu en dag.
Fasen vad tiden går snabbt när man är ledig. Har lite skolångest eftersom jag pluggar och pluggar, men det känns ändå inte som att jag kommer någonstans. Har väl lärt mig något nytt men antagligen inget viktigt som kommer på tentan...aaah suck alltså!
Glömde ju säga att vad jag vet så blev det inga Lucy Lawless drömmar i går natt så jag hoppas på dem denna natten istället...;) I want some of that "Flawless-power"!
Nä, nu ska jag bara läsa klart lite på en blogg, läsa en sista sida i bok-helvetet och sen krypa ner i sängen och krama Axe som ligger och gnäller. Gud vad han-hundar kan vara jobbiga när det är en tik som löper. Hela dagen idag har han bara gått runt i hela huset och gnällt. Han kommer inte till ro någonstans, inte ens när vi är ute och går. Allt han har i skallen är tikar, tikar, tikar...


Älskar min lilla Chibbit-Xena som Nikki har gjort åt mig! <3

Att gå eller inte gå...på bio!

Nu har jag och Sanne suttit och pratat i telefon i över en timme. Vårat största bekymmer var om vi skulle gå på bio ikväll eller ej. Nästa bekymmer var vilken film vi skulle se. Det var inte lätt eftersom vi ville se olika filmer. Så det slutade med att vi sket i det och går imorgon istället. Så har vi ett tag på oss att tänka och fundera lite...;)

Nu ska jag fortsätta att plugga och bara chilla. Känns rätt bra faktiskt. :) Roa sig får man göra när man har förtjänat det. Och förhoppningsvis förtjänar jag det imorgon...;)

Shajse, min syrra har gjort mig beroende...
Denna låten alltså, är helt jäkla såld!
Och videon är ju najs, Paris Hilton som är beroende av plastikoperationer...hehe

Zydrates Aonatomy

Ursäkta, fick ta ett avbrott för att leka med Axe och sen även gå ut med honom. När jag kom in igen så började jag plugga lite. Och nu kom jag på att jag hade ju börjat att skriva ett inlägg som jag aldrig skrev klart och postade...;) Haha virrpanna jag är eller vad?

Ensam hemma

Nu sitter jag här helt ensam hemma. Väldigt skönt faktiskit. Mamma är och jobbar och Nikki är och klipper sig. Pappa är spårlöst försvunnen. Nikki har till och med ringt och frågat om han är hemma för hon är klar hos frissan och vill bli hämtad, men ingen får tag på honom. Helt naturligt när det gäller pappa Bengt...;)
Själv sitter jag här och pluggar...suck vad extremt tråkigt, och just nu har jag en kort paus. Man måste ha pauser det har jag fått lära mig på en kurs ^^.
Vad har dagen i beredskap åt mig idag måntro?
Hanna är i Tyskland och handlar dricka...så jag ser fram emot leverans ikväll. Sanne vill gå på bio, så det kanske man borde göra...;) Sen är det väl bara plugg, plugg och åter plugg som finns att välja på. Och att slösa bort hela dagen på att sitta vid datorn...;)

Vad ska ni göra idag?

En nattlig uppdatering - Vänner och besatthet!

Jaha så var man hemma igen då.
Jag följde ju med Hanna och lämnade av Emma. Sen var vi hos henne ett litet tag och snackade och kollade på hennes mögelväggar. Shajse mannen alltså!
Sen åkte vi för att handla saftsås, men den var ju naturligtvis slut. Så det var en besviken mamma Kock som mötte oss när vi kom hem igen. ;)
Sen satt vi uppe på Hannas rum och lekte med hennes nya systemkamera. Tänkt att det kan vara lika roligt att leka med någon annans kamera som det är att leka med sin egen. :D
En Canon EOS 1000D blev det för Fröken Kock. Mycket fin, enkel och bra att fota med! Plus i kanten av Fröken Svensson. *tummen upp*
Det höll vi då på med ett bra tag och sen låg vi i hennes säng och snackade om allt mellan himmel och jord, fast mest om kameror...;)
Så jävla najs med en "systemkamera-vän"! Nu är jag inte ensam med att vara foto-tokig! ;)
Sen gick vi ut, för jag ville se om det var någon måne ute som jag kunde fota. Men den jäkeln hade visst gått och lagt sig, för han fanns ingenstans att hitta. Tillslut kom han fram...han var gömd bakom alla molnen...*suck* Får fota månen imorgon istället. :)
Nu är jag hemma igen, har precis varit ute med Axe. Inte för att han behövde gå ut, för pappa hade tydligen precis varit ute med honom. Utan för att så fort jag öppnade dörren så kom han rusande ner för trappan och sprang rakt ut genom dörren. Jaja, på med mössan och vantarna och fram med kopplet.
Det var ganska härligt att vara ute och traska med vovven lite. Jag hade ju musik i öronen och ordentligt med kläder och sköna skor....;)
Nu tänkte jag att jag ska läsa två sidor i min plugg-bok och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig.
Pallar inte plugga mer, vet att jag måste ta tag i det men det känns ju bara så jävla mycket liksom.
Och då pallar man ju inget...


Inatt ska jag drömma om denna damen.
Inget snuskigt of course, men jag har legat och sucktat efter att börja kolla på den tredje säsongen av Xena ända sen jag kom till Åkarp. Har den nämligen på bordet bredvid min säng/soffa. Så det är ju lite svårt att låta bli att se den...;)
Plus att jag är i väldigt stort behov av att lyssna på Little Child, med damen ovan.
Ja, jag vet...jag är besatt! Lucy Lawless! <3

Going away for a ride

Nu ska jag följa med Hanna och lämna hennes syrra hemma hos sig. Det är alltid lika roligt att åka bil med Hanna. Hög musik och en massa roligt prat. Man vet aldrig riktigt vart vi hamnar, ibland har man ju bara lust att utforska vägarna. :P

The dog named Grizzly

Jag och mamma var ju iväg och köpte nya minnen till den ena datorn här hemma som har varit död, typ ända sen vi köpte den. Men nu är det nya minnen i den och den verkar funka väldigt bra faktiskt. Så jag tänkte att jag skulle passa på att testa att sitta här lite ett tag. Det känns lite annorlunda att sitta vid en stationär dator faktiskt, har ju bara varit vid min egen bärbara ända sen jag fick den i somras.

Idag känns det som om tiden bara har flugit förbi. Jag har inte gjort något särskilt och det är väl just därför det känns som om tiden bara har gått.
Jag fick sovmorgon då axe gick upp och åt lite när pappa vaknade så jag kunde somna om i soffan och bré ut mig ^^.
Sen ville mamma kolla på Twilight, så det gjorde vi. Och när den var slut så pluggade jag lite och sen började vi kolla på räddad av djur eller något sådan tror jag att det hette. Det var 6 avsnitt på raken så vi kunde ju självklart inte slita oss ifrån tvn. Sjukt bra och intressant var det och jag blev riktigt rörd över alla fina djur som har räddat människor.
Bland annat Siberian huskyn Grizzly, som skyddade sin husse mot en Svartbjörn i över 7 timmar. Björnen attackerade när de var ute och tränade med hundspanet. Grizzly var ledarhunden och sprang lös framför de andra. Björnen attackerade och de andra hundarna kom loss och sprang hem, men Grizzly vände om och gick till anfall mot björnen som börjat bita mot hans husse. Tydligen så tycker björnar inte om hundar, jag vet inte varför. Men brjörnen gick aldrig till anfall mot Grizzly, utan det var han som attackerade björnen så att hans husse tillslut kunde klättra upp i ett träd. Men björnen hann att attackera honom 3 gånger och bryta han ena ben och riva och bita honom rejält. Det underbara var att hunden stod under trädet och vaktade sin husse mot björnen som vägrade att ge sig av. De stod där ända till natten och slutligen blev de hittade av två kompisar till människan, som slutligen fick skjuta björnen eftersom den inte gav sig iväg utan var fast besluten att döda gubben i trädet. Detta hände för 20 år sedan och hunden Grizzly blev hela 16½ år gammal, vilket är väldigt mkt för en sådan stor vovve.
Jag blev helt kär i honom, och jag har ju alltid varit svag för Huskys, och velat ha en sen jag var typ 8 eller något sånt. :P

Sen när programmen var slut gick jag ut med vovvarna i två omgångar och sen var det bara att sätta sig och börja plugga igen. Men nu har jag som sagt paus i plugget en liten stund, för jag känner att mina ögon börjar bli lite trötta.

It's the Twilight

Nu sitter jag och mamma och kollar på Twilight. Jag ska ju dra med henne och se New Moon, så då kan det ju vara bra om hon sett ettan. Nikki vägrar ju att följa med och se den, så jag tvingar mamma istället. :)
Jag har hunnit plugga lite, ska fortsätta sen efter filmen igen.


Min dag idag

Som sagt, Sofie kom och hämtade sin plånbok och senare stack jag och mamma in till Malmö och kollade runt i affärer nu när det är mellandagsrea och allt. :)
När vi kom hem igen så var jag inne och hälsade på Hanna lite och sen gick jag hem och fikade. Idag har det ju varit Simpsons-maraton, så min syster har suttit spikad vid tvn och kollat. Jag med för den delen. :)
Har pluggat lite, men inte alls så mycket som jag hade planerat att göra.
Vid 8 var det en dokumentär om Monty Phyton, och det kunde jag ju bara inte missa så vi fick ta en paus i simpsons-tittandet och spendera en timme med de roliga snubbarna. Eric Idle och min och Nikki idol. Varje gång vi ser honom måste vi göra High-five. Han är grym, det är även John Cleese. Så även han får en high-five av oss!
Efter dokumentären följde jag med Hanna till ica Maxi och sen var det till att komma hem och kolla klart på simpsons. Och nu har jag och Axe precis varit ute och snackat med hanna och Annie en stund. det är härligt att vara tillbaka i Åkarp och ha så nära till sina vänner som man kan träffa på natten och snacka med. Det är något som jag verkligen saknar i Halmstad.

Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av julkalendern och sen är det dags för mig och vovven att gå och lägga oss. Hoppas att ni har haft en bra lördag. Sov gott och ta hand om er!

Så det kan gå

Idag gick jag upp tidigt för Guldis kom hit och hämtade sin plånbok. Sen gick jag och Axe och la oss i soffan och lyssnade på musik tills de andra var redo för att dricka kaffe.
Sen har mamma och jag varit och handlat på rean.

Det har hänt lite annat med, men nu ringde Hanna precis och jag och Axe ska gå och möta henne och Annie. Så det får bli mer när jag kommer tillbaka eller en annan gång ^^.

Now it's all over

Jaha så var då julen över.
Massa mat och en massa fina paket, och släkten så klart!
Ett jäkla massa liv för något som så snabbt försvinner igen...

God Jul

God Jul på er!
Jag hade egentligen tänkt skriva ett långt inlägg om gårdagen och dagen innan det. Men hinner verkligen inte med det då vi ska börja packa in oss i bilen om en liten stund. Det är dags att åka upp till Småland och fira jul med några av släktingarna.
Mysigt och sånt vet ni....;)
Igår så träffade jag Hanna i alla fall och vi bytade julklappar, det är alltid lika trevligt att träffa Hanna. Me like alot!
Jag skrev ett rim till henne:

Här är något till nyår du får,
som förhoppningsvis ska passa ditt hår!

Kan ni gissa vad det är? Nä, det tror jag faktiskt inte. Hihi
Som sagt, god jul på er!
Nu måste jag rusa!

Bestäm er! ;)

Hallå hallå!
Nu ska jag snart sticka och handla den sista julklappen med mamma och nikki. Jag hatar när folk inte kan ge besked direkt, så man vet vem man ska köpa till. Jag trodde att jag var klar med mitt klappköpande för en vecka sen. Men igår fick jag köpa till min moster och ena kusin. Och idag får vi sticka iväg och köpa till ännu en kusin.

Axe och jag har delat säng inatt. Det märks i benen, eftersom jag har ont i knäna av att böja dem hela tiden. Men han är ju så söt när han sover att man inte har hjärta att väcka honom.

Igår var det en riktigt lång dag, men mysig.
Tänkte berätta mer i ett annat inlägg, när jag har hunnit att lägga in alla bilder och sånt ^^.

Nu är de här!





Så det är tacken

Jaha nu tänkte jag ju vara snäll och låta Caspian vara med mig medan jag äter frukost, lite mysigt och så. Vad tror ni den lille odågan gör?
Jo, medan jag är inne och klär på mig så slickar han av allt smör från mitt knäkebröd! Tack för den du! Han är ju värre än hundarna, för de låter bli maten om man säger till dem. Men han fortsätter äta även när man kommer och säger till honom...:P
Ouppfostrade mus, det är allt jag har att säga...:P




Haha ser ni att vi matchar idag? Båda är randiga...hihi

God morgon - 091222

Så nu är jag uppe, efter många om och men.
Ställde klockan på 8, men snoozade till 9. Typiskt mig...
Sen när klockan var 9 så stängde jag av klockan för att gå upp, men istället vänder jag mig om och somnar om! Så typiskt, jag som tänkt packa klart innan de kommer. Men nu sitter jag här istället och ska snart äta frukost. Men jag ringde Nikki och de är påväg, men är nog inte framme fören vid 11. Vilken tur för mig. Då har jag lite tid till på mig att bli klar...;)

Smart som jag är så tänkte jag värma mitt kaffe i micron, men det ska man tydligen inte göra på för hög värme. För kaffet började koka och när jag öppnade luckan så var hälften av kaffet utanför koppen!
Men ingen fara Lollo jag rengjorde micron efter mig...;)

Alltså seriöst, det är aldrig för tidigt eller för sent för att lyssna på Anastacia. Sitter och lyssnar på den lite rockigare Seasons Change och jag diggar med för fullt vill jag lova!
Sjunger gör jag också, så nu väntar jag bara på att det ska ringa på dörren och stå en arg granne och klaga på min fina sångröst...höhö

Jag har aldrig tänkt på det innan, men varje gång jag känner mig riktigt ensam så antingen lyssnar jag eller sjunger på Left outside alone. Men den är ju så bra! :D


Dagens outfit 091221





Idag har jag haft min nya tröja på mig och den är sjukt skön och mjuk. Och med ett linne under så blir den tillräckligt varm för att ha på sig under dessa kalla vinterdagar. (särskilt om man slänger på ett par varma armvärmare...)

091221

Haha, vad gör man inte för att underhålla sig när man är helt ensam kvar.
Jag är nu inne på min andra kopp te för dagen och då har jag redan druckit 4 koppar kaffe.
Jag har varit och mätt golvet i Sofies rum och hämtat hennes plånbok som hon glömde, kollat på en massa tv. Pluggat som en riktig stude....hehe, tagit bort pusslet och istället lagt på julduken på bordet. Har även lagat (om hacka grönsaker räknas) mat och ätit den, plus en annan massa onödigheter. Jag har pratat i telefon med mamma i nästan en timme och nu sitter jag i soffan och gosar med Kung Caspian.
Dock så har han lite problem med att fatta att han inte får vara på min dator, eftersom han vill vara där mina fingrar är. Så det är lite svårt att skriva med en mus som försöker klättra på mina fingrar hela tiden. Han är för härlig!

Sitter och sms:ar med min syster, mest en massa strunt men otroligt underhållande. :D
Kollar på SPCA Phoenix, sjukt vad bra dessa program är alltså. Jag är helt klart beroende.
Och nu doppade jag min tröjärm i mitt te...smart Emelie!
En annan mindre smart sak som jag precis gjorde är att smörja in mina händer med body-butter som doftar jordgubb, Caspian försöker nu äta upp mina händer. Mindre skönt om vi säger så...;)

Julkalendern

Nu ska jag kolla på Julkalendern, sen är det dags för middag. Det blir sallad och vad jag hittar i kylskåpet för min del. Lika bra att äta upp vad som finns så att det inte blir gammalt. Haha, jag börjar att låta som lollo nu tycker jag, det smittar tydligen av sig att bo med någon!

Grannar med smak

Mina grannar verkar gilla Anastacia, snacka om bra smak de har! :D
Jag sitter och lyssnar på musik och min ena granne sitter i sin lägenhet och trummar på väggen i takt till musiken...haha! Så det kan gå. Men för säkerhets skull sänker jag lite, så att inte hela huset börjar digga med mig...;P

Sista skoldagen för året

Jaha så var då sista skoldagen för detta året avklarad.
Vi hade redovisning i mindre grupper då vi gick igenom våra artiklar som vi hade läst och sen satt vi alla i gruppen och disskuterade innehållet. Ganska givande faktiskt, dock inte det som handlade om artiklarna utan allt annat som vi snackade om. Kaffesumpar till exempel och att det helt är vårat fel att isbjörnarna minskar i antalet. Eftersom det är tack vare människan som temperaturen har ökat och isen smälter, när sen isbjörnarna tar sig längre in på land för att söka föda så skjuter vi dem när de kommer för nära... seriöst, snacka om en ond cirkel.

Nu har jag precis stått ute på balkongen och vinkat av Lollo som skulle med bussen. Sanne & Sofie stack för en timme sen ungefär. Så nu är jag helt ensam, men bara tills imorgon för då kommer mamma, nikki och axe upp och hämtar mig! Ser jättemycket fram emot det, nu när jag precis har städat och allt ^^.

Nä, nu ska jag dricka lite kaffe och mysa i soffan framför datorn. Borde väl egentligen plugga, men känner att jag behöver en paus just nu. Får väl fortsätta sen igen :).


Bättre room-mate får man leta efter, det vill jag lova!


Duktiga dagen

Nu har jag varit riktigt duktigt!
Jag har varit ute i snön och köpt mjölk, dammat lägenheten, dammsugat, skurat toaletten och badrumet. Och även ställt iordning alla skor och tagit bort sommarskorna, diskat, ställt undan disk, plockat undan, skurat diskbänken och spisen. Och lite av allt det som behövs göras ibland. :)
Nu är jag helt slut, ska ligga framför tvn och kolla färdigt på Ugly Betty och sen blir det French & Saunders, innan det är dags att fortsätta att plugga.

Hallå på er

Idag har jag pluggat och gosat med Caspian. Busungen har varit ute och sprungit på golvet och haft otroligt roligt! Och nu nyligen har jag även dammat hela lägenheten och jag ska även dammsuga den om en stund. Men först tänkte jag gå ut och gå en runda i snön, för att ränsa tankarna lite och få lite frisk luft. Hur tråkigt det än är så får man ju passa på medan det är ljust ute och man ser var man sätter fötterna...;)
Men sen ska jag hem igen och dammsuga och duscha....eller bada. Hmmm, det får jag fundera på under promenaden. :)

Hej så länge!


Snön väcker ett underbart minne till liv

Haha, jag kom precis på ett underbart roligt minne.

Jag och mamma är ute och går i snön med Cia & Kotte. Jag springer runt och busar med vovvarna och kastar snö på dem. Då får Cia fnatt och börjar rusa runt i snön med baken i backen (hon sprang alltid runt så när hon busade) och då får hon syn på mamma som går lugnt och stillsamt i snön och tittar på. Hahaha, jag kan inte ens hålla mig för skratt ens när jag skriver...
Cia springer fram till mamma...och biter henne i baken! Så jäkla klockrent!
Stackars mamma...hihi
Mamma hojtar och klagar på den jäkla hunden som bet henne i baken!


Benevas Cher tar ett första osäkert steg ut i snön...
Detta är faktiskt ett av Cias 6 barnbarn. <3

En händelserik dag

Det känns som om denna dagen har gått väldigt fort.
Först var jag i skolan vid 8 och hade "artikelträff" och sen kollade vi på filmen Bananas. Mitt under filmen, så gick brandlarmet, så det var bara att resa sig och traska ut i kylan. Påvägen ut så mötte vi Lollo och hennes klass, mycket trevligt!
Sen fick vi stå där ute och vänta på brandbilen, som kom väldigt fort faktiskt. Jag vet inte varför larmet gick, men det var nog inget allvarligt, eftersom vi fick gå in igen.
Efter skolan följde jag med Sonia in till stan för att handla julklappar, inne i stan mötte vi upp Hermin och så traskade vi runt och klurade på klappar.
Tiden bara flög förbi och helt plötsligt var det dax att äta något, eftersom varken jag eller Sonia ätit lunch. Sen strosade vi runt lite till och träffade en massa bekanta till de andra.
Men det hände lite spännande saker också, nämligen att polisen skulle få in en man i polisbilen. Men det gick inte så bra, tillslut kom det en bil till. Tänk att det kan krävas 2 polisbilar för att få in en människa i en bil. Snacka om att det var stor folksamling på torget när det hände. Spännande, spännande!!
Vid 4 kände vi oss nöjda och började bege oss hem igen. Jag var hemma vi halv 5 och då var det dags för kaffe!
Sen dess har jag mest legat vid tv:n och kollat på Pelle Svanslös och pluggat lite ^^.
Lollo sover borta i kväll, så jag passar på att lyssna på musik på högvolym...;)
Nu ska jag återgå till mitt...:P


God morgon - 091218

Ge mig kaffe!
Det borde vara olagligt att gå upp vid denna tiden...
Jag gick ju och la mig klockan 12 igår, men det var faktiskt för att jag satt och pluggade och inte såg vad klockan var. Men naturligtvis somnade jag inte då, utan jag låg och vred och vände på mig till ett....sen vet jag inte mer. Satte på musik och hoppas att jag somnade relativt snabbt efter det. Annars har jag ju inte sovit ett dugg. Fast att jag är trött, så är inte detta den värsta morgonen hittills, jag har varit med om värre...;)
Nä, nu ska jag som sagt dricka det där kaffet som jag är i stort behov av!

Ha det bra, och god morgon föresten!

Upp i ottan...nästan i alla fall

Jaha så ska man upp om 6 timmar igen för att gå till skolan, skoj skoj....*snark*
Nu är det verkligen dags att gå och lägga sig, hade planerat att lägga mig senast elva, men det gick inte så bra. Alla jäkla powerpointsen förstör min planering!

Livet är tungt ibland

Just nu har jag totaldepp, allt känns väldigt tungt för tillfället. Bara en massa plugg och ett för kort jullov för att jag ska hinna med allting. Jävla skit!
Sitter och lyssnar på Metallica på hög volym medan jag sitter och vrålstirrar på alla powerpoints som jag har planerat att läsa idag. Det går ju inte alltför bra eftersom jag mest sitter och stirrar på dem med ångest och det ända jag kan tänka på är att...jag orkar inte.


Foto: Jag

Börja göra mig iordning

Så, nu ska jag bara äta och sen klä på mig så ska jag sticka och möta Sonia sen. Vi ska sticka till Mani tillsammans. Hon ska inte med till Kåren, och jag funderar på att göra samma sak. Dels för att jag inte alls är sugen på att gå ut och dels för att det är skola imorgon. Hur kul är det att sitta i skolan och vara bakfull liksom? Inte jätte precis...

Usch idag har jag en dålig dag, verkligen inte rätt tillfälle för att gå ut, det är en sak som är säkert.

Sol, sol vi har väntat

Trolltider säger jag bara, det är den jag vill ha!


Hej mitt vinterland...

...gå och dö.
Haha, nej skoja bara.
Men det är ingen hemlighet, jag hatar snö!
Däremot tycker jag om att titta på det, så länge jag slipper gå i det. :)

Idag ska jag hålla mig inomhus så länge som möjligt, bara plugga och sitta vid datorn och lata mig. En hel del Pelle Svanslös ska det också kollas på. + att jag planerar att ta mig ett varmt bad, för att lugna tankarna, även om det bara är för ett tag. Man får ju ta alla chanser man kan få...
Sen i kväll (om jag mår bra) ska vi hem till Mani på förfest, för hela klassen. Sen ska vi vidare till Kåren och röja. :P Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hjälp, någon?
Vad ska ni göra idag?


Hej mitt vinterland...


nu är du här!


Här har vi en hungrig Xena som står och skriker


Och en hungrig Eli som kör med "ignorations-taktiken"


Själv ska jag dricka kaffe

Final

Nu är det spännande i Hell's Kitchen.
Vem ska vinna Kevin eller Dave?
Jag röstar på Dave, vem röstar ni på?

Tv-kväll

Nu sitter jag och kollar på Navy CIS och äter Chili con carne, Lollo är grym! :D
Efter Navy är det uppe håll på en timma, då jag ska läsa klart artikeln och skriva klart min redovisning. Om jag hinner ska jag även kolla lite på Pelle Svenslös Julkalender. Idag har jag hunnit med att se på Absolutely Fabulous - Last Shout, och 2 avsnitt av Xena. Nu är hela säsong 2 "avklarad" av Xena. Nu när jag har hela serien är jag lite mer sugen på att kolla på avsnitten, då jag vet att jag kan se alla i rad.

Dagens goda gärning

Hallå världen!
Hur står det till med er idag då?
Här är det bara bra, fast det hade varit ännu bättre om den förbaskade hostan hade försvunnit...

Idag har jag fått leka hjälte. När jag var på Eurostop innan idag för att handla, så när jag var påväg ut igen såg jag en liten flicka som stod mitt i folkmängden och kollade sig oroligt omkring och snyftade. Så jag gick fram och frågade om hon var vilsen. Och det var hon, hon hade tappat bort sin mamma. Så jag pratade med henne och frågade hur hennes mamma såg ut och vart de var påväg. De skulle gå till bilen, så jag och Thilda (som hon hette) begav oss mot utgången för att se om vi kunde se hennes mamma eller deras bil. Då hör jag hur någon ropar hennes namn och vänder mig om. Och mycket riktigt, där kommer det en orolig mamma som letar efter sin försvunna dotter. De återförenades och jag fick ett tack. :)
Sen begav jag mig ut i regnvädret och cyklade hem.

Det var dagens goda gärning!

Önskelista...?

Hmm, what to wish for?
Sitter och skriver om min önskelista till jul...men jag kan inte komma på något nytt som jag önskar mig. Jag vet att det finns massor av saker, men kommer inte på en ända... Aaah, varför ska det vara så svårt?

Dull chimica

Vad gör ni när ni sitter fast på en tråkig föreläsning?
Jag & Sanne äter druvsocker och blir höga av all energi...:P
Haha, under andra halvan av lektionen var vi helt störda båda två. Det var underbart!!
Istället för att lyssna på läraren och skriva anteckningar viskade vi, flummade, klädde min lotion, lekte hänga gubbe o.s.v.


Mitt fina konstverk.
För er som inte ser, så är det Jack Skeleton. (Jag ritade av Sannes örhängen)


Vi försökte "diskret" fota Sofies anteckningar, så att vi skulle slippa skriva...


Min lotion-flaska fick en mössa


Och en Ipod


Sen slutade det med några parti av "Hänga gubbe"

Lucia Movie Night

Nu har jag och Sanne haft våran egen Lucia Movie Night!
Riktigt awsome, 2 filmer i rad, pussel, godis, sombrero och julmust! Perfect!
Nu är det dags för mig att sova! Natti natti!!

GRATTIS KUNGEN!

Idag fyller Kung Caspian 2 år!
Jag sjöng för honom i morse och så fick han en macka att smaska på. (Jag tror inte att tårta är så bra för små möss, annars hade han fått det...;P)
Under dessa 2 år har han blivit min favorit, och han är social och nyfiken. Min lilla buse! :D
En riktig kamrat med andra ord, som alltid är berädd på nya äventyr! Hoppas att vi får många fler!


Hans mamma Blue Moon

Hans pappa Supertwister

Turturduvorna

Caspian och syskonen bara några timmar gammla

Här är de några dagar gammla. (Caspian är den längst till vänster)

Kurt Cobain & Kung Caspian (Caspian är den med vit fläck i pannan)

1 vecka gammla

Caspan 2 ½ vecka gammal

4 veckor gammal

4 veckor, men sötast i världen!

Kaksugen buse

Busig i min sko, 2 år gammal!

GRATTIS ÄLSKLING!

091212

Idag har jag och Sanne haft en riktigt mysdag.
Vi segade på morgonen & åt äpple tillsammans, och sen stack vi iväg till Eurostop för att fika.
Och vi stannade där i några timmar....som alltid...;)
Just nu sitter jag på mitt golv och slår in julklappar och lyssnar på MCR på hög volym.
Sen vid halv tio ska vi ha en film-kväll med godis, julmust och trevligt sällskap :D!


Dagens outfit


Ett riktigt mästerverk! Del 1

Jag har alltid älskat teater. Och då snackar vi inte vilken teater som helst, utan det är föreställningarna på fredriksdalsteatern som jag alltid älskat. Min morfar var galen i Nils Poppe och Eva Rydberg, och med tanke på all den tid jag spenderat i de småländska skogarna med honom och mormor så är det kanske inte så konstigt att det har smittat av sig.
Mina två största svenska idoler är nämligen Nils Poppe och Eva Rydberg.
Jag anser att de är/var fantastiksa båda två. Och att Eva senare tog över efter Nils på fredriksdal gjorde ju saken bara ännu bättre!
jag och morfar kunde säga en replik ur någon av föreställningarna och den andra visste genast vilken det var och började skratta eller sjunga. :)




Detta är ifrån "Fars Lille Påg" med bland andra Nils & Gunilla Poppe. Nils är mannen utklädd till dam och Gunilla (hans fru) är kvinnan i rosa klänning. Jag bara älskar när han tramsar sig och inte håller sig till manus, stackars Gunilla kan inte hålla sig för skratt).

Men precis som med familjen Wahlgren & Rydberg så verkar även teatern rinna vidare i blodet genom generationerna.
Här buggar Mia Poppe med Linus Wahlgren i "Arnbergs korsettfabrik".




Fullkomligt slutkörd

Nu är jag helt slutkörd, har spenderat dagen med att sova, slå in julklappar, plugga kemi och kollat på julkalendern. Har även börjat att lyssna igenom alla mina CD:s, så jag har fullt upp...hehe
Fast nu är jag som sagt helt slutkörd, så ska lägga mig och vila lite medan jag lyssnar på låtarna ifrån Fredrikdals teaterns "Kärlek & Lavemang", älskar den...;)

M&S julreklam

Haha så himla bra reklam! Love it!
Jennifer & Joanna är bäst enligt mig...;)
JS: Ehm, stuffing...
JL: Your face...sweetie!



Dags att sova, see yah tomorrow!

Nu har jag börjat att samla ihop adresser till mina julkort, har även börjat att skriva och är klar med hälften ungefär. Men nu är jag helt slut, min förkylning kommer verkligen fram under morgonen och under kvällen. Dagen har annars varit bra, jag fick ju mysa lite med Sanne. All alone, lovely!
Men nu känner jag att näsdropparna har börjat värka, så jag måste skynda mig iväg och snyta lite i min stackars rödflammiga näsa!

Sov gott alla där ute, och pussar i massor!


Dagens outfit aka mina myskläder!

The unbreakable duo

Jag och Sanne har varit duktiga och handlat allt som jag behövde handla...och lite till. Men det var bara nödvändiga saker som jag inte visste om att jag behövde bara...;P
Två julklappar till avklarade i alla fall, alltid skönt..;P
Har handlat julkort och frimärken också, så ska sätta mig ner och skriva julkort sen. ^^

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng och kollar på Selma, ännu en av dessa svenska filmer som jag kommer att bli beroende av...haha
Är Helena Bergström med så är jag fast, så enkelt är det bara. Och om det bara råkar vara så att Colin Nutley har ett finger med, så bara måste jag bli beroende...så är det inte mer med det! :P
Under Solen och Änglagård är min absoluta favoritfilmer, någonsin.
Mamma Mia ligger självklart också högt på listan. Men inget slår Helena & Colin!


Helena Bergström, som Selma Lagerlöf i "Selma"

As if

Nu ska jag och Sanne bege oss till Eurostop.
Måste till Apoteket nämligen, och kanske lite klappjakt också...tihi

Förkylning, dålig uppdatering, nya vänner och Apoteket

Ursäkta att jag inte bloggade på hela dagen igår. Men gissa vem som har gått och blivit störtförkyld? Just det, JAG!
Vaknade upp i gårmorse av att jag bara var lite snuvig. Gick till skolan och kände hur jag blev tröttare och tröttare under dagen. Men hade så sjukt roligt i skolan, träffade nya människor och fick nya bekantskaper, att jag absolut inte ville gå hem. Men när väl sista lektionen var slut så var jag också helt slut. Orkade först inte ta mig ut till cyklen ens, ännu mindre orka cykla hem. Så jag satt kvar i skolan och pratade med Frida, Sonia, Amanda, Camilla och de andra som skulle ha övning i Kemi efter lektionen. Det var deffenitivt roligare än att sticka hem till ensamheten. :)
Men tillslut tog jag mig hem och när jag väl kom hem så slog det mig rejält. Shit vad sjuk jag blev bara genom att komma innanför dörren! Så jag gick och la mig efter att jag hade pratat med mamma och Lollo. Vaknade upp vid sju och kände mig helt död, så jag somnade om och vaknade vid kvart i nio. Gick upp och kollade på DH och Hell's Kitchen sen låg jag lite framför tvn innan jag gick och la mig igen. Har vaknat upp några gånger under natten, men lyckats att somna om igen. Nu ligger jag här halv död och kollar på Nurse Jackie och försöker äta frukost. Sen måste jag gå och duscha, för jag behöver ta mig till Apoteket...usch och blä säger jag bara!

Ha det bra alla ni där ute!


Approved Paper

Fick precis mejl av läraren att mitt arbete om Tjernobyl var bra gjort och att det var godkänt!
Yes, det var inget som behövde ändras, jag är väldigt nöjd!
Då kan jag sluta tänka på det i alla fall! Nu är det bara redovisning och tentor kvar att oroa sig för...

Lussebullar Is Da Shit!!




Sofie har varit i farten och bakat igen!
Och jag och Lollo fick varsin att mumsa på.
Gott-gotti-gott-gott!

Mys framför tv

Jag, Xena & Eli ligger framför tvn och myser. Härligt!






A little piece of heaven

Seriöst vad god middag vi åt igår!
Aaah, blir hungrig bara jag tänker på den...MUMS






Hurray for everything!

Igår så fick jag paket!!
Blev så glad, det satt fast i brevinkastet och jag hörde hur brevbäraren stod och tryckte på, medan jag stod och fnittrade åt honom...hihi
I alla fall, det var ifrån Nikolina.
Jag fick en födelsedagspresent och en julklapp!
Naturligtvis öppnade jag födelsedagspresenten och där låg två jättefina armband! (Som jag hade på mig igår när vi gick ut). Det var en trevlig överraskning. :D

Tack så mycket vännen! Massa pussar!


Aktiva arbetare

Idag har vi varit aktiva. Sov iof rätt länge, men vi har varit och storhandlat på City Gross i typ 2 timmar. Och sen när vi kom hem igen har jag pluggat lite och även städat burarna. Så jag känner mig duktig av att ha det gjort. Har även slängt sopor och hämtat upp hö.
Sanne var och hälsade på, så hon fick underhålla mig medan jag städade. Alltid trevligt med sällskap.
Det som återstår av kvällen är att jag ska plugga lite till, sen ska Lollo och jag laga mat tillsammans och sen kolla på film. Jag hade även velat hinna slå in lite julklappar också, så funderar på att göra det med en gång. :)

5 på morgonen...

Nu ska jag sova, natti natti!

Nu bär det av uppåt



Som det kan gå, när inte haspen är på

Jaha nu har jag blivit galen också...
Jag ställde klockan på kvart över sju för att jag skulle gå upp och kolla på julkalendern.
Jag tycker inte ens att den är särskilt bra. Men när jag var yngre så satt alltid jag och min syster och kollade på julkalendern tillsammans på morgnarna. Så jag antar att jag gjorde det för att få tillbaka den hemtrevliga känslan. Kommer ihåg när Mysteriet på Greveholm gick, det var så roligt att komma till skolan och disskutera vad som hade hänt, eftersom alla kollade på julkalendern. :)
Nu ska jag ligga här i min säng och dricka kaffe och lyssna på Alegria, Total Eclipse of the Heart & Hallelujah. Låtar som får mig att känna mig stark samtidigt som jag blir ledsen och hatar alla... Haha man kan aldrig få allt, jag säger då det. :P Det är alltid Pest eller Kolera, som man brukar säga.

My night out

Igår drog jag då till Kåren med Sonia och Hermin.
Mötte upp Sonia vid biblioteket och lite senare kom även Hermin. Vi cyklade till Kåren, bara för att mötas av en spökstad...Det var inte en kotte där! Satan vad vi skrattade, vi fick vägvisning till en källarpub där det var förfest av några som jobbade på kåren. Så vi stack dit istället. Väl där mötes vi av fulla studenter som var utklädda till hemlösa och en personer som jobbar med radioaktivt avfall...typ. Det såg roligt ut. Där satt vi då och drack vårt vin/öl tills klockan var runt 12.
Vi stack tillbaka till kåren och nu var där fullt med folk. Och hög musik. Det var ett band som spelade, några rock/emo/metall/I don't know what - snubbar som skuttade runt på scenen och sjöng/skrek. Vi lyssnade lite, men sen gick vi och tog varsin drink istället. Upp på ovanvåningen och satt i soffor och snackade lite.
Sen bestod kvällen av dans, skratt, nya bekantskaper, mera dans, drinkar, prat och jag vet inte allt! :D
Förutom Sonia träffade jag både Kalle, Mani och Alexandra ifrån klassen. Släppte loss på dansgolvet med "tjejerna", men även med pojkarna ^^.

När de stängde vid tre så skulle vi bege oss hem till kalle för att kolla på film. Dennis var fast besluten att jag skulle rama honom på cyklen till kalle, så jag testade det. Det funkade bara en bit, det var svårt. Jag vinglade och körde över gupp och allt möjligt, stackaren blev nog nästan steril på köpet. Fast han skrattade bara och sa att jag var duktig...haha

Väl hos Kalle så började vi kolla på filmen, men det var en snubbe som bara satt och pratade om vad de gjorde på filmen hela tiden. Så vi lurade iväg honom med att det fanns korv på nedanvåningen...:P
Sen stack de andra också, så det var bara jag, Sonia, Kalle och Dennis kvar. Men D däckade rätt fort i sängen så vi andra kände att det var dags att dra sig hemmåt.
Var väl hemma runt halv 5, gick och la mig klockan 5. Vaknade klockan 9, somnade om och sen har hela dagen bara gått typ...
På söndag är det ev. filmkväll, vi får väl se. :)

I wish

Jag önskar att mina vänner bodde närmare, så jag skulle slippa känna mig så ensam.


When good turns into bad

Nu kommer jag ihåg varför jag inte dricker...:P

All I have too say is Bye bye darling


Mommy's going out

Japp nu är det bestämt! I'm going out!
Första gången på ett år! Shit, det är galet! Jag vill ha tillbaka mitt gammla galna liv, here comes the bad girl... Say hi! :D


Kår or no Kår

Jag hade det trevligt med Sonia idag. Det blev en del tittande och även lite shoppande. Alltid trevligt..;)
Köpte glödlampa och kaffe, precis vad jag behövde :)
Men även en topp och armband..tihi

Nu funderar jag seriöst på att dra till Kåren. Men kan inte riktigt bestämma mig...

Into the city

Nu ska jag snart ta bussen in till stan, jag ska träffa Sonia i klassen.
Jag hade fört tänkt att cykla in, men eftersom det är svinigt kallt ute så tror jag att jag hellre betalar lite för att få transporteras inomhus fram till stan. Tanken på att cykla i blåsiga Halmstad när det fortfarande ligger frost på marken tilltalar mig inte direkt om vi säger så..;)

Det ska bli riktigt roligt att träffa Sonia. Vi har snackat om det ett tag, men har skjutit på det av olika skäl. Men idag smäller det! Fika, och lite shopping med en ny vän. Låter kul va? ;)


Season changes

Är det bara jag som oroas av det skiftande vädret? Hoppas inte det.
Oktober var en av de kallaste oktobrarna på väldigt länge. November var däremot den varmaste i mannaminne. Vet ni det sjukaste av allt?
Jo det ska jag berätta.
Natten mellan 30 November och 1 December ändrades allt igen. Den förste December var det nollgrader och idag visar min termometer på -3.4 grader... Hur sjukt är inte det på en skala?
Det är precis som om vädret har en kalender och vet exakt när det blir en ny månad och skiftar väder direkt. Så sjukt, jag skämtar inte om att vädret ändrades på natten mellan november och december. Galet alltså!


Gatan utanför lägenheten


Yesterdays dinner

Lollo är en jäkel på att laga mat! Mums vad gott det är!

Igår gjorde hon Pasta med Köttfärssås, riktigt gott!
Och det blev kvar mat...så gissa vilka två sambosar som ska äta rester idag!
Yes, ser redan fram emot det! hihi





Det luktade himmelskt!

Caspian tog min kaka

Haha, kan man bli mycket sötare än vad Caspian är?
När jag satt och fikade vid datorn, med honom springandes runt bordet, sprang han fram till min kaka (som jag bakat själv) och tog tag i den och började knapra. Och han fortsatte, men tillslut fick jag stoppa honom för jag tror inte att det är så nyttigt för en liten mus att sitta och äta en massa havreflarn. Det är ju ganska mycket socker och sirap i dem. Men gott tyckte han att det var! :D




RSS 2.0