"Casharna" fyller mina öron

Nu är skolan slut och jag sitter i köket och skriver av anteckningar, ligger ju nämligen 4 föreläsningar back. Lyssnar på Rosanne & Johnny Cash som sjunger September When It Comes med sina ljuva stämmor för mig. Dricker te och äter Chokladflarn som jag inte kunde motstå när jag var och handlade.

Innan när jag mådde dåligt så lät jag bli att äta, men nu när jag mår dåligt så trycker jag i mig kakor och snacks... Snacka om beslutsångest. Det sjuka är att jag än så länge (peppar, peppar, ta i trä) inte har gått upp något av allt jag stoppar i mig. Härligt!
Jag kanske gick ner för mycket innan och nu tar kroppen tacksamt emot allt den kan få för att bygga upp muskler och sånt igen? Vem vet?

Nä, nu ska jag skriva klart det här, så att jag kan börja läsa i böckerna lite.

Morrn! - 100331

God morgon
Hunden är rastad, linserna insatta och min frukost står snällt och väntar på mig. Jippi, kaffe!
Idag är det Ekologi 10:15-12:00 som står på schemat. Det är ganska så intressant faktiskt.
Efter skolan ska jag mysa med min älskling, skriva av anteckningar (ligger typ 3 föreläsningar back), läsa i Renewable Energy-boken och i Biology-boken. Vill ju ha så lite pluggande att göra som möjligt under påsken. Ganska smart tänkt om ni frågar mig...;)
Sen ska jag även så smått börja att packa inför hemresan imorgon, och självklart har jag även bokat in lite tid för datorn och för Xena!

Dags att attackera frukosten!


Well look at the time

Jag hade tänkt att skriva om min dag, men insåg nu hur mycket klockan är. Så det får väl bli imorgon då istället... om jag kommer ihåg det. Nu ska jag bara avsluta det här glaset med vin och sen är det bums i säng med mig!

God natt!

In sickness and in hell

Jag har nu börjat att kolla på 4:de säsongen av Xena nu, efter mitt lilla uppehåll. Jag kunde inte bärga mig längre och var bara tvungen att ta upp mitt tittande igen!

Igår så såg jag dock ett av de roligaste avsnitten, nämligen In Sickness And In Hell. Det är ett helt sjukt avsnitt, med många twister, knasiga kommentarer och humor på min nivå helt enkelt. För att dra storyn lite snabbt...
Gabrielle har fått svamp/skabb som snabbt sprider sig över hela kroppen. Xena vaknar upp och har fått löss av sin "sovfäll", man kan bokstavligt talat se lössen hoppa omkring... Sjukt nasty! Argo (xenas häst) är sur och överger henne för en annan krigsherre som erbjuder henne äpplen. Xena sitter på en "tavern" (vad heter det på svenska?) och gråter av förtvivlan över att Argo har övergett henne. Snacka om Krigarprinsessa va? ;)
Och Joxer (den misslyckade krigaren som är vän med Xena och Gabrielle) lyckas med att vinna över en hel arme...genom att matförgifta dem.
Och Gabrielle som ska visa sig duktig och fånga en kanin till middag, möter naturligtvis på den antagligen ände kanin det finns som har huggtänder...som går till anfall!
Senare råkar hon även dricka medicinen som ska hjälpa mot klådan, och hela hennes mun domnar av. Snacka om dreggel säger jag bara! :P

Några oförglömliga kommentarer:

1. Xena och Gabrielle smågnabbar. Gabrielle: "Huh, you want a piece of me?". Sen drar hon av en skabbig hudremsa och kastar på Xena.

2. Xena till Gabrielle: "Scabrielle"

3. Gabrielle är insmörjd i gegga för att bota svampen, hon vänder sig till Joxer och frågar: "What is this, sheep-dung?". Joxer: "Goat-poo". Sen spinger han därifrån.


Hittade denna reklamen som är ganska bra på att förklara vad det handlar om.


Update på helgen

Jag ber om ursäkt, till mig själv att jag har varit så dålig på att blogga under helgen, men har haft en hel del annat att göra istället. Ifredags var jag ju på bio med Sanne och såg Shutter Island. I lördags var jag ganska mycket med Sanne, pluggade och kollade lite på tv. Sen på kvällen var jag med och förfestade. Igår så låg jag en timme på Sannes golv och lyssnade på musik med henne, sen satt jag vid datorn lite och på kvällen så stack jag och S:arna till Max och käkade.
Jag har även pluggat en hel del under helgen, men som vanligt inte lika mycket som jag hade planerat att göra. Några sidor i min bok har det även blivit (har nu börjat på en ny sabrina-bok) och massa mys och promenader med Axe, såklart!

Lördagens outfit:





14 stycken

Shit var precis inne och kollade på mina favoriter och då insåg jag att jag har 14 olika bloggar som jag är inne på och läser typ varje dag. Det är ju sjukt, hur hinner jag? :P
Men ack så roligt det är med bloggar säger jag bara! :D

Min favoritblogg måste nog vara Pernilla Wahlgrens, ack vad kul och intressant det är att läsa om allt som händer i hennes liv. En annan favorit är ju Kenza, som skriver på ett mycket bra och underhållande sätt.

100327 - Morgonen

Vilken härlig morgon!
Gick inte upp förren 10, matade Axe och sen var jag, Sanne och plutten ute på morgonpromenad. Dessvärre så duggregnade det när vi började gå ut, och regnet bara ökade i styrka ju längre vi kom. Och helt plötsligt kom det värsta störtskuren! Så det var ju bara att skynda hemmåt igen, där en lång procedur med att få Axe torr började...haha, men till slut så blev han i alla fall torr.
Det var roligt att gå på promenad, trots regnet, för jag hade ju Sanne med mig! :D
Det var riktigt härligt att hon sov här i natt, det får vi absolut göra om! hihi
Vi satt uppe och pratade till 2 i natt, och det var mysigt!

Det härliga med detta vädret är att jag inte känner någon press på mig att göra något utomhus idag. Det är helt okej att bara sitta inne och titta på tv och plugga hela dagen. Ända gången jag tänker gå ut är för att rasta vovven. Och det passar mig rätt så bra idag faktiskt!


En blöt vovve på torkning <3

Shutter Island it is!

Nu ska snart jag och Sanne cykla in till stan och gå på bio, Shutter Island it is!
Ska bli riktigt roligt att gå på bio med Sanne, bara vi två. Det är inte ofta vi är ensamma, inget ont mot Sofie och Lollo men det är alltid annorlunda när vi är ensama. Då är det precis som "förr i tiden". Hihi

Efter bion så ska Sanne följa med hem och sova här, eftersom Sofie har besök och lollo är hos T. Så det passar ju perfekt! :D Så roligt! Någon att prata med och kanske även någon som följer med på morgonpromenaden...(jag ska tvinga henne)...hihi ;)

Onsdagen i bilder

Jag lägger bara in bilderna som är tagna med systemkamera, eftersom jag är för lat för att lägga in bilderna som jag har i mobilen..:P 


(Bilden är snodd av Robin) Lunch på Asian Palace


Hårborttagning på robins mage


















¡Hola, mundo

God förmiddag världen!
I morse slog Axe och jag rekord. Jag vaknade vid kvart i 9 och fick ligga i sängen ända till halv 10, utan att Axe försökte få upp mig ur sängen! :O
Shit, det måste ju bara vara rekord! :P
Morgonen har spenderats med promenad, frukost, lite plugg, lite läsning i min Sabrina bok, kollat klart på DH avsnittet som var i tisdags och så har jag pratat med Angela på MSN. Jag försökte övertala henne att flytta hit till Halmstad och hon fösökte övertala mig att flytta till henne i Stockholm.

Ida har jag inte så mycket på schemat. Jag ska duscha, plugga så mycket som möjligt, slöa vd datorn, dammsuga, kanske städa till masvinen...annars gör jag det imorgon. Eventuellt ska jag på bio ikväll med Sanne också, är sugen som bara den, men samtidigt är det något som tar emot...men jag vet inte riktigt vad...:P

Just ja, sen ska jag även lägga upp lite bilder ifrån onsdags då "Robinen" var här...:P


Jippiho

Jaha nu funkar äntligen internet igen. Jippi!
Håller på att bli galen på detta nu, varje dag så slutar det att fungera. Säskilt när jag har tråkigt och inte har något annat att göra...:P
Jag tänkte uppdatera vad som hände igår sen efter skolan, när jag ha lite mer tid! Nu ska jag se om jag kan hitta Metro på internet, för mamma sa att jag skulle läsa dagens tidning. Spännande, undrar vad det är jag ska läsa om..:D
Vi hörs efter skolan min fina blogg! <3

Memories and ecology

Hallå på dig min fina blogg.
Dagen har gått åt föreläsning i Ekologi, som faktiskt verkar ganska intressant måste jag säga. Kom hem och jag o Lollo gick runt och besiktigade våran lägenhet, sen gick jag ut med vovven. Och lollo stack till Eurostop och jag åt ett pitabröd med lite tzatziki. Sen kom jag på att det var tråkigt att sitta hemma eftersom jag inte ville plugga. Så jag ringde lollo och sen hoppade jag på cykeln och stack bort till Eurostop jag med. Vi kollade lite snabbt i affärer och sen stack vi hem igen. Efter att jag hade handlat 3 paket med kaffe och lite annat nödvändigt, vill säga.
Jag har hunnit medatt renskriva mina anteckningar och börjat att läsa lite i de feta biologiboken, som vi ska ha även i Ekologin. Det blir 4 kursen av 8 hittills som vi har haft den boken i nu. Men denna gången är det i alla fall "bara" 5 kapitel som vi ska gå igenom.
Har även haft min mysiga tv-kväll idag eftersom det är tisdag. Som börjar med House följt av Cougar Town, Christine och avslutningsvis Entourage.
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det Ekologi som gäller mellan 10 och 12. Sen efter skolan ska jag cykla in till stan, eftersom Robin kommer hit till Halmstad imorgon. Så jag, Lollo och Robin ska käka lunch tillsammans och sen får vi väl se vad vi gör. Går på stans ett tag kanske, sen får vi se om han följer med hem till lägenheten igen. Hade varit nice, i gymnasiet så var det ju nämligen vi tre som gällde. Den ultimata trion!


Trion vid ett vattenfall på Nya Zeeland! <3

Misu tisu

Nu har jag kollat klart på min älskade Trolltider! Blir lika rörd varje gång jag ser slutscenen och alla är samlade. Vätten, trollen, fen och häxan runt den enorma skålen med gröt. Naaaw, det är riktig julkänsla det!

Idag blev det en mumsig sallad till middag med mina älskade oliver, som jag inte haft på ett tag och saknat enormt! Har även hunnit med att läsa ut Sabrina-boken som jag började på i helgen och även renskrivit mina anteckningar ifrån dagens lektion.
Haft Sanne och Sofie över på lunch då vi satt och kolla på recept och snackat en massa, mys!

Men nu ska jag gå och kolla på Svenska Hollywood fruar!

Jag trotsade vädret och visade mitt stöd åt våren idag, genom att sätta detta på fötterna istället för stövlarna.




(Älskar knapparna)

Energi i form av motion och mat

Så, nu är jag hemma igen.
Detta var verkligen en annorlunda lektion. Hela kursen är nämligen på engelska, och det gjorde ju inte saken bättre att läraren som vi har verkligen suger på engelska! Hela första timmen ägnade jag åt att hålla mig för skratt åt hans dåliga uttal... Och det var inte lätt att anteckna heller eftersom han hade power-point, men så fort man började skriva så bytade han ju sida. Så jag har en massa påbörjade meningar och stycken, som ej är avslutade.

Efter skolan så passade jag på att handla smör och sen kom jag hem till en glad herre som mötte mig i dörren. Jag bjöd min älskade room-mate på en liten cykeltur i "vårvädret" som var mycket uppskattad!
Det var mysigt att cykla med honom igen och sen gick vi på en stig inne i "skogen". Härligt, härligt!

Nu sitter jag och kollar på Trolltider och väntar på att Sanne och Sofie ska komma ner. De ska nämligen äta lunch hos mig idag, eller rättare sagt de ska få mina rester ifrån gårdagens Mustiga Krabbpasta som jag gjorde och åt igår. Det var väldigt gott, men tydligen så är jag inte så förtjust i krabba...haha men nu vet jag det i alla fall! :P Och det var även första gången jag åt kronärtskocks bottnar, det var också lite annorlunda.


Morgon - 100322

God morgon världen!
Har precis varit ute med Axe och nu ligger jag i sängen och ska käka frukost. Tänkte kolla på ett avsnitt av Family Guy, vi får väl se hur mycket jag hinner med innan jag måste göra mig iordning.
Denna veckan är det då dags för att börja två nya kurser, Ekologi och Renewable Energy. Idag är det R-E som gäller och imorgon börjar Ekologin. Hoppas att det är två intressanta och lagom svåra kurser. Pallar inte två jumbo-kurser som cellbio och zoofys till. Man behöver ju en paus ibland...;)

Nä, tillbaka till frukosten!


 

Ännu en dag som lider mot sitt slut

Jahapp, så var även denna dagen över.
Har verkligen njutit av varje sekund känns det som. Har varit så himla skönt med en riktigt slappig söndag!
Idag har jag suttit vid datorn, städat till marsvinen, vandrat med vovven, kollat på 2 avsnitt av DH och sen även kollat en del på Trolltider! Så mysigt alltså!
Men nu håller jag på och borstar tänderna och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det dags för skola igen. Går mellan 10 och 12, ganska skönt. Då får man ändå sova till 8 och så är man tillbaka här hemma runt halv 1 igen. Så man har fortfarande mycket kvar av dagen att utnyttja!

Nä, nu är det dags för sängen tycker jag!
God natt!


Skratt-faktor

Haha vet att jag har visat denna intervju innan, men den är så sjukt härlig. Och den får mig att as-garva varje gång jag ser den! Så den förtjänar att hamna här igen! :D


A beautiful day

Nu har jag och Axe precis varit ute på en promenad, och köpt mjölk. Det var så himla fint väder när man kollade ut genom fönstret och såg att solen sken. Så härligt! Hoppas att den skiner på så att allt slask och blött försvinner från gatorna, så att jag slipper torka Axes tassar varje gång vi har varit ute.
Han var jätte duktig och satt snällt och väntade utanför medan jag var inne och köpte mjölk. När jag kom ut igen så blev han glad och hälsade mig välkommen tillbaka. Han fick gå lös resten av vägen hem och det gick väldigt bra, det kom en liten flicka på cykel framcyklande till honom. Men han tittade bara på henne och sen fortsatte han att gå. Vilket var väldigt bra, eftersom han inte ska gå fram till folk hur som helst utan tillåtelse. Flickan såg däremot lite besviken ut för hon ville nog hälsa. Men hon var så himla liten, max 5 år, så jag var lite rädd att han skulle välta omkull henne om han hade gått fram...haha!
Som sagt var vädret härligt med solen som sken, så mina vantar flög av och hamnade i väskan och jackan knäpptes upp. Sen gick vi där i lagom promenadtackt och njöt av det fina vädret.

Nu är jg inne igen och ska nu läsa den sista sidan i Cesar's Way, och sen tänkte jag börja läsa i en av mina Sabrina böcker somjag samlade på när jag var yngre. Dock så har jag inte läst dem alla än, så nu är mitt nya projekt att läsa ut dem och sen så får Evelina (mammas arbetskompis dotter) dem så att hon kan läsa dem. Känns skönt att lämna över dem till någon i rätt ålder som också kan njuta av dem. Så att de inte bara slängs bort. (Det är ju ändå ett samlingsprojekt som jag höll på med under min "ungdom", så man vill ju inte bara kasta bort det).


I'm back!

Hallå bloggen!
Jag har inte suttit vid datorn sen i fredagskväll vid halv nio, sen stack jag till tentafesten. Igår mådde jag inte så bra, så var inte ett dugg sugen på att sitta vid datorn, bara ligga och kolla på tv hela dagen. Något som jag inte heller har gjort sen ifredags är att dricka kaffe!
Seriöst, då är det dåligt... om jag går en hel dag utan att vare sig sitta vid datorn eller dricka kaffe! Haha
Men nu är jag tillbaka igen!
Sitter med kaffet i högsta hugg och surfar loss som en galning! Detta ska bli en underbar söndag! :P
Jag ska inte göra någonting, bara vara ledig och slappa och surfa på nätet...Mitt paradis!



Och så ska jag ju självklart mysa med min älskling. Som sagt, mitt paradis!

Ett efterlängtat inlägg (från min sida)

Aaarh
Jag skrev ett fint och trevligt litet inlägg imorse, men när jag skulle posta det så la internet av. Och jag har inte kommit ut på det igen fören nu. Suck alltså, ibland är denna teknologin bara för mycket för mig..:P
Idag har jag inte gjort så mycket, njutit av att vara ledig bara. Men nu börjar det kännas som att jag har lite för lite att göra...haha
Innan så visste jag ju att jag skulle plugga, plugga & pugga. Men nu har jag inget att plugga till längre så jag vet inte riktigt vad jag ska göra av all tiden.
Har kollat lite på tv och varit ute med Axe 2 gånger. Pratat med både mamma och med pappa (har nu bara 14 kronor kvar på mobilen..haha) så kan det gå.
Och så har jag även läst i tidningen Cesar's Way (som är sjuktbra!), men nu har jag inte många sidor kvar att läsa så snart ä ju den slut också. Kanske borde jag passa på att läsa i någon av alla böcker som jag har i min bokhylla, men vilken ska jag välja? :P

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar och kolla FaceBook, sen får vi se vad jag hittar på.


Jättebra tidning!

Slut i kropp och knopp

Gud nu är jag helt slut, både fysiskt och psykist.
Satt och pluggade till 12 igår, sen gick jag och la mig i sängen och pluggade lite till.
Gick upp klockan 6, promenerade i morgonkylan och sen blev det frukost och ännu mera plugg. Pluggade som en galning tills det var dags att cykla vid kvart över 8.
När vi väl kommit fram och satt oss i salen så försvinner allt jag pluggat på idag och igår kväll spårlöst...
Satt och skrev tentan till kvart över 11, då hade jag redan gått igenom den typ 10 gånger och räknat poäng och sånt.
Kom hem, möttes av en glad hund, och eftersom solen sken och det var härligt väder så kunde jag bara inte låta bli att ta en cykeltur med Axe ute i det fria. Och det var det värt, så sjukt härligt!!
Vi cyklade bort till hundrastgåren och skuttade runt där i 20 min, kastade pinnar och åt päron.
Sen bar det av hemmåt igen och dammsugning av lägenheten. Och nu är jag som sat helt jäkla slut. Mina ben och rygg värker, ögonen svider och jag vill bara sova. Men nu är det ju dags att börja plugga till nästa tenta som är på torsdag.

Hej och hå
Hörs senare!


Härligt sätt att börja morgonen på

Vilken härlig start på en ny dag, om man bortser från själva vaknandet (Axe var i mitt huvud ända tills jag gick upp). Vi var ute och promenerade och solen sken och vid vissa ställen hade snön smält så att man kunde se gräset. Det kändes verkligen som om våren är påväg. Så där gick jag och njöt av det härliga vädret och Axe verkade också gilla det för han var på upptäcktsfärd, hittade pinnar att leka med och sprang runt mina fötter och busade. Hade honom lös så att han skulle få springa av sig och det gillade han!


Bilden är tagen för någon månad sen, när snön fortfarande var överallt!

Same old story

Idag har det varit plugg som stått på schemat. Och morgondagen blir väl inte mycket bättre precis...:P
Tog en längre paus vid 3 för att gå ut i det fina vädret med Axe. Solen sken som bara den så vi var ju bara tvunga att ge oss ut i backarna. Jag hade lite problem i början, då jag försökte göra allt samtidigt. Hålla jämna steg med Axe, samtidigt som jag åt på ett päron och pratade med mamma i telefon. Men det gick!
Vi virrade bort oss ett tag eftersom jag ville gå på lite nya stigar som jag hittade och efter cirka 10 minuter var jag helt lost. Men sen hittade jag en stig som ledde mig mot bekanta trackter så vi kom hem igen! :D

Passade även på att fota lite av de nya grejerna idag:







Nytt foder

I fredags när jag och mamma skulle köpa ny mat till Axe så slutade det med en hel massa mat. Vi skulle först köpa en 4 kilos säck med det foder som han har ätit hela sitt liv. Men när vi väl var på Granngården så såg vi att det var mycket billigare att köpa en 14 kilos säck av ett foder av samma märke men för hundar med normal aktivitet istället för hög aktivitet. Eftersom han inte rör sig lika mycket nu på vintern så passar det bra. Så det blev 14 kilo där. Sen skulle jag och Axe in på Grizzly och köpa hö till marsvinen och det slutade med att jag kom ut med ytterligare 3 kilo av ett annat foder som heter Iams. Det var nämligen gratisprov på 3 kilo av detta foder som jag tror var ganska nytt, men är inte säker. Så nu håller jag på att vänja Axe vid det nya fodret och det går bra. Han tycker att det är riktigt smaskigt.




God morgon - 100314

Hallå i stugan!
Nu sitter jag och Axe i köket igen, och jag håller fortfarande på med min fruksot. Jag skulle kolla en sak lite snbbt, men fastnade på en massa gammla tidnigsartiklar om ett "gammalt" mord på en 15-årig flicka som hände i sommras. Jag förstod inte vad som hänt, men jag blev berörd och har nu suttit i typ en timme och försökt att hitta mer information om vad som kan ha hänt. Om det som jag hittat hittills stämmer så är jag måttligt förbannad på 2 människor just nu. Hoppas att ni får ångra vad ni gjort resten av era liv!

Men det var ju inte detta jag skulle göra, så jag måste slita mig och fortsätta med mina MP3 filer, som guidar mig igenom olika delar i cellbiologin och zoofysen! Sjukt bra grjer det där! ;)
Hittade det först igår kväll så jag ha bara hunnit lyssna på 3 stycken, men jag måste säga att de hjälper mig att förstå bättre. Så jag tror faktiskt att jag ska lyssna igenom alla som jag hittar!

Så därför måste jag sluta nu, jag har ägnat för mycket tid åt annat nu känner jag. Dags att böja plugga på riktigt denna dagen. Måste dock ta pauser och gå ut med hunden, städa åt marsvinen och fota grejerna som jag fått. ;)


En halv helg med mamma! :D

Nu har mamma begett sig hemmåt igen och jag sitter i köket och lyssnar på Rosanne Cash och fyller i en kursutvärdering för Zoofysen. Är smått uttråkad och rastlös, men eftersom jag borde plugga så kan jag egentligen inte hitta på något. Usch, hatar verkigen den här veckan innan tentorna, inte bara för att man måste plugga, men eftersom man inte kan göra något annat...inte utan att få dåligt samvete i alla fall.

Men jag har haft roligt medan mamma har varit här, vi har storhandlat så nu har jag mat så att jag klarar mig ett tag i alla fall! :D Sen har vi fikat och kollat på tv och igår gjorde jag min pastaspecialare till oss båda och mamma tyckte det var gott. Jag fick godkänt! ;)
Idag så åkte vi in till stan och handlade lite till och jag har köpt en ny vår-jacka som jag hoppas att jag kan börja använda snart. :) Sen köpte vi även en fin ljushållare som ser ut som ett träd och servetter och servetthållare och lite annat smått och gott! Har även införskaffat dammsugarpåsar så nu kan jag dammsuga igen. :D
Ska fota lite av de nya sakerna imorgon och visa upp här, det är för mörkt nu. Och jag tänkte att jag skulle använda mitt ljustält som jag fick i julklapp.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen får vi se vart kvällen för mig.



Här är Rosannes låt Black Cadillac som handlar om förlusten av hennes far, Johnny Cash.
Detta är min favoritlåt. :D

100312

Då var man tillbaka i Halmstad igen då. Shit har ju varit nere i Skåne i typ 6 dagar, så det känns ju lite skumt att sitta här i soffan igen ensam och lyssna på musik hur högt jag vill.
Fast det skummaste är nog att Axe inte ligger här jämte mig.
Men mamma ska köra upp med honom till mig sen efter hon har slutat på jobb. Så han kommer tillbaka! Är så sjukt jävla lycklig!! :D
Helt crazy att bara en hunds närvaro kan förändra så himla mycket. Han håller mig sysselsatt och koncentrerad och lycklig. Jag har någon att krama och pussa på och någon som lyssnar när jag sitter och pratar av mig, vilket man kan behöva ibland. Annars blir det så ensamt. Han håller mina fötter varma om nätterna och väcker mig på morgnarna. :D Han är mitt eget lilla lyckopiller. <3
Om jag skulle bli pälsdjursallergiker skulle jag inte ha något kvar att leva för, eller det känns som det i alla fall. Fan vad annorlunda mitt liv skulle bli utan mina fina små pälsbollar som sprider sin kärlek till mig.

Tog tåget klockan 07:22 imorse från Lund, så jag hann fram i tid till lektionen som var vid 10.15. Jag är glad att jag åkte upp (trots att det var mitt i natten enligt mig) för jag tyckte att det var en lärorik lektion. Jag kunde dock typ ingenting, men kan vara för att jag knappt har pluggat någon cellbiologi så det gäller att lägga på ett kol! Men jag känner att jag lärde mig en hel del av lektionen som gick ut på att vi fick ett papper med frågor som vi skulle svara på och sen gå igenom tillsammans. Mycket bättre än laborationer och redovisningar...:P

Nu ska jag kolla klart på Ellen och sen plugga som in i tills mamma och Axe kommer! Plus lyssna liiiite på Rosanne Cash...;)


Misfigured

Ikväll är det Rosanne Cash som gäller! Ska bli kul och mysigt.
Har inte skrivit något idag för har inte vetat vad jag ska skriva, och så har jag inte varit på humör att blogga. Så detta inlägget är ganska onödigt...så därför ska jag sluta nu.

What If


Thomos har rastats

Nu sitter jag här helt stelfrusen med två isklumpar till fötter. Jag har nämligen varit ute och rastat Tommy (min moppe), vi körde till Lomma. Medan jag åkte runt där så kom jag på idén att åka till T-bryggan. Det var lika mysigt som alltid, men satan vad kallt det var! Havet hade frusit till is! :O Jag tog några bilder, men kom nu på att jag inte har min mobil-sladd med mig, så de bilderna får ni se på fredag när jag är tillbaka i Halmstad.
Det var riktigt kallt att köra moppe vill jag lova, och när jag väl kom innanför dörren igen så kände jag inte mina tår, mina fingrar värkte så mycket att jag inte kunde röra dem, och mina lår var iskalla.
Men nu är jag inne i värmen igen, och pappa har satt på kaffe. Efter kaffet ska jag följa med honom till Kronprinsen och lämna lite maskiner till en utställning som Urets vänner har ordnat. Ska bli spännande att se! :)

Nä, nu ska jag äta mina mackor och dricka mitt varma kaffe som jag ska hämta nu. Sen ska jag fortsätta att lyssna på Mia Törnbloms Så dumt!, den är väldigt bra faktiskt! Handlar om henne själv och hennes liv som drogberoende.

100310 - God morgon

Idag vaknade jag och somnade om tre gånger innan jag tillslut bestämde mig för att gå upp. Det var riktigt härligt att faktiskt kunna ligga kvar i sängen och bara vara. Inga måsten, förutom att mata de hungriga marsvinen.
Idag ska jag följa med pappa och lämna verktyg (någon gång under dagen), sen ska jag även gå igenom hela min dator och rensa den för mamma ska hjälpa mig med Windows 7, sen ska jag plugga som bara den, och kanske köra en runda med moppen. Vi får väl se hur det går med de planerna...;)

Jag ska stanna här i Åkarp till på fredag morgon, det känns riktigt skönt, känner att jag behöver komma bort lite.
Och imorgon kväll ska jag få följa med mamma och lyssna på Rosanne Cash, vilket ska bli sjukt roligt! Ser verkligen fram emot det!! Nu ska jag sitta och lyssna på några av hennes låtar, så att jag kan sjunga med. :D


Sandra Bullocks tal

Satte precis på tvn och kom direkt in i Oscars galan. De delade ut priset för bästa kvinnliga huvudroll och Sandra Bullock vann! Det visste jag i och för sig redan om, eftersom jag läst tidningen. Och jag har hört om hennes tal, men inte vad hon egentligen sagt. Jag blev rörd när hon tackade alla kvinnor och mammor som tar hand om de barn som ingen vill ha. Men i slutet kom något jag inte väntade mig. Inget stort precis, men det var ett roligt avslutt på ett tårfyllt tal. "Jag vill tacka.....och så min älskarinna Meryl Streep".
Jag kom att tänka på några bilder som jag sett efter ett annat pris som hon vann, kommer dock inte ihåg vilket det var..:P



Under denna cermoni förekom det även en liten knytnävesduell som slutade med en kyss. haha, kändisar säger jag bara. Det började med att Sandra skickade ett mejl till Meryl att hon skulle "watch her back", som svar skickade M döda orkideér till S, som svarade genom att skicka öl..haha

That's my sis!!!! <3 The mad nurse!

Nikki är utklädd till en Mad Nurse ifrån Silent Hill! :P


Tandläkaren och en tripp till Wonderland

Så, då var man hemma ifrån tandläkaren då. Min mun är helt väck...Halva tungan och halva läppen + kinden är bedövad och det känns jätteskumt att inte kunna känna vad som händer i den delen av munnen...:P

Har haft en massa strul med min egen dator, jag kan inte få den att starta och när jag sen satte mig vid den ena datorn här uppe så fick jag inte igång den heller. Så efter lite om och men bestämde jag mig för att testa med den tredje datorn och som tur var så fungerade den i alla fall. Annars hade jag fått riktigt panik, tänk så hade jag förstört alla tre, kändes som om jag förde otur med mig när jag nuddade vid datorerna...haha

Det var faktiskt ganska mysigt att åka in till Lund, nu känns det i alla fall som om jag har gjort någonting denna dagen, inte bara suttit innen och ugglat. Har bara en Conan bok kvar att läsa, så det lär jag ju hinna med idag. Funderar på att kanske se på någon film, då det har kommit en hel del nya hit sen jag flyttade och det är nu rätt många som jag inte har sett. Man måste ju hålla sig uppdaterad...;)

Föresten så var mamma och jag på bio i söndags och kollade på Alice In Wonderland. Så sjukt bra film! Älskar den lika mycket som jag trodde att jag skulle göra. Den var glad och varm samtidigt som den var mörk, djup och våldsam. Ett klassiskt exempel på vad Tim Burton kan åstadkomma med andra ord! <3



The worlds greatest masterminds!


100308

Idag väcktes jag vid halv 8 av att mamma upptäckte att hon sagt fel tid till mig. Jag skulle inte alls klippa mig klockan 10 utan klockan 1. Så det var ju bara att gå upp och prata med pappa som skulle köra mig. Vi får se hur jag tar mig till frissan nu eftersom pappa skulle till Danmark, men han åkte direkt på morgonen och skulle försöka att komma tillbaka i tid så att han kan köra mig. Men det är ju inte säkert att han hinner och då får jag ju ta moppen istället, men det är ju så sjukt kallt. Ryser av bara tanken att behöva köra moppe i denna kylan. Men men, det är för lång (tar för lång tid) att gå, så det pallar jag inte. Hoppas på att pappa hinner hem. :)

Jag var ute med alla 3 hundarna innan, och jisses vilken pärs. Eller egentligen inte, för de var duktiga. Men är det något som är jobbigt att hålla reda på så är det kopplena till 3 stirriga labbar som springer åt alla olika håll. Haha, det var rätt underhållande faktiskt.
Sen satt vi och gosade och mös och alla tre tävlade om att få sitta i mitt knä.

Nu ligger jag i sängen igen och lyssnar på "Så Dumt!" av Mia Törnblom. Är nyduschad och ren och har precis läst ut en av Conan böckerna. Så nu är det "bara" två kvar jag ska hinna läsa innan jag åker hem, men det ska nog gå bra. :D Jag har även hunnit dammsuga i köket lite och ätit god frukost.

Nu ska jag lyssna vidare innan jag börjar göra mig iordning.

Haj svaj!

Dumport

Men gud vad svårt det ska vara att börja med den jäkla labbrapporten då! Har suttit vid datorn typ hela dagen, men har gjort allt utom labbrapporten. Men nu har jag i alla fall fixat med bilden. Så bara ett försök kvar att skriva om...aaa, vad tråkigt det är! :P
Men det ska gå! Håll tummarna för mig..;)

George - the Great Dane

Läste precis i Ceasar's Way om värdens längsta hund George, som är en blå Grand Danois på en bra bit över 2 meter från nos till svans! Kommer inte ihåg hur lång han var exakt men kommer ihåg att det var över 7 feet i alla fall! Gibson en annan Grand Danois som innan höll rekordet dog tydligen i augusti förra året, så George har fått ta över hans titel.
Varför blir dem så himla stora? Jag menar själva rasen "Great Dane" är ju i sig inte världens största ras, Irländsk Varghund är ju större. Varför är det då aldrig någon av varghundarna som slår rekordet? :P
En liten tankeställare bara...

Här kommer lite bilder på George










Vaken

När jag för en gångs skull förväntade mig en sovmorgon utan en hund som väcker mig. Vad tror ni händer? Jo mina älskade marsvin ställer upp på att väcka mig istället, genom att skrika och gnaga på gallret så att hela luften vibrerar... Vad hade jag gjort utan mina pälsklädda väckarklockor? Jo, sovit!

Jaja, nu är jag vaken och frukosten ligger i magen och själv ligger jag i sängen. Små pluggar lite i boken, men måste ta tag i labbrapporten, hariof redan gjort mer än halva på den, måste rita en jäkla bild...därför jag skjuter upp det. Plus att jag inte hittar någon fakta som får mig att fatta vad det är som händer, och det är ju lite det som är meningen...:P
Men det är bara att ta tag i det, precis som med allt annat!

Mars 6, 2010

Halli hallå!
Har iaf varit uppe sen kl 9, men jag kan ju inte sätta mig och börja blogga direkt när jag slår upp ögonen.
Idag är det alltså dags för mig att Axe att åka tillbaka ner till Skåne. Det tar emot lite, eftersom jag inte känner mig redo att lämna tillbaka min älskling. Och det trots att han fäller som om han skulle byta från vinter-päls till sommar-päls. Har nu duschat och gjort mig fin för resan, och beslutat att jag inte ska åka fören vid 3, eftersom jag vill få så mycket pluggande som möjligt gjort innan jag kommer till Skåne och vill känna mig fri. Tror faktiskt att jag ska ta min dator med mig ner till Skåne, då kan jag ju passa på att plugga under tågresan. Det låter bra tycker jag. :)
Nä, nu ska jag fortsätta att plugga och sen ska jag packa min väska. :)

Ha det bra!

Snöhälsning





Hemma på lunchen

Är hemma på lunchen idag eftersom vi har labb till 5 enligt schemat. Så lille plutten måste ju få komma ut emellan, annars blir han ju väldigt kissinödig!
Första lektionen var ganska onödig, eftersom det var en genomgång av labben och det var meningen att vi skulle ställa frågor. Det var några som hade lite frågor, men sen fanns det inte så mycket mer att göra. Så vi fick sluta vid 11. Så jag fick i alla fall en lite längre lunch, vilket aldrig skadar...;)
Så nu ska jag rasta vovven, äta lunch och plugga lite eller kanske kolla lite på tv eller läsa lite manga, vi får se vilket som faller mig in!


Gammal bild, men det är såhär jag ser ut idag. :)

Film och böcker

Internet har hållt på och krånglat typ hela dagen, men nu verkar det i alla fall fungera...för stunden.
Idag har varit en bra dag.
Jag har pluggat, lyssnat på ljudbok, redigerat bilder, lekt med Axe, klättrat på kullarna och även kollat tv. Det känns som att så länge det är ljut ute så hinner man med så himla mycket, men så fort det blir mörkt så rusar tiden bara förbi. Skumt det där.
Så fort det blev mörkt parkerade jag mig framför tvn och där har jag stannat tills nu. Kollade på det sista avsnittet av 6:e säsongen av French & Saunders. Efter det så fortsatte jag med min idol-stalking och kollade på Cher's Farwell Tour. Den är så sjukt bra alltså, alla kläder, sångerna, Cher, dansarna....aaaah Lovley!
Men nu tog den 2 timmar långa showen slut så då passade jag på att kolla om internet fungerade. Och som ni ser så gjorde det ju det!
Nu tänkte jag faktiskt fortsätta min tv-kväll med att kolla på The Hours, som är typ den ända film där jag faktiskt har läst boken! :P
Haha nä, kom precis på att jag superljög för er! Jag har ju läst alla HP-böckerna och så har vi ju även Twilight & New Moon, och för att inte tala om Låt den rätte komma in! Shajse vad jag ljög för er där....
Funderar på att börja läsa Broarna i Madison County, och en dag ska jag läsa klart Sophie's Choice (när jag får tag på boken...;P)

Nä, tillbaka till tvn!
Lollo sover hos T så jag har tvn för mig själv..:P

Klicka för stor bildKlicka för stor bild

Och så bilderna

Här kommer också två bilder som jag tog under vår promenad:


Vackra vyer finns det gott om...:P


Det kändes väldigt konstigt att kunna gå/stå uppe på snön!

Hälsning från kullklättrarna


True Blood it is

Så nu har vi varit uppe och kollat på True Blood, och det var lika bra som jag kom ihåg det. Dock tycker jag att det gått för lång tid sen förra avsnittet. Kom ju knappt ihåg någonting!
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på ljudboken Konsten att dö och äter citronmuffins! Mums!
Axe har varit ute och blivit rastad och jag har nattlinne på mig, så det är bara att äta lite till och sen borsta tänderna och bara gå och lägga mig. Jag älskar när allt redan är fixat och man inte har några måsten! Härligt...hihi
Tillbaka till muffinsen och kriminalaren.


Hipp som happ

Usch, hade en lång labb idag. Ända till strax innan 5. Och det var ganska mycket dö-tid då vi mest bara satt och väntade. Men nu är det i alla fall gjort och jag är ledig imorgon!
Ikväll är det True Blood! Yes, som jag har längtat!!

Dagens outfit




Härlig långpromenad och ett roligt besök på Grizzly

Idag har jag, Sanne och Axe varit ute på lång-promenad.
Eller egentligen inte, men vi var borta länge, typ 1½ timme! Mellan 12:30 och ca 14:00
Vi gick nämligen till Grizzly och vandrade runt där en stund och sen gick vi även en runda runt ringen. Det var riktigt roligt och härligt. Extra härligt med sällskap faktiskt, trots att det är så härligt väder och jag antagligen hade gått ändå så finns det inget som slår att ha någon att prata med samtidigt som man njuter av promenaden i solen.
Så tack så mycket Sanne för en härlig stund!

När vi var i djuraffären så köpte jag lite mat till smådjuren och även en grön igelkotte till Axe. Han fick välja själv och gick stolt runt i affären med sin "pigge-kott" i munnen. Sanne hittade även en hundleksak som gick ut på att hunden skulle använda huvudet och nosen och flytta på en kloss och snurra på leksaken för att få godis. Vi hade ganska roligt när axe stod där oh kämpade med den dumma klossen som han inte fick tag i även om han försökte. Det var nämligen en ganska dum form på den med runda kanter och den gled därför bara ur munnen på honom hela tiden. Fast det tog ett tag innan han fattade vad han skulle göra och det var också väldigt roligt....hihi
Sen passade jag även på att väga honom på vågen som fanns där och jag kan nu meddela mina damer och herrar att vovven väger ca 29,45 kg!

När vi kom hem igen så vilade jag en stund innan jag lånade S:arnas dammsugare och dammsög lägenheten. Lollo har tagit med sin tillbaka till Hbg så den vi har är utan påse = svårt att dammsuga...:P

Axe har även legat och njutitav sin pigge-kott och jag måste tyvärr meddela att den inte existerar längre.





En underbar helg, med en underbar syster

Så var då min underbara helg över och det är dags att gå tillbaka till verkligeheten och ta tag i plugget...om en liiiiten stund. Usch har ingen som helt motivation att börja plugga och läsa i den stora feta 3 kilos boken....blääää!

Nikki kom alltså i torsdags på kvällen och jag åkte och hämtade henne på stationen och sen begav vi oss hem igen. Det blev en massa ris och så kollade vi på Låt Den Rätte Komma In, och hade ganska roligt åt lille Oscar som bara snorade hela tiden.

På fredagen skulle jag upp tidigt för att gå till skolan och medan jag var där så var nikki hemma och sov och gick sen ut med Axe när hon vaknade. När jag kom hem ifrån skolan så låg vi och läste Conan ett tag innan vi klädde på oss och gick bort till Eurostop och Max. :D Åt lunch och sen gick vi runt i affärer och kollade lite och passade på att handla lite mat och annat smått och gott. På kvällen så kom lollos kompis Moa och hennes vän Camilla. Vi åt alla pizza tillsammans och sen gick de upp och festade medan jag och Nikki stannade kvar och kollade på Sweneey Todd.

Vaknade upp på lördagen ett x antal gånger av olika anledningar. Men tillslut gick jag upp och rastade Axe och sen blev det frukost och lite mys innan vi begav oss in mot stan. Inne i stan så gick vi runt i affärer och jag köpte två böcker på Bokrean och sen även en till Anime av samma regissör som till Spirited Away, filmen som jag köpte heter Det levande slottet. När vi kom hem ifrån stan så kollade vi först på Det levande slottet och sen började vi även att kolla på Spirited Away, men hann bara med halva filmen innan klockan blev för mycket. Så resten av filmen såg vi på söndagmorgon istället.

Söndagen spenderade vi då med ännu mer film innan det var dags att sticka in till stationen. Vi började med att kolla färdigt på Spirited Away, som var sjukt bra!! Och sen blev det Scary Movie 4. :D Sen började jag med att läsa en conan som jag ville hinna läsa klart innan nikki skulle sticka så att hon kunde ta den med sig. Men jag hann inte riktigt klart, så jag satt och läste den medan vi väntade på bussen, på bussen och medan vi gick mot stationen.
Tyvärr fick nikki inte följa med tåget efersom det var fullt och de hade bara två vagnar med sig....smaaart!
Så vi fick gå och leta efter var ersättningsbussarna skulle gå och fick sen stå där i en halvtimme och vänta. Men tillslut så kom den i alla fall! Men när bussen väl kom så visade det ig att den bara gick till Helsingborg. en busschaffören fick snällt ringa ochändra, eftersom alla som skulle åka medskull till Malmö. Så han hade med andra ord inte så mycket val, annars hade den arga samlingen säkert attackerat honom. hehe
Efter bussen åkt så traskade jag iväg till min egen buss med böjt huvud, shit vad det känns konstigt att min systeryster inte är här längre, och att hon inte ligger och snozzar när jag vaknar.

Men men det har varit en bra helg!!







RSS 2.0