Over and over

"Jag går nu."
"Vart ska du?"

History keeps repeating itself...


Long but lovely! <3

Idag var det en riktigt låååång dag i skolan. Föreläsningar från 8 till 12, sen lunch och efter det fortsätta jobba med arbetet...
Men trotts att det varit en så lång dag, har den ändå varit underbar. Fylld med en massa skratt och en hel hög med härliga människor som verkligen har lyft min dag! ♥
Lunchen var nog nästan roligast, när jag satt med Nathalie och Theres x 2 och snackade serier. Vicar of Dibley och Absolutely Fabulous var ett hett ämne vill jag lova. Från min och Theres sida vill säga, men vi kämpade hårt med att föra humorn vidare...;)
Sen helt plötsligt gick vi över till att prata om en massa olika mord som skett under årens lopp. Lite galen vändning, men väldigt intressant! Det var värst vad folk blir mördade eller försvinner spårlöst, många fler än vad jag hade en aning om i alla fall!
Sedan fick jag lite kärlek av fina Michelle, vilket aldrig sitter fel!

Nu tänkte jag ta mig ett vitlöksbröd och smaska på! MUMMA!


Har varit riktigt tråkigt regn-väder idag...

Yoh poh doh

Haft en helt okej morgon, där jag hann med en promenad imorse för att vakna ordentligt.
Har sen ätit frukost, suttit vid datorn, pluggat lite och nu även fixat mig inför dagen.
Ska snart sticka till skolan för att möta Therese, vi ska jobba på en uppgift i Ledningssystem. Jag har inte fått min bok än, så det kan ju bli intressant... Eftersom man ska använda boken till grund för uppgiften! Toppen....;)

Imorse när jag sminkade mig ville jag prova på något nytt, men eftersom mina smink-skills är lika intressanta som en amöba... Så fick jag ge mig på något som jag hade en chans att klara av! ;)



Lite lila...♥

It's fixed

Drick-kväll i sommar med Joakim är bokad!
Man måste ju passa på när han ändå ska bo här i en vecka! ;)


Friday



Nu är jag trött på att plugga för tillfället, så jag tar en paus och traskar bort till Eurostop för att kolla i lite affärer.
Även om jag sparar för fullt just nu, så måste man väl ändå få unna sig något ibland?
Det tycker jag i alla fall! :D

My day so far

Gud vad den här dagen har varit lång!
Hade föreläsning imorse mellan 8:15 till 10:00. Det var första föreläsningen på Livsmedelskemin. Och imorgon är det dags att sätta igång med Ledningssystem... blablaba (kommer aldrig ihåg hela namnet).
Nu tänker ni kanske, men gud vad bra då har du haft hela dagen på dig, så underbart.
Svaret är både ja och nej. För jag har nämligen inte fått min bok till kemin än, så jag har inte kunnat plugga idag. Jag har inte kunnat plugga någonting, och det känns riktigt skumt! Att ha saker att göra, men inte kunna göra dem. Hoppas verkligen att boken kommer innan helgen så att jag kan läsa ikapp då!

Men jag har ändå hunnit att göra en hel del idag.
När jag kom hem la jag mig och läste i en halvtimme i min bok... som är SÅ bra! Sen klockan 11 gick jag ut i det 7 grader varma vädret och traskade bort till Grizzly (djuraffären längst bort) och packade på mig en massa mat till mina djur. Marsvinsmaten (som köps i påsar om ca 1 kg) var extra billigt och kostade bara 19 kronor! Så jag köpte två! ;)
Sen köpte jag en massa fröer och blandningar med säd i till Diablo och Quirell.

När jag kom hem igen åt jag lunch och kollade på ett avsnitt av The Walking Dead. Sen läste jag ännu mer i min bok. Varefter jag fick ett ryck och började sortera bland alla papper som låg på min stol. Sen läste jag lite till...;)
Och sen var jag faktiskt så utråkad att jag la mig i sängen och lyssnade på musik i 1½ timme, varav jag sov i typ 1 timme ;)!
Så härligt!! Älskar att sova! Och jag älskar att lyssa på musik!
När jag vaknade igen läste jag lite till (A), och nu sitter jag med mitt kaffe och tänkte kolla på ett avsnitt av TWD, och sen ta en promenad innan solen försvinner (om jag hinner).

Så för att summera: Idag har jag läst och även gjort lite annat...

Det låter väl härligt?!


Michelles fina blomma!

Vlogg - 22 mars 2011


Spring-time? Yes please!

Solen skiner i Halmstad idag!
Härligt, hoppas att det betyder att våren äntligen är påväg, och att den tänker stanna!

Gårdagen var mest grå och trist. Var på dåligt humör och inte så rolig.
Idag känns det mycket bättre och jag hoppas på en fin vår-dag.
Trots att den ska spenderas i skolan med plugg känner jag mig ändå hoppfull!

Så dagen till ära rotade jag fram lite ljusa kläder för att fira våren som jag hoppas är påväg!



Far away

Har varit en lång dag, och det har gått typ halva bara.
Vilket känns skönt då jag har en halv dag kvar att roa mig med. Men samtidigt känns det lite jobbigt.

Föresten är det någon som har sett min "lägenhetskompis"?
Hon försvann till "Ludde" för 24 timmar sedan, och jag har varken sett eller hört från henne sen dess...

Jaja, hon dyker väl upp förr eller senare!

Själv roar jag mig med musik, te och msn. Fast börjar att bli trött och lite uttråkad nu faktiskt. Jaha och nu tog det slut med msn, då vissa är duktiga och pluggar. Jahopp, lite sömn kanske? Eller läsa i min bok?

Men gud vad tråkigt!! Vill ta en promenad med vovven! Synd att han är 13 mil bort bara...


Uppe med tuppen!

Jamen god morgon världen!
Tydligen tyckte min kropp att det var en bra idé att sova så lite som möjligt och gå upp så tidigt som möjligt. Jag gick nämligen inte och la mig fören vid kvart i 2 igår, men kvart över 6 vaknade jag och var redo att gå upp...

Herregud, vad händer? ;)

Fast det var ändå tur, då kan jag ta mig till skolan och lyssna lite på några som ska snacka om de valbara kurserna till nästa termin, nu vid 9. Alltid något positivt med lite sömn. ;)

Men snacka om att jag tänker gå och lägga mig när jag kommer hem, känner att jag faktiskt är helt slut trots att jag är uppe och är vaken. Men känner faktiskt att jag behöver sova lite mer, är ju fortfarande sjuk. Och även om jag går upp och ner i pigghet, så är min hals fortfarande för jävlig och näsan ska vi inte ens tala om. Har även börjat få huvudvärk och illamående till och från. Är inne på min 11 dag med förkylningen nu. Seriöst... GE DIG!!


Mys med Axe i solen, på Öland. Det hade inte suttit helt fel just nu kan jag ju säga! ;)

Inget avelsmaterial

Till de som undrar varför jag inte "kilar stadigt", vill jag jag ge er bevis på varför jag inte bör "avlas på"!

Utan socialt umgänge utvecklar jag tydligen beteendestörningar:





Sen har jag nog missuppfattat det här med att benen ska vara på marken...





Jag menar, med detta som bevis...
Vem vill föra de generna vidare? ;)


Tidigt...NOT

Yaooo people, what's up?
Själv blev jag så jäkla chockad imorse när jag vaknade pigg och alert, och sträckte mig för att kolla vad klockan var...
07.04!!! WHAT!!? Hell to the no, sa jag och somnade om...
Vilket jag nu önskar att jag inte hade gjort eftersom jag inte vaknade fören 11 och var så sjukt jäkla trött att det inte var sant... Tji fick jag!
Så nu sitter jag här och äter frukost, när jag egentligen hade kunnat äta lunch vid denna tiden...
Fy skam på mig alltså!
Fast i och för sig, nu när jag tänker efter... vad fan skulle jag göra uppe så tidigt? Hanna & Julia vaknade inte fören efter halv 12 någon gång. Så då hade jag behövt smyga runt i lägenheten i 4½ timme? Eftersom jag har så mycket vett i kroppen att jag visar lite respekt, till skillnad från andra...
Ja det var nog lika bra att jag sov vidare ;)
Det är ju inte särskilt fint väder heller, så jag hade inte varit så sugen på en morgonpromenad heller, inte klockan 7 på morgonen i alla fall! haha

Nä, nu ska jag hämta nytt kaffe och fortsätta på mina ostmackor med gurka ^^.
Sååååå gott!


Nattlig hälsning

Nämen halli hallå!
Här ligger jag i min säng och har det gött.
Har spenderat min ensamma kväll vid datorn, men även genom att kolla på Göta Kanal 2 och pimpla vin. Låter ju lite smått patetiskt, men jag behövde det faktiskt! Var lite nere över små skitsaker, men nu känns det mycket bättre! ;)



Efter förra inlägget så tog jag en promenad till Eurostop och handlade lite och när jag kom hem skulle Hanna & Julia beställa mat, så det blev en falafel för min del. Jag är fortfarande mätt...
Sen kolla vi på tv medan vi åt och sen drog de iväg på fest och jag satte mig i soffan och började läsa min bok som jag precis börjat på; "14 år till salu". Riktigt fängslande, hade svårt att lägga ner den faktiskt.
Och nu när jag ligger här i sängen och softar så tänkte jag faktiskt fortsätta att läsa lite! :D

Så ha det bra och sov så gott, så ska jag fortsätta med min bok!! ♥


Snäckis <3

Nu sitter jag inne på mitt rum och lyssnar på musik. Har precis kommit ur duschen, så känner mig riktigt ren och fin ;)

För en liten stund sen åkte Hanna hem, som har varit här och hälsat på sen igår. Och det känns faktiskt riktigt sorgligt. Saken blir väl bara värre av att Hanna har sin syster här så jag har ingen att sätta mig ner och prata med. För hon är ju upptagen på eget håll. ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu faktiskt, hade ju kanske behövt handla men orkar inte, samma med att gå en promenad. Jag får väl sitta inne på rummet och fortsätta lyssna på musik tills jag kommer på något vettigt att göra. Haha!

Saknar snäckan! ♥


Mat till maj!

Just nu befinner jag mig i köket! OMG!!
Med Marilyn Manson på hög volym, pasta på spisen och vitlöksbröd i ugnen, skuttar jag omkring och fixar middag. Ikväll blir det pasta med pesto, oliver och vitlöksbröd... GOTT!!
Idag har jag verkligen kopplat av, har läst riktigt mycket och jag är så nöjd med det! Har tagit mig en liten promenad, läst och rättat Angelas text och pussat på mina fina underbara djur!
Vad har jag mer gjort kanske ni undrar? Jadu, det undrar jag med...
Alltså, något mer måste jag väl ändå ha gjort? Men jag kommer inte på något!

Nä, nu ska jag fortsätta med maten!

Haj på daj Kaj, saj inte naj! ;)


It's done!

Så jäkla skönt att tentan är över!
Och för en gångs skull är jag faktiskt stolt över mitt pluggande och allt jag känner att jag har lärt mig!
Jag lär ju i och för sig bara komma ihåg allt i cirka en vecka till...sen *poff*
Tillbaka till tentan!
Jag tror faktiskt att det gick bra, det kändes rätt bra. Det kändes ju inte direkt lätt, men det kändes som att jag åtminstone hade en liten aning om vad det hela gick ut på! Hoppas hoppas hoppas!

Nu har jag alltså en hel veckas ledighet att se fram emot!
Men måste säga att det känns lite ovant, vet att jag klagar och bara vill vara ledig hela tiden...
Men nu när jag faktiskt är det, så har jag helt ärligt inte en jäkla aning om vad jag ska hitta på...:P
Läsa en bok kanske? Eller komma ifatt och kolla på alla filmer och serier som jag inte sett än? Promenera, dricka kaffe och leka författare kanske? ;)
Eller varför inte alltihopa!

På torsdag kväll kommer Hannas lillasyster hit och på fredag kommer min älskade snäcka! Ser så sjukt mycket fram emot de!! :D
Ska bli härligt att bara slappa och snacka en massa! Me like!


Why god, why?

Ligger helt utslagen i min säng just nu...
Vilken jä*la morgon jag haft alltså!
Det började igår kväll strax innan jag skulle lägga mig. Fick nämligen väldigt ont i magen, på ena sidan liksom typ en äggstock eller något. Jaja, tänkte jag det går över med hjälp av lite sömn. HAHA
In your face sucker, skulle jag vilja säga till den tanken!
När jag vaknade hade jag nämligen inte lite ont längre, utan det kändes som om någonting höll på och skulle sprängas därinne! Det går inte riktigt att beskriva, men jä*lar vilken smärta!
Efter en stund bestämde jag mig för att gå upp ändå, eftersom jag ju faktiskt hade ställt klockan för att gå upp i tid så att jag kunde plugga. Jag kom så långt att jag fixade kaffe och kröp upp i soffan med min kopp för att börja läsa. Tror ni inte att fanskapet sätter igång ännu värre då? Jo, självklart...
Där ligger jag då i soffan och vrider mig i kramp, stönar, gråter och slår på min mage. Inte nog med detta så börjar jag må illa och tillslut tar jag mig till toaletten, spyr och däckar en stund. Men sen helt plötsligt börjar det att kännas lite bättre och jag tar mig till sängen, bäddar ner mig och försöker plugga.
Men är öm och har fortfarande lite ont, så det går ju inte så bra det här med att koncentrera sig för att ta in en massa information...
Men jag kämpar på, har ju tenta imorgon så jag måste ju plugga!

Det är bara att ta tjuren vid hornen, så att säga, och bita ihop!
Skam den som ger sig! ;)


So damn good

Haha eller inte!
Min fina lilla förkylning som jag fått är allt annat än trevlig. Men det blir bättre och bättre, thank god!
På tisdag är det tenta i LCA och jag har spenderat helgen med att sitta i min ensamhet (Hanna är i Lund) och pluggat som en tok. Eller nästan i varje fall. Lite pauser har man ju allt hunnit med ;)
Men just nu är jag inne i en sådana fas att jag är så trött på allt som har med plugg att göra. Jag vet att jag ofta säger att jag inte pallar och bla bla bla, men just nu har det varit så himla mycket på en gång och stressigt och jävligt att jag bara behöver en paus. Bara några plugg-fria dagar...
Vilket jag ska ha efter tentan! :D

Hade gärna tagit tiden till att åka bort och bara släppa skolan och Halmstad lite (inte för att jag inte vill vara i Halmstad, utan för att jag förknippar staden med plugg). MEN sen har vi ju det här lilla fenomenet som kallas pengar. Som student har man inte råd att bara ta en liten spontan-semester helt plötsligt. Inte utan planering och sparning i förtid. Spara har jag gjort, men det är till hyran under sommaren. ;)

Men pratade med pappa igår och han kanske ska till Stockholm nästa månad, så funderar starkt på att följa med! Komma bort lite på en mini-semester, och kanske passa på att våldgästa en viss liten latina <3.
Mohaha, jag är så otroligt snäll ibland.
Har faktiskt funderat på att åka upp efter tentan på tisdag, men eftersom att jag har "tidspress" på mig att åka hem igen senast på fredagmorgon så blev det så sjukt jäkla dyrt! Man ska tydligen inte åka till Stockholm över helgen... My god, vilka summor..;)
Så det får bli en annan gång istället. Dessutom så ska jag ju kanske vara katt-vakt på tisdag kväll, då lilla Emo blir ensam. Och en chans till att få henne att inte kissa på sig så fort jag tittar på henne hade ju inte suttit fel. Haha, men ack vad söt hon är!

Fast ingen slår ju mys-katten nummer 1: Tuva!


Jag och Tuva på min 21-års dag

My name is Doggie Bag


LÄS!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2359470/utsatta-skitungar-i-uganda-far-hjalp-av-svenska-bloggare

En artikel som jag anser att ni alla borde läsa!
Jag önskar Emma och pojkarna all lycka!!

Lång-promenad

Innan ikväll var jag ute och gick med Sanne i typ 2 timmar! ♥
Så härligt och underbart, men nu har jag så jäkla ont i benen att det inte är sant!
Det är nog bäst att jag lägger mig och sover, benen behöver vila. Känns nog bättre imorgon! ;)

Natti natti


GRATTIS KOTTE!!!

Idag fyller min älskling och "partner-in-crime", Kotte 11 år!!
Önskar verkligen att jag var i Åkarp så att jag kunde få pussa på henne och gratta henne på den stora dagen!!





My favorites

Var precis inne och kollade på de 100 mest minnesvärda kvinnliga rollerna HÄR!

Och måste ju bara skryta lite med att visa vem som kom på plats 25:



Och på plats nummer 13 kommer min nästa favorit:


Härlig morgon

Vilken härlig morgon.
Solen skiner och det är plusgrader ute!
Jag vaknade inte fören 10 och låg kvar i sängen i en evighet innan jag masade mig upp till duschen.
Nu har jag precis suttit och kollat på senaste avsnittet av The Ana Gina Show, och för er som har missat det kan ni ser det HÄR!

Nu ska jag klä på mig och ta mig ut i det härliga vädret! Måste nämligen handla mat till grisarna, de äter mig ur huset känns det som!


Sleepless Zombie

Jag är död...
Seriöst, är helt ostabil och slutkörd. Och tenta-perioden har inte ens börjat!
Denna veckan har jag sovit jättedåligt, inte kunnat somna och när jag väl gjort det så har jag vaknat under natten och haft lika svårt för att somna om. Men det är inte så att det funkar på andra hållet, för när det väl är dags att gå upp kommer jag inte upp ur sängen för att jag är så trött! Imorse ställde jag alarmet på halv 6, jag gick upp kvart i 8...
När jag kom hem från skolan stupade jag i säng och sov i en timme, men hade en så sjuk dröm så jag vaknade med ett ryck och ville inte somna om igen. Så det blev till att gå en runda för att få frisk luft och försöka vakna till liv igen!


Till Sanne & Sofie

Detta inlägg tillägnas Snövit & Guldis!
För att frita er från tråkigheterna i väntans tider, läs dessa rader och njut! ;)

Snart är det slut, snart är det över
Snart har vi gjort allt vi behöver
Dagen har varit lång och seg
Kan inte Guldis göra en deg? ;)

My Baby Shot Me Down


Veckans höjdpunkt!

Det är tisdagkväll, klockan är över 9 och jag kollar på House. För en timmes tid låter jag alla bekymmer och tankar rinna av mig och bara njuta av veckans höjdpunkt! ♥


Dödstrött, men lättad

Fy fasen vad trött jag är! :O
Var i skolan till strax innan 18, hade rollspel i cirka 45 minuter och snacka om att det tog på krafterna!
Vill helt ärligt bara gå och lägga mig! Snaaaaaaaaark
Men det är så skönt att denna dagen är över, med både dugga och rollspel avklarat är det inget kvar i denna kursen att "plugga till". Nu är det 2 redovisningar och projektarbetet som ska göras. Men inget mer "råpluggande" med näsan i böcker, det överlåter vi till LCA:n istället ;).

I brist på annat kommer nu lite "dagens outfit" bilder:



Produktiv i skolan, duggan är skriven!

Nu sitter jag i skolan och är produktiv... hehe ;)
Vi har precis haft dugga i MKB, och jag har ingen som helst aning om hur det gick. Men som tur var för mig så var det en dugga bestående av flervalsfrågor. Så jäkla skönt, då har man ju åtminstone en chans att gissa sig till ett poäng om det är en fråga man inte kan. Det var sammanlagt 20 frågor på duggan och av de 20 så är det 2 stycken som jag är säker på att jag klarade... Bra Emelie!
Men de andra var jag lite osäker på och gissade lite, men jag hoppas på det bästa. Tror att man behövde ha hälften rätt, så jag håller alla mina tummar och tår över att jag lyckades kryssa till mig åtminstone 10 rätt. Jag har ju faktiskt pluggat till detta, det är inte det som varit problemet.... utan snarare att jag inte fattat ett skit av det jag läst. Men jag gav ju inte upp, utan fortsatte... så hoppas att min möda betalar av sig!

Nu ska jag fortsätta att plugga med Sanne och Sofie. Klockan 17-18 har vi samrådsrollspel, jag ska vara en granne som jobbar på ett barnhem och är orolig för barnen... haha! Så jäkla typiskt att jag ska få en roll som bryr sig om barnen, jag menar barn är ju inte riktigt något som jag älskar...

Har inte förberett mig ett dugg, så jag hoppas att vi ska ta tag i den biten och snacka ihop oss innan det är dags att spela upp det. Men brukar inte vara särskilt nervös inför sådant, då jag älskar att få spela någon annan. Jag kanske borde satsat på skådespeleri istället för det här... Inte för att jag är särskilt bra, men det är ju i alla fall något som jag tycker är kul, till skillnad ifrån kemin...


RSS 2.0