The Queen

Har nu suttit och kollat på filmen The Queen, som jag lånade med mig hem ifrån Lomma Bibliotek idag. Och till min stora förvåning tyckte jag faktiskt att den var väldigt bra och framför allt väldigt intressant. Man fick chansen att se hela händelsen med prinsessan Diana's död ur kungahusets synvinkel. Och man fick chansen att kunna förstå Drottningen och jag satt faktiskt och höll med henne i hennes beslut. Medierna har en tendens att vrida allt till en vinkel som passar dem själva bäst. De vill bara ha en story att sälja.

Fantastic Mr. Fox (2009) Trailer



Jag vet en ny film jag ska ha som mål att se i varje fall...:P

(förutom Alice in Wonderland, så klart)

Frukost

Kaffet ryker och brödet rostas.
Frukosten är påväg att toastas.
Det är dagens viktigaste mål,
vars uppgift är att tysta de hungrigas vrål.



Vad sägs? Denna dikten skrev jag på ca 2 minuter. Jag börjar få upp flytet eller vad? Här jäklar ska ges ut en dikt samling innan jag är 25! ;)

Natti natti

Ibland har jag som sagt problem med att somna.
Men nu är det dags att sova! Har varit vaken i 18 timmar nu...
Natti natti

It Should Have Been Me


Påväg

På väg mot Sanne, ger mig av med det samma!
Tåg,buss
Tåg,tåg,tåg eller tåg, bil....beroende på mamma (A)

Sanne ringde

Sanne ringde precis. Så jag ska hem till henne ikväll och äta, mysa och kanske baka. :)
Dumma tågen går ju inte som de brukar på grund av banbygge, så det blir till att först åka in till Lund och sen ta bussen till stångby. Jag har inget emot att göra det på vägen dit, det är mer hemvägen som jag inte ser fram emot. :P Då vill man ju bara hem...haha

Det ska bli mysigt i alla fall.
Nu måste jag dock sätta igång med allt jag planerat...även om jag aldrig har något riktigt viktigt planerat, så är det ändå min planering och jag vill stå vid den. Så idag ska jag, innan jag åker göra bland annat följande:

Läsa till s 150 i Eclipsed
Läsa till s 70 i Alice...
Skriva av minst 2 sidor i pappas bok. Jag ligger nämligen rejält efter i skrivande. :/
jag borde även äta lunc, men det är inte lika lockande just nu, åt frukost för bara några timmar sedan.

Något att tänka på

Om ett träd faller i en ödslig skog, låter det då?

Detta är något att tänka på. Något som jag alltid brukar fundera över är vad personen som kom på detta hade i baktanke. Vad är det egentliga budskapet? Jag har kommit på min version, kan du komma på din?

Sitta vid datorn direkt?

Varje morgon får jag för mig att jag ska sätta mig vid datorn direkt när jag vaknar, bara för att visa hur tidigt jag är uppe. Men varje dag så inser jag detta, "varför?" "Varför ska jag sätta igång datorn det första jag gör på morgonen?".
Så därför skiver jag inte detta fören nu istället för direkt när jag vaknade. :D
Hoppas att det går lika bra.

Nu ska jag fortsätta med Flickan med pärlörhänge, mycket bra bok faktiskt.

Hälsning ifrån Värnamo

Här är två små videos som jag och min syster spelade in när vi satt och hade det tråkigt i mormors lägenhet i Värnamo. Den första är bara en massa flumm, i den andra förskte jag vara allvarlig...men det gick inte alls.
 

 


090728 - Massor att läsa

God morgon på er vänner!
Jag har varit vaken ett tag nu, vaknade klockan 9 och kände mig totalt utvilad. Så det är alltså 8 timmars sömn som gäller för mig, för att jag ska vakna av mig själv och vara utvilad...kan ju alltid vara bra att veta.
Idag har jag inga planer förutom att jag ska läsa som bara den, var nämligen på bibloiteket igår och skulle lämna tillbaka böcker. Alla som känner mig vet att jag inte kan gå in på ett bibliotek utan att låna något...det är en sjukdom! :O 
Så jag kom hem med följande:

  • Flickan med pärlörhänge - Tracy Chevalier
  • Sista Chansen - Marian Keyes
  • Sagan om Alice i verkligheten - Christina Björk & Inga-Karin Eriksson
  •  + 6 nummer av Min Häst

Så nu har jag allt detta att läsa + Eclipse, som jag redan har börjat att läsa på... För att inte tala om alla de böcker jag har själv, som står i min bokhylla och väntar på att läsas!


Jag myser med min Diablo



Min underbara helg

Har nu kollat igenom bilderna som jag tog i lördags, men det var tryvärr nästan ingen som blev bra. Jag blev lite besviken över det, eftersom de såg bra ut i kameran. Det är så irriterande att de inte ser likadana ut i kameran som i datorn.

Fredag:
Vi åkte upp till mormor i Värnamo så fort mamma hade dushat och jag hade packat klart. Det var roligt att träffa mormor, det blir ju inte så ofta. Min moster Christina och hennes man Torsten kom också in och hälsade på oss innan de skulle gå o lägga sig. Vi kollade på tv tills vi skulle sova.

Lördag:
Vaknade vid halv 6 av att sängen var så sjukt hård och min rygg värkte. Låg och vred mig och försökte somna om fram tills klockan 9 då det var dags att gå upp och duscha. Vi åt frukost och sen klädde jag på mig och gjorde mig iordning. Halv 11 körde vi mot Nässjö, skulle träffas utanför Zooaffären halv 12. När vi kom dit mötes vi av Carina och hennes särbo Benny som också brukar vara med. Inne i affären hittade vi Annelie, Dessi & Rikard (dessis sambo). Dessi var hundvakt åt två små Chihuaor som jag kidnappade och tog över. Dessi var taksam och tyckte att det var väldigt bra att jag passade dem hon ville pausa lite och kolla på djuren. Jag har alltid tyckt att Chihuahua är en lite plutt sak som man inte kan ha ngn nytta av och som man bara riskerar att trampa på. Men i lördags så ändrades min åsikt otroligt mycket. De här små älsklingarna som jag passade hela dagen charmade mig så mycket att jag faktiskt har bestämt mig för att skaffa mig en Chihuahua, de passar ju perfekt att ha i lägenhet. De små liven hette Smulan & Zeus och kom ifrån en så kallad "puppy mill" i USA och var köpta av sina ägarinnor i djuraffär. Zeus var en 10-årig långhårig ljusbrun kille och Smulan var bara 1½ år gammal korthårig black/tan tik, med hängande öron. Så sjukt söta båda två! Jag har bestämt mig för att jag vill ha en korthårig troligen tik... Läntar tills jag har råd och tid för en egen hund!
Hela lördagen var som vanligt och förväntat underbar. Fullt med djur-snack och djur lite överallt. Vi hade ju till exempel 5 hundar i en trea...så det var hundar överallt.
Tiden bara gick och helt plötsligt var det dags att åka tillbaka till mormor och nikki som väntade.

Söndag:
Jag försökte sova länge, men det gick ju inte så bra eftersom min moster kom in vid 9 och tyckte att jag sovit alltför länge..*suck*
Vi åt frukost och packade ihop lite smått, städade lite och sen gick jag o mamma ner på stan och var inne på Åhlens o shoppade i 1½ timme. Vi hittade lite fina grejer som jag kan ha när jag flyttar. Bl a ett örngott där det står "Puss & Kram", 4 häftiga bordstabletter och så fastnade jag som vanligt vid ljusen. (men jag köpte inga)
Sen var vi o handlade i mataffären och sen gick vi till ett konditori och köpte hem munkar till kaffet.
När vi var tillbaka så åt vi middag och sen städade vi mormors lägenhet, det blir ju lätt så när man är gammal att man kan behöva lite hjälp med att dammsuga och våttorka.
Efter städningen kollade Nikki och jag på ett avsnitt av Arkiv X som jag hade med mig och efter det fikade vi. Mormor visade ett papper med fakta om hennes föräldrar o syskon som hennes bror skickat, då han har börjat att släkt-forska. Tydligen så har vi haft många präster i våran släkt, häftigt!
Sen åkte vi hem och var hemma runt halv 8 på kvällen.



Jag med Smulan, Zeus, Benny, Bamse och Alex i bakgrunden

Hemma igen!

Nu är jag hemma ifrån Småland igen!
Jag har haft en underbar helg, men jag berättar mer om den imorgon och då hoppas jag även på några bra bilder, då kamerans batterier dog så jag har inte kunnat kolla på bilderna som jag tog. :(
Just nu sitter jag och Oogie Boogie och myser med musik i min säng.



Härligt med en kopp te ute i solen

Det var väldigt trevligt att få träffa Nikolina igen.
Vi satt ute i trädgården och drack te, smakade på choklad och pratade i mängder. Vi pratade om nästan allt som fanns att prata om, skola, jobb, boende, sommaren, nästa termin, fotografering, hundar...you name it. ;)

Jag har gått runt och gett alla djuren mat och vatten så att de klarar sig över helgen. Så fort mamma kommer hem från jobb och har duschat ska hon, jag & min syster åka upp till Småland över helgen. Vi ska hälsa på hos mormor och på lördag ska jag och mamma till Nässjö på smådjursträff. Ska bli så himla roligt!! :D

Så ni kommer inte att höra av mig på hela helgen, om jag inte lyckas hitta ngn med trådlöst internet att "låna" lite av. :P

Ha en underbar helg!

Ha vännerna nära

God morgon på er vänner.
Nu sitter jag och äter frukost och pysslar med lite saker.
Snart ska Nikolina komma över på lite te.
Man får ju passa på att umgås med vännerna, medan man har dem nära.

I Lund med min babe

Igår träffade jag som sagt Sanne inne i Lund. Det var mysigt och härligt att se henne igen. Var några dagar sen sist...:P
Vi gick runt till olika ställen och fördrev tiden. Biblioteket, videoaffären, mataffären, stationen. Ja lite varstans höll vi hus. :)
Båda två var sega och tysta i början men efter ett tag så fann vi varandra igen, precis som vi altid gör. När vi var inne på Hemmakväll för att Sanne skulle köpa de 3 första säsongerna av Ally McBeal så hittade jag tre-pack med små festis för 15 kronor. Medan jag stod i kön o väntade på att få betala så blev jag mer och mer sugen på min dricka. När vi väl hade kommit ut och jag äntligen fick dicka så slet jag upp förpackningen och drack som om jag vore missbrukare av festis. Något som vi hade väldigt roligt åt.


Slurp sa det och så var det slut


Snäll som jag är så delade jag med mig av min drog

Slåss om födan

Jaha nu har det alltså hänt.
Jag har börjat att tröttna på kött.
Smaken är tråkig, ibland är det segt att tugga, det ser dött ut.
Fisk har jag aldrig tyckt om, kyckling slutade jag gilla när jag var 12-13 ungefär.
Och nu har alltså turen kommit till köttet.
Snart finns det inte mycket annat att göra än att sätta sig i marsvinsburen och börja kivas om grönsakerna.

Red Dragon

Nu sitter jag i soffan med en härlig kopp pepparmintste och kollar på filmen Red Dragon, med min mamma & min syster. <3

Måndag, tisdag, onsdag

Nu tänkte jag uppdatera vad jag har gjort på senaste tiden. :)

Måndag:
Jag gick upp tidigt och städade till marsvinen, slappade, läste, surfade på internet och spelade AoM. Vid halv 2 tog jag moppen och körde hem till Angela. Där träffade jag hennes bror för första gången och vi åt supergod mat, kollade på tv och hade roligt. Sen åkte vi o handlade lite diverse saker och jag såg Sabrina gå in i affären med sin mamma när vi åkte förbi. :)
Väl hemma hos Angela igen så började vi kolla på Madagascar 2, som jag inte sett innan. Till filmen krängde vi i oss glass, strössel, jordgubbar och grädde. Och efter det så slank det även ner några kakor...;)
Filmen var rolig och jag är glad att jag äntligen har sett den nu. Sen började vi kolla på några avsnitt av Family Guy, som också är väldigt bra, men efter tredje avsnittet så låg vi båda och sussade i soffan. Jag vaknade vid tio igen och kände att det var dags att sticka hem. Sa tack och hej och körde hemåt. Jag träffade Hanna en liten stund och vi satt och snackade. Sen gick jag in och hämtade Axe för att ta med honom på en kvällspromenad.
När vi var ute så gick vi förbi ett par som stod och kramads, Axe morrade och jag drog iväg med honom. Efter ett tag mötte vi paret igen och det visade sig att det var Anna & hennes pojkvän Daniel som jag sett. Tog jättelång tid innan jag insåg att det var Anna, det var så länge sedan jag såg henne att jag inte hade förväntat mig att det skulle vara hon. Vi stod ett tag och pratade och hälsade på varandra. Trots att jag hade inbillat mig att jag skulle bli förstörd av att se henne igen, så var det lika underbart att se henne som det alltid har varit.

Tisdag:
Slappe-dag hela dagen. hade en hemsk huvudvärk som vägrade att ge med sig. Väldigt irriterande! Däremot använde jag min tid till något väldigt viktigt...enligt mig. Nämligen att kolla på 6 (40 min långa) avsnitt av Xena på raken. Så nu har jag snaart sett färdigt första säsongen. Jag skrev även av en del sidor ifrån den gammla boken som jag lovat pappa att göra. jag har än så länge skrivit av 15 sidor... av ca 400. Det tar ju så sjukt lång tid!!
Klockan 9 var det sista avsnittet av Morden i Midsomer och efter det så gick jag hem till Hanna och vi började kolla på den andra filmen i Gudfadern-trilogin. Vi kom nog ungefär halvvägs innan vi sa stopp för stunden. Sen gick jag hem och däckade i säng.

Onsdag:
Vaknade av att Axe ligger uppe på mig och att det var otroligt varmt under täcket. Kollar klockan och den visar halv 10. Snacka om att den hunden inte är morgonpigg. Han sover oftast längre än vad jag gör...:P
Har sen dess ägnat 1 ½ timme åt att läsa ut boken En oväntad semester och nu har jag börjat att läsa i Eclipse.
Just nu pausar jag i läsandet och surfar lite istället. Klockan halv 4 ska jag ta tåget in till Lund och träffa Sanne, men fram tills dess är allt jag har planerat att, äta lunch, surfa, spela AoM och läsa. :D
Ser verkligen fram emot det.

Jag älskar nämligen att vara ledig, och jag förstår mig aldrig på människor som klagar på att de inte har ngt att göra...det finns ju tusen saker att göra! :D


Jag i måndags utanför Angelas lägenhet


Jag i tisdag, under min slappe-dag


Och idag ska jag in till Lund och träffa Sanne

You are my strenght


Slappe-dag

Idag är det slappe-dag som gäller för min del, jag vaknade nämligen med en otroligt jobbig huvudvärk imorse. Och den vägrar att ge med sig, har haft den hela dagen...


Mjukis-kläder som gäller idag!

God morgon 090720

Det är härligt att gå upp tidigt! Man hinner med så himla mycket!
Idag har jag läst 3 kapitel i min bok, medan jag åt frukost. och efter det började jag att städa till marsvinen, vilket tar sin lilla tid eftersom inte inte är små burar de har precis. 120 cm på längden...kommer faktiskt inte ihåg bredden just nu. Sen har jag även hunnit rasta de små liven, passade på medan pappa var iväg och rastade hundarna. Så jag hade marsvin i hela huset! Underbart! Längtar tills jag kan ha dem springandes runt fötterna i min egen lilla lya. :)

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt i en timme och kanske ta något att äta. Sen ska jag "moppa" hem till Angela och mysa lite. Så sjukt länge sedan jag träffade henne, känns skumt. Jag var ju så van vid att se henne två gånger i veckan på lektion under hela vårterminen. Och nu helt plötsligt är det slut med det. Så det kan gå ibland...



Medusa ute på vift!


Gudfadern avklarad

Jag har precis varit hemma hos Hanna och kollat klart på den första Gudfadern filmen. Så nu kan jag i alla fall säga att jag har sett den. Alltid något! :) Den var väldigt bra faktiskt, jag hade lite problem att hänga med från stund till stund. Då var ju Harry Potter & Halvblodsprinsen bättre...;) Dock var Gudfadern lite lång för min del kanske...men det hände saker hela tiden så det gällde ju att hänga med :D
Är trött men ändå inte, konstig känsla. Men man kanske borde tänka på refrängen som man så många gånger har hört folk säga när de varit bortbjudna eller liknande...haha

When all others fail you...


Hallå hallå! 090719

Idag var jag uppe tidigt minsann. Jag har hunnit duscha och äta frukost. Gosa med Bonnie som blev lämnad kvar när pappa åkte och tränade med Axe & Kotte. (Bonnie löper, så det är därför hon inte får följa med)
Sen hade jag ett jäkla bekymmer med att försöka hålla Bonnie borta ifrån marsvinens vitkål, jäklar vad den hunden älskar att äta vitkål! Jag trodde först att det bara var en slump att hon snodde vitkålen ifrån marsvinen, att det var för att hon ville apportera något. Men sen åt hon upp den! Och när jag öppnade kylskåpet för att ta mjölk till kaffet så ställde hon sig och började tugga på vitkålshuvudet som låg i kylskåpet. Haha, de slutar aldrig att förvåna en de där älskade små sötnosarna!

jag håller på och sparar över alla mina dokument jag har på den gamla datorn, eftersom mamma behöver formatera om hårddisken på den. Och som vanligt är det jag som tar upp halva datorn. Nu när jag tänker efter så är jag den personen som har mest grejer både på min egen (självklart), på den gammla datorn där uppe, men även på den nya datorn där uppe. hur lyckas jag egentligen? Hur mycket saker har jag? Det är väl alla mina bilder som tar så mycket plats antar jag. Det är nackdelen med att fota digitalt, man har bilder överallt!

Nä, nu ska jag spela lite AoM snabbt, innan det är dags att sticka in till Malmö och kolla på Harry Potter! :D ka bli så himla roligt! Jag har ju fått att mamma ska bjuda mig på HP och popcorn + dricka, eftersom jag hjälper Nikki med tidningar på stranden. En mycket bra muta enligt mig, eftersom bio är sådant man egentligen inte vill lägga pengar på, men gör det ändå. Så därför är det ju bra att bli bjuden...;)
Ha det bra!


Bonnie är påväg och ska apportera

Slåss om kuddarna & täcket

Nu har jag kollat på Batman, det var två filmer i rad men vi har nämligen den andra filmen, så jag tänkte se slutet på den imorgon istället. Eftersom jag är lite trött. Kan nämligen inte sova hela dagen imorgon eftersom jag, mamma & Nikki ska gå och kolla på Harry Potter & Halvblodsprinsen. :)
Men när jag kommer in på mitt rum och tänkte gå och lägga mig så upptäcker jag att sängen redan var upptagen. Där låg det en trött och snarkandes Axe. Så det blirväl till att krypa upp i ett hörn och försöka få lite täcke...;)


Snacka om trötter...
Axe älskar att sova med huvudet på mina kuddar <3

Snabb uppdatering

Idag har varit en riktigt slappe-dag!
Jag har suttit vid datorn och surfat, installerat Age of Mythology...så det har jag spelat halva dagen. Det är läskigt hur jag blir beroende så snabbt av de spelen....:P
Pratat lite med Sanne på MSN, promenerat ute med Axe och läst i min bok.
Nu sitter jag och kollar på Batman med min syster och dricker kaffe och myser. Så jag ska sluta blogga nu, så jag inte missar filmen. :)

Sova snart...

Idag ska jag faktiskt gå och lägga mig i tid. Jag är för en gångs skull riktigt trött så att jag kan sova. Förhoppningsvis hela natten. :) Har haft lite sömnproblem på senaste tiden. 


På besök i Halmstad!

Jag orkar inte skriva om allt som hände idag, så jag lägger bara upp bilder och skriver lite kort om dem. :)


Jag tog tåget in till Lund halv 10, för att möta mamma.

Lunds station börjar att se riktigt snygg ut nu. :)

En bil vi körde förbi mot Halmstad...

Vid vägkanten

Mötande trafik

Mamma som kör bilen...

Och jag som åker med. :)

Underhållningen stod Mister Johnny Cash för.

En av byggnaderna som tillhör Halmstad Högskola

Kårens byggnad

Efter att vi hade kollat runt på skolan, så blev det shopping och lunch.

Gott var det <3

När vi kom hem väntade det ett paket på mig!
En tröja till mamma...

Och Sally-boxen till mig

+ en låda choklad!!

Hemma igen

Nu är jag hemma ifrån Halmstad igen, och jag har haft en underbar dag. Men jag är så himla trött att jag inte orkar skriva om det just nu. Det får bli ett senare inlägg. Först måste jag äta och sova lite. :)

God morgon 090717

God morgon på er gott folk! Hoppas att ni har sovit gott, det har jag gjort. Ända tills klockan ringde, sen var det slut på morgonfriden...haha!
Nu ska jag kolla lite på Sjukan, sen klä på mig o gå till tåget.
Vi hörs senare!

Dags att sova

Är hemma igen, har varit ute med Axe också.
Nu ska jag bara kolla färdigt på Sjukan sen ska jag sova.
Imorgon ska jag och mamma och upp till Halmstad och kolla på skolan och lite sådana saker. :)
Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Men det blir till att gå upp tidigt imorgon...*snark*

Nä, nu är det dags att sova!

God natt på er!

Öla med min snäcka!

SOMMARLOV!!! <3

Nu ska jag skutta iväg och "öla" med Hanna!



Lycklig, men gud vad trött jag är

Nu är jag hemma igen, efter en härlig dag på stranden med en massa god mat, underbart sällskap och ett dopp i det blå! Jag har bränt mig lite, men det går nog snart över...haha
Jag är riktigt slut så ska nog ta o vila en stund och sen fortsätta med min älskade dator. Min familj kommer inte att få se mig resten av sommaren...haha, jag kommer att ligga i sängen med datorn mesta delen av tiden. :)
Det är så härligt med sommarlov, man kan planera en timme i taget... I love it!
Ska eventuellt in till Esthon sen och ta en öl, vi får väl se. Han skulle iväg först...då kan jag sova eller mysa med Hanna.
Jag älskar verkligen att kunna umgås så bra med mina grannar. Hanna är en av mina bästa vänner och hon bor mitt emot mig! Och Esthon bor i huset jämte Hanna. Två hus längre ner på samma rad bor Nikolina...Jag menar HALLÅ kan det bli bättre?
Snacka om att jag kommer att sakna mina grannar när jag flyttar...:S
Men istället kommer jag att bo väääldigt nära Lollo & Sanne. :)
Fast...det är ju inte riktigt samma sak (A)
Nä nu ska jag drunkna i Anastacias underbara röst!

Avere un buon tempo innamorato

God förmiddag

Idag ska jag följa med Hanna & hennes mamma Carina till stranden....någonstans runt Falsterbo. Ingen aning om vad det hette. Jag och namn alltså ;)
Så jag håller på o äter frukost nu och ska snart packa väskan, tänkte först bara skriva och berätta vart jag tar vägen idag. :)
Vi hörs senare

Dator till mig!! :D

Jaha då har även jag införskaffat mig en bärbar dator, jag är hur lycklig som helst...äntligen!!!
Tog bilder på den innan idag med systemkameran men pallar inte lägga in bilderna nu, är jätte trött. Så det blir imorgon istället... Håll ut! ;)

Nu ska jag ta och kolla lite på Gossip och sen ska jag nog sova, känner mig riktigt sliten idag.

Om vi inte hörs mer i kväll...
Sov gott!

F&S <3 - The Poo Stripes



"if you put a cow in a glass of coke it won't be there in the morning!"
"you had a big poo stripe on your pants.'
'I NEVER HAD A POO STRIPE ON MY PANTS!"

Ett dopp i det blå och glas i massor

Igår följde jag med Hanna & Johnny och badade vid bryggan i Lomma. Det var faktiskt riktigt härligt i vattnet och det var kul och mysigt att bada. Johnny gick upp före oss, men sen när vi gick upp för att leta efter honom så hade jag kört sin väg! Haha, det var riktigt roligt. Men han kom och hämtade oss sen igen, han skulle bara i väg och handla lite...plus äta en korv. :)


Hanna & jag medan vi väntar på att bli hämtade

När jag kom hem igen så tog jag en varm dusch och sen gick jag in till Hanna och vi började kolla på den första Gudfadern filmen. Men vi kom ungefär halvvägs innan jag höll på att somna.
Vi får se resten ikväll eller senare. :)
Gud vad jag älskar att Hanna har semester!!

Idag gick jag faktiskt upp ganska tidigt. :) Satte på en kana kaffe och såg till att vakna ordentligt. Det tog lite tid, så jag satt och läste några kapitel i min bok medan jag väntade på att jag skulle vakna. :)
Sen gosade jag med min älsking.


När jag var 15 brukade Nikki och jag skämta om att jag skulle förlova mig med Axe. <3

Resten av dagen har jag spenderat i storarummet, med kaffe, min bok och musik. Jag gick igenom en kasse och en låda som jag har fått av mammas arbetskamrat Helen. De var fulla med "bra-att-ha-grejer" till när jag ska flytta. :) Kartongen var full med glas, öl- och snapps-glas. Kan alltid vara bra att ha...;)
Även massa formar till is och isglas. :)





Axe hjälpte också till...

Jag ska lära mig att laga mat

Hahaha!


French exam - The Catherine Tate Show


En kall öl i sommarnatten

Nu har jag haft 2 underbara sommarnätter irad! Kan man njuta av sommarlovet på ett bättre sätt?
I söndags åkte jag och Hanna till stranden i Lomma och satt där och hade det riktigt mysigt och bara pratade och njöt av kvällen. Det var lite kallt, men vad gör väl det när kan kan använde handduken till täcke ^^
Sen åkte vi och tvättade deras bil och sen bar det av hemmåt. Jag gick in till mig o bytade om ifrån shorts till mjukisbyxor och sen satt vi hemma hos Hanna och kollade på en av mina favoriter. Nämligen Broarna i Madison County! <3

Igår pratade jag med Annie på MSN och vi bestämde att vi skulle sitta på en filt på gräset och dricka lite vin och chilla. Hur underbart låter inte det liksom? Och det var riktigt nice! Jag hade dock kall öl med mig, jag har nämligen konstiga ideér nnär man ska dricka vad. haha Jag tycker inte om öl, men eftersom jag förknipar en kall öl med härliga sommarkvällar så tog jag en öl som jag tvingade i mig, efter halva var det inte så äckligt faktiskt ^^
Där satt vi i alla fall och pratade och hade det mysigt från kvart över 9 till kvart över 11. Hanna kom föresten och satt med oss i slutet och det var jättemysigt! :D
Annie hade varit en ängel och spelat in Dexter till mig, så vi gick hem till henne i väntan på att det skulle sluta. Vi satt och mös med chips och dippa och kollade på Skenet Bedrar...<3
Jag fick en söt liten burk med Moringa Body Butter och så lånade jag en bok av henne som jag hoppas att jag hinner läsa innan sommaren är slut. Jag håller nämligen på med En oväntad semester just nu, sen har jag lånat Eclipse på engelska av Sanne. Så jag har ju som sagt en del att läsa i sommar. haha

Senare på kvällen/natten när jag skulle gå ut med Axe så mötte vi Esthon som kom cyklandes. Vi stod och pratade i en halvtimme om allt emellan himmel och jord. Det känns skönt att fortfarande kunna prata fast att vi inte är så bra kompis som vi var under min grundskole tid.
Han bjöd in mig på en öl om jag hade tråkigt i veckan. Jag funderar starkt på att tacka ja till det erbjudandet. :)



Öl ska det va...

Söta Annie

Jag är grym på att fota...

Annie är näääästan lika bra...

Man får skapa sin egen lycka, för ingen annan kommer att göra det åt en

Här kommer precis som jag lovade innan, bilder på mina nya skor! :D






Halmstad nästa?

Oooh gud, det är så mycket som händer på en gång just nu känns det som.
Jag fick reda på igår att jag har blivit antagen till högskolan i Halmstad. Så nu är det registrering och ställa sig i bostadskö som gäller. Lollo har verkligen varit en stjärna som hjälper mig att försöka förstå vad det är jag håller på med...haha
Jag har fortfarande inte riktigt insett var jag kommer att befinna mig till hösten. :P
Nu har jag suttit och klurat med registrering i HFAB, med Lollo i luren. Ska ta något snabbt att äta och sen ska jag träffa Hanna på parkeringen halv 9. Det ska bli kvällsdopp i Lomma för våran del. :D
Men gud, ingen Hanna till granne längre...vad konstigt det känns.

Innan idag så var jag med mamma & Nikki i Lund och åt lunch, shoppade och planerade. Jag hittade ett par skor som jag blev helt förälskad i och tvunget behövde för att överleva! :O
Alla andra tar tag i sina problem...jag shoppar. :P

Jag får fota och lägga in en bild på skorna sen. <3

Jag har även fått ett litet jobb av pappa, som jag turligt nog ska ägna mig åt de närmaste dagarna. Det är bra, eftersom då har jag inte tid att fundera för mycket.
Jag ska nämligen renskriva 2 urgammla böcker på ungefär 400 sidor..hehe
Men eftersom att jag älskar att skriva är det något som jag tycker ska bli ganska så roligt faktiskt. :D

Unwanted



I dedicate this song
To the boys who don't belong
To the girls who get it wrong
I'm dedicating this
To the ones who don't exist
Are you hearing this?
Are you hearing this?

Unwanted, Uneeded
You've always been mistreated
Hang on! (Don't do what they say to)
Unwanted
And been for so long
Say, "Hey, Mom! I'm never going home again"

Bamse

Bamse - Italiensk Vinthund


Hobby?

Jag älskar att vara ledig. Visst kan jag få sådana ryck då jag är helt rastlös eller är väldigt uttråkad. Men då brkar jag ofta hitta på någonting. Ända sen jag fick tipset med att skaffa mig en hobby, så har jag alltid någonting att göra.
  • Lyssna på musik
  • Skriva på min bok
  • Skriva dikter
  • Skriva låtar
  • Fotografera
  • Redigera bilder
  • Blogga
  • Läsa
  • Gosa med mina älskade djur
  • Surfa runt på nätet
  • Kolla på mina boxar
Jag har säkert glömt någonting, och inget av det jag skrev är i ordning. Bara förslag på vad man kan göra för att fördriva tiden ibland.

Karen <3


Gangsta in da house

Axe är den sötaste som finns och han är min älskade prins!






090710

Idag har jag mest ägnat mig åt att lyssna på musik, tänka och skriva dikter.
Det är inte klok vad mycket man kan hinna med om man bara lägger ner tid till det.
Jag är riktigt sugen på Skittles just nu...men jag måste hejda mig!
Martin köpte ju en stor påse till mig igår, som jag bara har smakat liiite på. Mend en kostade ju för fasen 50 kronor!! Det är jäkla dyrt godis jag är beroende av!
Jag längtar till i maj då Martin ska till USA, och har lovat att köpa med sig Skittles till mig. :D

Jag lyckas alltid att försätta mig i omöjliga situationer...bara genom att vara mig själv. Jag tänker väldigt sällan på att de personer som jag förvillar inte tänker likandant som jag gör. Och att mina gärningar lätt kan misstolkas av dem.
Varför tänker jag aldrig på sånt? Dumma mig.
Fast personligen tycker jag ju att det är alla andra som är jobbiga, som inte tänker likadant som jag gör....;)

Idag har jag ätiti en youghurt till brunch... *emelie i ett nötskal*
Men eftersom jag inte vet om vi ska äta kvällsmat (alla verkar sova), så vill jag ju inte ta någonting att äta. Tänk så ska vi äta...då vill jag ju inte behöva äta i onödan...Haha! :P

Föresten, är det någon som har ett tips på någonting rebelliskt?
Jag hotade nämligen mamma med att bli en rebell, men vet inte riktigt vad jag skulle hitta på i sådana fall...FAIL

E+M+N = Perfekt

Vilken underbar dag jag har haft!
Jag & Nikki tog tåget in till malmö vid halv två. Och som vanligt flummade vi runt...
Vi två tillsammans är det oslagbara syskonparet. Vi är så sjukt lika i personligheten.


Sötnosarna på tåget.


Sen satt vi vid statyn på Stortorget och väntade på Martin.





Strax efter vi tagit bilderna kom Martin och vi gick till banken och efter vi hade varit där satte vi oss och fikade på Gustav Adolfs resturang & café.
Jag & Nikki åt en jättegod cheesecake och min kaffe mocha var utsökt!
Sen fick jag och nikki våra födelsedagspresenter, vilka var något vi blev chockade men överlyckliga över. Det var jätte mysigt och vi satt och pratade och skojade, hade det allmänt trevligt helt enkelt.
Vi gick en liten runda på stan och hamnade i affären i malmö där de importerar amerikska grejer. Det slutade med att Martin shoppade loss och jag & nikki blev väldigt glada. :D
Nikki fick 2 pins, jag fick 1 + en liten påse med sura Skittles och även en stor påse med vanliga! :O Snacka om att jag var överlycklig!


Min fina pin, "Emelie i ett nötskal"

Förutom det jag redan nämnt så kom vi även ut med varsin dricka. Vi tog de tre som lät äckligast, eftersom vi ville bevisa hur skum smak amerikanare har....haha! Martin har många smarta idéer.


Martins val av dricka


Jag tog samma som Martin, fast Creamy Red istället. Och Nikki tog en Root Beer.


Nikki & Martin


En gåsunge som vi döpte till Pelle



Pelle var väldigt söt och närgången, på denna bilden står han precis vid våra fötter och tigger mat som vi inte har. Så vi hällde upp lite av min dricka i en kapsyl och gav honom. Han smakade faktiskt, men verkade inte tycka om det eftersom han bara skakade på huvudet och vägrade dricka mer. Djur är underbara, särskilt djur-ungar! <3

Efter vi hade sagt hejdå till Martin så gick jag & nikki en snabb shoppingrunda.



Nikkis fynd

Nu är jag så trött att jag inte orkar göra någonting känns det som.
Det blir nog bara tv & datan ikväll. Förutom att jag ska klippa klorna på grannarnas iller strax efter 9. :)

Det är rosorna som räknas

Det är rosorna som räknas
inte törnen livet ger.
Allt det bittra
får vi glömma,
minnas skönheten vi ser.
För att vi skall orka bära
det som varit ont och svårt,
har försynen
i sin vishet
preparerat hjärtat vårt.



Skriven av: Lena Kjellander

Mys med Sanne och lite annat

Efter att jag skrev förra inlägget igår, så fick jag ett ryck och det slutade med att jag åkte till Stångby för att hälsa på Sanne. Vilket var lika trevligt som alltid. Vi satt o kollade på tv, drack te och jag käkade mackor för glatta livet. :)
När det inte fanns något vettigt kvar att kolla på så gick vi in på hennes rum och lyssnade på musik. Vi försökte göra de lika mörkt och mysigt som vi alltid brukar ha det på vintern i henes rum, men det slutade med att vi fick syre-brist och flummade så mycket att det inte gick. Vi fick öppna fönstret mer och flytta persiennen lite.
Jag tog tåget hem vid kvart i 11, och sen träffade jag Linnea på vägen hem. Hon följde med mig och träffade hanna en stund. Så vi snackade av oss lite, mysigt mysigt. Sen satt jag o Hanna kvar ensama och snackade till klockan var kvart över 12.
När jag kom in så insåg jag att ingen hade varit ute med Axe, så det var bara att hämta kopplet och traska iväg. Det är faktiskt väldigt mysigt att vara ute och rasta hunden halv 1 på natten. Man möter inte så många andra..;)
Sen la Axe och jag mig i min säng och började att kolla på Heartbreak Hotel, men efter en halvtimme stängde jag av eftersom jag faktiskt ska träffa Martin i Malmö klockan 2 idag, så jag behöver ju inte vara helt död. :)

Men nu ska jag äta upp min macka o dricka upp mitt kaffe, och börja slänga på mig kläder. :P

Pussar




Jag & Sanne på Liseberg för några år sedan...

Dikter och spel

Strax efter att jag skrev mitt förra inlägg så träffades jag och Annie på lekan. Hanna kom strax därefter och joinade oss. Både jag & Annie fick nämligen ett sådant sug efter att dricka vin. Så det var ju bara att packa ner vad man hittade, rasta Axe och bege sig. Där satt vi och snackade en liten stund, men när Hanna skulle hem så gick jag & Annie också. Man blidde allt lite trött. haha
När jag väl kom hem så insåg jag att jag hade lyckats att bli "tipsy" på det jag drack, och jag hade verkligen jättestora problem med att försöka läsa min manga One Piece..haha Texten hängde inte riktigt ihop med bilderna.

Idag körde Nikki mig på sin moppe och vi åkte till stranden i Lomma för att hon skulle sälja tidningar. men det var ganska så folktomt där, om man säger så..;) Men hon sålde i alla fall 5 tidningar. Sen låg vi och solade lite, och jag klagade över att det tar så lång tid för att få färg. Jag vill ju ha mina bruna ben efter en timme...Men nädå, det ska man tydligen inte få! :P

Vi körde hem, och knappt hade jag hunnit hem fören Sanne frågade om jag ville komma hem till henne när hon slutat jobba. Klart jag vill det, det vill jag nästan alltid. Men tyvärr behövde pappa hjälp samtidigt som jag pratade i telefon, så det blev inget. Ska ringa till henne igen någon gång efter 5, så får vi se. Jag är jäkligt trött nu nämligen.

Jag följde med pappa för att hämta klockor och "klocke-sager" hos en äldre dam som förlorade sin man förra året. Och tydligen var han precis som pappa en galen klock-makare. Där stannade vi väldigt länge eftersom det var mycket som skulle tittas på, böcker att läsa och saker att prata om.
Till och med jag hade turen med mig. Jag fick nämligen 2 böcker och ett spel med mig hem. Jag nämnde nämligen att jag gillar att skriva dikter, och tydligen kände hon en som skrivit dikter på fritiden.
Så jag fick ett signerat exemplar av Lena Kjellander - Som smultron på ett strå
Och även Lena Kjellander - Följ med på en vandring genom 1900-talet. Som jag tror är en fakta-novell.
Sen fick jag även spelet Master Mind, som jag och nikki alltid spelade hemma hos mormor & morfar.






Vänner är en underlig sak

Vad vore livet utan vänner?
Men sen är ju tanken på att det är just de människorna, ens vänner som man litar mest på, det är ju just de som har förmågan att såra en mest. Trots att det är fint väder, soligt och sommarlov, så har jag ändå kommit tillbaka till allt mitt jäkla tänkande. Och det är aldrig något positivt kan jag lova er.
Men precis som jag skrev innan, det är ju just vännerna som sårar en mest, just därför att man litar så mycket på dem. Jag blir ofta sårad av människorna i min närhet, de märker det oftast inte eftersom jag har mitt lilla skal som direkt åker upp när något otrevligt händer. Men jag börjar ärligt talat bli trött på att behöva dölja hur jag egentligen känner. Kanske får jag mer respekt om jag tar den, gör mig hörd och säger ifrån. Antingen det, eller så förlorar jag mina vänner.
Jag har ju testat att säga emot o ifrån en gång...det fungerade inte alls. Tack vare att jag gjorde det förlorade jag så mycket att det kändes som att det inte fanns någonting kvar.


Beroende och tankfull

Okej, jag erkänner...jag kanske har blivit lite smått beroende av Boulevard of Broken Dreams - Green day. Men jag lovar det är fullt hälsosamt! ;) Ursäktar mig redan nu, då detta inte kommer att bli ett vidare seriöst inlägg. Jag och systern min sitter och flummar oss för fullt och jag har nog druckit mig hög på kaffe...

Fast helt plötsligt försvann min koffein-kick och nu är jag mitt vanliga sega jag igen.

Usch det är mycket som har flytit upp till ytan igen de senaste dagarna. Sånt som jag trodde att jag hade hanterat och gjort mig av med. Många jobbiga känslor och tankar som jag trodde att jag hade begravt. Men man kan tydligen aldrig vara riktigt säker. Vad ska hända nu, vad var det egentligen som hände förr?

090707

Idag blev det ingen försäljning på stranden utav tidningar för våran del. Vädret var ju helt skumt i morse, det gick ifrån att vara lite soligt, till att vara molnigt och blåsigt, till att solen tittade fram lite smått igen. Men eftersom det var så ostabilt väder gissade vi på att det inte skulle vara allt för många människor på stranden så vi stannade hemma istället.

Just nu sitter jag i sängen och myser med Axe som sover på mina kuddar. Green Day spelas högt, mitt te väntar på att bli smaksatt och jag sitter ner och pausar lite. Efter att jag hade duschat i morse fick jag för mig att jag skulle rensa bland mina kläder, eftersom det mesta ligger i en ända röra. Problemet med när jag rensar bara är att jag har sjukt svårt för att slänga kläder...jag kaaanske vill använda dem igen, även om jag vet att jag aldrig kommer att göra det. *suck*

Än så länge har jag bara gått igenom underkläder och pyjamaser, vilket tog lite tid...:O
Men jag har ju typ 3/4 kvar att gå igenom, sen passar jag även på att städa lite smått på rummet. Jag har ju så sjukt många grejer framme, det blir mest bara dammigt. Och vissa saker vet jag inte ens varför jag har...haha, jag är en samlare ända ut i fingertopparna! Och det har jag alltid varit, så ni kan ju bara tänka er hur mycket skit jag har samlat på mig under åren...vinden är rätt så full av mina grejer, som jag antagligen aldrig kommer att se eller använda igen, men tro inte att jag kan slänga dem för det. Det vore ju slöseri! ;)

Jag var precis uppe på min syrras rum och rotade ibland hennes skivor lite, och då hittade jag faktiskt 3 av mina egna skivor, som jag letat efter. Busunge, som "lånar" mina skivor. Det skumma var att alla 3 skivorna hade något med Joakim att göra. Den ena var en Metallica skiva som han brännde till mig, den andra var Solity's demo (hans kompisars band, som vi var och kollade på) och den tredje skivan var Chains demo (ett band som var med i en tävling mot Solity o andra band, som även dem vi var och lyssnade på). Skumt, varför hade hon just de tre skivorna, det visste inte hon heller när jag frågade henne.
Men nu tog Green Day slut, så jag ska lyssna lite på Solity, som jag faktiskt tycker är väldigt bra. Fast det är bara 2 låtar på skivan, så sen ska jag lyssna på Chains. Det är så himla roligt att lyssna på skivor som man inte brukar lyssna på, det blir som att upptäcka något nytt...på ett underligt sätt.

Fast att jag har ganska många boxar att kolla på som jag inte sett (Holocaust, 4 säsongen av Arkiv X, 1,2 & 3 säsongen av Xena) så känns det som att jag inte har så mycket att göra, och att jag borde låna en box av någon...fast att jag som sagt har många egna att kolla på. Skumt. Saken är ju den att jag faktiskt vill kolla på mina egna boxar, fast avsnitten är ju så långa. Holocaust till exempel är ju ett avsnitt 1½ timme långt, de andra är väl "bara" 40-50 minuter lång, men ändå!

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt musik-lyssnande och te-drickande!
Man måste ju passa på med sånt när man är ledig.



Solity- Scizo Boogie
(fast personligen tycker jag att Life in the sky är den bästa låten)

Halva sängen och Paramore på stranden

För det första så har jag sett klart på andra säsongen av Dexter som jag lånade av Sanne i lördags. Mycket bra, och jag ser fram emot tredje säsongen som börjar ikväll. ^^
Denna veckan ska jag hjälpa min syster när hon ska sälja tidningar på stranden. Så idag, tog jag handduken och Nikkis Freestyle och skivan med Paramore som jag lånat av Sanne och la mig i sanden och njöt av stunden. Vi var bara där lite mer än en timme, eftersom det knappt var någon annan där heller...haha
Resten av dagen har jag gått omkring i en halvdvala, har varit så trött att jag gått från sängen till soffan, och sen tillbaka till sängen. Axe följer mig överallt nu när han är i huset. Vilket jag bara tycker är mysigt och charmigt.
Dock så snor han min säng så fort han får tillfälle.
Inatt var nog den roligaste sovstunden hittills.
När jag skulle gå o lägga mig så hade han lagt sig raklång i mitten av sängen, så det slutade med att jag låg i skåran mellan sängen och väggen...
När jag vaknar ligger jag i fosterställning uppe på mina huvudkuddar, min långa blåa kudde ligger över mig, och på kudden ligger Axes huvud. Det knasiga slutar inte där....
Axe ligger i en boll bredvid mig, med huvudet på kudden och han har snott allt mitt täcke! Vi ligger så ihoppressade att vi bara tar upp ena halvan av sängen...(Ni kan ju själva gissa hur trångt där va)
Man kan inget annat än att skratta!


Djurräddarna på Nya Zeeland

Jag hade tänkt att skriva ett blogginlägg, men så såg jag precis att Djurräddarna på Nya Zeeland började. Så jag skriver ett inlägg när det är slut istället. :) Tihi
Vi hörs snart!

Lyckligt slut

Min sega dag blev lite mer händelserik framåt kvällen.
Vid halv 7 så kom Inge, Inger, Mats, Camilla & Esthon in och så grillade vi och snackade och drack lite. Mysigt. :)
Där spenderade jag mycket av kvällen, sen ringde Sanne och hon var väldigt uttråkad, så jag lyckades få henne att komma hit en stund, så vid 9 joinade hon oss. Efter ett tag gick jag, Axe & Sanne in på mitt rum och lyssnade på musik som hon hade med sig och låg där o lyssna och snackade.
Eftersom sista tåget gick klockan 11, blev det en kort visit, men en otroligt trevlig sådan!
Jag & Axe följde henne till tåget och sen promenerade vi hem igen.
Nu sitter jag här och kollar lite videos och försöker att ignorera Dexter som är på tv i bakgrunden. Jag lånade nämligen andra säsongen av Sanne, så ska snart gå ner och börja kolla på den. :)


Ville bara länka till denna videon med Maria Lundqvist.
Hon är så sjukt bra på att improvisera! Tummen upp för henne! <3


Seeeeg dag

Idag är en riktigt seg dag känner jag.
Gick upp vid 20 i 12, enbart därför att mamma väckte mig genom att stå på mitt rum och prata med mina marsvin. Snart sätter jag upp inträdes-avgift på mitt rum...:P hihi
Jag följde med mamma när hon körde Nikki & Tina till Malmö för att kolla på Drewex, eftersom de inte hittade den affärenh igår när de var i Malmö. Sen körde vi dem till Lomma och släppte av dem. Jag och mamma tog en mjukglass innan vi åkte hem igen. När vi väl kom hem, gick jag o Axe och la oss i min säng och lyssnade på musik i ungefär en halvtimme. Sen fick jag skuldkänslor av att ligga där och gick upp o satte mig vid datorn istället. Skulle ju träffa Angela idag, men vi får se hur det blir med det. :)
Jag är trött och tråkig känner jag i alla fall. Pappa har fått för sig att bjuda hem folk o grilla ikväll. Så egentligen vill jag ju inte vara hemma, eftersom jag varken gillar grillat eller gäster...;)

Rolig intervju

Haha hittade en rolig video där David Duchovny (Fox Mulder) & Gillian Anderson (Dana Scully) intervjuar varandra... De är så himla söta tillsammans! Arkiv X kommer alltid att vara min favorit serie, tillsammans med Xena...of course.
Dessa två serier har alltid varit mina favoriter, och kommer alltid att vara det, tror jag. <3


Uppdatera bandlistan, vill ha fler förslag!

För att uppdatera listan över band som Sanne lyssnar på som jag sa att jag skulle lyssna på och bedömma...
Har några band kvar att lyssna på, men har gått igenom en del nu i alla fall.
Tänkte först att jag skulle lista upp dem jag lyssnat på här, men kom sen på att det kanske är roligare att få se alla på en gång, istället för några då och då. Det kan ju lätt bli tjatigt då. Så ni får allt vänta lite till innan jag lägger upp dem.
Däremot kan jag ju säga att jag fick tips av Frida på två band som jag har lyssnat lite på.

Volbeat tyckte jag var bra och hade absolut inget emot att lyssna på dem. Det andra bandet var Stone Sour och där kunde jag faktiskt inte riktigt bestämma mig om vad jag tyckte om dem. Det är så svårt när man väljer låtar själv till ett band man aldrig lyssnat på. Risken finns ju att man väljer fel låtar. Men de var både bra och dåliga, mitt emellan helt enkelt!

Är det några fler därute som har förslag på band eller artister som jag kan lyssna på?
Eller kanske bara någon enstaka sång som jag måste höra? Hojta bara till i sådana fall!


Free Willy

Detta var den första film som jag blev beroende av och kunde se om hur många gånger som helst. Det var nog även under denna filmen som mitt djupa intresse för vilda djur uppstod. Jag hade mitt marsvin Smulan som jag älskade, men när jag såg den fina Willy (eller Keiko som han hette i verkligheten) så blev jag mer och mer intresserad av alla djur, särskilt de vilda.

När jag tänker på filmen Rädda Willy / Free Willy, då kopplar jag den genast till min uppväxt.



090702

Sanne kom och det var som vanligt jättemysigt!
Hon kom precis när vi satt och åt, så vi var lite i våran trädgård och sen skulle vi låna Nikkis moppe och åka till stranden i Lomma. Självklart fick vi ju inte igång moppen, så det slutade med att mamma var en ängel och körde oss till bryggan. Där satt vi på ett par stenar lite avsides och njöt av det vackra vädret! Jag älskar att  vara i lomma och sitta vid vattnet, men det är ännu bättre att ha någon med sig kan jag lova. Vi hade några av våra härliga samtal varav en väldigt djup diskussion om längden på håret på kroppen. Väldigt udda fråga, men nödvändig enligt oss.
Det blev även lite foton, men eftersom mina batterier var slut så använde vi Sannes kamera, så jag har inga bilder.
Sen kom mamma o hämtade oss igen och vi låg ett tag på vårat golv i hallen och orkade inte röra oss. Där kom vi fram till vilka vackra valpar Axe och sannes hund Ebba skulle fått tillsammans.
Sen visade jag en video på youtube och sen följde jag o Axe sanne till tåget. Självklart var ju tåget 20 minuter försenat, men det gjorde inte så mycket...Sane hann ju med att borsta tänderna! ;)
När jag sagt hejdå till Sanne mötte jag Hannas pappa Johnny som kom från tåget.
Sen traskade jag och Axe hem igen. Riktigt jäkla mysigt alltså!
Och nu ska jag, Nikki & Tina kolla på Silent Hill.
Passande med skräckfilm mitt i natten....hehe

Det är så mysigt, eftersom Bonnie löper, så Axe får vara i hela huset. Och sin mesta tid spenderar han med mig. Min egna privata lilla svans! <3 Det är så mysigt att ha sin lilla labbe i sängen när man ska sova. Och att vakna av att ha en snarkandes hund på rygg bredvid en är himmelskt!


Älska Sanne...och Skittles! <3

Nikki har fått besök från sin kompis Tina ifrån Umeå. Riktigt trevlig tjej med ett glatt humör, hon ska stanna tills på söndag tror jag. Kommer bli livat i huset. Toppen! :)
Jag och mamma har precis varit och hämtat våran dator hos Musse som nu har blivit lagad, och ska fungera igen. Yes, 2 datorer är faktiskt nödvändigt i detta huset...eftersom jag alltid ockuperar en av dem...;) Så nu slipper jag ha så mycket skuldkänslor över att jag alltid snor datorn. Mohaha!

Ibland finns det tillfällen då jag inte kan sluta älska Sanne av hela mitt hjärta.
Ett av dessa tillfällen är när hon ger mig Skittles...det kan låta konstigt att älska en människa för att de förser en med godis... Men jag ÄLSKAR skittles, och är fruktansvärt beroende av dem. Då jag behöver ta mig till England för att få tag i de3m, var Sanne en ängel och köpte med sig 2 påsar till mig när hon var där. Och jag har slagit nytt rekord. En påse har nu varat i 3 dagar...men snart är den slut! Tyvärr!




Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Och klockan 8 kommer Sanne med tåget, så jag räknar med att hon plingar på dörren runt 10 över 8. Sen ska vi leka...iiiih. :D
Jag älskar sannes spontana sida! ;) Än så länge i alla fall.....(A)
Får väl se vad som händer, något kan vi alltid hitta på. Det är våran speciallare...vi behöver aldrig planera något. Vi har kul ändå!


Härlig Pepsi reklam!

Älskar denna! Fasen vad coolt det hade varit att bara backa in i sin idol sådär...<3


090701

Idag har tiden gått snabbt. Precis som vissa dagar bara verkar göra.
Har mest tagit det lugnt och myst med min syster, kollat på en av de underligaste filmer jag någonsin sett. Pee-wee Hermans stora äventyr...helskum film, men ändå väldigt mysigt och charmig!
Jag o mamma lämnade våran dator till Musse, så får vi se om han kan få igång den igen. Thank god, for you!
Som sagt har dagen inte varit så händelserik. :)
Snackade med Angela innan och ska träffa henne på lördag. Äntligen! Det känns som evigheter sen! :)

RSS 2.0