French & Saunders, och Helena

Ursäkta för mitt sega uppdaterande. Har inte varit aktiv på snart två veckor. Ärligt talat så har jag inte ens suttit vid datorn, så där har ni er förklaring till varför jag inte uppdaterat.

Var ju iväg i London med Sanne och upplevde de bästa två timmarna i mitt liv igen, genom att se
French and Saunders - Still Alive!
IGEN....:D
Och självklart blev jag ju helt deprimerad när jag insåg att det var över och att jag inte kommer att få se mer av dem eftersom de efter 20 år av F&S beslutat att inte fortsätta, utan gå skilda vägar... det är bara så jäkla typiskt att jag inte föddes några år tidigare så att jag hann med att njuta lite längre av dem.
Så hela tiden sen jag kom hem från London har gått åt till att tycka synd om mig själv och kolla på "A bucket of French & Saunders" (5 avsnitt) , "Christmas Bucket", "Christmas Special 2005", "The Life and times of Vivienne Vyle" (Säsong 1), lite "Absolutely Fabulous" och första säsongen av "Vicar of Dibley" + "Easter Bunny" & "Christmas Lunch" som jag köpte när jag var iväg.

Självklart gjorde vi en massa andra roliga saker när vi var iväg. Jag var ju där med Sanne...DAAA...;)
Är lite off just nu bara, får se om jag känner för en hel redovisning för resan någon annan gång.

Snackade i telefon med min älskade syssling Helena idag och jag saknar henne bara mer och mer ju oftare jag tänker på henne. Ska förhoppningsvis upp och sova hos henne om två veckor. Hoppas verkligen att det går att fixa.
Skulle ju ändå upp till Värnamo med mamma o min syster eftersom det är Smådjursträff i Nässjö den 15 nov.
Så då tänkte jag att jag åker med mamma och systern en bit hem på söndagen och hoppar av hos Helena, har ju inte varit i hennes nya lägenhet och det var över ett år sedan vi sågs senast. Att hon sen bor i Småland och pratar småländska är bara ett plus i kanten. (För er som inte visste det så är jag hälften smålänning och har en liten "förkärlek" till småländskan). Och sen kunde jag åka hem på Måndag kväll, hade gärna stannat längre men har ett läkarbesök som jag måste gå till på tisdagen.
Hoppas bara att mina planer går att uppfylla. :)


Kommentarer
Postat av: Guldis

Hihi! Jag är oxå smålänning till hälften! De pratar så sött...oförståligt, men sött!

2008-11-04 @ 17:21:18
Postat av: LOIS

Då e jag baskemej också smålänning till hälften :D Åååh, jag kanske också ska till småland den helgen ju! Vi kan samåka :):) <3

2008-11-05 @ 16:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0