What a weekend

Shajse vilken helg man haft.
Hanna kom i fredags, and man was that fun!! :D
Vi drog ut och festa lite, det blev en galen natt! Vilket vi båda fick erfara dagen efter... haha
Så gårdagen har mest gått åt till att sova, och vandra runt i en slags zombie-mode. Sen på kvällen cyklade jag hem till den andra Hanna och körde lite vinkväll med ost och vindruvor och kollade på den nya säsongen av "Så mycket bättre".
Och imorse fick man ju en hel timme extra att spendera i sängen. Lovely!!

Car away


Fix n' stuff

Idag har jag mest sprungit runt och städat och fixat lite. Hannana kommer ju idag! :D yayay!
Nu ska jag äta något lite snabbt, för fasen vad man blir hungrig av att städa...;)

No more HP

Sitter och funderar på lite allt möjligt.
Precis så slog det mig föresten att det inte kommer några nya Harry Potter filmer...
Ja, jag vet. Jag har ju naturligtvis vetat det ett bra tag. Men det som slog mig var ju inte just det faktum att det inte kommer nya flmer, utan att alla de som har spelat i filmerna nu inte kommer att jobba tillsammans igen.
Man hör ju ofta att man blir som en liten familj under en film-inspelning. Tänk då vilka band som måste ha skapats under dessa filmerna. Jag menar om 1 film kan binda ihop folk, vad kan då inte 8 filmer göra? :O
Barnen har ju växt upp tillsammans... Undrar hur det känns nu, att veta att den tiden är förbi?


Pedal


Picas

Jag började att kolla igenom lite bilder på datorn. Och sen fastnade jag. Har suttit och sorterat och redigerat lite. Men har bara kollat i en mapp än så länge, och det tog sin lilla tid. Bilderna är ifrån när jag var iväg med pappa i somras och kollade på en massa bilar och motorcyklar. :P
Blev tydligen en hel del fotande den dagen visade det sig...


Ledig!!

LEDIG!
Nu är den andra tentan skriven och jag är helt ledig framtill måndag! Så extremt underbart härligt!
I'm so happy, hihi. Min plan är att gå i ide fram tills dess att Hanna kommer. Lyssna på musik, sova, läsa, kolla serier. Lite sådana nödvändiga saker. ;) Och lite annat också såklart....:P Mohahaha

Illa

Det jobbiga med att gå upp tidigt för att skriva tenta är det faktum att jag måste äta frukost. Jag har inget emot att äta frukost annars, det är ju dagens viktigaste mål, men det finns en tidsgräns när jag klarar av att äta utan att må illa. Den gränsen har jag jag överskridit nu känner jag... bläää!

You gotta take this life and live it


© Jag såklart...;)

Djurskydds tenta

Idag är det då dags för tentan i Djurskydd. Känns jäkligt skumt att inte skriva den på morgonen måste jag ju säga. Ska inte skriva fören halv fyra! Dock håller den på till halv åtta på kvällen... SNARK! Jag kommer ju somna alltså.. Jaja, man får väl hoppas på att jag lyckas hålla mig vaken. Det är ju ett roligt ämne jag ska skriva. Dock så innebär det ju att kursen kommer att vara slut sen. Usch vad tråkigt. Har verkligen älskat denna kursen och allt nytt jag har fått uppleva!

Helt klart den bästa kursen jag någonsin läst! Är sjukt nöjd!


OMG mina händer har samma färg som grisen... Jag har grisfärgade händer!! :P

Underverk för själen

Ett varmt bad och en kall Corona gör underverk för en stressad själ!
Nu känner jag mig nästan mänsklig igen. Bra det, för imorgon är det tenta som gäller!

Plugg, Städ och Cappuccino

Tjolahopp!
Plugg plugg plugg, that's the story of my life!
I alla fall denna veckan. ;)
Har pluggat en massa, just nu far allt bara runt och jag försöker få ordning på vilken fakta som hör till vilket djurslag. Haha, det är nackdelen med att det är mer än ett djurslag som vi lär oss om. Det blir lätt så att man blandar ihop saker. Men jag tror att jag börjar få ordning på det mesta nu.

För typ en timme sen så fick jag ett ryck och började att städa.
Började med marsvinsburen, passade på att släppa ut marsvinen i lägenheten så att de skulle få springa av sig lite. Det gick inte som jag planerat. De hittade en vrå bakom en dörr, och där satt de sen hela tiden. Tills jag blev irriterad på dem för att de inte tog tillfället i akt och sprang runt... Så jag jagade dem lite. ;)
Passade på att busa lite med Medusa, och jag fick henne till att krumbukta sig och slå lite bakut. Såg ut som en VÄLDIGT rund och kompakt liten ponny. :P haha

När det var klart så gav jag mig på toaletten och badrummet. Så nu ser jag fram emot ett härligt bad ikväll innan jag går och lägger mig.

När jag hade stillat det mesta av mitt "städ-behov" så gjorde jag lite Cappuccino med smak av Daim, som jag nu sitter och avnjuter. Samtidigt som jag håller på med lite Djurskyddsfrågor. Med risk för att jag kommer att få äta upp de här orden senare: Men det börjar kännas rätt bra inför tentan imorgon. Jag kan inte allt, men en hel del känner jag mig ganska säker på faktiskt.


Så fint vill jag också kunna göra...

XD


Loving it

Har kaffepaus nu. Sitter och kollar på Lark Rise. Jag vet att jag tjatar om denna serien hela tiden. Men gud vad jag älskar den! Håller på och kollar igenom den för andra gången nu. :) Den går nämligen på SVT måndagar och fredagar, så jag sitter på SVT Play och kollar på det som jag missat. :)
Är inne på andra säsongen nu. And still loving it! ;)

Annars händer inte så mycket, pluggar såklart och går runt och pratar för mig själv. Haha

Tenta plugg på G

Dagen so far har gått åt till att tenta plugga.
Shit vad det finns mycket att läsa om djurskydd. Anteckningar, häften, power-point, lärarens anteckningar, föreskrifter, böckerna och så lite uppgifter. Dock har jag inte gjort allt detta utan berättade bara vad jag har för material att jobba med. ;)
Idag har jag sattsat in mig på mina egna anteckningar, anteckningarna från läraren som jag har på datorn och häftena om Hund, katt & smådjur. Tänkte även försöka hinna läsa Djurskyddsmyndighetens föreskriftsmotiv (därför jag sitter vid datorn nu). Kom nämligen på att jag inte har läst det och det var en av de sakerna som läraren sa till att vi skulle kolla på. Inte för att jag tror att det kommer komma någon sådan fråga på tentan, men det är lika bra att vara på den säkra sidan. :)

För att höja mitt humör lite i allt plugg, så har jag gjort varm choklad! :D


Chokladen ser nästan svart ut... så ser den inte ut i verkligheten...;)

Motherless Children

Hur fasen blev klockan 2?
Snacka om att ha noll tidsuppfattning.
Jag borde helt klart vara tröttare än vad jag är.
Med tanke på att jag gick upp tidigt och har pluggat största delen av dagen...
Men nu har jag nog varit vaken för länge och tröttat ut mig för mycket istället. ;)

Ska hoppa ner i sängen och läsa lite, sen lyssna på musik och ligga och fundera ett slag. Alltid lika intressant att se vad jag börjar tänka på, har en massa saker som far runt och vill ha uppmärksamhet.



Älskar låten, älskar artisten och "diggar" videon!

Snaaaaark

Jag är vaken.
And I'm not happy about that!
Ska till Länsstyrelsen med Förvaltnings kursen...
Och det är obligatoriskt. Såååå att-e-ja.

Nya saker som hänt

Då var man hemma igen efter en tripp in till stan.
Jahopp hopp...
Då har man varit med om saker man inte varit med om innan. Någon gång måste vara den första.
Dock fick jag sitta och vänta i en halvtimme i väntrummet... de var 15 minuter försenad... suck, suck. ;)

Jaja, nu ska jag äta lunch och sen dra till skolan för att ha övning. Hoppas på att jag kanske kan börja förstå den här förvaltningsbiten lite snart. Efter övningen bär det av hem till Michelle, som fyller år idag, för att äta tårta!! YAY


Lång dag

Känns som att det har varit en väldigt lång dag idag. Men så är det ju ibland. Dock så har den inte varit jobbigt lång, utan mer att det har varit mycket att göra.
Har haft föreläsning och pluggat en massa. Och nu håller jag på och tvättar samtidigt som jag läser de sista sidorna i den 6:e och sista av böckerna, "Förvaltningsrättens grunder".
Jag ska snart springa ner till tvättstugan och ordna med tvätten. Efter det ska jag upp till S:arna och skriva ut lite lagar som vi ska ha med oss till tentan i Förvaltning och Kommunikation.
Problemet är väl bara att jag inte är helt säker på att jag har rätt lagar, eller var jag får tag i alla. Men men, det löser sig!


Jag vet att bilden inte har med texten att göra, men den är ju bara så söt! ♥

Missat Raubtier

Jag sitter och snackar med Madeleine, en av de två tjejerna som jag träffade förra gången jag var ute på James med Sanne & Sofie, och tydligen så missade jag att Raubtier spelade på James igår...
Meeeen va fasen!
Inte för att jag lyssnar på dem, men jag vet vilka de är då jag blivit introducerad av min kära syster och hennes kompis "som-jag-inte-vet-vad-han-heter". Hade varit kul att lyssna på en konsert. Lite ny musik att fylla mina öron med.
Jajaj det får väl bli en annan gång. :D


Vilken dag!

Härlig dag!
Fick vara med och se när smågrisar kom till världen. Samt att jag fick hålla på och gosa och mysa med några. Sen hade vi även turen att få vara med om en kalvning! Riktigt häftigt faktiskt! :D

Var inte hemma fören vid halv 7, så en ganska lång dag faktiskt.

Väl hemma och ren igen så snackade jag lite med Angela och hipp som happ så hade jag köpt en biljett till Stockholm!! :O
Hahaha, hur gick det till? ;)
Men är sååå kul! Är riktigt glad, ska bli awesome att komma bort ifrån Halmstad och skolan lite.
Spendera en helg med Angela och Nils istället, låter mycket bättre än att plugga! ;)




Sen snackade jag även med Hanna, och gissa vem som kommer och besöker mig imorgon kväll?
Så underbart! Gud vad glad jag är!! :D

Snaaaark

Morsning korsning!
Usch vad det var segt att komma upp ur sängen idag.
Bara för att gå upp och inse att det är minusgrader ute!
-0.9!!
Kommer nog att bli lite kallt i stallarna idag har jag en känsla av... blääää!
Men men, jag får väl krama en sugga eller något! ;)


Avslutning på dagen

Har haft ännu en produktiv dag.
Vilket firas med att kolla på Vicar of Dibley och dricka Coca Cola. Yum yum!
Imorgon ska jag upp tidigt, det är dags att ta sig till Munkagård igen och kolla på grisar. Förhoppningsvis får vi vara med om grisning. Då har jag ännu ett djurslag att lägga i listan över djurfödslar jag varit med om. ;)
Rätt häftigt faktiskt! :)


Ko...mpis!

Michelle är en av de finaste människorna!
Dock tror jag att hon missuppfattat det här med att det är HON som fyller år nästa vecka... ;)
Igår när jag var och mös hemma hos henne så fick nämligen JAG en present av henne!




And the awesomeness continue

Nämen hallå, ännu en dag där jag är helt awesome!
När klockan slagit tolv så var jag redan klar med kapitel 8 (som jag skulle läsa idag), så jag har även hunnit med att sticka iväg och handla present. Och hunnit att börja lite smått på kapitel 9. Samtidigt som jag har läst ur djurskyddslagen.
Så nu har jag lite paus.
Dricker te och kollar på Vicar of Dibley!

Mys mys

Vicar and Skittles

Jag har haft en produktiv dag, myst med finaste Michelle och promenerat lite.
Nu känner jag att jag förtjänar en lugn och avslappnad kväll.
Därför ska jag kolla på lite Vicar of Dibley och äta...SKITTLES!! :D



Jag är grym

Fan idag har jag varit grym!
Det kommer vissa dagar då jag bara är det. Haha
Trots att jag inte var hemma fören någon gång efter 11 (orkade inte sova själv), kom ut ur duschen vid halv 12, käkade frukost till strax innan 13, så har jag ändå hunnit plugga mycket idag!
Är lite stolt över mig själv faktiskt, dessvärre kan jag ju inte påstå att jag fattar ett skit av det jag läst...
Men nu ska jag läsa lite till, sen bär det av hem till fina Michelle för lite mys. Längtar!
Sen är det hem och fortsätta att plugga igen som gäller. Jag SKA bli klart med kapitel 7 idag! Har väl cirka 20 sidor kvar. Så det ska nog gå att fixa.


Converse är den finaste skon, ever!

Underbar!


Mina minifötter...


Lycka

Äppelkaka & vaniljsås + From Lark Rise to Candleford = Lycka!!


Inställd föreläsning, lunch & bilturer

Idag så hade vi föresten ingen föreläsning klockan 8 imorse...
Det fick vi reda på efter att ha stått och väntat på läraren tills klockan var halv 9. Då ringde några och frågade. Hon hade tydligen föreläsning med en annan kurs. Jaha, men det var ju kul! Tack för att ni ljuger på schemat!
Så det var bara att cykla hem igen. Plugga lite, när man ändå var vaken ;).
Men det var en bra dag ändå.
Jag, Sanne och Sofie tog "Bengan" och åkte till Eurostop (det regnade) och käkade lunch tillsammans.
Very much fun indeed!
Efter lunchen så kollade vi runt lite innan det var dags att packa in sig i bilen igen och köra (åka för min del) till skolan och ha föreläsning mellan 13-17. När vi ändå var i farten så passade vi på att handla efter skolan. Awesomeness måste jag säga. Särskilt med tanke på att det regnade hela tiden. Då var det inte helt fel att kunna hoppa in i en bil och slippa att cykla i regnet.


Jahopp

Jahopp.
Då sitter man här igen då ja.
Pigg och glad. Trots att jag varit ute och gått 2 gånger nu ikväll. Sitter och väntar på att bli trött, men det ser inte så ljust ut just nu. Kanske skulle trotsa mig själv genom att gå och lägga mig och läsa istället för att sitta här...
Hmmm, ja vi får se hur det blir! :)

Upsy dupsy

Gud vad härligt att komma hem och mötas av äpplekaka och vaniljsås. Och härligt prat med fina vänner.
Tack Sanne & Sofie. Ni är toppen! :)

Dagen har varit lååång.
Både underbar och jävlig.
Men det bästa var att jag fick träffa tre fina människor. Hanna, Anna & Patrik. Awesome!

Och helgen har varit fylld med mys med familjen och vovvarna. Jag har haft det bra. Jag är nöjd. Och nu även väldigt trött. haha
Ska ha föreläsning klockan 8 imorgon, så det blir till att lägga sig i tid för en gångs skull! Får väl berätta mer om helgen en annan gång. :)

Stuff n' stuff

Det har varit en lång och händelsfull vecka! Långa dagar med besök både hos kor och grisar. Jag har haft det bra!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen bär det av ner till Skåne för en helg med la familia!
Ska fira pappa som snart fyller år! Yay!! :D
Jag hoppas på tårta...;)

Varför är jag vaken? Mjölka!

Morrn morrn!
Är väl lite sådär lagom pigg på det faktum att jag är uppe kvart över fyra...
Ställde klockan på 03.00 egentligen, men när den väl ringde så ställde jag om den till 03.45 istället. Jag hade ju nämligen tämligen svårt för att somna igår. Jag gav mig i kast med att försöka runt halv elva någon gång. Då la jag mig och läste. Men med tanke på att jag brukar gå och lägga mig runt halv 1-1 i vanliga fall, så behöver jag väl inte ens nämna att jag inte somnade när jag skulle.
Så här ser ni en "glad" tjej som har sovit 2-3 timmar i natt, och nu ska iväg i 12 timmar.

Men va fan, det måste ju göras. Det är ju ingens fel att jag inte kan sova. Dags att vakna till och tagga till lite!
Carl kommer om en halvtimme, bäst att jag trycker i mig mackan! (Ett tips, undvik gärna att äta frukost vid denna tidpunkt...)

Dags för mjölkning av kossor! ;)

?

Varför är jag vaken nu?

RSS 2.0