I hate the way it hurts

Usch nu är jag på riktigt dåligt humör.
Var precis ute med Axe, och inte nog med att de snöade...det blåste som sjutton också. Så varje snöflinga kändes som en pisksnärt i mitt ansikte. När jag kom in var mitt ansikte rödprickigt, och det sved...
AAJJJ!!
Så nu är jag på dåligt humör och vill inget annat än att lägga mig under täcket och dränka mina öron med hög musik. Men det kan jag ju naturligtvis inte... jävla kemi!!


Mormor <3

Nu sitter jag och pratar med mormor i telefon.
Såååå mysigt!
Älskar min mormor, hon är bäst och har alltid varit! <3
Hon kom på att hon inte hade min adress, så hon ringde för att snoka lite..;)
Och så ville hon veta hur jag mådde och hur jag hade det, och hur det var i skolan.
Jag hade ju planerat att åka och hälsa på henne denna terminen, men det har inte blivit av och jag har inte haft tid. Har ju t ex bara haft tid att åka hem en enda gång och kommer inte att göra det heller fören julen.
Men nu har jag ju i alla fall pratat med henne i telefon och det är alltid någon tröst, även om det inte är samma sak som att se personen i ögonen när man pratar.
Me man kan ju inte få allt!

Way away

Idag var det en lång seg dag i skolan, och när jag väl kom hem så var jag rätt så död faktiskt...
Måste plugga, men orkar inte riktigt ta tag i det och sätta igång, det är bara för mycket på en och samma gång som ska göras. Och då stänger jag bara av...
Och det blir ju inte direkt bättre av att jag är så himla trött och seg.
Sitter och lyssnar på Dommin och sneglar på den där förbannade boken...
Kanske borde ta och öppna den också!


Min glädjespridare

Jag är så glad över att ha Axe hos mig.
Oberoende av hur ledsen eller arg jag är, så kan han alltid få mig på andra tankar!
För en liten stund sen så märkte jag att Axe inte var kvar i rummet, jag märkte dock inte när han gick, men helt plötsligt var han borta...
Och gissa var jag hittade honom...




Eftersom att han var så himla söt var jag ju bara tvungen att busa lite med honom!





Snaaaark

Idag ringde klockan halv 6... SNARK!
Men jag lyckades att somna om några gånger, så jag gick inte upp fören 10 över 6. Upp och på med kläderna, ut med Axe i snöovädret och traska runt. Mötte inte en enda människa! Men dock nåra bilar...
Nu sitter jag på rummet och har precis ätit upp min mackor, och njuter av kaffet.
Idag är det dags för studiebesök...wiiiieee...*NOT*
Ska vara på skolan 10 i 8 och är hemma igen runt 17. Varav 4 av de timmarna ska spenderas i en buss. Kunde de inte hittat något som låg närmare...;)
Nänä, nu måste jag fylla på kaffet och sen ta på mig ett par byxor (även om jag gärna hade levt i mina mjukis-byxor), sminket och linserna är som tur redan på så det behöver jag inte oroa mig om iaf...;)
Just nu hade jag gärna bytat plats med Axe, som efter att han fått sin mat och sin del av mina mackor genast gick och la sig i soffan igen för att sova vidare.

This is my life, this is my time...

Sitter inne på mitt rum och lyssnar på Solity och funderar på vad mer kreativt jag kan göra idag.
Har passat på att sätta upp 2 planscher och 2 utskrivna foton på mina annars ganska tomma väggar. Flyttade även in alla mina filmer och serie-boxar till det nya skåpet i vardagsrummet.
Det får nog bli lite pyssel-dags sen känner jag. Igår när Hanna och jag var och handlade så köpte vi varsitt kit med Scrap-book material. Så det får nog bli lite scrap-booking sen! ;)

Vad kan man mer önska av en skön söndag, som jag gör allt för att inte plugga på. Känner att jag åtminstone behöver en ledig dag i veckan för att överhuvudtaget orka plugga resten av veckan...


Detta är en av de två bilderna som nu pryder min vägg


Zombie-land

När jag vaknade imorse kändes det som att jag hade sovit i si sådär 100 år...
Somnade visserligen inte fören efter 3 någon gång, men däremot gick jag inte upp fören kvart över 11 imorse. Och snacka om att jag var förvånad när jag kollade på klockan och insåg hur mycket den var. Och ingen Axe hade kommit in och väckt mig, utan han låg sött i soffan och sov tills det att jag gick upp.
Så hela morgonen har jag gått runt som i en dimma typ, känner mig verkligen som en zombie idag...
Men nu tänkte jag ta och rycka upp mig och plugga lite, för jag och Hanna planerar att ta oss till Eurostop sen efter 2. Så jag har lite jag måste få gjort innan dess!

Hej på er!


Snö...

Jaha, då har snön kommit tillbaka till Halmstad...BLÄÄÄ!
Var precis ute med Axe, och det var tur att vi kom hem igen, eftersom att jag inte såg ett skit!
Som ni kanske märker är jag inte allt för glad över snö...
Blött och kallt och det fastnar i håret så att det blir helt tovig...
Och Axe blir blöt om tassarna och det betyder att jag har en hel snö-hög att torka sen när vi kommer in igen!...;)
Nä, för att pigga upp mig lite ska jag kolla på Simposons! ;)


Massa frågetecken

Så mycket att göra och så mycket att tänka på, men så lite tid.
Varför ska det behöva vara så? Att man får känslan av att man aldrig hinner med allt det som måste hinnas med?
Vad är det egentligen som är viktigast, vilka prioriteringar bör man ha? Vad ska man lägga sin tid på?
Frågorna är många, men svaren allt för få.

Ingen bibbla, men djuraffär!

Det blev inget bibliotek idag, eftersom att det var dåligt väder och ingen av oss egentligen pallade att ta sig in till stan. Men vi hade en liten sop-date istället och gick och slängde skit och så passade jag på att ställa in lite i förrådet.

Men sen så fick jag ett ryck och jag och Axe trotsade det dåliga regn-vädret och tog oss bort till den nya djuraffären, Arken Zoo, som öppnat vid rusta. Det gick väldigt bra och man fick ha hundar med sig in, så jag och plutten traskade in och kollade på hundgodis och köpte lite plus hö till grisarna. Och som vanligt lyckades Axe att charma personalen i kassan och fick lite hundgodis och klappar och till och med en puss. Sen fick han även ett smakprov på någon slags kyckling-remsa som var lite seg så han var tvungen att tugga och eftersom att han tyckte om den, så fick han det öppnade paketet + ett oöppnat!!
Så ett tips, ta med hunden till djuraffären, man får saker!
Vi har nämligen innan fått smakprov på godis med oss hem och en gång fick vi till och med en påse med 3 kg hundmat med oss hem! Toppen!!

Har precis ringt och grattat pappa på farsdag, och nu tänkte jag ta och fika lite och sen kolla på Sagan om Ringen. Missade ju några av mina tv-program igår när vi hade film-kväll så jag har ju lite att ta igen. :D



Another day

Då har man alltså sett de 3 High School Musical filmerna...
Vet inte riktigt vad jag ska säga, spenderade största delen åt att kritisera och skratta åt dem. Men efter ett tag så insåg man att man ändå var med i storyn och "kände" karaktärerna. Nä, jag vet inte vad jag tyckte om dem faktiskt, men nu har jag ju i varje fall sett dem!

Har städat lägenheten nu och precis kommit ur duschen. Snackade med min snäcka i telefon och njöt av att höra hennes röst <3.
Ska göra mig iordning för halv 2 ska jag och Sanne till biblioteket inne i stan! Ska bli kul att äntligen ta sig dit! ;)

Fick precis ett sms av Hanna som sa att hon har ångrat sig och kommer inte hem fören imorgon, så jag har en dag till att vara ensam. Men det gör inget, jag har ju fortfarande Sagan om ringen triologin kvar att kolla på! ;)


Film, film och åter film... och plugg såklart!

Igår såg jag på Trainspotting och halva 4:de HP filmen.
Har spenderat denna dagen så här långt med att se klart på filmen, läst klart kapitel 8 och gjort alla uppgifterna och nu sitter jag och finputsar på en labrapport samtidigt som jag tittar på 5:de HP filmen.
Senare idag så ska jag och Sanne ha film-kväll. Hon har hyrt alla High School Musical filmerna, så vi tänkte gå och köpa godis och falafel och köra lite maraton (eftersom ingen av oss har sett dem och vi har sagt ett bra tag att vi skulle se dem tillsammans).
Och imorgon har vi planerat att ta oss in till stan och gå på stadsbiblioteket, för ingen av oss har varit där heller...:P
Så det är väl på tiden att man tar sig dit!
Så denna ensamma helgen ser inte ut att bli så ensam längre...:D

Nu ska jag fortsätta att kolla på HP och ta mig en liten fika. Samtidigt som jag lyssnar på Axes snarkningar i soffan...<3 Kärlek


Lonely, good or bad?

Haha jag kan ju vara lite underhållande ibland...
Har sett fram emot att vara ensam i helgen ett tag nu, bara slappa och glo på tv. Jag såg till att plugga ikapp i veckan så att jag bara skulle ha dagens föreläsning att göra.
Men när det väl kom till kritan så visade det sig att jag kanske inte alls ville vara ensam.
Det första jag gjorde efter föreläsningen var att gå ut med Axe och sen stack jag och Sanne och fikade och handlade i några timmar. Kommer hem, kollar på tv och pluggar lite. Sen gick jag upp till Sanne ett tag för att låna film, fastnade dock där och snackade.
Men jag kom i alla fall tillbaka med Sagan om ringen triologin, 4:de & 5:e Harry Potter filmerna och Trainspotting...
Tydligen så fick jag för mig att jag skulle hinna se alla dem... räknade ut att jag har lånat 16 timmars film....Jadå!
Typ en halvtimme efter att jag gått ner så kom Sanne ner och hade en liten modevisning för mig, tydligen inte bara jag som är rastlös över att vara ensam i lägenheten...;)

Nu sitter jag och kollar på film i alla fall, lika bra att börja på en gång! hihi
Jag har mycket att se.
Tänkte kanske ta och hälsa på Sanne lite sen igen, får ju passa på när båda är ensamma...;)

Vilken dag, undergången kändes nära

Shit vad det har hänt mycket det senaste dygnet...
Panik, ångest och gråt-attacker i massor!
Igår så blev Axe riktigt dålig, han hade jätteont och kunde inte gå i trapporna och ville inte gå någon lång runda utan ville in igen så fort han hade kissat. Hela natten låg jag och höll om min älskling och 3 gånger vaknade jag och trodde att han var död.
Han låg helt stilla och man kunde inte se att han andades och han reagerade inte när jag petade på honom.
Men han levde, även om han låg och gnällde och hade ont.
Imorse så hade det inte blivit bättre och när jag skulle gå ut med honom på morgonrunda så slutade det med att jag fick bära ner honom för trapporna och sen var vi ute i fem min innan han ville in igen. Och när vi kom in gick han och la sig i soffan och där låg han hela tiden medan jag var i skolan.
Efter skolan kom pappa hit ifrån Åkarp för att hämta hem honom, men det slutade med att vi hittade en veterinär i halmstad som vi körde till och där undersöktes han och fick smärtstillande och recept på mer smärtstillande. Det positiva är att han får stanna hos mig i Halmstad så nu är jag glad igen!

När vi kom tillbaka från veterinären så möttes vi av 4 polisbilar som hade omringat huset och poliser som smög runt i buskarna... Där släppte pappa av mig och Axe! Det kändes ju säkert..:P
Men kollade på Hallandspostens hemsida sen och det visade sig att de hade gripit en man som hade dragit vapen vid en trafikincident tidigare idag. Varför bor allt slödder på ringen? Känns ju bra...
Nu sitter jag och kollar på tv med Axe snarkandes i soffan jämte mig.
Pappa köpte lite tröst till mig för att komma över min traumatiska natt (låg ju vaken nästan hela natten och grät och lyssnade på axes andetag)...




Min fina pojke, som nu är lite nerdrogad men glad igen!

Burn down this town

This hills are burning, fields turn to steel
the big house is haunted with what we don't feel
the streets are empty, no one ever comes around
so you know they won't make a sound
burn down this town

My lungs are blackened with the smoke and sobs
so just be a man and finish the job
and I'll watch you from this distant place I've found
oh you know I won't make a sound
burn down this town

The clapboard jail and the co-op board
the garden club and the bedroom door
the sprinkled lawn and the mirrored hall
the Christmas tree
just burn it all

The sky is falling with ash and mud
we gotta make the promise, yeah blood to blood
so shut the door then slowly turn around
now you know you can't make a sound
burn down this town

The clapboard jail and the co-op board
the garden club and the bedroom door
the sprinkled lawn and the mirrored hall
the Christmas tree
just burn it all
burn down this town

The Cove

Se den!!





Promenader och ömande fötter

Aj mina fötter!
Jag och Hanna gick till Eurostop och handlade lite mat och annat sånt nödvändigt, sen när vi kom tillbaka gick jag ut på en härliga rund med Axe... och nu ömmar mina fötter som in i alltså! ajajaj
Sitter inne på rummet nu och lysnar på Backwoods Barbie och sjunger med lite. Har även ett glas med Berroca framför mig som jag hade tänkt att hälla i mig. Mamma köpte ett paket till mig nämligen som det var meningen att jag skulle testa, för att försöka få lite bättre kocentration och energi nu i sådana här höst-tider. Vi får väl se om det hjälper, ska bli intressant att upptäcka!
Det smakar faktiskt inte så illa som sådana brus-tabletter brukar göra. Annars hatar jag nämligen allt som man ska hälla i vatten som brusar...eftersom att det smakar skit!

Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen! Måste bara komma ihåg att städa till marsvinen också...


Axe ville också ha lite av min frukost i morse...

Jag är tillbaka! Wihooo

Halli hallå!
Världen snurrar och jag gör likaså.
Nä, kanske inte men jag lever och har ett fullt fungerande organsystem som håller mig vid liv. Så allt är topp!
Herregud, jag märker att det var alltför länge sedan jag skev ett blogg-inlägg... Vad fasen snackar jag om? Organsystem, och världen som snurrar...?
Jaja, så kan det gå!

Anledningen till att jag inte har bloggat...
Åkte ju ner till Skåne över helgen, och då hade jag inte tid för något annat än att umgås med mina nära. Sen när jag åkte tillbaka till Halmstad så hade jag syster och vovven med mig.
Syster stannade tills i tisdags och vovven är fortfarande kvar... Kärlek!
Och nu i veckan har jag haft fullt upp med att försöka förstå den nya kursen vi läser, Organisk Kemi. Än så länge så går det rätt bra och jag håller humöret på topp! Men det behöver ju inte bli mycket svårare känner jag, för då blir det nog lite jobbigt för lilla Emelie.

Nu kom jag precis på den lilla iden att jag kanske borde börja använda alla de kläder jag har som jag inte brukar använda, men som jag ändå inte vill slänga eftersom att jag tycker om dem... smart av mig va? ;)
Så nu bytade jag från min mysiga gråa soft tröja till ett grått linne (som jag tycker är för kort egentligen) och så en mörkblå topp på det... Sweet!




Ha en bra dag alla ni där ute!

RSS 2.0