Grattis till MIG

Idag fyller jag år! Wiho! :P

Ska fira min dag genom att ha föreläsning i Tillämpad Miljörätt, från 9-16!
Mindre wiho...

Men det blir nog bra! :D


1:a advent

1:a advent firas nu av mig med ett stort glas Oboy, en nybakad Lussebulle och stormvarning klass 3 utanför fönstret!
Mysigt! ;)



Imitatör

Satt och kollade runt lite här i den stora rymden, som även kallas internet. Och av någon anledning kom jag in på den här sidan:

http://imitera.nu/imitationer

Anders Mårtensson är en riktigt duktig imitatör. Och på sidan finns det en mängd ljudklipp där han imiterar några kända svenska profiler. De flesta var riktigt likt dessutom. Lite häftigt ändå, att kunna imitera någon annan så bra. Sånt här tycker jag är coolt. Hade också velat kunna imitera någon så bra. Fast jag vet inte vem jag hade velat imitera. Men ändå, häftigt!


Göra idag?

Morsning korsning!
Sitter och funderar lite över vad jag ska göra idag.
Städa till djuren, så långt har jag kommit.
Men vad mer?
Städa lägenheten kanske.
Och plugga borde jag också göra, särkilt eftersom att jag pluggade riktigt dåligt igår. Så har ju lite att ta igen faktiskt. Men det är så tråkigt, Miljörätt är inte min grej. Lagar och förordningar är inte det mest spännande som jag har stött på precis.
Blev dessutom väldigt sugen på Max idag, eftersom att Malin åt det igår ;) och vi snackade om det imorse innan hon stack.
Kanske ska fråga Sanne & Sofie om de också vill äta Max, det är inte lika roligt att äta själv...;)


The Graham Norton Show

Mitt nya nöje är att kolla på avsnitt av The Graham Norton Show på youtube!
Hahaha han är härlig och gästerna han lyckas få dit är awesome! Det är en talkshow typ... fast en rolig sådan..;)
Har precis kollat färdigt på ett avsnitt där bland annat Bette Midler och Stephen Fry var med. Och innan dess så var det ett avsnitt med Cher och Dawn French. Jag menar hallå, hur fantastiska är inte de två kombinationerna på gäster?!
Kan ju säga att Cher och Dawn French passar sjukt bra ihop! Humor på hög nivå!
Och Bette Midler och Stephen Fry... Oh my god!
Nämnde jag att Bette ramlade av soffa av skratt? ;)



Kollade även på ett klipp där Dolly Parton är med. Hon fick en "tutt-kudde" med fina stenar... HAHAHAHA
Och de ringde upp en kvinna (som inte visste att det var Dolly hon pratade med) som ansåg att hon kunde imitera Dolly Parton bättre än vad Dolly själv kunde... hihi

Snigelfart

Idag har allting gått i sin egen takt.
Känns som att både jag och tiden har gått i snigelfart.
Jag gjorde lite på projektarbetet, men fastnade rätt snabbt. Försökte läsa lite power-points, men tröttnade. Betalade räkningarna för denna månaden. Har slagit in en julklapp, diskat och städat lite. Fixat och myst lite med djuren. Legat i sängen och lyssnat på musik. Aaaah denna underbara musik! Vad skulle jag göra utan den?
Det finns en låt till varje tillfälle!


Carnival of Rust


Nagel-spa

Idag kände jag att det var dags att ta hand om mina naglar och händer lite. Så det gammla lacket försvann illa kvickt, och naglarna smordes in i nagelolja. Medan händerna fick ett litet fuktgivande upplyft. Kom att tänka på den lilla "spa-behandlingen" som jag och Anna gjorde när jag var och hälsade på henne. Kände att det var ju ganska smart faktiskt och det kändes så mycket bättre efteråt. Så idag kör vi på något liknande.



Kände när jag vaknade i morse att jag behövde ha en dag för mig själv, i lugn takt. Är så sönderstressad av skolan att jag inte är långt ifrån att kasta mig in i väggen. Så idag ska jag försöka att sakta ner på tempot och bara... leva.
Vi får väl se hur långt tid det tar innan jag får ångest av att jag inte pluggar och börjar stressa mig igenom allt jag missat. Jaja, men jag hoppas på det bästa! :)

I try - svartvit


Chokladig mjölk

Nu ska jag spendera kvällen med att kolla på gårdagens DH avsnitt,
dricka Oboy och äta chokladpudding!
Tänk vad mycket roligt man kan göra med mjölk...

Tröttis

Trött, tröttare, tröttast...
Sovit sjukt dåligt, har så svårt för att somna om kvällarna att det är stört. Vet inte varför, men av någon anledning så vill alltid alla mina tankar komma fram på en och samma gång. Så inte så konstigt egentligen att man aldrig somnar. Har ju så mycket att hinna gå igenom i mitt huvud innan jag har tid att somna...
Men snaaaark alltså!

Why changing?

If we are not the true reason,
then why keep changing the season?



Klarade tentan!

Jag klarade förvaltningstentan!!
Jiho! Känns underbart, särskilt med tanke på att det kändes skit när jag skrev den. Eller egentligen inte... När jag skrev den så kändes det helt okej, det var snarare efter att jag lämnat in den som ångesten kom krypande. Men det gick ju bra! Fick till och med hela 37,5 poäng! Tror att max var 42 eller 43? Såå att eeeh. ;)


Vänner

Vänner är bra att ha!
De är fina och underbara och bästa medicinen för att förhöja ens humör!
Jag är så glad för alla fina människor jag har runt omkring mig.
Ni är mina guldklimpar!


tihi

Nu ska jag upp och morgonmysa lite med Sanne! :D

Morgondusch

Morrn morrn!
Gud vad uppfriskande det är att duscha på morgonen... i fall någon skulle undra det. Samtidigt som det är skönt att duscha på morgonen för att piggna till, så är det även skönt att duscha på kvällen. Gud vilket dilema! Jag får väl börja duscha två gånger om dagen helt enkelt.

Sitter nu inne på mitt rum med min frukost och väntar på att Malins projektgrupp ska komma. Eller väntar gör jag väl inte, men ja ni fattar väl vad jag menar. :)

Effektiv dag!

Ojojoj vilken effektiv dag!
Började dagen klockan 8 på högskolebiblioteket med Michelle. Gick igenom lite inför vårat projektarbete. Sen halv 10 hade vi möte på WSP inför kommande examensarbete. Kvart över 10 var det föreläsning till 12. Sen hem och sätta sig och läsa, läsa, läsa. Hade nämligen gett mig den på att jag ska plugga 8 timmar idag, bara för att få lite undanstökat. Nu har jag pluggat mina 8 timmar. Och jag är helt slut i bollen. Men sitter ändå och kollar på inspelning från föreläsningen i måndags.

Vid 4 kom Sanne ner och hängde med mig och fikade. Satt och snackade och hade det så underbart som bara vi kan ;)! Ska upp till henne sen vid tio och kolla på True Blood. Sen får det nog bli sängen för min del, för är sjukt trött. Och imorgon är det dags igen. Malin och hennes projektgrupp ska arbeta i köket imorgon... de kommer vid 8. Så det är lika bra att gå upp tidigare så att jag hinner fixa frukost och sånt så att jag inte behöver störa dem mer än nödvändigt. Plus att jag är så sjukt osocial på morgonen att det är läskigt... hehe


Morgongnäll

Just nu har jag lite lust att slå Michelle för att jag är vaken....;)
Fast det är ju bara på skoj så klart. :) hihi
Ska träffas kl 8 på högskolebiblioteket för att jobba på projektarbetet.

Alltså helt ärligt nu, antingen har man tentan eller så har man projektarbete (stort då alltså). Man har fasen inte både och! Det är ju helt förvirrande och tiden räcker inte till. Det fattar väl vem som helst...

Klarade Djurskyddstentan!

Yay!!
Var precis inne och kollade min skolmejl och jag klarade Djurskyddstentan!!!
Awesome! Lite grym känner jag mig allt! Dessvärre så hade de inte lagt upp resultatet på Ladok ännu så jag kunde inte se hur många poäng jag fick. Spännande att få se, då jag tyckte att tentan gick ganska bra. :)


Jag lever...

Jamen tjena!
Det var ett tag sen, jag vet.
Har inte orkat blogga något. Och inte heller haft något att skriva om. Så då blir det som det blir. Haha
Förra helgen var jag hos Anna i Kristianstad, superduper niceigt!
Denna helgen var jag nere i Skåne och mös med familjen och Hannapanna!
Som vanligt blev det ju inte så mycket pluggande som jag envisas med att tro att jag ska hinna med när jag är nere.. Att man aldrig lär sig. haha

Men igår så var jag och Hanna och red. Och det var riktigt nice! Mycket roligare än att plugga. Fasen alltså. Hade så gärna velat börja rida igen. Hoppas på att kanske få följa med Hanna och rida när jag är hemma under jul och nyår. Hoppas, hoppas, hoppas!!


Bumblebees


K-town tomorrow

Imorgon bär det av till Kristianstad för min del. Ska tillbringa helgen med min fina Anna! ♥
Längtar, ska bli nice att komma bort från Halmstad och plugget lite.
Men måste väl erkänna att jag är lite stressad. Blir ju två helger i rad nu som "försvinner" om man ser det ur plugg-synpunkt. Men vad gör väl det? Jag får ju träffa fina människor som jag behöver i mitt liv för att orka med resten. :)


Annapanna my love! ♥

RSS 2.0