Myspys med myssyster

Det är alltid trevligt när nikki är i närheten. Just nu ligger vi och läser Conan och planerar våran helg. Underbart!
Skolan var tråkig som vanligt, men jag hängde med på föreläsningen i alla fall. Har nu äntligen betalat kåravgiften, så ett problem mindre i världen att ta itu med.
Nu blir det choklad och Conan, sen blir det Eurostop. Och imorgon ska vi invadera stan!

Nu kommer hon snart!!!

Har precis varit ute och rastat Axe, och tagit en huvudvärkstablett eftersom att mitt huvud har bulltat hela långa dagen. Hoppas att det går över nu, pallar inte mer. Nu ska jag snart ta på mig ytterkläderna igen, för jag ska ta bussen till stationen och möta Nikki. Satan vilken rolig helg vi ska ha min älskling till syster!!
Som jag har längtat säger jag bara! Jag behöver verkligen någon mänsklig varelse att umgås med, har kännt mig allt för ensam de senaste dagarna, trots att jag har haft Axe som stöd.

Nä, nu måste jag gå!
Vi hörs!


Pengaproblem, eller något i den stilen

Haha en rolig historia....not
Jag skulle föra över pengar till lollo för att betala hyran. Men när jag tryckte på överföra så kom det upp en röd text som sa att det inte gick. Och när jag gick in och kollade så låg ärendet som ej genomfört. Så jag gjorde det igen, och denna gången gick det. Men det visade sig att det tydligen hade funkat förra gången också. Så nu drogs betalningen 2 gånger, så snacka om att jag blev väldigt fattig på väldigt kort tid...
Så jag ringde till banken för att kolla om de kunde föra över penarna tillbaka till mig, men de kan tydligen inte ta pengar från någon annan, så hon sa att jag fick be min rumskamrat att snällt sätta över pengarna igen. Hon jag pratade med var väldigt trevlig föresten, vi satt och skrattade tillsammans åt min olycka och började prata om lite allt möjligt. Älskar sådana människor, som kan koppla av och skämta bort en olycka. Precis vad jag behövde. Men jag har ringt lollo nu och hon ska föra över pengarna igen när hon väl har fått dem. :) Så det är inga problem, men nu har jag lärt mig en läxa i alla fall. Det är bättre att vänta om man är osäker.


Dagen som beskrivs som skit

Idag är en jäkla skitdag rent ut sagt. Ingenting har gått som jag velat att det skulle göra. Och ingen har gett mig den kärlek jag längtat efter. Damn! Är sugen på att följa med Aleksandra ut till Kår-puben ikväll och supa bort mina sorger, men vissa har ju glömt att betala kår-avgiften. Och då kommer man inte in på Kåren (var inne och läste på deras hemsida precis), så så bra gick den idén!
Vill bara lägga mig ner i värsta högen och dö. Men eftersom det inte är kul att ligga i en hög själv, så måste jag ut och ragga några människor som vill ligga i en hög md mig. Och för att göra det så behöver man gå ut. Och får att gå ut (kåren...;)) så måste man ha tänkt i förväg och betalat avgiften!! Aaaarhhhg.

Nä, nu ska jag gå och äta en jädra massa ris, för jag råkade göra lite för mycket...:P
Och så ska jag sätta mig ner och kolla på Mysteriet På Greveholm!
Yes, det är vad jag ska göra, då blir jag nog glad igen. :D


Yay, my sis is coming

Imorgon kommer min systeryster!!
Är så glad, sitter här i min stol och studsar för mig själv. :D
Måste nog gå en runda med Axe för att lugna ner mig lite...;)
Ser fram emot vad vi kan hitta på, fast just nu har jag ingen aning..haha
Men något ska vi säkert hitta att underhålla oss med, det brukar vi inte ha några problem med precis.
För vi är...BÄST!

Andersberg har fått en jägare

Idag har Axe visat upp sina jaktinstinkter.
Vi var ute och gick en runda efter att jag kommit hem ifrån skolan. Han fick gå lös eftersom han behövde få springa av sig lite, vi gick i en liten miniskog, alltså en plätt med lite träd. Han stod och grävde i snön tills det såg ut som om han skulle försvinna ner genom snön, jag stod och skrattade för mig själv och tog foto. Efter en liten stund kom han upp igen och kom väääldigt stolt med högburet huvud traskande tillbaka till mig. När han kom närmare så fattade jag varför han såg så stolt ut. Han hade nämligen grävt upp ett skelett...
Duktig som han är kom han fram till mig och satte sig ner vi min sidan och väntade på att jag skulle ta hans fångst. Och eftersom han är en jakthund och har tränats till detta så var det ju bara för mig att säga duktig vovve och ta emot skelettet. Oavsett hur äckligt det är så får man INTE skälla på en apportör när de kommer med en fångst till en, det var något av det första jag fick lära mig. Så efter att jag fått benen så huttade jag in dem i buskarna igen och så gick vi vidare. Jag tyckte att Axe skulle få springa lite till så jag skickade in honom bland träden för att få springa lite till, 5 sekunder senare så flög han ut genom träden med en kanin springandes för sitt liv framför sig. Som tur var så hade jag visselpipan med mig, så det var ju bara att blåsa "kom hit" signalen. Och trots att han var mitt uppe i jakten så tvärstannade han och vände sig om och sprang glatt tillbaka till mig. Snacka om att jag var stolt som en tupp över min duktiga vovve.

 
Här står spåraren och gräver efter skelett.

Glädjen över att ha dig

Glädjen är stor nu när det är här du bor.
Förevigt kommer du att vara i mitt hjärta.
Även om det ibland ger mig smärta,
att veta att du går här hemma helt ensam
och bara hoppas och längtar tills jag kommer igen.
Men när jag väl kommer så möts jag
av sådan gjädje, sån vill jag ha var dag.


Jobbig sömn i natt

Nä, nu får det väl ändå vara nog! Det räcker med snö nu! Så sluta att snöa då!!
Aaah, imorse när jag var ute med Axe så fylldes jag verkligen av vrede när jag gick ut och upptäckte att det snöade. Ville bara skrika rakt ut och sätta eld på all snön! Hur mycket snö ska det komma egentligen? Borde resurserna inte ta slut snart? ;)
Annars har min morgon varit helt okej. Har sovit lite konstig. Somnade framför tvn, fast med vilje! Hur dumt var inte det egentligen? Jag ställde klockan på kvart i 12, och satte igång musik. Jag skulle alltså sova tills alarmet ringde och se gå ut med axe. Men tror ni att jag hörde alarmet då? Nä, för jag lyssnade ju på musik! :P

Så jag vaknade av att Axe satte sig på min magen klockan 4 på morgnen, han var lite irriterrad för att vi inte hade gått på någon natterunda. Så det var ju bara till att klä på sig och gå ut och traska mitt i natten. Det läskiga var ändå att jag mötte typ 3 bilar (vem fan är ute och kör bil 4:20?), när vi kom in igen skulle jag ju baaaara kolla datorn lite innan jag gick och la mig. Så jag var i säng igen vid halv 6 och då var jag ju pigg som jag vet inte vad. Så det gick ju inte så jätte bra att somna om. Men jag lyckades. Men sen kom lollo hem vid halv 8 någon gång, och eftersom hon inte sovit hemma så hade jag mina dörrar öppna så att Axe skulle kunna ligga i soffan om han velat det. Så jag hörde ju ganska bra när hon kom hem. Men jag var helt slut efter min konstiga sömn så jag pallade inte att gå upp och hälsa. Sen låg jag där i sängen ett tag och försökte somna om igen, och än en gång lyckades jag. Hur det gick till vet jag inte, men jag kan ju lova att när jag väl vaknade igen kändes det som om jag sprungit in i en vägg eller något. Hade ont överallt och var megatrött!

Nu har jag haft 2 timmar på mig att vakna och det börjar ju att kännas bättre, men är fortfarande trött.
Idag är det skola mellan 13:15 - 15:00 som gäller, Cellbiologi för hela slanten. :)

Nu tänkte jag plugga lite och sen även klä på mig.

Ha en bra dag!


Tummen upp till Joseph Loduca

Jag sitter och lyssnar på musiken ifrån Xena (all bakgrundsmusik) och trots att man inte alltid lägger märke till all musik som är i bakgrunden på en film eller en serie, så är ju musiken väldigt viktig för att få en att komma i rätt stämning. Även om man är omedveten om det. Det är rätt häftigt det där, hur en låt kan påverka vad man tycker och känner om någonting. Är det snabb och excentrisk musik så blir det helt plötsligt spännande, även om man annars kanske inte skulle tycka det. Coolt...:P
Det är Joseph Loduca som skrivit musiken till Xena och även till Hercules, och jag måste säga att han är jäkligt duktig. Inte bara för att han har skrivit till just de serierna, utan för att musiken som är med passar så sjukt bra! Han är duktig på det där lite gamla, forntida, fria, känslosamma, mystiska, grekiska/nya zeeländska stuket som man upplever i serierna. Tummen upp till dig Joseph!!


  

090220

Det har varit en härlig lördag idag. Har gjort en massa saker som jag har skjutit upp, ringde till exempel till helena och snackade med henne. Det var riktigt länge sedan! Härligt att höra din röst igen, darling!
Har varit ute och promenerat med Axe på härliga promenader, trotts all snö.
Skulle egentligen ha träffat Sonia ikväll, men vi fick ställa in eftersom vädret inte riktigt ville att vi skulle ses. Synd, men får ta det en annan gång istället.
Har kollat på filmen Robotar och sen kollade jag på Sweet Home Alabama. Så jag har haft något att göra istället. :) Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på ett avsnitt av The War At Home innan jag somnar.

God natt på er!

Vinterhälsning


Ett besök i jättarnas vinterland

Igår kväll när jag o plutten var ute så hade det snöat väldigt mycket, och min tanke var "nu kan det väl ändå inte snöa mer?". Men snacka om hur fel jag hade! För när vi skulle gå ut i morse trodde jag att jag skulle börja gråta. Det var snö överallt, och inte lite heller!
Och inte var det någon som plogat trottoaren heller. Så vi hade ett riktigt litet äventyr på vår morgonrunda! I böjan var jag mest grinig, men sen släppte jag honom lös och då var det ganska roligt. Det var kul att se hur han fick hoppa fram för att komma någonstans, ibland såg det ut som om han fick simma för att inte drunkna, och då var vi bara på trottoaren!


Axe var lika glad som vanligt (det här är precis utanför våran port)


Kolla hur långt ner hans bakben sjunker i snön, även detta är precis utanför våran port.


Men visst ser det mysigt ut?


Någon som antagligen ångrar att de lämnade cykeln ute i natt...


Axe fick ett gulligt litet kastmärke i pannan efter att ha varit ute och dykt i en snöhög. <3

Mitt finger blev en morot för en hungrig krokodil

Aj aj aj, mitt högra lillfinger blev precis lämlästat.
Boven?
Hera!
Jag skulle ge marsvinen deras frukost, och jag höll fram handen för jag ville att lilla Medusa skulle lukta på min hand. Då känner jag helt plötsligt att Hera, som var på andra sidan av min hand, tar tag i mitt lillfinger och biter sig fast. Hon trodde att mitt finger var en morot, och det är inte första gången heller. Hon har gjort det misstaget en gång innan, men denna gången gjorde det ont! Hon började nämligen backa medans mitt finger var kvar i munnen, sen började hon att rycka och slita (så hårt hon kunde, inte så mycket om man jämför med tex en hund) samtidigt som jag kände hur hon tryckte ner tänderna hårdare...
Jag började oja mig "aj,aj,aj,aj" och då kom Axe och stod och kollade vad jag höll på med, ingen hjälp där alltså. Tror ni hon släppte? Nä, den lilla gudinnan bet sig fast och körde med värsta dödsryckningen (det första jag tänkte var, jäklar jag har en krokodil som husdjur!). Det slutade med att jag fick putta på hennes nos för att distrahera henne, men det hjälpte inte så slutligen fick jag bända upp munnen på henne!
Hon måste ha varit jäkligt sugen på morot!! Det är i och för sig hennes favorit grönsak, men seriöst!
När jag fick ut mitt finger igen så var det rött och lite ömt (men det har gått över nu) och jag har nu ett punkteringssår på varje sida av fingret. Det gick alltså hål, men det var inte så djupt för det kom bara en droppe blod från det hålet på ovansidan av fingret.
Men Axe fick allt trösta mig, för jag var lite omskakad (mesig som jag är). Men nu är jag helt återställd och redo för min egen frukost. :)

Ännu en morgon i helvetet

Hallå världen!
Är irriterrad idag. Hela morgonen har bestått av mensvärk och illamående.
Och det började redan igår klockan 21. Gick ut med axe efter 10 någon gång och gick och la mig tidigt. Skulle ju nämligen gå upp klockan 6 och ut med honom och göra mig iordning för skolan som började kvart över 8. Hoppades på att det skulle gå över under natten. Men det gjorde det ju naturligtvis inte. Vaknade vid halv 6 och låg i sängen och snyftade för mig själv innan jag bestämde mig för att gå upp och gå ut med honom. Det var nog den värsta promenad jag någonsin varit med om. Gick hukad hela rundan och tårarna rann, så det blev en kort runda. Men när jag väl kom hem igen pallade jag inte trycket längre utan la mig på toaletten och väntade en stund för att se om jag skulle spy eller inte. Som tur var slapp jag det i alla fall. Men jag gick inte till skolan eftersom jag vet att jag inte hade klarat det. La mig i sängen igen och bara glodde rakt fram, vaknade igen vid 8 för jag tänkte att jag skulle försöka att gå till andra lektionen, men magen vill fortfarande inte ge med sig. Men det börjar att kännas lite bättre i alla fall. Så jag ska försöka att äta frukost nu och kanske att jag kan gå till sista halvan av lektionen i alla fall! Jag hoppas på det bästa.

Hoppas att ni fick en bättre morgon än vad jag har haft i alla fall!


Städ-dag idag

Shit jag är helt slut, redan redo för att gå och lägga mig och sova.
Vaknade vid 8 imorse och gick ut med Axe runt halv 9, åt frukost och slöade en liten stund.
Och sen jäklar började allvaret.
Har ända fram tills nu hållt på och städat hela lägenheten. Plockat undan, rengjort köket, badrummet och toaletten. Dammat hela lägenheten och nu slutligen har jag även dammsugat överallt.
Vid ett var jag ute på en runda med Axe i ca en halvtimme, så det kan ju räknas bort från städandet. Men annars är det hemmafrun Emelie som varit i farten.
Anledingen?
Jo, Axe har börjat att fälla så trots att jag dammsög i måndags så ligger det högar med hundhår i varje vrå. Andra anledningen är att Lollos kompis Sofia kommer ikväll, och då vill man ju gärna visa upp en ren lägenhet...:P
Men städningen tar inte slut där inte, nej för mellan 3 och 6 är det dags för att tvätta!
Shit, snacka om att jag har varit duktig idag....:P
Nu är det bara det där jäkla pluggandet kvar att ta tag i, men det är ju inte lika roligt...:(


Bilden är ifrån då jag och mamma storstädade hela lägenheten innan vi flyttade in.

En dag som bara flög förbi

Oj, det känns som om denna dagen bara har flygit iväg.
Jag och Axe cyklade ju hem till Emmelie i min klass och vi var i hennes etta och hälsade på i typ 1½ timme innan det var dags att cykla hem igen eftersom plutten skulle ha mat. När vi kom hem så satte jag mig och pluggade lite och läste klart kapitel 10 som vi gick igenom igår och förgår på cellbiologin. Så nu är det bara kapitel 43, 47 & 48 som jag måste läsa. Det vill säga tills fredag för då har vi nya föreläsningar igen. Det känns som om det aldrig tar slut!
Resten av kvällen har spenderats framför tvn och så har jag och plutten legat i min säng och lyssnat på musik och myst en stund. Alltid lika trevligt! Nikki ringde också vid 9, så jag pratade med henne ett tag och snacka om att jag saknar min galna kompanjon! It's you and me darling!
Men än en gång så är klockan mycket och det är dags att gå och lägga sig. Axe håller tydligen med för nu gick han och la sig i min säng med huvudet på min kudde... haha sötnos där!


090217

Idag har jag städat till marsvinen och suttit och gosat med dem, och så passade jag på att klippa deras klor. Har även blivit lite plugg. Man måste ju vara duktig ibland....;)
Nu ska jag och Axe cykla hem till Emmelie i min klass och hälsa på lite snabbt, innan det är dags för honom att äta och för migatt fortsätta att plugga och städa.
Får skriva mer sen när jag kommer tillbaka!

Mitt i natten

Det känns som om det var en evighet sen jag bloggade sist, men det blir väl så när man inte bloggar på en dag när man i vanliga fall bloggar x antal gånger om dagen. Nåja, mer bloggande får det väl bli i morgon, för nu är ju klockan på tok för mycket!

Hoppas att ni alla har haft det bra, dags för att sova!
Natti natti

090215 - Ett äventyr i sig

Vaknade imorse av att klockan ringde klockan 6. Jippi...
Åt frukost och sen gick jag och la mig igen, och låg oc halvslumrade till kvart i 7, då började jag ta på mig ett plagg i taget och sen la jag mig under täcket igen en stund. Sen tog jag på ett plagg, och sen la jag mig under täcket igen. Mamma körde mig in till Lund så att jag kunde gå till tandläkaren. Det gick sjukt snabbt och var nästan helt smärtfritt, nästan trevligt faktiskt!
Sen gick jag och väntade tills jag skulle möta upp pappa vid stationen.
Sen skuttade jag och Axe iväg till rätt perong där vi fick stå i 40 minuter eftersom tåget var en aning försenat...
Men det var okej, vi träffade en Irländsk Setter tik som Axe hälsade på, medan jag stod och pratade med ägaren.
Sen satte vi oss i en kupé (där man fick ha hundar) och det var riktigt skönt att få sitta på ett riktigt sätte. Det var mysigt och Axe var jätteduktig.
Till och med på bussen från stationen var han duktig, trots att han INTE tycker om att åka buss.
Väl hemma i lägenheten igen så blev Axe jätteglad och skuttade runt och nosade överallt. Och sen la han sig i min säng medan jag dammsög.

Lektionen idag gick faktiskt ganska snabbt, vi fick sluta en kvart tidigare. Och det märks alltid, bara en kvart kan göra så mycket!
Så jag stack och handlade Avocado på Lidl, MUMS!!! När jag kom hem igen möttes ag av en lycklig vovve som jag tog en liten promenad med. Härligt!

Nu ska jag slappa i soffan, för jag är riktigt trött efter dagens äventyr!

Ha det bra alla där ute i cyberrymden


Kung Caspian har i alla fall saknat mig!

Shopping i Malmö

Vilken härlig dag!
Blev lite shopping i Mamlö med mamma och syster. Och det var lika trevligt som jag hade räknat med! Vi började med Shango, där det blev en Marilyn Manson tröja för min del. Äntligen, har ju lyssnat på musiken ett tag så nu var det banne mig dags att skaffa en tröja! Sen gick vi vidare till Shock och där köpte jag de lila/svart-randiga strumpbyxorna som jag kollade på förra gången. Efter det så begav vi oss till Science Fiction-bokhandeln där jag och nikki fastnade medan mamma gick till apoteket och sen fick komma tillbaka och hämta oss. Även där blev det lite köp för min del. Nämligen filmerna Merlin - Returns, och Spirited Away. :D Ser fram emot att kolla på dem!!
Sen gick vi även på biblioteket där jag lånade 12 Conan (Manga) och en Leonore (Serie-tidning).
Så kvällen har mest spenderats till att läsa..:P
And I love it!!

Tillbaka till Conan!
Puss haj!

Vakna upp i mitt hem

Härliga härliga Åkarp!

Så mysigt att vakna upp på morgonen, känna sig utvilad och nöjd. Inga bekymmer i världen. Behöver inte tänka på något, mer än vad man ska hitta på idag!
Jag smög upp på ovanvåningen och startade datorn, för mamma och nikki var inte vakna ännu.
Så där satt jag i tystheten med min frukost och njöt av lugnet.
Sen vaknade de och det var lika mysigt det. Nikki har precis upptäckt att den nyaste katalogen har kommit! Så vi är helt uppspelta av det och vill genast kolla vad som är nytt och vad som finns kvar av det gamla sortimentet! :D
Tänk vad lite som krävs för att förgylla en morgon.
Senare idag ska vi in till Malmö och shoppa lite. Nikki vill ha nya byxor och jag är rätt sugen på att köpa de där strumpbyxorna på Shock som jag lät bli att köpa förra gången vi var där. Vi får väl se hur det går. Mamma tycker att jag köper för mycket kläder, men det är ju liksom min nya hobby.
Är man ledsen...så shoppar man!! :D Man mår alltid bättre av nya saker. <3

Nu ska jag läsa lite zoofys medan jag väntar på att alla ska bli klara. :)

Slutade tidigare

Vi fick sluta tidigare idag så jag var väl hemma vid kvart över 3! Härligt, då blir det tåget hem mot Åkarp vid 6 som gäller. Kände mig lite stressad över att hinna med det innan, men nu har jag ju fått nästan en hel timme extra att göra mig iordning! Lovely!

Nu ska jag packa klart och ge Axe mat. Sen blir det en promenad och sen är det inte mycket mer kvar att fixa än att ta sig in till stationen. :)

Trött vovve

Det har varit en lång, men härlig dag!
Och nu är det dags att krypa ner i sängen.
Om jag får plats vill säga...

Ledig!!

Härligt att vara ledig.
Och imorse fick jag till och med sovmorgon, för axe accepterade att jag somnade om efter att han hade väckt mig med pussar. Väldigt ovanligt faktiskt, för i vanliga fall brukar han hålla på tills jag ger med mig och går upp. Han var väl också trött kanske. :)
Igår så hann jag med att läsa ut ett helt kapitel i Biologiboken, och nu hela morgonen har jag hållt på med det andra av de 4 kapitel som jag ligger efter i. Har bestämt att jag ska bli klar med det idag så att jag inte ligger allt för mycket efter, ska även försöka med mer. Men det känns bättre om man har ett mål som jag vet att jag kan klara!

Idag fick jag jätteont i min vänstra handled och det har bara blivit värre och värre eftersom det är svårt att inte använda handen. Och har inget att linda in handen med som kan ge stöd. Typiskt!!


Nothing more to say


Internet är tillbaka

Igår kväll så la internet av, och hela kvällen och morgonen höll jag på att försöka komma ut och var mäktigt irriterrad, eftersom jag hade saker som jag behövde göra och kolla. När vi skulle till skolan så visade det sig att Sanne och Guldis bara hade glömt bort att säga till att internet skulle vara nere över natten pga underhåll. Så det förklarade ju en hel del...:P
När vi var hemma på lunchen så höll Sanne på med att fixa det men det funkade ändå inte och hon ringde och hade sig. Men hon skulle smsa när internet funkade igen. Och det var ju inte mer med det, det är ju inte hennes fel att det inte funkade. Så hela dagen har jag haft datorn avstängd i väntan på att få besked om att det funkade igen. Men eftersom hon inte hört av sig tog jag för givet att det fortfarande inte funkade. Men till min förvåning så funkar internet igen nu när jag satte igång datorn för att lyssna på musik. Trevligt trevligt!

Så nu ska jag äntligen få njuta av mitt älskade Spotify igen!

En låååång dag!

Så ligger man här framför tvn i Halmstad igen. Med en labbe som springer i sömnen bredvid sig.
Var hos tandläkaren 07:40 i morse och allt gick bra, efterråt gick jag en runda i stan i
väntan på att pappa skulle komma vid 9 med Axe. 09:22 tog vi tåget påväg mot Halmstad, och än en gång gick resan jättebra, han har ju åkt tåg innan. På tåget så fick han för sig att han skulle sitta i mitt knä, så han började med att ställa sig på bakbenen och lägga framtassarna och magen i mitt knä. Det hade jag inget emot för det var bara mysigt. Men sen helt pötsligt var baktassarna också i mitt knä och jag hade en 30 kilos labbe sittandes i mitt knä. Han satt där och kollade ut genom fönstret precis som att "Vaddå, jag har inte gjort något?"...
Men efter en lite stund slängde jag ner honom igen, och då såg han väldigt besviken ut! hahaIdag fyller Lollo år och vi ska fira henne vid 20:00!

GRATTIS BABE!

Surprise!

Gissa vem som ska följa med mig tillbaka till Halmstad imorgon!!That's right!           AXE


Helg update

Sorry för dålig update, men är nere i Skåne och för en gångs skull har jag inte min dator med mig. Så jag måste slåss mot mamma och Nikki för att få tillgång till en dator...hahaha!
Kämpa på!

Resan ner igår gick bra. Jag följde ju med ut i fredags och det var super! Gjorde dansgolven farliga med Lollo, Anna & Angela i spetsen. Riktigt livat! Och jag hade knappt hunnit in till stan fören jag träffade en snubbe som jag hade en massa gemensamt med...*NOT* Han kallade mig "röd-brallan" och sen var jag fast. Han kallade mig skånskan och försökte få med mig in på ngt ställe som jag inte alls skulle till. Han tjatade ganska mkt under kvällens gång...

Väl hemma igen så gjorde jag och Lollo nudlar innan vi gick och la oss...klockan 4!
Klockan 10 på lördag morgon gick jag upp och rastade Axe, innan jag åt frukost och gjorde mig iordning för att åka ner till Skåne. Det blev tåget klockan 1 ner, eftersom att det inte gick något tåg 12 vilket jag hade planerat att ta.
Resan gick bra och Axe var duktig och lugn. Jag var stolt över honom, särskilt eftersom att det låg en stor mastiff bredvid honom och skakade. Stackars vovve som tvingas att åka tåg när han helt klart INTE tycker om det.

Väl i Skåne så blev vi hämtade i Lund av pappa och "töserna", vi åkte till lomma och släppte vovvarna så att de fick springa av sig lite. Det var inget fel på Axes kondition i alla fall, alltid något! :D
Sen kom vi hem, drack kaffe och åt mumsig semla! Sen gick alla och la sig och vilade, vi var lika trötta allihopa! Haha
Vaknade 2 timmar senare av att det var dags för mat, färskpasta med kyckling i såsen. Jättegott! Sen blev det mumsig efterrätt som pappa är riktigt duktig på att göra!
Senare på kvällen så träffade jag Hanna och vi satt och snackade om bland annat Spanien, dags att börja planera resan på allvar nu snart. Ska antagligen boka biljetterna nästa helg, så jag måste bestämma mig och jag ska vara där i 2 eller 3 veckor. Självklart vill jag ju vara där i 3, men måste ju kolla hur länge pengarna räcker liksom. :P
Vilket i-landsproblem va?


Fredagsmys

Idag är det fredag...och då är det fredagsmys!
V hade lektion mellan 8 och 12 idag, men vi fick sluta när vi var klara (hade labb). Så vid halv 11 var jag ute och promenerade med plutten. Sen pluggade jag lite, innan jag la mig framför tvn och sov... i 3 timmar! Sen var ju all min tid som jag skulle ha till att plugga försvunnen! Damn!
Så jag har suttit och snabb-pluggat lite nu i en halvtimme.
Ska nämligen följa med Lollo till hennes klasskamrat Angela och förfesta lite. Jag följer inte med dem ut eftersom jag har Axe här. Och jag ska åka hem på förmiddagen imorgon så jag vill inte sitta där bakis med en hund i 2 timmar, om jag dessutom varit ute hela natten. Man behöver ju sin sömn vet ni...;)

Nu måste jag rusa, ska göra mig i ordning!
Puss haj!

VIP rutor och resultat

Idag var det en ganska chill föreläsning i Cellbiologi. Jag satt jämte Sonia så jag hade ju någon att prata med. hihi
Sen på rasten var jag ute och busade med Bella och Karl. Haha fan vad härligt det är med ett par där man inte alls känner sig som tredje hjulet. Jag är med i "gruppen" hela tiden och båda pratar lika mycket med mig som med varandra. Dock så får jag inga pussar...*snyft*.
Önskar att alla vore sådana. Vi hade mycket roligt med äppelkastning, framtrollning av frukt, VIP rutor i snön och ett icke existerande klubbrum. Eftersom vi inte hade något klubbrum fick vi alla 3 klämma in oss i VIP rutan (som var ca 30 cm x 30 cm). Haha jag har haft en riktigt härlig dag idag med andra ord!

Nu sitter jag framför tvn och datorn och kollar på That 70's Show, med kaffet i höggsta hugg!

Fick precis reda på att jag klarat KemiBas tentan! Så jäkla skönt!! På en vecka skrev jag 3 tentor, och jag klarade alla 3! Det måste säkert vara något slags rekord, damn I'm good...;)

It's me or the dog

Nu sitter jag och kollar på It's me or the dog, med Axe sovandes bredvid mig i soffan.
Det är riktigt underhållande att se hur galna hundar det finns, när min egen plutt ligger och snarkar...haha!
Nu ska jag lägga mig och mysa med älsklingen.

Puss haj!

Dagens fynd

Här kommer lite bilder på dagens fynd.


Rosa glittriga leggings - Lindex


Blå tröja med en massa hål i - H&M


Lång vit tröja - H&M


Röda jeans-leggings - H&M

Dagens outfit 100203
Jeans-leggins - H&M
Svart linne - Cubus
Gråblå tröja - Vero Moda

Min lediga dag

Idag var vi då på Eurostop och shoppade och fikade. Mysigt! Dock så var vi bara på H&M eftersom de andra redan hade kollat överallt, innan jag kom. Lollo kom när hon hade slutat skolan, och mötte oss inne på H&M. Så vi gick och fikade alla 4. Mumsigt!!
Sen blev det lite mat och stuff på Willys.
Lollo lämnade oss för att bege sig hemmåt, då hon hade fått vad hon kom för...hehe
Efter det blev det Coop och sen splittrades vår lilla skara.
Jag gick in på Lindex och Kappahl och kollade lite innan jag gick hem igen. (Bilder kommer snart)
När jag väl kom hem så möttes jag av en glad vovve som ville ut och gå. Så vi tog oss en lång promenad, och vi hamnade tillslut i hundrastgården där vi sprang runt och jagade varandra, och skällde ut en långhårig schäfer... så det kan gå! Axe hittade en enorm pinne...som jag skulle kalla gren som han fick tag i och började att kuta runt med. Han såg så sjukt söt ut, för grenen var tjock och längre än vad han var.

God morgon - 100203

Imorse låg jag och Axe i sängen och bara mös. Vi njuter båda av att jag är ledig idag!
Men efter att vi legat där i en timme så ansåg en viss påg att det var dags att gå upp och klä på sig så att vi kunde gå ut i snön en stund. Ska det aldrig sluta snöa? Seriöst, är så sjukt trött på snön nu!

Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på musik med lite frukost. Hade tänkt att plugga, men ser att klockan snart är 11. Var egentligen meningen att jag skulle till Eurostop med S:arna idag, men vet inte om jag hoppar eller ej...:S Vill bara mysa med Axe hela långa dagen. <3

Tv- kväll

Ännu en kväll som jag ligger bänkad framför Animal Planet, jag har helt klart en ny favvo kanal! Och programmet som jag kollar på är SPCA (i olika städer).

Äntligen har House börjat igen, som vi har väntat!! Självklart satt både jag o lollo bänkade framför tv:n och njöt!
Och innan det så var det Navy CIS, härliga tisdag!

Lång dag i skolan, skönt att vara ledig imorgon!
Ska till Eurostop med Sanne o Sofie. De ska klippa sig först, så jag sticker dit lite senare.
Kommer inte ihåg vad jag ska göra där, men det finns alltid något att hitta på! :D


De tre musketörerna har återvänt

Nu är de tre musketörerna hemma igen efter sitt lilla äventyr!
Medium var jättebra och spännande, men dumt nog så ar det "Fortsättning följer" så nu vill jag ju se nästa avsnitt med! Jäkla typiskt att vi inte har den kanalen!
Men men, nog om det. Imorgon är det House och det ser vi verkligen fram emot!! Yes yes, awsome!!
Klockan är mycket och det är dags att gå och lägga sig och slåss om täcket. Gaddarna är borstade och sminket är borttvättat, jag är med andra ord redo för sängen!

God natt!

1/2 - 10

Idag fick jag en chock i skolan när det visade sig att vi slutade 4 istället för 3. Snacka om att jag blev besviken...
Vi hade Cellbiologi och det var lika tråkigt som vanligt. Men jag fick i alla fall träffa vännerna i klassen och snacka av mig lite, vilket alltid är trevligt. Jag fick även visa mina skills genom att klättra över Sanne, när jag skulle förbi. Stod och snacka skit med Bella och Karl, snackade om allt möjligt med Sonia och så snackade jag om hur gott det är med hamburgare och med avokado med Nathalie. Sen blev jag även påmind om att jag var bjuden till en fest i fredags som jag glömde bort av Aleksandra. Typiskt att jag glömde bort den, eftersom förra gången blev det inställt. Så tredje gången gillt hoppas vi på. Aleksandra verkade inte allt för sur i alla fall! :)

Idag blev det hög mys-faktor på kläderna som bars i skolan!
Innan så var jag ute med Axe i hundrastgården och sprang. Jäklar vad han sprang, jag jagade honom och sen började han även att jaga mig. Vi hade skitroligt! Haha
Nu ska jag kolla på förra veckans Medium, för ikväll ska jag förhoppningsvis se dagens avsnitt. Trots att jag inte har tv 4+, hur ska det gå till undrar ni kanske? Det är en hemlis... hihi

Ännu en trist måndag

Ännu en gång lackade jag när jag var ute med Axe imorse och insåg att det snöade, igen!
Nu räcker det väl ändå! Jag vill inte har mer snö, och deffinitivt inte mer is och kyla!

Sitter här med min frukost som jag har ätit i snart 1 timme...:P jag är långsam jag vet. Men jag har faktiskt hunnit med att läsa 3 stycken HallandsPosten samtidigt, som jag glömt att läsa i helgen. Så nu är jag uppdaterad igen!

Tydligen så ska tv-serien Ugly Betty läggas ner, snacka om att jag satte i halsen. Jag älskar den serien. Men tydligen så har de amerikanska tittarna börjat att svika serien och det är då inte lönt att fortsätta...eller något i den stilen. Vad ledsen jag blir, den serien är ju så....härlig!

Jag sitter och lyssnar på musik i vardagsrummet och jag funderar på att vara elak och väcka lollo genom att sätta på högsta volymen... Men tur för henne att jag inte är så elak...;)

Jag har ju glömt att tipsa om något bra, för alla er med torra händer!

Tvättcreme från Apoteket, som man använder istället för vanlig tvål.
Funkar jättebra på mina snustorra händer i alla fall!


Nu ska jag återgå till min frukost, och sen gå med Axe en runda innan det är dags för skola 13:15.

RSS 2.0