Babyboy

Timothy - 2 år & 6 månader ♥

Erikshjälpen

Igår var vi på upptäcktsfärd för att hitta Erikshjälpen. Vilket vi gjorde. Spenderade lite tid där med att gå runt och kolla på allt och sen tog vi en liten fika på deras café. Sjukt mysigt! 
Självklart så shoppade jag lite, vad annars liksom? 
Fick 3 böcker och 3 filmer för 40 kronor, så jag är rätt så nöjd! ;)
 
 
 

Anna på besök

Jag har haft en underbar helg med min fina pälskling Anna! Nu har hon åkt tillbaka till Skåne och jag saknar henne redan sjukt mycket!!!
Lägenheten känns väldigt tom just nu :(

Pussel i ensamhet

Nu när jag är i stort sett ensam i min egen lilla bubbla i lägenheten (förutom Axe då så klart) har jag varit orolig för att jag ska känna mig ensam och inte ha något att göra. Jag är ju vann vid att ha 3 personer i samma hus som jag kan prata med och sen bara 10 min gångavstånd till den 4:e. Men det har faktiskt gått väldigt bra att vara själv. Jag träffar Cicki ca en gång om dagen och i förrgår så började jag till och med att lägga pussel. Mitt 500 bitars runda världs naturfonden pussel har äntligen fått komma ut ur lådan. Igår så satt jag med det i 2 timmar medan jag lyssnade på ljudbok, och nu är det klart. Så nu har jag inte så mycket mer val kvar att göra, förutom att plugga. Finns ingen undanflykt kvar nu. Typiskt...
 
 

Kaffelös

Jag hade strömavbrott här i lägenheten för en stund sen. Min första tanke var INTE "åh nej hur ska jag kunna plugga utan datorn?". Min första tanke var "KAFFE!! Hur fasen ska jag få mitt kaffe, jag måste ha kaffe! Undrar hur lång tid det tar innan jag kan få lite kaffe?!".
Eeeh ja just precis...
Men som tur är så varade det inte så länge och nu är elen tillbaka och jag behöver inte vara utan kaffe mer ;).
 
Slutet gott allting gott :)

Intensivt plugg

Hade lite ångest över att jag inte hade pluggat idag. Även om det är söndag så innebär ju inte det att man är ledig. Inte när man är student och har två uppsatser att skriva klart. Så jag satte mig suckande ner framför den ena uppsatsen och funderade lite. 10 minuter senare hade jag skrivit 360 ord. Sammanlagt har jag skrivit 2000 ord på diskussionen och den börjar nu att kännas färdig. Känns riktigt skönt faktiskt. Så nu tar jag en paus... efter 10 minuter haha och väntar med att färdigställa och läsa igenom hela till lite senare. Eller i morgon. ;)
Dags att krypa ner i sängen och läsa i min bok.
Åhhh härliga söndag!

RSS 2.0