Rövarkulans Naturreservat

Jag har haft jätte roligt idag. Nilfärden tog ca 30 minuter, men som vanligt gick tiden jättesnabbt och vi var lika chockade allihopa när vi väl var framme. Men det var jättevackert där! Så underbar natur, och det kändes helt avsides.

Först gick vi runt på en "plätt" och fotade massa blommor, vattnet och grönskan. Sen hittade vi en liten grillplats var vi fikade lite, kaffe och fika-bröd. Mums! 
När vi var färdig fikade gav vi oss iväg till en stenbro och stod där ett tag och fotade. Hittade lite andra människor som var ute och vandrade och pratade lite med dem också. Alla var på gott humör i och med det fina vädret och den underbara naturen. Sen gick vi tillbaka till grillplatsen och avnjöt lite Loka och bananer. ^^ Vi hade småfåglar som tyckte att vi var väldigt intressanta, så de ställde upp sig så att vi kunde fota, och de kom riktigt nära inpå. Väldigt nyfikna som sagt.
Fram emot slutet, när vi började tänka på att bege oss hemmåt, kom det en häst med ryttare och red ner i ån. Då var vi ju tvungna att stanna lite till och fota den söta hästen som plaskade med hoven och verkade ha jättekul.

Var hemma runt halv 6 igen, då hade vi varit iväg i 5 ½ timme. En lagom tur, helt slut när man kommer hem.


Filippa blir jagad av någon flygande insekt, tror att det var ett bi. Men är inte helt säker.


Vi hade besök av en nyfiken liten Talgoxe.

Kommentarer
Postat av: LOIS

Härliga bilder, bara de två! Häftigt att man ser biet så tydligt... Om man hade din kamera.... :)

2009-04-24 @ 23:11:29
URL: http://llojse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0