090402

Igår så jobbade ajg mest med Historian. Har nu kommit en bit, men med det menas inte att jag är klar..:( *suck*
Imorse var lugnt och skönt, jag gick upp och duschade sen åt jag lite frukost och la mig i sängen och lyssnade på musik.
När jag precis hade börjat att slummra till kom pappa och bad mig att gå ut med hundarna, eftersom han skulle till sjukhuset och ta bort stygnen i käken.
Så jag tog alla tre vovvarna samtidigt, eftersom det var så fint väder ville jag gå en lite längre runda med allihopa, istället för flera korta med en i taget. Så vi promenerade ut i solskenet och efter lite dragkamp med Bonnie och Axe fick jag nog och fick dem att gå fot lugnt och fint alla tre. Det är så underbart när alla tre lyder samtidigt och man känner sig så stolt och solen lyser en i ansiktet och man riktigt känner hur härligt det är att leva. <3
Sen satt jag en stund med hundarna i trädgården och mös och kelade (Axe satt i knäet och Kotte försökte gå iväg med min arm) innan det var dags att lämna dem och bege sig iväg till skolan.
Det var en snabb visit i skolan idag. Vi hade bara en timmes engelska idag, och när lektionen började så var vi bara två elever..:P Men efter cirka en kvart kom det två elever till. Så vi var sammanlagt 4 elever och en lärare..haha
Det var meningen att de som inte redovisade i tisdags skulle redovisa idag, men eftersom det bara var två personer som redovisade gick det ganska snabbt. Vi diskuterade lite vad vi ville göra efter denna terminen och sen hade vi även ett gammalt nationelt test som vi fick öva oss på. Jag var ganska duktig faktiskt, fick 6 av 7 rätt. Man fick små mini-texter och sen skulle man välja ett alternativ som bäst förklarade vad texten handlade om. :)
Träffade Musse lite snabbt i trappan när jag var påväg ut ur byggnaden. Fick en kram innan han skulle in och skriva prov. Lycka till! <3
När jag kom hem gosade jag lite med hundarna och sen även med marsvinen. Satt och läste lite i min säng innan jag åt lunch och tog mig en kopp kaffe.
Har nu precis dammsugit klart ovanvåningen,
Ikväll ska jag och mamma på bio! :) Vi ska se Marley & Me! :D Har velat se den filmen sen i November, och har bara gått och väntat på att den ska komma på bio. Nu har mamma även läst klart boken, så hon är också taggad att se den.

Fick föresten tillbaka min bok analys av The Hours idag. Jag fick MVG!!! :) Är sjukt glad, men känner dock lite press på mig nu, måste anstränga mig med de resterande inlämningsuppgifterna nu. Vill verkligen anstränga mig i engelskan, eftersom jag vet att jag har en chans till bra betyg!


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja åå kan det vara sommar snart..=)

kram kram

2009-04-02 @ 13:44:04
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: Linda

Va duktig du är :)

2009-04-02 @ 13:58:47
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Grattis:) Duktig är Du=D Skall följa Din blogg!

Lycka till med allt:))

kramiz

2009-04-02 @ 14:33:17
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/
Postat av: ` iѕaвella ѕz . - вloggкяiтiк näя den äя ѕoм вäѕт

Tack :)





Lägg gärna till mig på bloglovin om du har lust och gillar min blogg!



http://www.bloglovin.com/blogg/349948/-ie-g---bloggkritik-nr-d



Ha en bra dag! :)

2009-04-02 @ 14:43:38
URL: http://szerafia.blogg.se/
Postat av: Marielle

sv: tack så jätte mycket!

Ja det är riktigt härligt väder!

2009-04-02 @ 14:57:12
URL: http://mmwesterberg.blogg.se/
Postat av: nathalie

sv: det är snygga =) jag funderar starkt på att köpa ett par :O

2009-04-02 @ 15:01:23
URL: http://farmorpillow.blogg.se/
Postat av: ericaperzzon

Jag vill också se den filmen:P



Svar: Ja visst var de:)



Fin blogg du har!



/E

2009-04-02 @ 15:04:58
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: Marielle

sv: jag hann inte riktigt med att fota idag, tyvärr.

men imorgon lär jag ju fota om det är fint väder!

2009-04-02 @ 19:12:24
URL: http://mmwesterberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0