090824

Nu har jag börjat att vänja mig vid lägenheten och faktiskt trivas. Har inte riktigt orkat att packa upp alla kartongerna, det ser ju så mycket ut... Men ska ta tag i en kartong åt gången.

Imorse vaknade jag av mig själv 07:17, blev riktigt förvånad eftersom jag inte la mig fören vid halv 1 och hade problem att somna trots att jag var riktigt utmattad efter gårdagens flytt. Men det var bara att hoppa upp, sätta på kaffe och börja vakna till ordentligt. Väldigt mysigt att ha gott om tid på sig.
Vid kvart över 9 kom Sanne och Sofie förbi och hämtade upp mig och så cyklade vi till skolan tillsammans.
Vi letade reda på lokalen som vi skulle vara i och sen var det dags för upprop.
Efter det begav vi oss in mot centrum och vi skaffade oss rabattkort på Hallandstrafiken, så att jag kan åka till Åkarp nu i veckan. jag måste ju hämta hem marsvinen...;)
Sen gick vi runt och kollade i lite affärer och underhöll oss. Sen hoppade vi på våra cyklar och cyklade tillbaka. När jag kom in i lägenheten så började jag att smått packa upp, sen kom S:arna och hälsade på. När det gått så ringde Lollo så då satt jag och snackade med henne i 20 minuter om en massa saker. När jag lagt på luren hör jag hur det dunsar i taket...och dunsar och dunsar. Tillslut inser jag att det är S:arna som står och hoppar och jag skuttar upp för trapporna och ringer på. Sen var jag i deras lägenhet en stund och hälsade på. Vi skruvade ihop en kristallkrona, satte "tassar" under möblerna och låg i Sannes säng och kollade på bilder ifrån deras helg.
Nu har Sanne åkte till Stångby för hon ska jobba hela veckan och jag sitter i vardagsrummet och äter mumsiga mackor!
Ikväll ska jag & Sofie kolla på Dexter tillsammans uppe hos henne. Sen har har jag inga andra planer än att ta tag i lådorna...men GUD vad tråkigt det är... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0