Vin och glas!

En sådan underbar dag alltså! Tack Angela och Maria!!
Maria från engelskan skulle ha Öppet Hus med sina smycken och målade glas nu i helgen och frågade mig och Angela om vi hade lust att komma när vi sist sågs i torsdags. Vi bestämde att vi skulle komma på söndag eftersom jag skulle bort fredag, lördag.
Fick åka med mamma in till Arlöv och gick på obs och handlade lite innan Angela skickade sms och vi bestämde att vi skulle ses vid tågstationen. När jag kommer dit så är vädret underbart, jag har klänning! Och livet känns som gjort för att njutas av. Ställde mig upp i backen för att jag skulle ha utsikt över båda hållen om järnvägen och helt plötsligt ser jag en glad vinkandes figur komma cyklande i full fart.
Så jag skuttade ner för trapporna och möte Angela som verkade lika glad som vanligt, en mysig kram hann vi med innan det var dags att försöka hitta dit vi skulle.
Med tanke på att vi inte visste vart det låg så hittade vi förvånansvärt snabbt. Hittade en liten försräckt kille som vi försökte fråga om vägen med, men det gick ju inte allt för bra. Han verkade allmänt stressad och otrevlig.
Men vi hittade dit, såg en öppen dörr som jag bestämde att den signalerade "välkommen", så vi cyklade dit (Angela ramade mig) och mötes av Marias mamma Eva som sa att vi kommit rätt. Sen kom en glad och trevlig Maria ut som verkade väldigt glad över att se oss. Otroligt kul tycker jag. Det är skönt att känna sig uppskattad. :)

När vi kom in i lokalen var det som om någon hade slagit en i ansiktet! Herregud vad mycket grejer! Och så snygga grejer dessutom!


Det här var bara en av serierna som fanns att njuta av...

Efter att ha lugnat oss lite så gick vi några rundor och kollade på allting, man upptäckte ju nya saker hela tiden.
Som jag redan sagt så sjukt vackra smycken och glas!
På ett bord fanns där kakor, ost, kex och vin. Gissa var vi befann oss någonstans. De sa ju "Ta för er", då gör man ju som de säger. ^^
Lite kakor och kex började vi sakta med, sen fyllde vi på med vin, och sen lite mera vin. Tror att vi slutade med 3-4 glas vin. Skitgott var det! Vin är underskattat. Något som vi kom fram till ganska snart.
När allt var slut och vi hade bekantat oss med Maria och hennes familj så satte jag o Angela oss utanför och snackade medan sakerna packades ihop. Ganska snart insåg vi att vi båda är väldigt lättroade, särskilt med lite vin i magen. ;)
Fan vad vi garvade, och ett tag försökte vi vara seriösa, men det fungerade inte alls. Slutade med att jag satt dubbelvikt och skrattade när Maria kom ut och joinade oss.
Sen satt jag, Angela & Eva på bänken och Maria satt nedanför på marken. Och så fortsatte vi med ett glas vin till och så åt vi lite chokladbollar och fortsatte att prata. Men det blev lite djupare diskussioner när vi hade fått sällskap, som till exempel förhållanden och ålderskillnad. Men självklart så lyckades vi vända detta djupa samtal till något roligt och det slutade med att alla satt och skrattade.


Söta Angela som glatt visar upp "dagens fångst"..:P

Jag ringde och kollade var mamma var någonstans och snäll som hon är så gick hon med på att komma och hämta mig vid tågstationen.
Så jag hoppade upp på pakethållaren och Angela började att köra mig mot tågstationen. Det gick ovanligt rakt fram och vinglade inte alls! Snacka om att jag blev imponerad, snabbt gick det också..:P
Hoppade av i närheten av mammas bil och kramade Angela och började min färd mot bilen som kändes ovanligt lång...;)

Väl hemma igen beslutade jag mig för att det var dags att ge sig på den sista skivan av säsong 6 av Xena. Har nu bara 1 ½ avsnitt kvar...:(
Snackade med Sanne lite, eftersom jag ville dela med mig av mitt fnittriga tillstånd, men istället blev jag dåsig och halvsov tillslut. Kollade på mer Xena innan jag gick upp och satte mig här. Och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag iväg och handla lite med Hanna. Mysigt! :D

Vilken underbar dag! Vill inte att den ska ta slut!

Kommentarer
Postat av: LOIS

sv: Det har jag absolut :) Nu är jag i Halmstad ända tills nästa lördag! :D:D

2009-05-04 @ 19:30:03
URL: http://llojse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0