Update

Torsdag:
Det var alltså dagen för redovisningen som jag hållt på och jobbat på den senaste veckan. Redovisningen gick bara bra, jag var inte alls nervös när jag väl stod där framme och pratade och jag kände medan jag gjorde det att det gick bra. :)
Sen hem och pussa på Axepaxe som vanligt. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde resten av dagen..:S

Fredag:
Vaknade 20 i 8 av ett sms från Lollo. Jag kollade snabbt på klockan och fick för mig att jag hade försovit mig, så jag flög upp och började springa i cirklar medan jag försökte komma på vad jag skulle göra först för att bli klar. Mitt i mitt yrande så råkade jag snubbla över Axe som låg på golvet, så jag flög i backen och slog i huvudet i något. Men inte så farligt (jag är tuff vet ni...;P) och det var mitt i detta fallet som jag insåg att jag inte alls hade försovit mig utan inte skulle gå upp fören kl 8. Så jag gick och la mig igen..:P
Vi hade studiebesök mellan 10-16, så vi var på föreläsning, åkte buss, gick runt på en camping och kollade på solceller, käkade lunch, satt på en buss, satt på bussen och väntade en timme medan andra gruppen var inne och kollade på en Biogas-station, sen vår tur, sen åkte vi och kollade på vindkraftverk, eller vad de nu heter. Medan de andra stod och lyssnade stod jag och höll om Sanne, medan Guldis höll om oss båda två (det var kallt). Vi hade planer på att bilda en så kallad "bög-hög" på marken, men vi motstod frestelsen. Efter det sista stoppet bar det av hemmåt igen.
Sanne åkte ner till Lund och Guldis fick besök av Martin. Så jag spenderade hela kvällen framför tv:n, där jag låg o kollade på bland annat Tim Burton's Apornas Planet, som är sååå bra! :D Men jag somnade i sista pausen och vaknade vid tio i 5 igen. Då låg jag och kollade på tv lite till innan jag gick upp och gick ut med Axe. Grannarna blev nog lite fundersamma när de såg mig vara ute med hunden kvart över fem på morgonen. När vi kom in igen så gick vi och la oss, så 20 i 6 var jag på plats i sängen.

Lördag:
Vaknade klockan 7 av att Axe höll på och hostade, men somnade snabbt om igen. Och vaknade inte igen fören halv 1! Gick ut med Axe, duschade, åt frukost och kollade på ett avsnitt av Xena. Sen satte jag mig och läste klart kapitel 55 i biologi-boken. Sen satte jag mig framför datorn och lyssnade på musik samtidigt som jag har skrivit av anteckningar. Vid 6 så satte jag igång ännu ett avsnitt av Xena som jag kollade på medan jag drack kaffe. Och nu har jag precis kommit in från en promenad med Axe. Tänkte fortsätta att skriva av lite anteckningar och sen försöka läsa lite i böckerna som jag ligger efter i. Vi får väl se hur det går. :P



När jag åt frukost framför tvn så kände jag mig iaktagen, jag kollade ut genom fönstret och upptäckte då att det satt 6 småfåglar på balkongen och kollde på mig. Strax efter att jag tagit bilden så kom det 2 fåglar till och satte sig. Så jag hade alltså 8 åskådare under frukosten! :P Är man populär eller vad?
I och för sig så tror jag snarare att det är talgbollen jag har på balkongen som lockade dit dem..:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0